2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Allah esirgesin. Çok geçmiş olsun. Korkusu kalıyor böyle şeylerin annede

Yumurta alerjisi mi varmış kıyamam. Çok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun cnm bence184 ariyip bilgi alın bu işin şakası olmaz bebiş var sonucda

İdrar yolu enfeksiyonu gelişim geriliğine de neden olabiliyo. O yüzden çok tedbirli olarak götürebilirsiniz. Enfeksiyonun tedavi edilmeden geçmesi çok zor . Sünnet derisini her alt değiştirmede kremleyip geriye doğru itin . Zorunlu sünnet varsa darliktandir. Bebeği biraz rahatlatır.
Çok geçmiş olsun . Evde de kendinizi izole edin ve hemen 184 u arayın. Artık hızlı tanı kitleri var yayılmadan size de test yaparlar ama şuan belirti vermiyosa negatif çıkma olasılığı çok yüksek. Yine de bilgi alın ve evde kendinizi izole edin .

Geçmiş olsun cnm bence184 ariyip bilgi alın bu işin şakası olmaz bebiş var sonucda
Teşekkürler kızlar evdeyim bi yere cikmiyorum zaten bbelirti yok simdilik sizlerde dikkatli olun ozellikle yaslilari olanlar

İnşallah yoktur ya, sanırım hasstalık belirtisi çıkana kadar bulaşma olmuyomuş yine de belli olana kadar izole olmak en faydalısı

Allah korusun umarim bulsmamistir sana da

Allah esirgesin hera, çok dikkat et

Allah muhafaza etsin canm. İnşallah öyle değildir. Bu süreçte bebekle ilgilenecek kimse varmı. Evde dahi maskesiz dolaşma. Allah yardımcın olsun. Allah korktugumuza uğratmasin. Bı belirti mi var sende. Neden biyle düşündün

canım çok ama çok geçmiş olsun..
Kötü bı deneyim olmuş.. nereden bileceksin..
Kimi çocuk yer yutar kimisi de tepki verir işte her çocuk farklı.. onunla geçmiş olsun. Bundan sonra her verdiğin besine özellikle hayvansal ürünler e de dikkat et, benim bebeğim de alerjik bebek, çok hevesliyim ek gıda ya ama yemeyiversin ne yapayım.

Sağol cnm büyük bir ihtimal meyva ile başlarım artık doktorada gidemeyiz salgın çok kotu bi durumda

Ay inşallah bulaşmamıştir canım ya bebeğine kim bakıyor du

Cam remde alamadım ben çıkıp lazım mı sence çatal vitamini alirmi
Canim cam rende ile ezip veriliyor.
Elmayi cam rende de rendeledim baya buyuk parcalar vardi.Korktum veremedim ben hafif pisiricem
Ben meyze emzigine koydum. Severek yedi sende ondan al bir tane. Hem diste kasıyorlar.
Cok gecmis olsun. Bende bugun verdim. Simdilik birsey yok. Alerjisi oldugu icin olmus. Yoksa yumurta sarısı 6.aydan itibaren veriliyor.
Çok geçmiş olsun.
Yumurta 1-2 yaşındaki çocuklara da tavsiye edilmez alerjik olduğu için.
Yumurta sarısı 6.aydan itibaren veriliyor. Beyazi 1 yaşından sonra.
6 aydan sonra veriliyor diye biliyordum sarisini. Bizimki de 5 ay 23 günlüktü bilemedim valla vermis bulundum. Alerji testi yaptirana kadar sebze disinda bisey verme dedi doktor
6.aydan itibaren veriliyor.
Yumurta, inek sütü,tahin ,çilek ,bal. Şimdilik aklıma gelenler bunlar, verilmemesi gerekenlerden. İnşallah başka bir alerjisi yoktur. Kimseye yaşatmasın
Yumurta sarısı 6.aydan itibaren veriliyor.
Doktor bana getirme dedi. Goturmeyecegim

emily07

Var .Almistim.Hem de 2 cesit.Bir file bir de silikon olandan.Hemen deniyorum.Insallah boyle severler.
Elmayi icine nasil koyayim peki ? Minik minik dograyarak mi ,rende seklindemi

Kızlar birde bı bildiğim bı şeyi paylaşmak istiyorum
Malum hepimiz ek gıda dönemindeyiz, heyecanlıyız.
Alerji platformularindan , bizim alerji uzmanindan öğrendiğim kadarıyla eğer bebek grip, ateşli, aşısı olacaksa diyet acmanin ertelenmesi gerektiği..( tabi bu diyet bizim alerjiler için geçerli)
Çünkü vücut yeni bı gıdaya savunma sistemiyle cevap veriyor.. her bünye ayrı, ayrı tepki veriyor. Kimisi mide bağırsak, kimisi cilt döküntüleri, kimisi öksürük hapşırık tıkanma.. bunlar direkt gözlemlediği gibi hafif de seyrediyor iyi gözlem şart..
Örneğin bizde mide bağırsak tepkisi var. Süt alerjisi diyetinden sonra kusma, mukuslu kaka felan bitmişti. Rota aşısı mahvetti. İçinde süt proteini varmış, tam 48saat sonra ateşi çıktı, kustu, kaka yaptı. Bunların hepsi aynı zamanda oldu. İştahsızligi ise bı hafta sürdü. Demem o ki verdiğiniz şey hiç bir belirti vermese de iştahsızlık bile yapabilir..v
Sizde yeni bı gıda denerken ilk dişleri çıktığında deneyin derim. Çünkü o zaman da hasta gibi oluyorlarmis, tabi her çocuk Bir değil. En azından bağışıklık düşüyormuş, daha çok yipraymayin bebeğinizi derim..
Bebeğiniz besini tolere etse bile şu havalarda daha kolay hastalanabilir.. şu salgın havasında hiç cesaretim yok.. ha ben ne yapacağımı da söyleyim:
İlk sebzeler patates havuç bal kabağı brokoli (özellikle brokoli, çünkü prebiyotik, bağırsak geliştirmek için)
Sonra pirinç, irmik ( kalorili, doyurma amaçlı)
Daha sonra meyveler
En sonunda kuzu kemiği suları, şehriye çorbası
8,5 aydan sonra yumurta sarısı vericem. Süt yoğurt peynir anca 10 .aydan sonra bı yaşına doğru..
Butun bunlarda muhtemelen iştah olmayacak..
Ben de kendi diyetimi fırınlanmış süt yani kek börek, bı de yoğurt çorbası gibi pişmiş olarak acicam, ama şu zamanda değil.. bir ay sonra felan, bı müddet benden tolere etsin oğlum. Öyle öyle alışsın. Zaten her yediğim şeye meme reddi ile tepki gösterdi, hamdolsun geçti gitti o günler çocuk doktoruna kalsa yumurta da yeme bakalım demişti ama ben devam ettim istahsizligi göze alarak. Çünkü kilo alımı normaldi. Kiloda Sınıfta kalmadı şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…