Allah esirgesin. Çok geçmiş olsun. Korkusu kalıyor böyle şeylerin annedeKizlar bugun cok kotu bisey geldi basimasabah kahvalti yaparken mama sandalyesine oglumu oturttum yanimizda oturuyodu salatalik yesil sogan kemiriyodu disleri kasiniyor diye veriyorum gun icinde dis kasiyici yerine onlarla oyalaniyor. Sonra ben salaklik ettim yumurtadan verdim azcik tadina baksin diye hosuna gitti biraz daha verdim 3-5 dk gecmedi eli yuzu kabarmaya basladi sonra nefes alamaz oldu tikandi bogazina sogan filan kacti sandik once sonradan anldm alerji oldgnu. Hemen doktorumuzu aradik aldk gittik igne yaptılar hava verdiler ilaç verdi doktorumuz zaditen oyle geri geldik. Simdi de uykusunda inlİyor benzi sapsari oldu soguk soguk terliyor cok korktum ya Rabbim kimseye yasatmasin.
Yumurta alerjisi mi varmış kıyamam. Çok geçmiş olsun.Kizlar bugun cok kotu bisey geldi basimasabah kahvalti yaparken mama sandalyesine oglumu oturttum yanimizda oturuyodu salatalik yesil sogan kemiriyodu disleri kasiniyor diye veriyorum gun icinde dis kasiyici yerine onlarla oyalaniyor. Sonra ben salaklik ettim yumurtadan verdim azcik tadina baksin diye hosuna gitti biraz daha verdim 3-5 dk gecmedi eli yuzu kabarmaya basladi sonra nefes alamaz oldu tikandi bogazina sogan filan kacti sandik once sonradan anldm alerji oldgnu. Hemen doktorumuzu aradik aldk gittik igne yaptılar hava verdiler ilaç verdi doktorumuz zaditen oyle geri geldik. Simdi de uykusunda inlİyor benzi sapsari oldu soguk soguk terliyor cok korktum ya Rabbim kimseye yasatmasin.
Geçmiş olsun cnm bence184 ariyip bilgi alın bu işin şakası olmaz bebiş var sonucdaKizlar merhaba sanirim virüs bana da bulasmis sşirkette beraber çalıştığım arkadaşımda pozitif cıktı esi hemşireydi ondan bulasmis birde suan test yaptiramiyorum arkadasimin testinin 2. Si yapılıp kesin virüs varsa yakinlarina yapılıyormuş
İdrar yolu enfeksiyonu gelişim geriliğine de neden olabiliyo. O yüzden çok tedbirli olarak götürebilirsiniz. Enfeksiyonun tedavi edilmeden geçmesi çok zor . Sünnet derisini her alt değiştirmede kremleyip geriye doğru itin . Zorunlu sünnet varsa darliktandir. Bebeği biraz rahatlatır.Arkadaşlar, bebeklerinizi aylık kontrole götürecek misiniz?
Ben de çok endişeliyim, götürsem bir türlü, götürmesem başka.
Bir de bebeğimde idrar yolu enfeksiyonu vardı, sonrasında ultrason istedi doktor
Haftaya almıştık randevumuzu.
Zorunlu sünnette var...
Çok kötü oldu
Çok geçmiş olsun . Evde de kendinizi izole edin ve hemen 184 u arayın. Artık hızlı tanı kitleri var yayılmadan size de test yaparlar ama şuan belirti vermiyosa negatif çıkma olasılığı çok yüksek. Yine de bilgi alın ve evde kendinizi izole edin .Kizlar merhaba sanirim virüs bana da bulasmis sşirkette beraber çalıştığım arkadaşımda pozitif cıktı esi hemşireydi ondan bulasmis birde suan test yaptiramiyorum arkadasimin testinin 2. Si yapılıp kesin virüs varsa yakinlarina yapılıyormuş
Patlıcan da galiba iki yaşına kadar yok, bi de fındık fıstık türevleri de sanırım yüne alerjen belli bir zamana kadarYumurta, inek sütü,tahin ,çilek ,bal. Şimdilik aklıma gelenler bunlar, verilmemesi gerekenlerden. İnşallah başka bir alerjisi yoktur. Kimseye yaşatmasın
Geçmiş olsun cnm bence184 ariyip bilgi alın bu işin şakası olmaz bebiş var sonucda
Teşekkürler kızlar evdeyim bi yere cikmiyorum zaten bbelirti yok simdilik sizlerde dikkatli olun ozellikle yaslilari olanlarİdrar yolu enfeksiyonu gelişim geriliğine de neden olabiliyo. O yüzden çok tedbirli olarak götürebilirsiniz. Enfeksiyonun tedavi edilmeden geçmesi çok zor . Sünnet derisini her alt değiştirmede kremleyip geriye doğru itin . Zorunlu sünnet varsa darliktandir. Bebeği biraz rahatlatır.
Çok geçmiş olsun . Evde de kendinizi izole edin ve hemen 184 u arayın. Artık hızlı tanı kitleri var yayılmadan size de test yaparlar ama şuan belirti vermiyosa negatif çıkma olasılığı çok yüksek. Yine de bilgi alın ve evde kendinizi izole edin .
İnşallah yoktur ya, sanırım hasstalık belirtisi çıkana kadar bulaşma olmuyomuş yine de belli olana kadar izole olmak en faydalısıKizlar merhaba sanirim virüs bana da bulasmis sşirkette beraber çalıştığım arkadaşımda pozitif cıktı esi hemşireydi ondan bulasmis birde suan test yaptiramiyorum arkadasimin testinin 2. Si yapılıp kesin virüs varsa yakinlarina yapılıyormuş
Kizlar merhaba sanirim virüs bana da bulasmis sşirkette beraber çalıştığım arkadaşımda pozitif cıktı esi hemşireydi ondan bulasmis birde suan test yaptiramiyorum arkadasimin testinin 2. Si yapılıp kesin virüs varsa yakinlarina yapılıyormuş
Allah esirgesin hera, çok dikkat etKizlar merhaba sanirim virüs bana da bulasmis sşirkette beraber çalıştığım arkadaşımda pozitif cıktı esi hemşireydi ondan bulasmis birde suan test yaptiramiyorum arkadasimin testinin 2. Si yapılıp kesin virüs varsa yakinlarina yapılıyormuş
Allah muhafaza etsin canm. İnşallah öyle değildir. Bu süreçte bebekle ilgilenecek kimse varmı. Evde dahi maskesiz dolaşma. Allah yardımcın olsun. Allah korktugumuza uğratmasin. Bı belirti mi var sende. Neden biyle düşündünKizlar merhaba sanirim virüs bana da bulasmis sşirkette beraber çalıştığım arkadaşımda pozitif cıktı esi hemşireydi ondan bulasmis birde suan test yaptiramiyorum arkadasimin testinin 2. Si yapılıp kesin virüs varsa yakinlarina yapılıyormuş
Kizlar bugun cok kotu bisey geldi basimasabah kahvalti yaparken mama sandalyesine oglumu oturttum yanimizda oturuyodu salatalik yesil sogan kemiriyodu disleri kasiniyor diye veriyorum gun icinde dis kasiyici yerine onlarla oyalaniyor. Sonra ben salaklik ettim yumurtadan verdim azcik tadina baksin diye hosuna gitti biraz daha verdim 3-5 dk gecmedi eli yuzu kabarmaya basladi sonra nefes alamaz oldu tikandi bogazina sogan filan kacti sandik once sonradan anldm alerji oldgnu. Hemen doktorumuzu aradik aldk gittik igne yaptılar hava verdiler ilaç verdi doktorumuz zaditen oyle geri geldik. Simdi de uykusunda inlİyor benzi sapsari oldu soguk soguk terliyor cok korktum ya Rabbim kimseye yasatmasin.
Sağol cnm büyük bir ihtimal meyva ile başlarım artık doktorada gidemeyiz salgın çok kotu bi durumdaMeyvelerin sindirimi çok daha kolay olurmuş. O yüzden bebeği yormamak için doktor büyük oğlumu meyve ile başlatmıştı. Şimdi ben de düşünmekteyim. Ama sebzede de sorun yaşamadık.
İki meyve yedi sonra sebzeye başlamıştık. Zaten o da bir hafta sürüyor malum iki meyve.
Ay inşallah bulaşmamıştir canım ya bebeğine kim bakıyor duKizlar merhaba sanirim virüs bana da bulasmis sşirkette beraber çalıştığım arkadaşımda pozitif cıktı esi hemşireydi ondan bulasmis birde suan test yaptiramiyorum arkadasimin testinin 2. Si yapılıp kesin virüs varsa yakinlarina yapılıyormuş
Canim cam rende ile ezip veriliyor.Cam remde alamadım ben çıkıp lazım mı sence çatal vitamini alirmi
Ben meyze emzigine koydum. Severek yedi sende ondan al bir tane. Hem diste kasıyorlar.Elmayi cam rende de rendeledim baya buyuk parcalar vardi.Korktum veremedim benhafif pisiricem
Cok gecmis olsun. Bende bugun verdim. Simdilik birsey yok. Alerjisi oldugu icin olmus. Yoksa yumurta sarısı 6.aydan itibaren veriliyor.Kizlar bugun cok kotu bisey geldi basimasabah kahvalti yaparken mama sandalyesine oglumu oturttum yanimizda oturuyodu salatalik yesil sogan kemiriyodu disleri kasiniyor diye veriyorum gun icinde dis kasiyici yerine onlarla oyalaniyor. Sonra ben salaklik ettim yumurtadan verdim azcik tadina baksin diye hosuna gitti biraz daha verdim 3-5 dk gecmedi eli yuzu kabarmaya basladi sonra nefes alamaz oldu tikandi bogazina sogan filan kacti sandik once sonradan anldm alerji oldgnu. Hemen doktorumuzu aradik aldk gittik igne yaptılar hava verdiler ilaç verdi doktorumuz zaditen oyle geri geldik. Simdi de uykusunda inlİyor benzi sapsari oldu soguk soguk terliyor cok korktum ya Rabbim kimseye yasatmasin.
Yumurta sarısı 6.aydan itibaren veriliyor. Beyazi 1 yaşından sonra.Çok geçmiş olsun.
Yumurta 1-2 yaşındaki çocuklara da tavsiye edilmez alerjik olduğu için.
6.aydan itibaren veriliyor.6 aydan sonra veriliyor diye biliyordum sarisini. Bizimki de 5 ay 23 günlüktü bilemedim valla vermis bulundum. Alerji testi yaptirana kadar sebze disinda bisey verme dedi doktor
Yumurta sarısı 6.aydan itibaren veriliyor.Yumurta, inek sütü,tahin ,çilek ,bal. Şimdilik aklıma gelenler bunlar, verilmemesi gerekenlerden. İnşallah başka bir alerjisi yoktur. Kimseye yaşatmasın
Doktor bana getirme dedi. GoturmeyecegimArkadaşlar, bebeklerinizi aylık kontrole götürecek misiniz?
Ben de çok endişeliyim, götürsem bir türlü, götürmesem başka.
Bir de bebeğimde idrar yolu enfeksiyonu vardı, sonrasında ultrason istedi doktor
Haftaya almıştık randevumuzu.
Zorunlu sünnette var...
Çok kötü oldu
Ben içine sigcak buyukte kesip koydum. Suyunu emdi. Çok hoşuna gitti.emily07
Var .Almistim.Hem de 2 cesit.Bir file bir de silikon olandan.Hemen deniyorum.Insallah boyle severler.
Elmayi icine nasil koyayim peki ? Minik minik dograyarak mi ,rende seklindemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?