Omurga hazır değil. Yapmayın. Yazık çocuğaYanı saniye değilde şöyle 5 10 dakika arası
Bunun için destek aldınız mı birinden yoksa siz okuyup öğrenip öyle mi uyguluyorsunuz.Pış pış pat pat yöntemi.
Maşallah ne kadarlık bebeğinizKizlar bebislerinizin hareket durumu nasl? Benim bebegimi haliya battaniye serdim yatiriyorm mutfaga gidiyorum 5 dakika mama hazirlamaya ay bi geliyorm kanepenin altina girmis yuvarlana yuvarlana evi dolascak yaknda. Nezaman surunmeye baslar acaba?
Benim fıstığım 25 eylül doğumlu. O da dönemiyor. Totoyu kaldırıyor ama çeviremiyor:) biraz tombik, o yüzden diye düşünüyorum. Ablası 7 aylıkken ancak öyle atraksiyonlara girmişti(öncesinde full kucaktaydı çünkü).Arkadaşlar benim oğlum dönmüyor. Çok üzülüyorum. Ekim 16 doğumlu. Sadece iki defa sırtüstünden yüz üstüne döndü. Başka dönmedi. destekli oturtmaya başlamaya da korkuyorum. Kaba motor becerileri geriden mi geliyor napıyor bilemedim. Bizimle aynı doğumlu olup dönen, dönmeyen kimler var. Bebeşleriniz neler yapabiliyor bana bi yazabilir misiniz? Bazı sebeplerden dolayı bu benim için önemli. Neler yapabiliyor bebişler anlatın bana lütfen.
Nasıl bir pozisyon canım? Bebeğin beni tutuş şekli miCanım benimde çok sık oluyodu . Memeyi tutma pozisyonunu değiştirince artık olmuyo
Çok geçmiş olsun.Televizyonda tam da bahsini ettiğin sekilde bir son dakika görmüştüm.Hemen aklıma geldin.İnsallah sana bulasmamistir..Sağlıkla kalınKizlar merhaba sanirim virüs bana da bulasmis sşirkette beraber çalıştığım arkadaşımda pozitif cıktı esi hemşireydi ondan bulasmis birde suan test yaptiramiyorum arkadasimin testinin 2. Si yapılıp kesin virüs varsa yakinlarina yapılıyormuş
5. ay için goturmedim.Nisan 13'te 6.ay aşıları için mecburen götüreceğim.Seninde zorunlu sebeplerin varmış.Arkadaşlar, bebeklerinizi aylık kontrole götürecek misiniz?
Ben de çok endişeliyim, götürsem bir türlü, götürmesem başka.
Bir de bebeğimde idrar yolu enfeksiyonu vardı, sonrasında ultrason istedi doktor
Haftaya almıştık randevumuzu.
Zorunlu sünnette var...
Çok kötü oldu
Arkadaşlar benim oğlum dönmüyor. Çok üzülüyorum. Ekim 16 doğumlu. Sadece iki defa sırtüstünden yüz üstüne döndü. Başka dönmedi. destekli oturtmaya başlamaya da korkuyorum. Kaba motor becerileri geriden mi geliyor napıyor bilemedim. Bizimle aynı doğumlu olup dönen, dönmeyen kimler var. Bebeşleriniz neler yapabiliyor bana bi yazabilir misiniz? Bazı sebeplerden dolayı bu benim için önemli. Neler yapabiliyor bebişler anlatın bana lütfen.
Genetij bir hastalık var kaslarla ilgili o olmasından şüpheleniyorum allah korusun. Kaç kilo şuanda bebeğiniz benim ki son kontrolde 8 kiloydu.Benim fıstığım 25 eylül doğumlu. O da dönemiyor. Totoyu kaldırıyor ama çeviremiyor:) biraz tombik, o yüzden diye düşünüyorum. Ablası 7 aylıkken ancak öyle atraksiyonlara girmişti(öncesinde full kucaktaydı çünkü).
Kiloya rağmen max şu zamana kadar dönmeliler diye bişey var mı acaba?
Ben bebeğimi yere her koyduğumda büyük kızım rahat vermiyor, bir de öyle bir durum var bizde:/
Fiziksel olarak ekstra hemen hemen oturabiliyor benim boncuğum. Bir cisme uzanıp alabiliyor başka ne olabilir:/ aklıma bişey gelmedi:/
Bazı sebepler nedir acaba, özel değilse. Umarım sıkıntılı bir durum yoktur
Diğer gelişim alanları nadıl. Mesela benimki ellerini güzelmkullanıyor. Ayaklarınıntutabiliyor. Sizinki de bu şekilde mi. Lütfen yanlış anlamayın kıyas için falan sormuyotum bubları bilmem önemli. Aynı dönemde ki tüm bebek annelerine soruyprum. Dr a 6 aydan sonra götürmem gerekiyoe.13 ekim ve bizimki de dönmüyor :) Öyle bir çabası da yok üstelik. Ama diğer alanlarda gelişimi normal olduğundan kafama takmıyorum. Bir ara ben de endişelenip epeyce araştırmıştım. 8. aya kadar dönmeyip sonra birden hem emeklemeye hem dönmeye vs. başlayan çok bebek var, anneler yazmışlar hep forumlara, Youtube kanallarında da izledim. Yani gözünüze çarpan başka bir sıkıntı yoksa bence dert etmeyin. Tabii doktorunuza da sorabilirsiniz kontrole gidince.
Benim.oglum yüz üstünden dönmüyor.Arkadaşlar benim oğlum dönmüyor. Çok üzülüyorum. Ekim 16 doğumlu. Sadece iki defa sırtüstünden yüz üstüne döndü. Başka dönmedi. destekli oturtmaya başlamaya da korkuyorum. Kaba motor becerileri geriden mi geliyor napıyor bilemedim. Bizimle aynı doğumlu olup dönen, dönmeyen kimler var. Bebeşleriniz neler yapabiliyor bana bi yazabilir misiniz? Bazı sebeplerden dolayı bu benim için önemli. Neler yapabiliyor bebişler anlatın bana lütfen.
Canm hayatın boyunca cocugunu asla kiyaslama. Her bebek farklıdır. Benim oğlum da 25 Eylül doğumlu. İki hafta ince falan elini tutup destek verince döndü bikac kere. Sonra kendi dönmeye çalıştı. Tam dönmüyor hala. İlk oğlum on aylık emeklediArkadaşlar benim oğlum dönmüyor. Çok üzülüyorum. Ekim 16 doğumlu. Sadece iki defa sırtüstünden yüz üstüne döndü. Başka dönmedi. destekli oturtmaya başlamaya da korkuyorum. Kaba motor becerileri geriden mi geliyor napıyor bilemedim. Bizimle aynı doğumlu olup dönen, dönmeyen kimler var. Bebeşleriniz neler yapabiliyor bana bi yazabilir misiniz? Bazı sebeplerden dolayı bu benim için önemli. Neler yapabiliyor bebişler anlatın bana lütfen.
Aynı gün dogurmusuzBenim fıstığım 25 eylül doğumlu. O da dönemiyor. Totoyu kaldırıyor ama çeviremiyor:) biraz tombik, o yüzden diye düşünüyorum. Ablası 7 aylıkken ancak öyle atraksiyonlara girmişti(öncesinde full kucaktaydı çünkü).
Kiloya rağmen max şu zamana kadar dönmeliler diye bişey var mı acaba?
Ben bebeğimi yere her koyduğumda büyük kızım rahat vermiyor, bir de öyle bir durum var bizde:/
Fiziksel olarak ekstra hemen hemen oturabiliyor benim boncuğum. Bir cisme uzanıp alabiliyor başka ne olabilir:/ aklıma bişey gelmedi:/
Bazı sebepler nedir acaba, özel değilse. Umarım sıkıntılı bir durum yoktur
5. ay için goturmedim.Nisan 13'te 6.ay aşıları için mecburen götüreceğim.Seninde zorunlu sebeplerin varmış.
Bizim şehrimize yurtdışından gelen öğrenciler yurtlara karantinaya alınmış.Ufak bir şehir olduğu için tek hastane var.Fazlasiyla korkuyoruz.Heyecanla bekledigimiz bahar,çok ters geldi..
Benim bebegimde 16 ekimde doğdu. Yere koydugumda canı isterse yan dönüyor, yüzüstü dönüyor. Ama geri sırt üstü dönemiyor. Yatağında yan dönüp yatmıyor mesela. Yeni yeni kısa süreli destekli oturtmaya başladım. Sende baslayabilirsin. Seni huzursuz eden ne?Arkadaşlar benim oğlum dönmüyor. Çok üzülüyorum. Ekim 16 doğumlu. Sadece iki defa sırtüstünden yüz üstüne döndü. Başka dönmedi. destekli oturtmaya başlamaya da korkuyorum. Kaba motor becerileri geriden mi geliyor napıyor bilemedim. Bizimle aynı doğumlu olup dönen, dönmeyen kimler var. Bebeşleriniz neler yapabiliyor bana bi yazabilir misiniz? Bazı sebeplerden dolayı bu benim için önemli. Neler yapabiliyor bebişler anlatın bana lütfen.
Bebeklerimiz dışarıyı daha bilmiyor. Onlar çok sorun yaratmaz. Ama dışarıyı bilenler ne olacak. Kızım hergün balkondan parkı görünce ağlıyor. Hava desen güzel. Anneme kızım icin geldim. Parka insin oynasin diye ama çocuğu hepten eve kapattıkhepimizzor günler geçirdik bebişler büyüsün hava ısınsın bol bol çıkıp kendimize geliriz derken böylesi bir imtihan. Allah yRdımcımız olsun, bakalım daha ne kadar evlere kapanacağız ...
Bizimkide destekle yüz üstü dönüyo ordan geriye dönemiyo garibim çırpınıyoBenim bebegimde 16 ekimde doğdu. Yere koydugumda canı isterse yan dönüyor, yüzüstü dönüyor. Ama geri sırt üstü dönemiyor. Yatağında yan dönüp yatmıyor mesela. Yeni yeni kısa süreli destekli oturtmaya başladım. Sende baslayabilirsin. Seni huzursuz eden ne?
Bebeklerimiz dışarıyı daha bilmiyor. Onlar çok sorun yaratmaz. Ama dışarıyı bilenler ne olacak. Kızım hergün balkondan parkı görünce ağlıyor. Hava desen güzel. Anneme kızım icin geldim. Parka insin oynasin diye ama çocuğu hepten eve kapattık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?