2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benim oğlum çok yaygaracı, bazen beşiğe sırtı değmesin başlıyor ağlamaya. Ama bu eğitim işinden beri sessis sakin uyuduğu da oldu.
Düzene girerse hayat kalitesi artıyor bildiğin, o yüzden çok şanslısın.

Canim hiç emmiyor benim ki gece uyku arasında emerse o da cok zor biberonla veriyordum sagdigim sutu ama emmedigi için cok azaldi
Cnm portakal ve elma ye bol su iç üstüne ertesi gün müthiş sütüm oluyor yediğim zaman pişik kremi sürüyorum çünkü kizartiyor popoyu
Yemedigim birsey kalmadı inan ama yok en fazla 1 gunde 40 cc cikiyor

kendı hayat kalitemden çok bebeğimin ki arttı. daha çok eğleniyor ve daha mutlu. önceden ne uyuyabiliyordu ne uyanık kalabiliyordu. çok mutsuzdu. uyku duzeni hak getire zaten.

Canim hiç emmiyor benim ki gece uyku arasında emerse o da cok zor biberonla veriyordum sagdigim sutu ama emmedigi için cok azaldi

Peki mama ile besliyorsun cnm kaç aylık kaç kilo

Burda kaldığın iyi olmuş bence. Nedense Türkiye daha güvenli gibi geliyor bana.
Bence de Türkiye daha güvenli..ama eşim orda kaldı bi başına..burda da kardeşim hastanede çalışıyor, annem 65+ ve süregelen kronik hastalıkları var. Temkinliyiz ama endişeliyiz o yüzden. Hayırlısıyla hep birlikte sağ salim atlatırız umarım şu salgını.

Peki ne kadar süre ile günde kac defa masaj yapılmalı. Deneyelim bizde. Tesekkurler ayrica bilgi için
Valla ben her fırsatta yaptım öyle günde su kadar diye saymadım kisitlamadim.

Emmiyosa sütü cogaltmanin hiç bi yolu yok. Belki beslenme sondalari oluyo onu emzirirken meme ile birlikte ağzına verirseniz emme refleksi olusabilir ama tabi artık bebek büyüdü onu görüp istemeyebilir yine de denemekte fayda var

Oh iyi maşallah. Bununla geçmiş olsun.

Arkadaşlar yumurta tadimindan önce bilin
Yumurta ciddi bir alerjendir. Alerji riskini azaltmak ve salmonella riskini ortadan kaldırmak için mutlaka 10 dk kaynamalidir.
Yumurta sarısı birinci gün 1/8 ile başlanır ki ben 1/16 ile başlarım birkaç gün öyle verip sonra 1/8'e çıkarım. Sonra 1/4
Kaynayınca çok katı olur. Bebek rahatsiz olmasın yutabilsin diye çok çok az Su ya da anne sütü ile kivami açılabilir.
Yumurta tadımı onemlidir. Beyazı da verilmez.

Eşinden ayrı kalmann üzücü. İnşallah sağ salim en kısa zamanda atlatiriz

Bebeklere ev yoğurdu verebiliriz ama inek sütü yasaksa nasıl olucak , yani inek sütünü içirmek yasak ama yoğurt halini alırsa sorun yok mu ? Eşim taze süt getirdi yoğurt yaptım ama kafam karıştı şimdi

M

Meuve suyu armut bal da dene canm bi

Ben hiç memeye mudahle etmiyorum.. Agzina veriyorum gerisi kendi çabası.. Memem kocaman ve ağır ehehe kilodan dolayı ona rağmen mudahale etmiyorum.. Bi sure sonra bu mastit olayı bitiyo galiba.. Ben olmadm bayagidir☺

Orantili birbiriyle.. Mamayi artirdgm zmn emzirme az oluyo bi süre snra benimde tembelliğime geliyo.. Mamayi azaltinca emzirme artti bende.. Bunda ek gida da önemli.. Kabiz olmasn diye memeye tutmaya çalışıyorum gece gündüz.. Artis olmuyo ama benim mememin kapasitesi sanrm ikisi toplam 50 60cc.. En azndn o kapasite doluyo diye tahmn ediyorum.. Artik sütün şaldir şaldir artmasi gibi bi hayal icin bayağı geç..

Beriko göremiyorum seni bu ara. Eymen nasıl.

Bu arada sütüm kesildi sankrjm neredeyse hiç gelmiyor artma imkani var mi ? emmiyor bi de sagiyorum cikmiyor
Canim emmiyorsa yok. Kızımda emmedi sagdigim halde zamanla azaldi ve bitti. Neler yapmadim
hangi doktora gittin zuhal hanıma mı?
Hayir eşine gittim. Salih beye
Bebeğe ekmek mi tavsiye edilmiş?
1 tam yumurta mı?
Deneme süreci anlatilmamis mi?
O son sayfa oncesindeki ilk 3 sayfada yaziyor. 1 yasa dogru yumurta sarisinin tamami diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…