Benim oğlum çok yaygaracı, bazen beşiğe sırtı değmesin başlıyor ağlamaya. Ama bu eğitim işinden beri sessis sakin uyuduğu da oldu.Bende pış pış patpat yaptım, sabah de uyanıyordu zaten bunu 7,5 a çektim. aksam da 7 de uyutsun dıye rutın tutturdum. 2 uykusu var sabah 10 gıbı uyuyor 12 ye dogru7 uyanıyor bır de 14-15 cıvarında uyuyor 1 gıbı en gec kalkıyor kalkmazsa mudahale edıyorum. 1 da tekrar uyuyor.
aksam uykusu ıcın 18:30 da banyo yapıyor masajemzırme masal sonrasında besıgıne koyuyorum kapatıyor gozunu zaten.
baslarda bunun daha randımanlı olması ıcın annem uyuttu cunku benı gorunce hep meme gelıyordu aklına.
gunduz de annem nınnı soyleyıp uyutuyor. annemı gorunce kucagında gozlerını kapatıyor. annem nınnı soyluyor yerıne koyuyor uyuyor.
cok bır sey yapmadım zaten benım oglum uykucu da olabılır.
beslenmesı de 23 ve 02 olmak uzere ıkı sefer.
Canim hiç emmiyor benim ki gece uyku arasında emerse o da cok zor biberonla veriyordum sagdigim sutu ama emmedigi için cok azaldiBen ilk 3 ay sürekli masaj yaparak süt indirdim ve ne kadar etkili olduğunu gördüm . Kesinlikle tavsiye ediyorum tüm memeye ve masaj ve kahverengi bölgeyi uyarın . Sutumun azalmaya başladığı dönemde bazen birer dk ile değiştire değiştire emzirdim . Bir dk bir gohsumu sonra diğerini. Çünkü çok az iniyodu. Tam 5 aylık şuan. Son iki ay pek masaj yapmıyorum sütüm arttı. Adet dönemlerinde azalıyo ve o zaman masaj yapmaya tekrar başlıyorum. Herhangi bi mama vs vermedim. Çok yorucu olsada sürekli emmesini sağladım. Zaman zaman sütüm az diye ağladı ama bir süre sonra süt indi . Kesinlikle eğer farklı bir sorun yoksa emdikçe süt iniyo
Yemedigim birsey kalmadı inan ama yok en fazla 1 gunde 40 cc cikiyorCnm portakal ve elma ye bol su iç üstüne ertesi gün müthiş sütüm oluyor yediğim zaman pişik kremi sürüyorum çünkü kizartiyor popoyu
Benim oğlum çok yaygaracı, bazen beşiğe sırtı değmesin başlıyor ağlamaya. Ama bu eğitim işinden beri sessis sakin uyuduğu da oldu.
Düzene girerse hayat kalitesi artıyor bildiğin, o yüzden çok şanslısın.
Canim hiç emmiyor benim ki gece uyku arasında emerse o da cok zor biberonla veriyordum sagdigim sutu ama emmedigi için cok azaldi
Yemedigim birsey kalmadı inan ama yok en fazla 1 gunde 40 cc cikiyor
Peki mama ile besliyorsun cnm kaç aylık kaç kiloCanim hiç emmiyor benim ki gece uyku arasında emerse o da cok zor biberonla veriyordum sagdigim sutu ama emmedigi için cok azaldi
Bence de Türkiye daha güvenli..ama eşim orda kaldı bi başına..burda da kardeşim hastanede çalışıyor, annem 65+ ve süregelen kronik hastalıkları var. Temkinliyiz ama endişeliyiz o yüzden. Hayırlısıyla hep birlikte sağ salim atlatırız umarım şu salgını.Burda kaldığın iyi olmuş bence. Nedense Türkiye daha güvenli gibi geliyor bana.
Valla ben her fırsatta yaptım öyle günde su kadar diye saymadım kisitlamadim.Peki ne kadar süre ile günde kac defa masaj yapılmalı. Deneyelim bizde. Tesekkurler ayrica bilgi için
Emmiyosa sütü cogaltmanin hiç bi yolu yok. Belki beslenme sondalari oluyo onu emzirirken meme ile birlikte ağzına verirseniz emme refleksi olusabilir ama tabi artık bebek büyüdü onu görüp istemeyebilir yine de denemekte fayda varCanim hiç emmiyor benim ki gece uyku arasında emerse o da cok zor biberonla veriyordum sagdigim sutu ama emmedigi için cok azaldi
Oh iyi maşallah. Bununla geçmiş olsun.Cok tesekkur ederim bizde bir sorun cikmadi cok şükür ama her an tedirginim artik bebekler ve cocuklar için risk yok deniliyor biraz o icimi eahatlatiyor
Bizimki son zamanlarda emekleme çalışmalarında donebiliyor totisini kaldirip kendini one atiyor ama bdnjm ki baya hareketli bi bebis hic yerinde durmuyir
Tesekkurler canim bulasma yok cok sukur
Bebeğe ekmek mi tavsiye edilmiş?Doktorun verdigi brosurden
Eki Görüntüle 2607615
Eşinden ayrı kalmann üzücü. İnşallah sağ salim en kısa zamanda atlatirizBence de Türkiye daha güvenli..ama eşim orda kaldı bi başına..burda da kardeşim hastanede çalışıyor, annem 65+ ve süregelen kronik hastalıkları var. Temkinliyiz ama endişeliyiz o yüzden. Hayırlısıyla hep birlikte sağ salim atlatırız umarım şu salgını.
Sütü yasak, yoğurt olarak verebilirsin.Bebeklere ev yoğurdu verebiliriz ama inek sütü yasaksa nasıl olucak , yani inek sütünü içirmek yasak ama yoğurt halini alırsa sorun yok mu ? Eşim taze süt getirdi yoğurt yaptım ama kafam karıştı şimdi
Meuve suyu armut bal da dene canm biCanim hiç emmiyor benim ki gece uyku arasında emerse o da cok zor biberonla veriyordum sagdigim sutu ama emmedigi için cok azaldi
Bende bunu merak ediyodum.Sutu yasak ama yogurdu yiyebiliyolar demek.Sevindim.Sütü yasak, yoğurt olarak verebilirsin.
Memeyi sürekli aynı noktalardan "c" şeklinde tutuyodum ve bazen istemeden de olsa hafif bası uyguladigimi fark ettim ve sürekli bası noktaları nikaniyodu , ağrı perişan ediyodu. Sonra 2-3 gün bebeğimi yatırıp bende onun üzerine eğilip emziriyodum geçiyordu. Uzun bi süre böyle devam ettim . Şimdi de c şeklinde tutarker bile aynı noktalara bası yapmamaya çalışıyorum. Elimi cevirerk c şeklinde tutuyorum. Sık sık farklı pozisyonlarda emziriyorum. Biraz rahatladım bebeğim 5 aylık oldu ben son bir aydır rahatım
Hem mama verip hem emziren arkadaslar süt miktarınızda artma oldu mubenim sabit kaldi sagdığım süt miktarı emzirme danışmanı da mama veren annelerin memeleri çalışmadığı icin süt miktarı artmiyo malesef dedi. Sizde nedir durumlar. Dogru mu bu ?
Beriko göremiyorum seni bu ara. Eymen nasıl.Orantili birbiriyle.. Mamayi artirdgm zmn emzirme az oluyo bi süre snra benimde tembelliğime geliyo.. Mamayi azaltinca emzirme artti bende.. Bunda ek gida da önemli.. Kabiz olmasn diye memeye tutmaya çalışıyorum gece gündüz.. Artis olmuyo ama benim mememin kapasitesi sanrm ikisi toplam 50 60cc.. En azndn o kapasite doluyo diye tahmn ediyorum.. Artik sütün şaldir şaldir artmasi gibi bi hayal icin bayağı geç..
Canim emmiyorsa yok. Kızımda emmedi sagdigim halde zamanla azaldi ve bitti. Neler yapmadimBu arada sütüm kesildi sankrjm neredeyse hiç gelmiyor artma imkani var mi ? emmiyor bi de sagiyorum cikmiyor
Hayir eşine gittim. Salih beyehangi doktora gittin zuhal hanıma mı?
O son sayfa oncesindeki ilk 3 sayfada yaziyor. 1 yasa dogru yumurta sarisinin tamami diyoBebeğe ekmek mi tavsiye edilmiş?
1 tam yumurta mı?
Deneme süreci anlatilmamis mi?
Bende bunu merak ediyodum.Sutu yasak ama yogurdu yiyebiliyolar demek.Sevindim.
[/QUOMayalandıgı ıcın yenılebılıyor cnm acık sut bulamazsanız gunluk sutden olabılır perıyotık atarsanız daha saglıklı bır yogurt olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?