2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
benımkıde 29 ekım dogumlu asırı ısteklı sofrada yemek yıyoruz aglıyor oda ıstıyor versem hepsını yıyecek ben 5ay 3 haftalık olmasını beklıyorum ancak oyle baslarım

yabancı makaleler ve doktor arkadaşlarım dahil bir kaç doktorun da önerisi ile bu şekilde başladım.

keza 1 mayısı bekliyordum başlamak için ama butun tavsıyeler 1-2 cay kasıgının sıkıntı yaratmayacagı tadım yapabılecegım seklındeydı. dık oturabılen bır bebek o nedenle basladım. kakasında da sıkıntı cıkmadı sındırdı su ana kadar.

Not: nıye oturtuyorsun oturtma dıyen olmasın lutfen sız oturtmayın benım tercıhım.

Kızlar bebeğime uyku tulumu sipariş etmeyi düşünüyorum, kullanan önerisi olan var mı?
Önümüz bahar ve yaz, nasıl bir tulum tercih edilmeli bilemedim.

Ya be ne tatlı.bisey maşallah yarasın elmalarbi tane elmayı rende yapıp sadece bi çay kasigimi veriosunelmayı pisirdinmi of ben çok heyecanlıyım başlamaya

Maşallah sana

bızımkıde sut alerjısı cnm kanlar temız fakat dıyetdeyım sız dıyetınızı acdınız bır sıkıntı olmadımı
Hayır olmadı. Sadece yumurta yemiyorum. Sırayla yedim tüm alerjen gıdaları ve şuan için sorun yok. Zaten bizde 2 belirti vardı. Kakada mukus ve huzursuzluk. Ikisi de suan icin yok. Yumurtayı da sıraya koymuştum ama hala yemedim

Ay maşallah bebise afiyet bal şeker olsun ona. Masallah güzel de oturuyor. Tam olarak kaç aylık. Bizimki 5 buçuk aylık böyle oturuyor ama sağa sola düşüyor tutmayınca

Benim oğlum yoğurda tepkili. Hemen ağız çevresi kabarıyor. Yarm saat içinde normale dönüyor. İlerde düzelir mi bilmiyorum
Insallah gecer canim.
Bende ayni sekilde düşünüyorum.
5aylık basladınız keske bıraz bekleseydınız kiılosu ne kadar
Bende basladim. Doktor baslayabilirsin dedi. Sadece tadimlik veriyoruz. Onunda bir zarari yok. Kasik kasik yemiyor sonucta. Ek gidaya gec baslayan bebekler. Yemek yemiyor seciyor.
Neden herseyi buzluga atiyorsun. Taze yedirmek varken.
Antalya öyle
Biz Ankaradayız burada ne olacağı hiç belli olmaz Ama öyle elyaflı falan tulum da olmaz tabi
Ankara uyku tulumu giyecek kadar yazin soguk olmuyorki. Serin oldugunda battaniye ort yeter. Kv orads kizimda ben oyle yaptim.

4 ay kontrolunde 7.4 tu. acıkcası kılo ıle ılgılı bır sorunum yok ama bebegım asırı ısteklı
5 aylık bebeğiniz ve kgsu da ayına göre çok iyi. Tabiki kendiniz bilirsiniz ama daha çok erken ek gıdaya başlamak için. TAttırma denilen şeyde bile bebek 1 çay kaşığı tadına bakıyor ve daha onların sindirimleri gelişmedi.. Drlar tam 6 aylık olmasını hatta bazıları 6 ayı bıle doldurmayı bekliyor. Benim ilk oğlum aşırı zayıftı kemikleri sayılırdı. Buna rağmen Dr 5.5 ayı tam doldurunca başlattı. O da gün de 2 kere keçi yoğurdu... O da anne sütüne yakın diye. Asla diğer besinlere başlatmadı. Bebekler herşeye elini uzatır ve ağzını açar. Bu yüzden istekli olması anlamına gelmez. 24 nisana kadar bekleyin bence.. Benim ki 9 Ekim doğumlu Dr 9 nisandan önce asla tattırmaya bile başlama. Hatta bu ara koronadan hastaneler çok kötü. Asla alerjik durum olustırabılecek şeyler verme dedi. Yogurt sebze başla. Nisan ortasından mayıs ortasına kadar tattır sadece yuzde 90 anne sütü devam.... Yani bebeğin kgsu iyiyse hiç uğraşmayın en kolayı ve en saglıklı emzirmek

Antalya öyle
Biz Ankaradayız burada ne olacağı hiç belli olmaz Ama öyle elyaflı falan tulum da olmaz tabi
Canım ben yarın ankarada cok kaldım. Asla tulum gerek olmuyor. Agustos 15 e kadar şort tshırt ya da cıtcıtlı body.. Agustos 15 ten sonra pijama altı tshırt yetiyor. Uyku yulumuyla pişer çocuk hasta olur. Ben kışın ankaraya geldıhımde hep lcwnın uyku tulunlarını kullandım. Çok rahattı. Hatta hıc atmadım buyuk oğlan da kullandııklaırmı ortanca da kullandım.. Kayınvalıde de kalırken de gıydırıyordum evleri gece soguk olan yerlerde etkili beli acılmıyor

Ankara uyku tulumu giyecek kadar yazin soguk olmuyorki. Serin oldugunda battaniye ort yeter. Kv orads kizimda ben oyle yaptim.
Şu sıralar hareketlendi üzerini tepikleyip açıyor, battaniye falan kalmıyor hiç
Tam olarak tulum değil de kolları açık ya da askılı öyle bir şey olabilir. Şu fotodaki kullanışlı olur mu bilemedim.

Eklentiler

• Screenshot_20200325-052739.webp
    31 KB · Görüntüleme: 42
Bir sonraki mesaja foto attım canım bir baksana. Yazın bunu sade bez ile giydiriyorsun.

Ay maşallah yaa nasıl mutlu yarasın kızlaaar bakın nasıl yiyorum diyo resmen

Benimde aciyor yanlara sıkıstırıyorum.
Bir sonraki mesaja foto attım canım bir baksana. Yazın bunu sade bez ile giydiriyorsun.
Canim ben yazın cogu zaman üzerini bile ortmedim. Ankaranin neresine gideceksin. Bu tulumlar yaz icin cok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…