Biz de ek gida konusacaktik ama sqlgindan dolayi gidemedim o sebeple sordum. Ne yapacagimi sasirmis durumdayim.Canim emmiyorsa yok. Kızımda emmedi sagdigim halde zamanla azaldi ve bitti. Neler yapmadim
Hayir eşine gittim. Salih beye
O son sayfa oncesindeki ilk 3 sayfada yaziyor. 1 yasa dogru yumurta sarisinin tamami diyo
Bırakın dönmeyi ben hiç emeklemeden yürüyen bebek gördüm. Komsunun kızı hep mama sandalyesinde büyüdü. Anneannesi oyuncakları bıle dusmesın dıye baglamıştı. Anne tum gun calısıyor dıye anneanne de yaşlı kilolu bebegı hıc yere koymadı. Benimki 5 tur atıp emeklerken o ıkı adım emeklerdi.ama 14 aylıkken kalkıp yürüdü.. Ben hıc inanmazdım gözümle gördüm. O yüzden bebegın kilosu ve bakan kişi önemli13 ekim ve bizimki de dönmüyor :) Öyle bir çabası da yok üstelik. Ama diğer alanlarda gelişimi normal olduğundan kafama takmıyorum. Bir ara ben de endişelenip epeyce araştırmıştım. 8. aya kadar dönmeyip sonra birden hem emeklemeye hem dönmeye vs. başlayan çok bebek var, anneler yazmışlar hep forumlara, Youtube kanallarında da izledim. Yani gözünüze çarpan başka bir sıkıntı yoksa bence dert etmeyin. Tabii doktorunuza da sorabilirsiniz kontrole gidince.
Hayır olmadı canım sadece bestiron değil diğer damlalarda 4 yaş üstü aslında ama onlara içindeki damlalığın tümüyle veriliyor diye biliyorum. Bizler kiloya göreKızlar bu grupta bestiron damla kullananlar vardı yanlış hatırlamıyorsam. Prospektüsünde 4-10 yaş yazıyor. Sıkıntı olmadı mı?
Ben de kullanıyorum . Ben herşeyin fazlasının zarar olduğunu düşündüğüm için önce demirine baktirmistim. Her şey gayet iyi olduğu için bazen her gün bazen iki günde bir iki damla veriyorum. Kakası hiç gecikmedi ve yaparken hiç zorlanmadı.Kızlar bu grupta bestiron damla kullananlar vardı yanlış hatırlamıyorsam. Prospektüsünde 4-10 yaş yazıyor. Sıkıntı olmadı mı?
Benim eşim mama sandalyesi vs görmemiş ama hiç emeklemeden yürümüş bir yaşındaBırakın dönmeyi ben hiç emeklemeden yürüyen bebek gördüm. Komsunun kızı hep mama sandalyesinde büyüdü. Anneannesi oyuncakları bıle dusmesın dıye baglamıştı. Anne tum gun calısıyor dıye anneanne de yaşlı kilolu bebegı hıc yere koymadı. Benimki 5 tur atıp emeklerken o ıkı adım emeklerdi.ama 14 aylıkken kalkıp yürüdü.. Ben hıc inanmazdım gözümle gördüm. O yüzden bebegın kilosu ve bakan kişi önemli
Bütün damlalarda aynısı yazıyor.Kızlar bu grupta bestiron damla kullananlar vardı yanlış hatırlamıyorsam. Prospektüsünde 4-10 yaş yazıyor. Sıkıntı olmadı mı?
Biz 16 ekim dogumluyuz. Ben sordum tadima baslayabilirmiyim diye. Sadece anne sütü aldığı için 6.ayi bekle once dedi. Kizimda erken basladim herseyi yer ayirt etmez dedim. Oyle deyince 5 buçuk aylikken başla tadima dedi. O broşürü verdi. Muhtemelen sanada ayni liste verilecek. Ben tadima basladim. 1 cay kaşığı kadar veriyorum. Suana kadar elma yumurta sarisi,yogurt,peynir,havuc ve patates tatdirdim. Bir sıkıntı yaşamadım .Biz de ek gida konusacaktik ama sqlgindan dolayi gidemedim o sebeple sordum. Ne yapacagimi sasirmis durumdayim.
Tahin pekmez ye, dereotu ye artar inşallah canımBu arada sütüm kesildi sankrjm neredeyse hiç gelmiyor artma imkani var mi ? emmiyor bi de sagiyorum cikmiyor
Benim oğlum yoğurda tepkili. Hemen ağız çevresi kabarıyor. Yarm saat içinde normale dönüyor. İlerde düzelir mi bilmiyorumBütün damlalarda aynısı yazıyor.
Biz 16 ekim dogumluyuz. Ben sordum tadima baslayabilirmiyim diye. Sadece anne sütü aldığı için 6.ayi bekle once dedi. Kizimda erken basladim herseyi yer ayirt etmez dedim. Oyle deyince 5 buçuk aylikken başla tadima dedi. O broşürü verdi. Muhtemelen sanada ayni liste verilecek. Ben tadima basladim. 1 cay kaşığı kadar veriyorum. Suana kadar elma yumurta sarisi,yogurt,peynir,havuc ve patates tatdirdim. Bir sıkıntı yaşamadım .
Canım fermente oluyor süt, yani kimyası değişiyorBebeklere ev yoğurdu verebiliriz ama inek sütü yasaksa nasıl olucak , yani inek sütünü içirmek yasak ama yoğurt halini alırsa sorun yok mu ? Eşim taze süt getirdi yoğurt yaptım ama kafam karıştı şimdi
Düzelir inşallah canım, benim kızım da da oluyordu ama yiyordu ne güzel. Oğlum için bayağı beklicem o günleri.Benim oğlum yoğurda tepkili. Hemen ağız çevresi kabarıyor. Yarm saat içinde normale dönüyor. İlerde düzelir mi bilmiyorum
o gunlerde gelcek cnm ınsallah yıcez yıyeceklerDüzelir inşallah canım, benim kızım da da oluyordu ama yiyordu ne güzel. Oğlum için bayağı beklicem o günleri.
Bütün damlalarda aynısı yazıyor.
Biz 16 ekim dogumluyuz. Ben sordum tadima baslayabilirmiyim diye. Sadece anne sütü aldığı için 6.ayi bekle once dedi. Kizimda erken basladim herseyi yer ayirt etmez dedim. Oyle deyince 5 buçuk aylikken başla tadima dedi. O broşürü verdi. Muhtemelen sanada ayni liste verilecek. Ben tadima basladim. 1 cay kaşığı kadar veriyorum. Suana kadar elma yumurta sarisi,yogurt,peynir,havuc ve patates tatdirdim. Bir sıkıntı yaşamadım .
5aylık basladınız keske bıraz bekleseydınız kiılosu ne kadarBen de ulaştım doktoruma, evet aynı broşuru verdı bızde tadıma basladık. 3 gundur elma tattırıyorum ben. yogurt tattırıcam sonra havuc tatttırıcam 3 gun kuralıyla gıdıyorum bu ayı boyle gecırırız, gelecek ay tam baslarım bende. 24 ekım dogumlu benım kı.
5aylık basladınız keske bıraz bekleseydınız kiılosu ne kadar
benımkıde 29 ekım dogumlu asırı ısteklı sofrada yemek yıyoruz aglıyor oda ıstıyor versem hepsını yıyecek ben 5ay 3 haftalık olmasını beklıyorum ancak oyle baslarım4 ay kontrolunde 7.4 tu. acıkcası kılo ıle ılgılı bır sorunum yok ama bebegım asırı ısteklı
Maşallah kilosu çok iyi. Benimki 5 ay olmasına 2 gün kala 6950 ydi kilosu. 3bucuk kilo doğdu. Baya da iyi gidiyordu kilosu ama niyeyse son ayda düştük. Doktor sut alerjisine bagladi ama kan tahliller temiz çıktı. Ben de 2 haftadir sut diyetini biraktim ve suan alerjen hicbir belirti yok. Bakalim ne gosterir zaman. Ama kilo kaybimiz var biraz bizim4 ay kontrolunde 7.4 tu. acıkcası kılo ıle ılgılı bır sorunum yok ama bebegım asırı ısteklı
bızımkıde sut alerjısı cnm kanlar temız fakat dıyetdeyım sız dıyetınızı acdınız bır sıkıntı olmadımıMaşallah kilosu çok iyi. Benimki 5 ay olmasına 2 gün kala 6950 ydi kilosu. 3bucuk kilo doğdu. Baya da iyi gidiyordu kilosu ama niyeyse son ayda düştük. Doktor sut alerjisine bagladi ama kan tahliller temiz çıktı. Ben de 2 haftadir sut diyetini biraktim ve suan alerjen hicbir belirti yok. Bakalim ne gosterir zaman. Ama kilo kaybimiz var biraz bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?