2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canim emmiyorsa yok. Kızımda emmedi sagdigim halde zamanla azaldi ve bitti. Neler yapmadim

Hayir eşine gittim. Salih beye

O son sayfa oncesindeki ilk 3 sayfada yaziyor. 1 yasa dogru yumurta sarisinin tamami diyo
Biz de ek gida konusacaktik ama sqlgindan dolayi gidemedim o sebeple sordum. Ne yapacagimi sasirmis durumdayim.

Bırakın dönmeyi ben hiç emeklemeden yürüyen bebek gördüm. Komsunun kızı hep mama sandalyesinde büyüdü. Anneannesi oyuncakları bıle dusmesın dıye baglamıştı. Anne tum gun calısıyor dıye anneanne de yaşlı kilolu bebegı hıc yere koymadı. Benimki 5 tur atıp emeklerken o ıkı adım emeklerdi.ama 14 aylıkken kalkıp yürüdü.. Ben hıc inanmazdım gözümle gördüm. O yüzden bebegın kilosu ve bakan kişi önemli

Kızlar bu grupta bestiron damla kullananlar vardı yanlış hatırlamıyorsam. Prospektüsünde 4-10 yaş yazıyor. Sıkıntı olmadı mı?
Hayır olmadı canım sadece bestiron değil diğer damlalarda 4 yaş üstü aslında ama onlara içindeki damlalığın tümüyle veriliyor diye biliyorum. Bizler kiloya göre

Sütü artirmanin tek yolu bebegin emmesi bence. Ne yemekle ne pompayla sagmayla artti benimki

Meme yumusak olsun icinde süt olmasin oglum emmeye başladığında süt inmeye basliyor. O an bi agri bir giciklanma oluyor sertlesip yumusuyor meme. Oglum da lık lık iciyor.

Sütün ne kadar oldugunu bebegimin yutkunma sesinden anliyorum ben

Sagip kac cc cikmis diye bakmiyorum hic
Sagma makinesi yara yapiyor meme ucunu

Oglum 5 bucuk aylik oldu
Uzattigim her seyi kaplan gibi kapip aliyor agzina sokuyor

Acikmissa memeye dokunuyor kafasini gomuyor agzini aciyor

Kucagimda oturtuyorum belinden atiyor kendini iki dakika durmuyor sabit

Eli kolu ayaklari hep hareket halinde. Bir o tarafa bir bu tarafa donup duruyor gordugu hr seye uzanmaya calisiyolar

Hele bir cene var kafam sisiyor ciglik atiyor bır bır konuşup duruyor bazen boş boş karsiya bakiyorum beynim kazan gibi oluyor

Aglama numarasi yapiyor oyuncagini istiyorsa ıı uu diye aglama takliti yapiyor

Yogurt tattirdim biz yemek yerken cildiriyor. Bir kere veriyorum ikinci üçüncü icin agliyor bagiriyor. Kasigi uzatinca mutluluktan deliriyor

Büyüdükçe aşık oluyorum bu çocuğa
Her seyi tatli geliyor

Sarıl sarıl sarıl diyorum kollarini uzatiyor heyecanlaniyor sariliyor

Hapşı yapinca kahkahayla gülüyor

Yuzune bakip gülünce gulerek karşılık veriyor

Cikardigi sesler oyle guzel ki mutluluktan havalara ucuyorum

Bir kere yerde oturttum devrildi. Kafasini vurdu. O agladi ben agladim. Oyle icim acidi ki

Bu evlat ne guzel bir seymis

Kızlar bu grupta bestiron damla kullananlar vardı yanlış hatırlamıyorsam. Prospektüsünde 4-10 yaş yazıyor. Sıkıntı olmadı mı?
Ben de kullanıyorum . Ben herşeyin fazlasının zarar olduğunu düşündüğüm için önce demirine baktirmistim. Her şey gayet iyi olduğu için bazen her gün bazen iki günde bir iki damla veriyorum. Kakası hiç gecikmedi ve yaparken hiç zorlanmadı.
Benim eşim mama sandalyesi vs görmemiş ama hiç emeklemeden yürümüş bir yaşında

Bütün damlalarda aynısı yazıyor.
Biz de ek gida konusacaktik ama sqlgindan dolayi gidemedim o sebeple sordum. Ne yapacagimi sasirmis durumdayim.
Biz 16 ekim dogumluyuz. Ben sordum tadima baslayabilirmiyim diye. Sadece anne sütü aldığı için 6.ayi bekle once dedi. Kizimda erken basladim herseyi yer ayirt etmez dedim. Oyle deyince 5 buçuk aylikken başla tadima dedi. O broşürü verdi. Muhtemelen sanada ayni liste verilecek. Ben tadima basladim. 1 cay kaşığı kadar veriyorum. Suana kadar elma yumurta sarisi,yogurt,peynir,havuc ve patates tatdirdim. Bir sıkıntı yaşamadım .

Benim oğlum yoğurda tepkili. Hemen ağız çevresi kabarıyor. Yarm saat içinde normale dönüyor. İlerde düzelir mi bilmiyorum

Ben de ulaştım doktoruma, evet aynı broşuru verdı bızde tadıma basladık. 3 gundur elma tattırıyorum ben. yogurt tattırıcam sonra havuc tatttırıcam 3 gun kuralıyla gıdıyorum bu ayı boyle gecırırız, gelecek ay tam baslarım bende. 24 ekım dogumlu benım kı.

5aylık basladınız keske bıraz bekleseydınız kiılosu ne kadar

Kızlar selam. Bir süredir yine giremedim. Bu virüs illetinden. Babam çalıştığı için ve annem gündüzleri bana gelip gittiginde olur da babam işyerinde kaptıysa, anneme ve dolayisiyla bizlere geçmesin diye annem tamamen bize taşındı. Babama da yemek yapıp bırakıyoruz eve. (Neyse ki babam da dunden bu yana artik evde) Eşim de 2 haftadir nerdeyse evde. Yani ev hayati yogun geciyor bu aralar
Umarım herkes iyidir.
Ben bu esnada ek gıda için buzluga epey hazırlık yaptım. Cityfarm diye bir yerden aynı zamanda organik ürünler sipariş ettim. Biraz pahali ama ilk 3 ay organik vermeyi hedefliyorum. 9.aydan sonra normal pazar market gıdası vereceğim. Çünkü para dayanmaz bunlara
Bugün de evde lor peyniri yaptım. Buzluğa aticam şimdi onu da. Ilk defa böyle şeyler yapıyorum. Umarım ek gıda sürecini başarılı sürdürebilirim.
Bir de bizimki 5 buçuk aylik oldu. Ben 1 haftadır tadımlık ( 1 çay kaşığı kadar) patates, armut, elma ve kabak vermeye başladım. 3 gün kuralıyla gidiyorum. Bugün kabağın 1.günündeyiz. Sonrasında avokado vereceğim. 1 adet aldım marketten. Nasıl birseydir tadı nasıldır bilmiyorum. Çünkü hiç yemedim zengin meyvesi ama sanirim. Fiyattan belli. Avokado icindeki yag ile anne sutu yagi benzerlik gösteriyormuş ve zihinsel fiziksel anlamda faydasi da cokmus diye aldim. Tabi bunlar sadece internet bilgileri. Sagdan soldan okuyarak kendi capimda birseyler yapmaya calisiyorum. Herşey bebislerimiz icin

Ek gıda ile ilgili sizler ne durumdasınız? Başlayan var mı? Tecrübeleriniz varsa alırım

4 ay kontrolunde 7.4 tu. acıkcası kılo ıle ılgılı bır sorunum yok ama bebegım asırı ısteklı
benımkıde 29 ekım dogumlu asırı ısteklı sofrada yemek yıyoruz aglıyor oda ıstıyor versem hepsını yıyecek ben 5ay 3 haftalık olmasını beklıyorum ancak oyle baslarım

4 ay kontrolunde 7.4 tu. acıkcası kılo ıle ılgılı bır sorunum yok ama bebegım asırı ısteklı
Maşallah kilosu çok iyi. Benimki 5 ay olmasına 2 gün kala 6950 ydi kilosu. 3bucuk kilo doğdu. Baya da iyi gidiyordu kilosu ama niyeyse son ayda düştük. Doktor sut alerjisine bagladi ama kan tahliller temiz çıktı. Ben de 2 haftadir sut diyetini biraktim ve suan alerjen hicbir belirti yok. Bakalim ne gosterir zaman. Ama kilo kaybimiz var biraz bizim

bızımkıde sut alerjısı cnm kanlar temız fakat dıyetdeyım sız dıyetınızı acdınız bır sıkıntı olmadımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…