2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Icmek istemiyolar ya.Sevmediler simdilik.
Benim bebiş de sevmiyor suyu
Icine başka bise daha koyup deneyin bir de ıhlamur gibi
Aslinda daha cok icmesi gerekiyor kabizlik vs icin
Kızlar bebişlerin boy kilo durumu nedir özellikle kz bebişler.
Benkm ki kiz boyunu ölçmediler evde olctugumde 66 cm di kg 7200

Kızlar regl olanlar varmı ya benim çok feci karnım ağrıyor leke geliyor doğumdan sonra 40 gün boyunca olmuştum.sonra bida olmadı şimdi yeni olacağım galiba ama bu ağrı normal mi doğum sancısı gibi karnimda

Valla ben aylardır oluyorum ama hatırlamıyorum ya benim saftim kaymış durumda . Hiç bi şeyi hatırlamıyorum

6 ekim doğumlu

Ihlamur yapabilirsin ya da verebildigin baska bitkiler varsa
Benim oğlum hep normal kiloda seyreden Bi bebek ti oyüzden hiç korkacak durumum olmadı kızım sanki Bi tık kilosu fazla geldi oyüzden soruyorum. Baba tarafı kiloya cok meyilli hep bebekken tombik olanlar sonrada tombik oldu. İstemiyorum oyüzden kilo falan hani cok fazla değil ama 1 tık fazla gibi

Ben bir kere geceden yumuşatılmış kayısı kurusundan verdim çok az, olduğu gibi kakada çıktı kan sandım baktım turuncu turuncu kayısı, havuç da aynı oldu daha erken sanırım bu ikisi için
Havuç bizde de öyle yukardan nasıl giriyorsa alttan öyle çıkıyor ve havuç yediği günler karnından sürekli ses geliyor ve kaka öncesi biraz inliyor maalesef, galiba dokunuyor bir süre vermeyeceğim

Ben doğumdan sonra 1 defa oldum daha olmadım malesef benimde 3-4 gün leke seklindeydi her zmaanki regl sancidiydi.Muhtemelen bi kaç güne olursun canım .

Çok sevindim ben iri bebeğe alışık değilim cokta iri değil ama oğlandan daha iyi ailede ciddi anlamda obezite var oyüzden kiloya takığımben
Sadece anne sütüyse obezite olmaz dedi doktorumuz benim de eşim tarafında baya bi irilik var ben de korkuyorum obez olmasından. Bakalım ekgıdaya geçip emmeler azaldıkça kilo alımı böyle devam ederse tekrar götğreceğim doktora . Şu an ilk sözüne güveniyorum

Ay ne tatli.Keske benimkiler de iri olsa.Uzayip duruyolar kilo alimi da yavaslayinca zayif duruyolar
Bence herşeyde hayır vardır ben bi tane kızla belim pert oldu indir kaldır yatır kaldır durmazsa gezdir çok yorucu oluyo. 2 tane olunca nasıl olurdu düşünmek bile istemiyorum:/ bebek için de sıkıntı kiloyu taşımak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…