Valla ek gıdaya geçmeden önce başlamıştık biz çünkü hastalıklar ateş ilaçlar olunca suya başlamıştık ama ek gıdaya geçince daha az su içmeye başladı. Resmen zorla su veriyorum
Kızlar regl olanlar varmı ya benim çok feci karnım ağrıyor leke geliyor doğumdan sonra 40 gün boyunca olmuştum.sonra bida olmadı şimdi yeni olacağım galiba ama bu ağrı normal mi doğum sancısı gibi karnimda
Kızlar regl olanlar varmı ya benim çok feci karnım ağrıyor leke geliyor doğumdan sonra 40 gün boyunca olmuştum.sonra bida olmadı şimdi yeni olacağım galiba ama bu ağrı normal mi doğum sancısı gibi karnimda
Benim oğlum hep normal kiloda seyreden Bi bebek ti oyüzden hiç korkacak durumum olmadı kızım sanki Bi tık kilosu fazla geldi oyüzden soruyorum. Baba tarafı kiloya cok meyilli hep bebekken tombik olanlar sonrada tombik oldu. İstemiyorum oyüzden kilo falan hani cok fazla değil ama 1 tık fazla gibi
Ben bir kere geceden yumuşatılmış kayısı kurusundan verdim çok az, olduğu gibi kakada çıktı kan sandım baktım turuncu turuncu kayısı, havuç da aynı oldu daha erken sanırım bu ikisi için
Havuç bizde de öyle yukardan nasıl giriyorsa alttan öyle çıkıyor ve havuç yediği günler karnından sürekli ses geliyor ve kaka öncesi biraz inliyor maalesef, galiba dokunuyor bir süre vermeyeceğim
Ben doğumdan sonra 1 defa oldum daha olmadım malesef benimde 3-4 gün leke seklindeydi her zmaanki regl sancidiydi.Muhtemelen bi kaç güne olursun canım .
Sadece anne sütüyse obezite olmaz dedi doktorumuz benim de eşim tarafında baya bi irilik var ben de korkuyorum obez olmasından. Bakalım ekgıdaya geçip emmeler azaldıkça kilo alımı böyle devam ederse tekrar götğreceğim doktora . Şu an ilk sözüne güveniyorum
Bence herşeyde hayır vardır ben bi tane kızla belim pert oldu indir kaldır yatır kaldır durmazsa gezdir çok yorucu oluyo. 2 tane olunca nasıl olurdu düşünmek bile istemiyorum:/ bebek için de sıkıntı kiloyu taşımak