2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Havuç bizde de öyle yukardan nasıl giriyorsa alttan öyle çıkıyor ve havuç yediği günler karnından sürekli ses geliyor ve kaka öncesi biraz inliyor maalesef, galiba dokunuyor bir süre vermeyeceğim
Yok yok verme yavruşcuk rahat etsin on gün sonra falan bi daha deneyeceğim, alerjik bebek zaten benimki domatese konserve ürünlere turşuya sucuğa falan tepkili havuç da kırmızı turuncu olunca beklesin biraz daha dedim. Yoğurdu da çok korkarak verdim her gün bir tık daha arttırarak çok şükür bi sıkıntı yok gibi peynir de deneyeceğim bakalım

Benim kizimda 5.5 aylik. Patates verdim anne sutuyle acip ogurdu. Dun yogurt verdim onu da sevmedi ama yedi yine de biraz. Bugun de elma verdim. 2 saat sonra sol yanagi kizardi. Alerjisi mi var acaba ya. Vucudun da yok bisey ama. Elma vermeye korkarim artik.

Bence ara ver ağır gelmiş olabilir

Normal beyaz un mu? Nasıl yaptınız, ben daha çorba olarak vermedim haşlayıp karıştırıyorum yağ fln da katmıyorum henüz katayım mı acaba
Bebeklerde beyin gelişimi için tereyağ zeytinyağdan daha faydaliymis ben çorbalarına yada sebzesine 1 cay kaşığı koyuyorum.
Icmek istemiyolar ya.Sevmediler simdilik.
Alıştırma bardağı aldım ilk içemefi cignedi ara ara veriyordum 1 haftadır güzel içiyor...bilinclimi bilmem ama duuu diyor ben sudur diyip veriyorum baktım oyun yaptı kenara koyuyorum bu seferde vermeyince ağlıyor.
Bende ilk olduğumda çok sancı çektim ve aşıri fazla oldu ve sonraki ay daha normal bir ağrı ve kanama oldu.

10 gun sonra yeniden denerim elmayi. Baska seyler deneyebilirim 3 gun sonra degil mi? Ek gida ne zor ismis ya. Alerji mi olacak agir mi gelecek kqfamda deli sorular
Bugün elma verdin kizardi ise yarın farkli birseyle devam edebilirsin.birde elmadan olduguna eminmisin biri fazla öptü ise yada varsa peluş oyuncak ile oynadiysada sürtünme kızarıklığı yapar.elma pek alerjik birşey değil ama tabii gübre ilaclamasinda falan bile birsey olabilir.

En korktugum sey benimde
Benm 2 tane dha vr onlri bebekkken dusurmustum bende yataktan
Yni hepimizin basina gelebiliyor malesef canini skma bisey olmaz ins

6 aylik olduk
Dun gittik asiya 8 kg olmusuz .iyi kilo almis dedi .bundan once hep cok az kg aliyordu.o yuzden mamaya basladim baya iyi kg almis bu seferde

Ne zamandir giydirmedigim yun yelek giydirdim o da surtmus olabilir aslinda ama emin olamadim iste. İnsallah yelektendir. Opme falan yok kimseye opturmuyorum su gunlerde kendimde dahil.

Kizlar merhaba size bir sey soracagim. Benim bebegim 5 ay 1 haftalik. Demir damlasina once aile hekimliginin verdigi vegaferon demir damasiyla basladik. Cok ciddi kizariklar yapti. Biz ondan oldugunu anlayana kadar da 1 hafta filan vermis olduk. Sonra oceana gectik de duzeldi. Ama doktor bu damlanin alerji yaptigi cocuklar ek gidada genellikle sut alerjisiyle karsilasiyor.alerjik bi bebek bu, yogurdu geç ver dedi. 3.cocugum bu.digerlerinde yogurtla baslamistim. Ilk kez boyle bir seyle karsilastim. Saskinim. Vegaferon kullanip ek gidada alerjiyle karsilasan oldu mu?

. çocuğum yanımda saatlerce üstü açık uyumuş inşallah hasta olmaz. Vicdanım bi taraftan hasta olacak korkum bi taraftan . Bi de her gün banyo yaptırıyorum
Benimki olmamisti canim kızma kendine dalıyoruz unutuyoruz yoruluyoruz olur boyle seyler
Yanımıza yere düşmesin diye battaniye koymuştuk gece üstu açılmış baya usumus yanindaki battaniye yi çekmişti üstüne

Ben ek gıdaya tam başlamadım ama az az veriyorum. Muz patates hiç sevmedi. Yoğurt yiyor sadece. Bide ek gıda verirken günde kaç kere emziriyorsunuz onu merak ediyorum. Benimki doğru düzgün emmiyor artık.

. çocuğum yanımda saatlerce üstü açık uyumuş inşallah hasta olmaz. Vicdanım bi taraftan hasta olacak korkum bi taraftan . Bi de her gün banyo yaptırıyorum
Bizimki her gece üstü açık uyuyor. Çünkü ben örter örtmez hemen tekmeleyip açıyor. Dün gece ev de bayağı soğuk olmuş üşümüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…