- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
Bir dakika ancak ağladı. Hiç bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum.Oy kıyamam burdan kalbim acıdı yavrum çok ağladı mı melekler korumuş
Kızma canım kendine insanlık hali vücut yorgun düşüyor sonuçta tüm gün evde onlarla ilgiliyiz birde ev işleri vs.Ama otururarak emzirmen daha iyi uykuya eğilim azalıyor ben emzirdigim dönemde oyle yapardım hep.Nasıl uyuya kaldıysam, çok kızıyorum kendime. Emzirirken üşümesin diye yanıma yatırıp yorganın altına alıyordum. Uyuyunca da yerine yatırıyordum. Eşim de yok evde. Kabus gibi bir geceydi. Her yerim terledi.
Bundan sonra öyle yapacağım. Kayınvalidem aradı biraz önce ona söyledim. O da ebelik yaparken yan yana yatarken üstüne dönüp vefat eden çok bebekduymuş. Sırf onun için bile yanında emzirme dedi.Kızma canım kendine insanlık hali vücut yorgun düşüyor sonuçta tüm gün evde onlarla ilgiliyiz birde ev işleri vs.Ama otururarak emzirmen daha iyi uykuya eğilim azalıyor ben emzirdigim dönemde oyle yapardım hep.
Benim büyük oğlum çok düşerdi cnm elimizde olmadan düşerdi düşe kalk buyucekler bence birşey olmaz ama sen takip et kusarsa bir anda ozman götür birde uyku sersemi olursa uyanmak istemesseBeşiğinin dolabına uzanmak istemiş sanırım. Düşme sesi gelmedi hüç
Ağlamasına kalktım. Alan dar olduğu için Kafası ve ayakları yukarı doğru kalmış. Ağız üstüydü. Bir tek karnı yerdeydi. Kafasının hiç bir yerinde de kızarıklık yoktu. Gece 2 saat uyutmadım. Şükür şu anda bir sıkıntı yok. Doktora götürsem mi bilemedim.
Sağol canım. Gece 3 de oldu. İki saat uyanık tutup sabah 5 de uyuttum. Şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür. Acile götürsem onlar da takip önerecek büyük ihtimalle. Çıksa Allah korusın şimdiye çıkardı galibaBenim büyük oğlum çok düşerdi cnm elimizde olmadan düşerdi düşe kalk buyucekler bence birşey olmaz ama sen takip et kusarsa bir anda ozman götür birde uyku sersemi olursa uyanmak istemesse
Çok geçmiş olsun... Benım buyuk oğlan çok hareketli bir bebekti 8 aylıkken hızlı hızkı emeklerdi. 10 aylıkken yuruyordu. Bu 8 ayına yeni girmişti. Babası gece uyanınca biberonla sagılmış sütü vermiş aramıza almış uyutmuş. Benım haberım yok. Ben de tum halıları yıkamaya vermişim yerde halı bıle yok. Gece uyurken oğlum eşimin yastıgından emekle pat diye ses duyuldu.. Ağlama sesi yok oğlum hala uyuyor. Besıgınde de koyduğum yerde sabah bulamazdım. Dokundu ettik öyle uyandı hala uykulu. Eşim kadar rahat adam yok bırak uyusun.. Hemen soydum heryerı ne baktım. Allahtan yuzustu duşmüş. Bızımkı de besıkle yatak arasına dusmultu. Eşim dra bile göturme ye gerek yok dedi... Bır daha da kızdım asla yataga almak yok. Ben kendime guvenemedıgımmıcın asla almam. Ezerim uyurum diye korkarım.. Artık sade sevmek ıcın herkes uyanınca yataga alıp sevıyo. Bırsey olmaz.. Gene buyuk hamburgercıde heryerı sılmısle kaygan zemini de koymus. Benım elimi bıraktı fırladı koştu. Ayagı kaydı kafasının ustune güm diye dustu. Acayıp korktuk 4 yasundaydı. Hemen acile goturduk fakuktye... Yarım saat baktılar kusma bulanıklık yok eve yolladılar.. Emar cekılmesı bırsey yoksa cok zararlı dediler eve yolladılar. Rahat ol bırsey olmaz cnm... Tramvatık olaylarda anında kusma baslamıs Dr dedı. Fıskırır tarzda oluyrmusSağol canım. Gece 3 de oldu. İki saat uyanık tutup sabah 5 de uyuttum. Şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür. Acile götürsem onlar da takip önerecek büyük ihtimalle. Çıksa Allah korusın şimdiye çıkardı galiba
Büyük oğlumda düşmüştü ama bu kadar küçük değildi o
Bende dün bezelye yemeğimi yapmıştım. Bebeğinkini ayırıp salçasını öyle koydum. Bezelyenin kabuğunu soyup yedirdim. SevdiBi arkadaş daha yazmış galiba, günlük herkes bebişine ne verdiğini yazarsa birbirimize yardımcı ve destek oluruz diye düşünüyorum, yazabilen yazsın bence :)
Dün ilk defa lor peynir verdim, yumurta sarısı ve peyniri karıştırıp anne sütü ile biraz yumuşattım. Öğleden sonra da meyve filesine muz verdim.
Bugün patates ve havuç haşladım. Öğleden sonra da meyve filesine kayısı kurusu vereyim diye düşünüyorum, veya yoğurtla da verebilirim
Sadece bezelyesini mi verdiniz patatesle havuçla karışınca da severler heralde ben de deneyim :)Bende dün bezelye yemeğimi yapmıştım. Bebeğinkini ayırıp salçasını öyle koydum. Bezelyenin kabuğunu soyup yedirdim. Sevdi
Dün bende un çorbası yapıp içirdim ,Bi arkadaş daha yazmış galiba, günlük herkes bebişine ne verdiğini yazarsa birbirimize yardımcı ve destek oluruz diye düşünüyorum, yazabilen yazsın bence :)
Dün ilk defa lor peynir verdim, yumurta sarısı ve peyniri karıştırıp anne sütü ile biraz yumuşattım. Öğleden sonra da meyve filesine muz verdim.
Bugün patates ve havuç haşladım. Öğleden sonra da meyve filesine kayısı kurusu vereyim diye düşünüyorum, veya yoğurtla da verebilirim
Havuç koymamıştım.patatesinden de verdim. Karıştırmadan tek tek yedirdimSadece bezelyesini mi verdiniz patatesle havuçla karışınca da severler heralde ben de deneyim :)
Afiyet olsunBugün bebeğime avokado verdim yoğurtla karıştırdım aşırı sevdi . Ver ver diye bacağima vurdu sürekliavokado beyin gelişimi için çok faydaliymis ve anne sütündeki yağa en yakın yağ avokadodaymis.
Çok geçmiş olsun . Allah daha beterinden korusun çok dikkatli olmak lazım ama bu bebeler de aşırı hareketli göz kırpmaya gelmiyolar. Kendini de çok suçlama çocuk bunlar düşecek kalkacak hasta olacak. İnşallah bunların hepsini küçük küçük şeylerle atlatırızBebeğim yataktan düştü. Nasılsa emzirirken yanımda uyumuşum. Bizim yatak ile kendi beşiğinin arasına ağız üstü düşmüş. Ara dar Allahtan. Enine Ayakları ve kafası yukarıda düşmüşkafasını çarpmamış. Ömrümden ömür gitti resmen. 1 saat oldu. Oynatıyorum, gözlemlemek için
Çok geçmiş olsun canımBebeğim yataktan düştü. Nasılsa emzirirken yanımda uyumuşum. Bizim yatak ile kendi beşiğinin arasına ağız üstü düşmüş. Ara dar Allahtan. Enine Ayakları ve kafası yukarıda düşmüşkafasını çarpmamış. Ömrümden ömür gitti resmen. 1 saat oldu. Oynatıyorum, gözlemlemek için
Çok geçmiş olsun . Allah daha beterinden korusun çok dikkatli olmak lazım ama bu bebeler de aşırı hareketli göz kırpmaya gelmiyolar. Kendini de çok suçlama çocuk bunlar düşecek kalkacak hasta olacak. İnşallah bunların hepsini küçük küçük şeylerle atlatırız
Teşekkür ederim. Çok şükür hasarsız atlattık inşallah. Kimsenin başına gelmesinÇok geçmiş olsun canım
Belki henüz hazır değildir. 6. Ayı bekle istersen. Soğumasın istemiyorsa. Kaşık reddi olur sonraMerhaba güzel anneler. Ek gıda alan bebişler 6.ayı tamamladı mı? Benim kız 5.5 aylık. Kaşıga agzını açmıyor. Verdigim hiç birseyi de istekle yemedi. Ögürüyor birsey verince, diliyle dışarı atıyor. Sevmeyecek mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?