Ah canım ya gecmis olsun3 gun once oglumu emzrme yastinda oturtup koltukta biraktim mutfaga gittim. Mutfaga adimimi atar atmaz ses geldi pesine aglama..
Düşmüş koltuktan alninin hem sagini hem solunu masaya vurmus morardi
Buz koydum hemen sismedi
Uyutmadim 2 saatten fazla
Ona bir sey olmadi ama ben kendimden nefret ettim. O kadar kötü oldum ki aklima geldikce icim yaniyor
Şimdi hep yere birakiyorum. Yorganin ustunde oturtuyorum. Normalde devrile sesi cikmzdi simdi devrilince basiyor yaygarayi
Nefret ediyorum kendimden
Çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın... Aman dikkat edelim. Benim buyuk oğlan eşim nasıl uyanmadıysa cocuk ustunden aşıp gecmiş yataktan düşmüştü.... Ondan sonra asla gece yataga aldırmadı. Hep ısım de olsa hemen beşiği ıcıne koyuyorum.... Yere koyamıyorum abulerine güvenemiyorum..3 gun once oglumu emzrme yastinda oturtup koltukta biraktim mutfaga gittim. Mutfaga adimimi atar atmaz ses geldi pesine aglama..
Buz koydum hemen sismedi
Ona bir sey olmadi ama ben kendimden nefret ettim. O kadar kötü oldum ki aklima geldikce icim yaniyor
Şimdi hep yere birakiyorum. Yorganin ustunde oturtuyorum. Normalde devrile sesi cikmzdi simdi devrilince basiyor yaygarayi
Ooo müthiş. O zaman tarif isterim :) birinciye yaptığın tarifi bulamadım bir daha
Banyo yaptirabilirsiniz demisti bize doktor.pardon 5 ay asisiydi o.6 ay aşısından sonra banyo yaptırabilir iz degıl mı. Ben bır verende Yıkanmaz dıye bılıyorum
Allah Allah . Daha önce hepsini tek tek verdin mi. Tadını mi sevmedi. Benimkisi de irmikli mama hiç sevmedi. Elmayla yaptım armutla yaptım öğürdu hep. Tek meyve olarak sevio amaBu arada inek sütünden yogurt agiz kenarında döküntü yapti. Uc gundr yedirmiyorum duzeldi
Muz seviyor elma seviyor
Irmikli muzlu elmali mama yaptım. Her seferinde kustu
Uyumadan önce iyice karnını doyurup gazını al. Altını al. Bir de kimyon çayı içir çay kaşığı ile. Kimyon çayı hem gazı alır hem uyku verir.Kızlar bi akıl verin. Oğlum 4 ay 18 günlük oldu. Uyumuyor geceleri. En az 10 defa kalkıyoruz her gece. Sabah 4te de tam olarak uyanıyor. Gaz sıkıntısı var, bağırarak kalkıyor ve uyumuyor bir daha. Ne psikoloji kaldı bende ne de fiziksel güç. Geçiyor mu bu? Kaka düzeni çok kötü. Gece 2de ve 4de yapıyor. Mahvolduk uykusuzluktansonradan düzene giriyor mu? Bizim gibi olan var mıydı?
Geçen de benim bebiş yataktan düştü. Çok hareketliler artık. Anlıyorum seni. İki gün gece uyuyamadım3 gun once oglumu emzrme yastinda oturtup koltukta biraktim mutfaga gittim. Mutfaga adimimi atar atmaz ses geldi pesine aglama..
Buz koydum hemen sismedi
5.ayi bekle cnn geçiyor daha doğrusu gelmesede Düzen e giriyor biraz o kadar çok kalkmıyor bizimki şimdi ama senin gibiydik ben yorgun ve uykusuz eşimle hergin kavga sınır stresKızlar bi akıl verin. Oğlum 4 ay 18 günlük oldu. Uyumuyor geceleri. En az 10 defa kalkıyoruz her gece. Sabah 4te de tam olarak uyanıyor. Gaz sıkıntısı var, bağırarak kalkıyor ve uyumuyor bir daha. Ne psikoloji kaldı bende ne de fiziksel güç. Geçiyor mu bu? Kaka düzeni çok kötü. Gece 2de ve 4de yapıyor. Mahvolduk uykusuzluktansonradan düzene giriyor mu? Bizim gibi olan var mıydı?
Kızlar bebeğim hala ishal. Doktora da götürmek istemiyorum. Bol sıvı veriyorum. Popo ciğer gibi oldu. Onu da sık yıkayıp aynı sefa kremi ile hafifletti Allah'a şükür. 6 ay tam olmadı ama sırf ishail diye önce az muz verdim 3 gün. Sonra yoğurt verdim (hazır yoğurt) 3 gün. Bugün de patatese başlayacağım. İshale iyi gelen önereceğiniz başka şeyler var mı?
Ek gıdaların arkasına kesinlikle su veririlir bunu unutma ek gıda ile değil arkasina verin suyuKızlar bide ben şimdi elma da 3.gunum sonra havuca geçmeyi düşünüyorumya da patatese 3 günde sizce su vermek gereklimi
Ay yazik vermemiştim 2 gündür saol canımEk gıdaların arkasına kesinlikle su veririlir bunu unutma ek gıda ile değil arkasina verin suyu
Ne kadar şu verilecek acavaEk gıdaların arkasına kesinlikle su veririlir bunu unutma ek gıda ile değil arkasina verin suyu
Çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm ben de bugün orta sehpaları kaldırdım yere daha kalın bi halı serip bebeği bundan sonra yere birakicam. Artık çok hareketlendi minikler3 gun once oglumu emzrme yastinda oturtup koltukta biraktim mutfaga gittim. Mutfaga adimimi atar atmaz ses geldi pesine aglama..
Buz koydum hemen sismedi
Öncelikle geçmiş olsun .bebeklerde ishal önemli ve ciddi boyutlara varmadan müdahale edilmeli . Biogaia falan kullanmanız iyi gelebilir. Alerjik bişey de olabilir beslenmesine dikkat edin.Kızlar bebeğim hala ishal. Doktora da götürmek istemiyorum. Bol sıvı veriyorum. Popo ciğer gibi oldu. Onu da sık yıkayıp aynı sefa kremi ile hafifletti Allah'a şükür. 6 ay tam olmadı ama sırf ishail diye önce az muz verdim 3 gün. Sonra yoğurt verdim (hazır yoğurt) 3 gün. Bugün de patatese başlayacağım. İshale iyi gelen önereceğiniz başka şeyler var mı?
Artık sürekli su vermeniz gerek.Kızlar bide ben şimdi elma da 3.gunum sonra havuca geçmeyi düşünüyorumya da patatese 3 günde sizce su vermek gereklimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?