2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
3 gun once oglumu emzrme yastinda oturtup koltukta biraktim mutfaga gittim. Mutfaga adimimi atar atmaz ses geldi pesine aglama..
Düşmüş koltuktan alninin hem sagini hem solunu masaya vurmus morardi
Buz koydum hemen sismedi
Uyutmadim 2 saatten fazla
Ona bir sey olmadi ama ben kendimden nefret ettim. O kadar kötü oldum ki aklima geldikce icim yaniyor

Şimdi hep yere birakiyorum. Yorganin ustunde oturtuyorum. Normalde devrile sesi cikmzdi simdi devrilince basiyor yaygarayi
Nefret ediyorum kendimden

Bu arada inek sütünden yogurt agiz kenarında döküntü yapti. Uc gundr yedirmiyorum duzeldi

Muz seviyor elma seviyor

Irmikli muzlu elmali mama yaptım. Her seferinde kustu

Ah canım ya gecmis olsun çok dikkat edilecek zamanlar artik heleki hareketli bebekleri olanlar

Çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın... Aman dikkat edelim. Benim buyuk oğlan eşim nasıl uyanmadıysa cocuk ustunden aşıp gecmiş yataktan düşmüştü.... Ondan sonra asla gece yataga aldırmadı. Hep ısım de olsa hemen beşiği ıcıne koyuyorum.... Yere koyamıyorum abulerine güvenemiyorum..

Ooo müthiş. O zaman tarif isterim :) birinciye yaptığın tarifi bulamadım bir daha

Ben bunu yaptim.Pekmez bitti bitiyordu cok az koyabildim.Sert oldu evet ama sutun icinde bekletiyorum.Elimle ufaliyorum hatta.Un gibi oluyor.Emre bile yiyebiliyor ki pek puturluye alisamadi henuz.Tadi cok guzel sekersiz olmasina ragmen.

Eklentiler

• Screenshot_20200408-114446_Chrome.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 67
Bu arada inek sütünden yogurt agiz kenarında döküntü yapti. Uc gundr yedirmiyorum duzeldi

Muz seviyor elma seviyor

Irmikli muzlu elmali mama yaptım. Her seferinde kustu
Allah Allah . Daha önce hepsini tek tek verdin mi. Tadını mi sevmedi. Benimkisi de irmikli mama hiç sevmedi. Elmayla yaptım armutla yaptım öğürdu hep. Tek meyve olarak sevio ama

Uyumadan önce iyice karnını doyurup gazını al. Altını al. Bir de kimyon çayı içir çay kaşığı ile. Kimyon çayı hem gazı alır hem uyku verir.

Geçen de benim bebiş yataktan düştü. Çok hareketliler artık. Anlıyorum seni. İki gün gece uyuyamadım

Kızlar bebeğim hala ishal. Doktora da götürmek istemiyorum. Bol sıvı veriyorum. Popo ciğer gibi oldu. Onu da sık yıkayıp aynı sefa kremi ile hafifletti Allah'a şükür. 6 ay tam olmadı ama sırf ishail diye önce az muz verdim 3 gün. Sonra yoğurt verdim (hazır yoğurt) 3 gün. Bugün de patatese başlayacağım. İshale iyi gelen önereceğiniz başka şeyler var mı?

5.ayi bekle cnn geçiyor daha doğrusu gelmesede Düzen e giriyor biraz o kadar çok kalkmıyor bizimki şimdi ama senin gibiydik ben yorgun ve uykusuz eşimle hergin kavga sınır stres

Kızlar bide ben şimdi elma da 3.gunum sonra havuca geçmeyi düşünüyorumya da patatese 3 günde sizce su vermek gereklimi

Çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm ben de bugün orta sehpaları kaldırdım yere daha kalın bi halı serip bebeği bundan sonra yere birakicam. Artık çok hareketlendi minikler
Öncelikle geçmiş olsun .bebeklerde ishal önemli ve ciddi boyutlara varmadan müdahale edilmeli . Biogaia falan kullanmanız iyi gelebilir. Alerjik bişey de olabilir beslenmesine dikkat edin.
Kızlar bide ben şimdi elma da 3.gunum sonra havuca geçmeyi düşünüyorumya da patatese 3 günde sizce su vermek gereklimi
Artık sürekli su vermeniz gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…