2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Çocuk kakaya zorlniıyordu demekki o yuzden vereyim şu biberonlami ve ne kadar icecek

Çocuk kakaya zorlniıyordu demekki o yuzden vereyim şu biberonlami ve ne kadar icecek
Evet su önemli artık.Ben küçük alıştırma bardağı ile veriyorum .Miktar olarak net bisey diyemem biz bir iki yudumla basladik artik kendi istegine birakiyorum yemek sonrası .Ilk zamanlar zor içerdi suyu sevmezdi ama zamanla alıştı.

Nane sapı varmı elinde . Bildiğimiz nane sapını kurutuyoruz . Biz kurutulmuş nane az su ile beş dakika kaynatip içiyoruz. İshal ve mide bulantısına acayip iyi geliyor. Rabbim şifa versin. En azindan eczaneden probiyotik alın. Toz olanı var . Bio gaia varsa elinde oda iyi gelir.

Kızlar bebeğim on gündür acayip huysuzdu. Uykuları çok bozuldu. Diş çıkarcak diyip durduk. Dün sabah bezini açtım. Pipinin etrafındaki deri çok şişmiş ve kıpkırmızı olmuş. Balon balon şişmiş resmen. Hemen evin beş dakika yakinindaki hastaneyi aradık. Çocuk doktoru varmış hasta yok dediler . Gittik. Maske taktik eldiven taktık. Bebeği pusette götürdük. Sedeyeye tek kullanımlık alt açma koydum. Muayene sonrası attım hemen. Arabaya binince eldivenleri çıkarıp konteyner vardı ona artı eşim. Çantamda dezenfektan vardı hemen sıktık elimize. Eve gelince hemen soyun dökün duş al . Bi telaş vardiki anlatamam. İlk defa çıktık evden bi aydır. Enfeksiyon kapmış dedi doktor bezden yada çiş ten dedi. Üç tane krem verdi. İlk gidince neden geldiniz dedi. Anlattim. Güldü pipi icin mi geldiniz dedi. Sonra görünce iyi ki geldiniz. Çok büyük sorunlara yol açabilir di dedi. Neyse eve dönerken polis çevirdi. Malum dün yasak vardı. Eczane poşetini görünce devam edin dedi. Ne günlere kaldık Allah'ım dedim . Suçlu gibi hissettik kendimizi. Tez zamanda geçsin inşallah bu günler.

Çok geçmiş olsun

Cnm ben de ücretsiz izndeyim
Basvuranlara ret cevabi gelmis ogrtmn arkadaslrdan duydugum kadariyla
Ama esi isten cikartilan memur basvurbilir bence bunda bi sknti cikartmazlar cunku yazi geldi ama onun disindakileri başlatmiycaklar bence
Allah kolaylik versin herkese
Siz yurt disindami calisiyorsunz

Aminn

Pirinc unlu muhallebi verebiliyorsan o da azaltiyor ishali ama neden oluyor onu bulman gerekiyor
Kızlar bide ben şimdi elma da 3.gunum sonra havuca geçmeyi düşünüyorumya da patatese 3 günde sizce su vermek gereklimi
Tabi ki her ek gida alimindan sonra verilmeli bebek iciyo zaten yeterince 3 4 kasik olacak sekilde verebilirsin ne kadar yiyo senin ki ?
Cok geçmiş olsun canim

Geçmiş olsun iyiki gitmissiniz. Inşallah biran önce biter bu sıkıntılı dönem

Bir mama kaşığı veriyorum şu biberonla verdim ama oguruyor

Kizlar pancar verilir mi acaba ya ? Evde cok guzel var minik minik pancarlar.Yogurtla falan verilir mi erken mi?

6 ay 12 gunden sesleniyorum.Az cok baslikta ogullarimdan birinin gazı ve uykusuzlugu biliniyor.Henuz 3 gundur bilmiyorum neden o da acaba artik gaz sorunu bitti diye mi bir nebze uyudu.(Evet hala devam ediyor gazı) Uyanip nefesini dinliyorum,neden uyuyor acaba diye esimle birbirimize soruyoruz. Ruya gibi 3 gun yasiyoruz.Gerci gecici de olabilir bu durum.Art arda 15 gun-1 ay boyle olmadiktan sonra duzeni oturdu demicem cunku bu gece bile 20 defa aglayarak uyanabilir.Emre bu belli olmazInsallah bizim kadar beklemezsiniz siz.Diyorum ya 3 gun once hala en az 15 defa uyaniyodu.Bizim burun tikanikligi problemimiz var.Muhtemelen ileride bir operasyon olucak cunku agzi hep acik uyuyor.Her gece burnuna sterimar in spreyini sıkıyorum.Tahmin yurutuyoruz burnu acik ve gazi olmadiktan sonra uyuyor diyoruz.

Ben alıştırma bardağı ve normal bardakla veriyorum ve hazırladığım her ek gıdanın içine zeytinyağı ve su katarak kıvamını açıyorum
Bende kendi sürümden katmıştım biraz ama kanlı kaka yapti sorun nedir ya doktorlarda tatilde telefonda cvp vermiyolar

Maşallah Emre' ye umarım hiç bozulmaz bu durum. Eğer benim oğlumda 6. ayı beklerse yandım. Çok zormuş uyumayan bebek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…