Çocuk kakaya zorlniıyordu demekki o yuzden vereyim şu biberonlami ve ne kadar icecekÇok geçmiş olsun ya çok üzüldüm ben de bugün orta sehpaları kaldırdım yere daha kalın bi halı serip bebeği bundan sonra yere birakicam. Artık çok hareketlendi minikler
Öncelikle geçmiş olsun .bebeklerde ishal önemli ve ciddi boyutlara varmadan müdahale edilmeli . Biogaia falan kullanmanız iyi gelebilir. Alerjik bişey de olabilir beslenmesine dikkat edin.
Artık sürekli su vermeniz gerek.
Evet su önemli artık.Ben küçük alıştırma bardağı ile veriyorum .Miktar olarak net bisey diyemem biz bir iki yudumla basladik artik kendi istegine birakiyorum yemek sonrası .Ilk zamanlar zor içerdi suyu sevmezdi ama zamanla alıştı.Çocuk kakaya zorlniıyordu demekki o yuzden vereyim şu biberonlami ve ne kadar icecek
Nane sapı varmı elinde . Bildiğimiz nane sapını kurutuyoruz . Biz kurutulmuş nane az su ile beş dakika kaynatip içiyoruz. İshal ve mide bulantısına acayip iyi geliyor. Rabbim şifa versin. En azindan eczaneden probiyotik alın. Toz olanı var . Bio gaia varsa elinde oda iyi gelir.Kızlar bebeğim hala ishal. Doktora da götürmek istemiyorum. Bol sıvı veriyorum. Popo ciğer gibi oldu. Onu da sık yıkayıp aynı sefa kremi ile hafifletti Allah'a şükür. 6 ay tam olmadı ama sırf ishail diye önce az muz verdim 3 gün. Sonra yoğurt verdim (hazır yoğurt) 3 gün. Bugün de patatese başlayacağım. İshale iyi gelen önereceğiniz başka şeyler var mı?
Çok geçmiş olsunKızlar bebeğim on gündür acayip huysuzdu. Uykuları çok bozuldu. Diş çıkarcak diyip durduk. Dün sabah bezini açtım. Pipinin etrafındaki deri çok şişmiş ve kıpkırmızı olmuş. Balon balon şişmiş resmen. Hemen evin beş dakika yakinindaki hastaneyi aradık. Çocuk doktoru varmış hasta yok dediler . Gittik. Maske taktik eldiven taktık. Bebeği pusette götürdük. Sedeyeye tek kullanımlık alt açma koydum. Muayene sonrası attım hemen. Arabaya binince eldivenleri çıkarıp konteyner vardı ona artı eşim. Çantamda dezenfektan vardı hemen sıktık elimize. Eve gelince hemen soyun dökün duş al . Bi telaş vardiki anlatamam. İlk defa çıktık evden bi aydır. Enfeksiyon kapmış dedi doktor bezden yada çiş ten dedi. Üç tane krem verdi. İlk gidince neden geldiniz dedi. Anlattim. Güldü pipi icin mi geldiniz dedi. Sonra görünce iyi ki geldiniz. Çok büyük sorunlara yol açabilir di dedi. Neyse eve dönerken polis çevirdi. Malum dün yasak vardı. Eczane poşetini görünce devam edin dedi. Ne günlere kaldık Allah'ım dedim . Suçlu gibi hissettik kendimizi. Tez zamanda geçsin inşallah bu günler.
Cnm ben de ücretsiz izndeyim@miraclemiracle @rint başka kim vardı bilmiyorum ama ben sizi aylıksız izindesiniz diye biliyorum kızlar.
Ben de aylıksız izindeyim. Biliyorsunuzdur belki bebeğimin vizesi için mecburi olarak Türkiye’ye geldik ve şu an belirsiz bir süre için burdayız.
Koronadan bağımsız olarak vize süreci uzadığı taktirde göreve dönme fikrim vardı benim. Alman yetkililer salgının kontrol altına alınabileceği tarihi yılsonu olarak belirttiklerinde..dilekçemi verdim ve göreve başladım. Çocuklarla annem de olsa başkasının evinde kalmak gerçekten zulüm. Üstelik bizim yüzümüzden annem köye gidemedi, Ankara’da bizimle apartmana tıkılı kaldı. Normalde Mart başında köye gider, orda bağı bahçesiyle uğraşırdı. Kardeşim hastanede çalışıyor o da eve gelemiyor biz varız diye. Sadece biz de mağdur değiliz, etrafımızdakileri de rahatsız ettik
Uzun yazıyorum ama:/ bu arada bebeğimin vizesine ret geldi. Sonbahardan önce istesek de bi yere gidemeyiz.
Konu şu: göreve başlamak isteyip başlatılan oldu mu aranızda arkadaşlar?
Ben başlatıldığım halde, sonradan “virüsle mücadelede zaafiyet” olacak diye rızam dışında görev dönüşüm iptal edildi. Bir de güya mağdur olanları dikkate alıp onların dönüşünü yapacağız demişlerdi. Eşi işinden olanları da göz önünde bulundurmamışlar. Kaldı ki bizim de düzenimiz bozuldu, kalacak yer sorunumuz var şu an.
AminnKızlar bebeğim on gündür acayip huysuzdu. Uykuları çok bozuldu. Diş çıkarcak diyip durduk. Dün sabah bezini açtım. Pipinin etrafındaki deri çok şişmiş ve kıpkırmızı olmuş. Balon balon şişmiş resmen. Hemen evin beş dakika yakinindaki hastaneyi aradık. Çocuk doktoru varmış hasta yok dediler . Gittik. Maske taktik eldiven taktık. Bebeği pusette götürdük. Sedeyeye tek kullanımlık alt açma koydum. Muayene sonrası attım hemen. Arabaya binince eldivenleri çıkarıp konteyner vardı ona artı eşim. Çantamda dezenfektan vardı hemen sıktık elimize. Eve gelince hemen soyun dökün duş al . Bi telaş vardiki anlatamam. İlk defa çıktık evden bi aydır. Enfeksiyon kapmış dedi doktor bezden yada çiş ten dedi. Üç tane krem verdi. İlk gidince neden geldiniz dedi. Anlattim. Güldü pipi icin mi geldiniz dedi. Sonra görünce iyi ki geldiniz. Çok büyük sorunlara yol açabilir di dedi. Neyse eve dönerken polis çevirdi. Malum dün yasak vardı. Eczane poşetini görünce devam edin dedi. Ne günlere kaldık Allah'ım dedim . Suçlu gibi hissettik kendimizi. Tez zamanda geçsin inşallah bu günler.
Pirinc unlu muhallebi verebiliyorsan o da azaltiyor ishali ama neden oluyor onu bulman gerekiyorKızlar bebeğim hala ishal. Doktora da götürmek istemiyorum. Bol sıvı veriyorum. Popo ciğer gibi oldu. Onu da sık yıkayıp aynı sefa kremi ile hafifletti Allah'a şükür. 6 ay tam olmadı ama sırf ishail diye önce az muz verdim 3 gün. Sonra yoğurt verdim (hazır yoğurt) 3 gün. Bugün de patatese başlayacağım. İshale iyi gelen önereceğiniz başka şeyler var mı?
Tabi ki her ek gida alimindan sonra verilmeli bebek iciyo zaten yeterince 3 4 kasik olacak sekilde verebilirsin ne kadar yiyo senin ki ?Kızlar bide ben şimdi elma da 3.gunum sonra havuca geçmeyi düşünüyorumya da patatese 3 günde sizce su vermek gereklimi
Cok geçmiş olsun canimKızlar bebeğim on gündür acayip huysuzdu. Uykuları çok bozuldu. Diş çıkarcak diyip durduk. Dün sabah bezini açtım. Pipinin etrafındaki deri çok şişmiş ve kıpkırmızı olmuş. Balon balon şişmiş resmen. Hemen evin beş dakika yakinindaki hastaneyi aradık. Çocuk doktoru varmış hasta yok dediler . Gittik. Maske taktik eldiven taktık. Bebeği pusette götürdük. Sedeyeye tek kullanımlık alt açma koydum. Muayene sonrası attım hemen. Arabaya binince eldivenleri çıkarıp konteyner vardı ona artı eşim. Çantamda dezenfektan vardı hemen sıktık elimize. Eve gelince hemen soyun dökün duş al . Bi telaş vardiki anlatamam. İlk defa çıktık evden bi aydır. Enfeksiyon kapmış dedi doktor bezden yada çiş ten dedi. Üç tane krem verdi. İlk gidince neden geldiniz dedi. Anlattim. Güldü pipi icin mi geldiniz dedi. Sonra görünce iyi ki geldiniz. Çok büyük sorunlara yol açabilir di dedi. Neyse eve dönerken polis çevirdi. Malum dün yasak vardı. Eczane poşetini görünce devam edin dedi. Ne günlere kaldık Allah'ım dedim . Suçlu gibi hissettik kendimizi. Tez zamanda geçsin inşallah bu günler.
Geçmiş olsun iyiki gitmissiniz. Inşallah biran önce biter bu sıkıntılı dönemKızlar bebeğim on gündür acayip huysuzdu. Uykuları çok bozuldu. Diş çıkarcak diyip durduk. Dün sabah bezini açtım. Pipinin etrafındaki deri çok şişmiş ve kıpkırmızı olmuş. Balon balon şişmiş resmen. Hemen evin beş dakika yakinindaki hastaneyi aradık. Çocuk doktoru varmış hasta yok dediler . Gittik. Maske taktik eldiven taktık. Bebeği pusette götürdük. Sedeyeye tek kullanımlık alt açma koydum. Muayene sonrası attım hemen. Arabaya binince eldivenleri çıkarıp konteyner vardı ona artı eşim. Çantamda dezenfektan vardı hemen sıktık elimize. Eve gelince hemen soyun dökün duş al . Bi telaş vardiki anlatamam. İlk defa çıktık evden bi aydır. Enfeksiyon kapmış dedi doktor bezden yada çiş ten dedi. Üç tane krem verdi. İlk gidince neden geldiniz dedi. Anlattim. Güldü pipi icin mi geldiniz dedi. Sonra görünce iyi ki geldiniz. Çok büyük sorunlara yol açabilir di dedi. Neyse eve dönerken polis çevirdi. Malum dün yasak vardı. Eczane poşetini görünce devam edin dedi. Ne günlere kaldık Allah'ım dedim . Suçlu gibi hissettik kendimizi. Tez zamanda geçsin inşallah bu günler.
Bir mama kaşığı veriyorum şu biberonla verdim ama oguruyorPirinc unlu muhallebi verebiliyorsan o da azaltiyor ishali ama neden oluyor onu bulman gerekiyor
Tabi ki her ek gida alimindan sonra verilmeli bebek iciyo zaten yeterince 3 4 kasik olacak sekilde verebilirsin ne kadar yiyo senin ki ?
Cok geçmiş olsun canim
bıborana koy cnm ıcdıgı kadar yeterNe kadar şu verilecek acava
yeterlı gelır cnm her ogunden sonra verınBir mama kaşığı veriyorum şu biberonla verdim ama oguruyor
Ben alıştırma bardağı ve normal bardakla veriyorum ve hazırladığım her ek gıdanın içine zeytinyağı ve su katarak kıvamını açıyorumÇocuk kakaya zorlniıyordu demekki o yuzden vereyim şu biberonlami ve ne kadar icecek
Pancara erken bence. Ağır bir sebze. Benim mideme dokunur hep. Ablamın bir yaşında kızı var. Pancar salatası yiyince sabaha kadar istifra etmişti.Kizlar pancar verilir mi acaba ya ? Evde cok guzel var minik minik pancarlar.Yogurtla falan verilir mi erken mi?
Kızlar bi akıl verin. Oğlum 4 ay 18 günlük oldu. Uyumuyor geceleri. En az 10 defa kalkıyoruz her gece. Sabah 4te de tam olarak uyanıyor. Gaz sıkıntısı var, bağırarak kalkıyor ve uyumuyor bir daha. Ne psikoloji kaldı bende ne de fiziksel güç. Geçiyor mu bu? Kaka düzeni çok kötü. Gece 2de ve 4de yapıyor. Mahvolduk uykusuzluktansonradan düzene giriyor mu? Bizim gibi olan var mıydı?
Ya bi sorun var ki yine kanlı kaka yapti elmanın 3.gunu üstüne şu verdim yani elmada alerji olamaz herald e muz verdiğimde de kanlı yapmıştı bida vermedim ama.almayada aynı oldu ne yapacam sorun nerde kibıborana koy cnm ıcdıgı kadar yeter
Bende kendi sürümden katmıştım biraz ama kanlı kaka yapti sorun nedir ya doktorlarda tatilde telefonda cvp vermiyolarBen alıştırma bardağı ve normal bardakla veriyorum ve hazırladığım her ek gıdanın içine zeytinyağı ve su katarak kıvamını açıyorum
6 ay 12 gunden sesleniyorum.Az cok baslikta ogullarimdan birinin gazı ve uykusuzlugu biliniyor.Henuz 3 gundur bilmiyorum neden o da acaba artik gaz sorunu bitti diye mi bir nebze uyudu.(Evet hala devam ediyor gazı) Uyanip nefesini dinliyorum,neden uyuyor acaba diye esimle birbirimize soruyoruz.Ruya gibi 3 gun yasiyoruz.Gerci gecici de olabilir bu durum.Art arda 15 gun-1 ay boyle olmadiktan sonra duzeni oturdu demicem cunku bu gece bile 20 defa aglayarak uyanabilir.Emre bu belli olmaz Insallah bizim kadar beklemezsiniz siz.Diyorum ya 3 gun once hala en az 15 defa uyaniyodu.Bizim burun tikanikligi problemimiz var.Muhtemelen ileride bir operasyon olucak cunku agzi hep acik uyuyor.Her gece burnuna sterimar in spreyini sıkıyorum.Tahmin yurutuyoruz burnu acik ve gazi olmadiktan sonra uyuyor diyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?