2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Maşallah Emre' ye umarım hiç bozulmaz bu durum. Eğer benim oğlumda 6. ayı beklerse yandım. Çok zormuş uyumayan bebek.

Insallah bozulmasin cok istiyorum bunu cunku digeri yani ikizinin uykusu guzel.Onu da uyandiriyordu hep.Bu arada 6 ay 12 gun degil 7 ay 12 gun.Saka maka 7 ay gaz sancisi cekmisiz

Kaç aylık bebeğin şimdi. Eğer 6. Ayı tamamlamadıysa biraz bekle ek gıda için.
6baya yaklaşıyoruz diye tadımlık vermeye başlamıştım bes bucuk daha 6 olmadik ama 2 gündür elmadan bisey olmadı bugün üstüne şu verince öyle oldu gibi alakası olabilirmi

6baya yaklaşıyoruz diye tadımlık vermeye başlamıştım bes bucuk daha 6 olmadik ama 2 gündür elmadan bisey olmadı bugün üstüne şu verince öyle oldu gibi alakası olabilirmi
Suyun kanlı kaka yapacağını sanmam. Yerinde olsam bir süre ek gıda vermem, emiyorsa sadece emzir. Bağırsakları hazır değil demekki. İshal de var diyorsun

Suyun kanlı kaka yapacağını sanmam. Yerinde olsam bir süre ek gıda vermem, emiyorsa sadece emzir. Bağırsakları hazır değil demekki. İshal de var diyorsun
Tamam canım o zaman en iyisi bekleyim tiksinmezsen bugününü foti atabilirmiyim kakasink zaten cok az:)

Ya bi sorun var ki yine kanlı kaka yapti elmanın 3.gunu üstüne şu verdim yani elmada alerji olamaz herald e muz verdiğimde de kanlı yapmıştı bida vermedim ama.almayada aynı oldu ne yapacam sorun nerde ki
Süt alerjisi ozaman cnm süt ve süt ürünleri vermiycen yemiycende bizdede aynı sorun vardi

Ah canım ya gecmis olsun çok dikkat edilecek zamanlar artik heleki hareketli bebekleri olanlar

Geçen de benim bebiş yataktan düştü. Çok hareketliler artık. Anlıyorum seni. İki gün gece uyuyamadım

Cok sagolun. Gecti gitti de benim de 10 yilim gitti. Daha birakmiyorum. Is isten gecti ama neyse..

Tamam canım o zaman en iyisi bekleyim tiksinmezsen bugününü foti atabilirmiyim kakasink zaten cok az:)
İshal ile birlikte kan varsa bakteriyel bir enfeksiyon olabilir mis. Yolla ama ben baksam da anlamam ki. İnstagramın var ise, bir çocuk doktoru var. Ne zaman soracağım birşey olsa mesaj atarım instagram dan, ses kaydı yollayıp cevap verir. Ona yazabilirsin kendi doktoruna ulaşamıyorsan

Kim o insta domtoru canm bende yazayim bi bana da cvp verirmi ki ya

Eklentiler

• 20200413_160624.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 46
Muzdan sonraki daha çok ve ishalliydi bu az

Allah Allah . Daha önce hepsini tek tek verdin mi. Tadını mi sevmedi. Benimkisi de irmikli mama hiç sevmedi. Elmayla yaptım armutla yaptım öğürdu hep. Tek meyve olarak sevio ama

Evet elmayi muzu yiyor srun yok. Irmikli de yedi severek isteyerek ama boyle bir 5 10 dk sonra kustu uc aksam da. Aksamlari verdim yer de uzun sure uyur belki diye ise yaramadi

Aksam yedirip yatirmanin hayallerini kuruyorum ama yok anam 6 aylik oldu hala zirt pirt uyaniyor gece ya

Acele ediyorum galiba daha tadima yeni başladık ben bir an once yese tok tutsa karnini da bütün gece uyusunun pesindeyim

Kızlar bebeğin gece sık sık uyanması açlıktan değil. Uyku döngüleri arasında o gece uykuya nasıl daldılarsa o desteği istiyorlar.

6 ay itibariyle doktor özel olarak beslenmesini belirtmediyse gece aldığı kaloriyi tüm gündüze yayması şartıyla gece beslenmesi kesilebilir.

Benim bebeğim emerek uyuyordu. Şu an 5 ay 21 günlük. Gece sürekli emdiği için sanırım 9.5 kg, boyu da 71 cm. Çok emdiği için sabaha karşı gaz sıkıntısı oluyordu. Zamanla gece 2 beslenmeye, bu hafta da saat 11-12 gibi tek beslenmeye düşürdüm. Uyku kalitesi acayip arttı. O saatte uyanmadı ise rüya öğünü yapıyorum. U UzayDeniz sanırım sizdeki sıkıntı da bu. Memede uykuya dalıyorsa bunu unutturmaya çalışabilirsin.

Bebeklerin artık gece gündüz ayrımını yapabilmeleri için de gece beslenmesinin bu şekilde olması öneriliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…