Canım benim bebeğim ilk aylarda oldu böyle. Doktor madefiks diye bı krem verdi. Hala kullanırım. Çok iyi geldi. Canı aciyodur annesi. Doktorun verildiğini kullanmak istemezsen madefiks kullan.Kizlar bu arada bizimkinin boynunda yaklaşık 2 aydır böyle bir iz oluştu ve ne yapsak geçmiyor. Doktora whatsappdan sordum. Pişik dedi. Hergun sabunlu suyla yikayin dedi. Geçmedi . Tekrar yazdim. Hipokort krem tavsiye etti 3 gün boyunca surun dedi. Henuz almadim. Sizin bi tavsiyeniz var mi? Bu arada bu foto 3 hafta oncesine ait. Şuan daha da beyazladı ama geçmiyor. Az da olsa iz duruyor. Hafif kırmızı kaldı. O ilacı da sürmek istemedim biraz zararliymis.
Suan hafif kirmizi kaldi. Az bisey de pütürlü gibi ama varla yok arası. 3 hafta boyunca hergün duş aldırdım. Ancak bu kadar beyazladı. Madefiks gunde 1 kere mi sürüyorsun.Canım benim bebeğim ilk aylarda oldu böyle. Doktor madefiks diye bı krem verdi. Hala kullanırım. Çok iyi geldi. Canı aciyodur annesi. Doktorun verildiğini kullanmak istemezsen madefiks kullan.
İki kere sürüyordum ben. Bizimki çok daha vahimdi . Boynunn altinin tamamına yayılmıştı.Suan hafif kirmizi kaldi. Az bisey de pütürlü gibi ama varla yok arası. 3 hafta boyunca hergün duş aldırdım. Ancak bu kadar beyazladı. Madefiks gunde 1 kere mi sürüyorsun.
Seninkiler de iyi maşallah3 ogun ek gidadan ayri 5 defa 150 cc iciyorsa istahli masallah.
Benimkilerin istahi yok.Asla okadar icemezler.Agizlarini kapatiyolar..Mama sansalyesine oturtmasam asla acliktan aglamazlar.Ilk 4 ay birer kilo aldilar.Sonra 500-600 arasi.Biri 1800 digeri 2200 dogdu.Su anda 1800 dogan 7600 olmustur.2200 dogan da 7900 civari.Boylari minik olanin 67,5 cm .Digeri 71.
O aşı ağızdan 2 damla şeklinde veriliyor. Ben önce iğne olan aşıları yapıp peşine bebek ağlarken ağzı açık olduğu için damlatıyordum. Acaba hemşire hızlıca yaptı sen farketmedin mi? Yok kesin görmedim diyorsan hemşireni bir ara emin ol bence.Hemşire olduğun için sana bir sorum olacak dün 6aylik asi vardı hemşire çocuk felci aşısını ağzından vermedi sanırım çünkü ben cizgideydim kendi aldı bebeği kucağına vermediğine eminim bacağından iğne yaptı iki bacak e nabizdan yapildi yazıyor iki çeşit asi varmış sanırım neden ağzından yapmadiki
Önerilerin için teşekkür ederim. Yok canım ani ağlamaları falan yok gece de iki kere kaka yaptı . Şimdi uyuttum bugün daha iyi. İnşallah akşama kadar iyice toparlar. Sıcak tutmaya çalışıyorum .Sık sık emzirmek benimde aklıma gelen bu . Ani ağlamaları varsa sancısı olabilir ayağının altına havluya sarılı sıcak su torbası koyabilirsin yoksa havlu ütüleyip sırtına koyabilirsin.
Ben lor yapicam pazartesi günü bebek için. Daha önce kendimize yapiyodum ama bebekle uğraşmaktan uzun süredir yapmadım. Kesinlikle çok lezzetli oluyo.hatta geçenlerde ek gıda için bi video izledim bazı hazırladığınız peynire maydanozu incecik doğrayıp katabilirsiniz. Ben öyle yapicam dere otu da önerdi bi kaç şey daha söyledi ama hatırlayamıyorum.Benim kiz yumurtadan sıkıldı kahvaltiya neler yapabilirim
Yüzünde de kırmızı noktalar var yani pişik olmaya bilir. Yediklerinden kaynaklanmış olabilir , kullandığınız çamaşır deterjaninfan da olabilir, eğer emziriyorsanız şekerli şeyler yemeyin. Buna benzer bişey çıktı benim oğlumda da ben kendim şekeri kestim bir hafta içinde soldu. Çamaşırlarını da uzun programda ve çift durulama yapıyorum. Ayrıca bol su veriyorum o zaman kaka bile pişik yapmiyo.Kizlar bu arada bizimkinin boynunda yaklaşık 2 aydır böyle bir iz oluştu ve ne yapsak geçmiyor. Doktora whatsappdan sordum. Pişik dedi. Hergun sabunlu suyla yikayin dedi. Geçmedi . Tekrar yazdim. Hipokort krem tavsiye etti 3 gün boyunca surun dedi. Henuz almadim. Sizin bi tavsiyeniz var mi? Bu arada bu foto 3 hafta oncesine ait. Şuan daha da beyazladı ama geçmiyor. Az da olsa iz duruyor. Hafif kırmızı kaldı. O ilacı da sürmek istemedim biraz zararliymis.
İshal olunca bebek çok sıvı kaybeder o yüzden hem bol bol emzir, hem de sık sık su ver. Baktın düzelmiyor gaita testi yaptırabilirsimiz sadece kakayı götürerek.Önerilerin için teşekkür ederim. Yok canım ani ağlamaları falan yok gece de iki kere kaka yaptı . Şimdi uyuttum bugün daha iyi. İnşallah akşama kadar iyice toparlar. Sıcak tutmaya çalışıyorum .
Bizimde oldu sen orayi terletme kuru kalmasi lazim uyurken emerken terleyince cogaliyor saglik ocagi bana bez koy iki ten birbirine degmesin hep kuru tut dedi boyun pisigi daha zor gecer dedi.bide sudocrem kullandimKizlar bu arada bizimkinin boynunda yaklaşık 2 aydır böyle bir iz oluştu ve ne yapsak geçmiyor. Doktora whatsappdan sordum. Pişik dedi. Hergun sabunlu suyla yikayin dedi. Geçmedi . Tekrar yazdim. Hipokort krem tavsiye etti 3 gün boyunca surun dedi. Henuz almadim. Sizin bi tavsiyeniz var mi? Bu arada bu foto 3 hafta oncesine ait. Şuan daha da beyazladı ama geçmiyor. Az da olsa iz duruyor. Hafif kırmızı kaldı. O ilacı da sürmek istemedim biraz zararliymis.
Ben gormedim cnm çok ağladı zaten belki ağlarken vermisdir bir kaç tane asi hazırladı ama ne olduğunu fark edemedim sonra eve geldim pzt konuscam yanlız e nabiza baktığımda yapıldı diyor ama içimden vermedi diyorO aşı ağızdan 2 damla şeklinde veriliyor. Ben önce iğne olan aşıları yapıp peşine bebek ağlarken ağzı açık olduğu için damlatıyordum. Acaba hemşire hızlıca yaptı sen farketmedin mi? Yok kesin görmedim diyorsan hemşireni bir ara emin ol bence.
Canım keşke bebekken önce meme sonra biberon verseydin... Benım 1 numara ememezdi, o zaman deneyimsizim emzirme hemşiresi doğumdan 1 hafta sonraki kontrolde gene cagırdı, dedı kı önce her zaman emse de emmese de önce meme vereceksin, sonra bıberonka sahılmuş süt. Gece bile önce meme memeyi unutmayacak dedi. Hakikaten iyi oldu... 4 aylıkken okula baskamıştım önce emzırıp sonra sahılmuş süt bırakıp gıdıyordum. 3 numara da İlk basta doyamıyordu hep meme bıberon gıttım. 3 aylık oldu sagma mak. Bozuldu sade meme verdım. Şimdi de bıberon tutmuyor. Sen kasıla verme aç kalınca memeyi tutuyorlarKızlar size birşey danışmak istiyorum cevaplarsanız sevinirim
Biberonu vermeyip 3 4 gün boyunca kaşıkla süt versem sizde unutup tekrar emmeye döner mi ben çok yoruldum bırakmak istiyorum sağma işini son çıkışım bu benim 4 ay oldu sağ Allah sağ yoruldum
Şimdi ordaki temizlikçiyi aradım onlar beraber yaptılar çünkü vermisizdir diyor agzidan asimiz vardı diyor artık Allah kalmis inşallah vermislerdirBen gormedim cnm çok ağladı zaten belki ağlarken vermisdir bir kaç tane asi hazırladı ama ne olduğunu fark edemedim sonra eve geldim pzt konuscam yanlız e nabiza baktığımda yapıldı diyor ama içimden vermedi diyor
Aynen deterjan da aklımıza geldi. Hem deterjan hem sampuanini değiştirdik bakalim fayda edecek mi. Yüzündeki kırmızılıklar gitti bu arada. Bu foto 3 hafta oncesiydi. Boynundaki kaldı biraz. Şekerli çok fazla gıda tuketiyorum. Yani sağlıksız abur cubur değil ama tatlı olarak akşamları kadayıf yiyorum, sabah recel bal yiyorum . Hatta şekerli bisey bulamazsam yoğurda şeker koyup yiyorumBen lor yapicam pazartesi günü bebek için. Daha önce kendimize yapiyodum ama bebekle uğraşmaktan uzun süredir yapmadım. Kesinlikle çok lezzetli oluyo.hatta geçenlerde ek gıda için bi video izledim bazı hazırladığınız peynire maydanozu incecik doğrayıp katabilirsiniz. Ben öyle yapicam dere otu da önerdi bi kaç şey daha söyledi ama hatırlayamıyorum.
Yüzünde de kırmızı noktalar var yani pişik olmaya bilir. Yediklerinden kaynaklanmış olabilir , kullandığınız çamaşır deterjaninfan da olabilir, eğer emziriyorsanız şekerli şeyler yemeyin. Buna benzer bişey çıktı benim oğlumda da ben kendim şekeri kestim bir hafta içinde soldu. Çamaşırlarını da uzun programda ve çift durulama yapıyorum. Ayrıca bol su veriyorum o zaman kaka bile pişik yapmiyo.
Bez koymak mantikliymis. Terlemesin diye gündüzleri kısa kollu giydiriyorum. Her akşam üstü duş aldırıyorum. Ama fayda etmiyor işte. Bez deneyim bakayımBizimde oldu sen orayi terletme kuru kalmasi lazim uyurken emerken terleyince cogaliyor saglik ocagi bana bez koy iki ten birbirine degmesin hep kuru tut dedi boyun pisigi daha zor gecer dedi.bide sudocrem kullandim
Birden çok azaltmissiniz gibi geldi bana. Mama hiç killanmadim ama günlük miktarda 750 ml'den 330 ml'ye indirmissininiz. Yarısından bile az. Bu bebege kilo verdirmez mi? Ben olsam 750'den 600'e düşürürdum diye düşünüyorum.Kızlar merhaba sizlere birşey sormak istiyorum 6.ay aşımızda kilosuna ve boyuna da bakıldı miniğimin biraz fazla almis son kontrolunden sonra mama+ek gida veriyorum.Hemsire mamayi azalt dedi ben normalde 5 kez 150 cc veriyordum .Simdi onu 3 e indirdim 2 defa 120 cc, 1 defa 90 cc ve 3 ögun ek gida.Acaba az mi veriyorum mamayı ya kafam karıştıSizlerin bebisleri nasil kilo boy olarak
Ben erken doğduğu için toparlasın derdim bu seferde bu kafama takildi ,annelik zor işmiş vesselam...
Bunlar çok normal bu aydaki bebek için merak etmeyin. Farklı şeyler gozlemlerseniz bir çocuk gelişimi uzmanına gorunursunuz ama bu soz ettikleriniz normal gelişim evresi.Aynen bizimki de inanılmaz hareketli ve dediğin gibi cnm. Hiçbirşeye odaklanamiyor. Yeni bir oyuncak ya da nesne verdiğimde odaklanıp oynama süresi 15 20 saniye. Sonra hemen bırakıyor. Emerken bile hareketli. Asla memeye tam odaklanamıyor. Babası odaya girince hemen kafayı çeviriyor. Üst kattan çit sesi gelse bırakıp kafayı çeviriyor. Gozleri de ayiriyor. Bakiniyor ses nerden geldi. Ne oldu ne bitti. Herşeyden haberi olacak
Ama ben hiç dikkat eksikliği olarak düşünmemiştim. Olabilir mi ki acaba
Evet haklisiniz aslında ,fazla tedirgin oldum o yüzden pat diye indirdim.Simdi tekrar bir düzenleme yapicam ınşallah .Birden çok azaltmissiniz gibi geldi bana. Mama hiç killanmadim ama günlük miktarda 750 ml'den 330 ml'ye indirmissininiz. Yarısından bile az. Bu bebege kilo verdirmez mi? Ben olsam 750'den 600'e düşürürdum diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?