Sen çocuklarla yineiyi baş ediyorsun. Ben sadece onlara yapıyorsun sandım ondan öyle dedim.Bir turlu sevemedim oyle.Sizmayi kahvaltimda kekikle,rivierayi yemeklere koyuyorum.Bir de kendi yemegimden yedirmeyi dusunuyorum(simdilik).Zaten sifir tuz yiyorum.Kasım sonuna kadar salca kullanmam.Az yagli yaparim.Benim yediklerime alissinlar.Z.yagini sonradan eklemek dogru da ne zamana kadar ayri yaparim diyorum.60 gundur her ise kosturuyorum asiri yoruldum.Koltuktan,bazadan destek almadan dogrulup kalkamiyorum eklem agrilarimdan.Bi kazan yemek yapsam 5 gun cocuklar dahil onu yesek, yemek derdi olmasa biraz daha az yorulsam keske diyorum.Hareketlendikce iyice zivanadan cikmaya basladilar cunku
Esim,ben ve bebekler.12 mart itibariyle takriben 60 gündür kimseyle gorusmuyoruz.Bir defa aşıya gittik.onun haricinde disari markete de gitmiyoruz.Migros sanal,carefour,sütgetirden keçi sütü,şok kapimda,e bebek uygulamasi,hepsiburada,erikli su ve bilimum eve sebze meyve hizmeti veren instagram hesaplari..Delirmenin esigindeyiz.Araba calismaya calismaya bi yerleri gitmis.Bugun ilk defa tamirciye gitmek durumunda kaldi eşim.Haziran 15 e kadar boyle sanirim.Niyeyse kendimizi 15 haziran diye kandiriyoruz.
Berikko ne zamandır görmüyorum seni. Nasıl gidiyor. Eymen nasıl. Diş var mı . Mirza bir ay önce azı dişi çıktı. Başka dişi yok. Ama bı haftadır uykular berbat durumdaydi. Bu gece ateşlendi kuzum. Gece ve sabah ateş düşürücü verdik zibinla duruyo. Nazlı keyifsizBüyük ihtimalle öyledir.. Enfeksiyon vardır.. Eymen de hastaneye idrar yolu enfeksiyonu yattgi zaman lokosit degeri yüksekti.. Ama enfeksiyon değilmiş.. Eğitim arastrma hastanesi olunca cocugu maymuna cevirmislerdi antibiyotikler vsvs.. Lokosit artışı eymenin beslenme yetersizliginden olmuş sonra umraniye hastanesinde doktorlarla anlasildi durum.. O sira meme reddi yapinca ictgi cc miktarlarini düşürmüştük galiba o etkili oldu bu duruma.. Ama lokosit sanrm enfeksion için önemli bir bulgu.. Doktor 5 olmasi gereken değer sizde 25 demişti.. Bagirsak enfeksiyonunda durum nedir bilmiyorum.. Insallah düzelir.. Cok geçmiş olsun
Berikko ne zamandır görmüyorum seni. Nasıl gidiyor. Eymen nasıl. Diş var mı . Mirza bir ay önce azı dişi çıktı. Başka dişi yok. Ama bı haftadır uykular berbat durumdaydi. Bu gece ateşlendi kuzum. Gece ve sabah ateş düşürücü verdik zibinla duruyo. Nazlı keyifsizdiş gelcek galiba. Korona mevzusu olmasa hemen doktora giderdim ama korkudan gidemedim . İki guntakip edicem.duruma göre hareket edicez
Bizde evden çıkmıyoruz iki aydan fazladır.. çok bunaldık.arada balkona çıkınca bak oğlum atta geldik diyorum. Şaşkın şaşkın bakıyor etrafa. Bizimki de hala emeklemiyor. Yüzüstü den sırt usutne dönüyor. Ama sırt üstünden yüzüstü ne çok dönmek istemiyor. Ben bunları nor.al goruyorm. İlk oğlum on aylik emekledi. Hiç bir sağlık sorunu yok. Birde bazı anneler dört beş aylık olunca bebeği yere koyuyor. Biz yedi buçuk aylık olduk bikac haftadır yere koyuyoruz. Canları sağolun herşey olur zamanı gelince inşallahEymen iyi toparladi biraz.. Ama bi iki haftadr bi durgunluk oldu sanki gelisiminde.. Yada ben mutsuzum ondan mi bilmiyorm.. Konusmuyor emeklemiyor daha hala dönmedi.. Norolojiye gitcektik tam bu korona patladi kaldi.. Naapcami da bilmiyorum.. Kilosu ve boyu da durdu.. Tek yaptgi desteksiz oturmak.. Onu da is yaparken sepete koya koya oturmaya basladi artik.. Bi fizyoterapist demisti ordn okuyunca deniyim dedim annemde taa ne zmn demsti sepete koy diye o işe yaradi yani.. Eskiye oranla iyi eymen.. Uyaran eksikligi var gibime gelio.. Balkona cikarinca bile tuhaf oluyo çocuk.. Ters olcak ya bizim balkon da yaz kış aşırı esiyor yaa.. Yazin ben hirkayla oturuyorum o derece esiyor..Her zmn cikaramiyorum o yüzden.. Bayramdan snra her gun parka goturmeyi düşünüyorum.. Bi sefer canima tak etmsti göturmustum 15dk filan.. Allahtan evin hemen yaninda park.. O bile iyi gelmisti çocuğuma.. Kimseyi görmüyor tek gördüğü yüz ben ve eşim.. En son doktor kontrolünde yikmsti ortalığı yabancilama aşıri olcak gibi. Ek gidada da evde ne pisiyosa onu veriyorum tuzunu atmadan ayiriyorum ona.. Bazilarini seviyo bazilarini sevmiyo.. Muzu çok aşırı seviyo sadece
Disimizde daha çıkmadı.. Geç cikcak gibime geliyo.. Istiyorum da gorsem iki disini diye ama gelen giden yok
Gıda alerji olabilirArkadaşlar 6 aylık bebeğim 1,5 aydır ishal. Ha geçti derken yine başlıyor. İlk kaka tahlili temiz çıktı. Dün yaptırdık yine bolca lökosit çıkmış. Bu neden olur ki? Yediği mi dokundu yoksa üşüttü mü acaba? Bağırsak enfeksiyonu demiş doktor.
Bizde evden çıkmıyoruz iki aydan fazladır.. çok bunaldık.arada balkona çıkınca bak oğlum atta geldik diyorum. Şaşkın şaşkın bakıyor etrafa. Bizimki de hala emeklemiyor. Yüzüstü den sırt usutne dönüyor. Ama sırt üstünden yüzüstü ne çok dönmek istemiyor. Ben bunları nor.al goruyorm. İlk oğlum on aylik emekledi. Hiç bir sağlık sorunu yok. Birde bazı anneler dört beş aylık olunca bebeği yere koyuyor. Biz yedi buçuk aylık olduk bikac haftadır yere koyuyoruz. Canları sağolun herşey olur zamanı gelince inşallah
Cnm Eymen tam olarak kaç aylık birde erken doğdu dimi eğer sıkıntı görüyorsan bir cocuk doktoruna gosterEymen iyi toparladi biraz.. Ama bi iki haftadr bi durgunluk oldu sanki gelisiminde.. Yada ben mutsuzum ondan mi bilmiyorm.. Konusmuyor emeklemiyor daha hala dönmedi.. Norolojiye gitcektik tam bu korona patladi kaldi.. Naapcami da bilmiyorum.. Kilosu ve boyu da durdu.. Tek yaptgi desteksiz oturmak.. Onu da is yaparken sepete koya koya oturmaya basladi artik.. Bi fizyoterapist demisti ordn okuyunca deniyim dedim annemde taa ne zmn demsti sepete koy diye o işe yaradi yani.. Eskiye oranla iyi eymen.. Uyaran eksikligi var gibime gelio.. Balkona cikarinca bile tuhaf oluyo çocuk.. Ters olcak ya bizim balkon da yaz kış aşırı esiyor yaa.. Yazin ben hirkayla oturuyorum o derece esiyor..Her zmn cikaramiyorum o yüzden.. Bayramdan snra her gun parka goturmeyi düşünüyorum.. Bi sefer canima tak etmsti göturmustum 15dk filan.. Allahtan evin hemen yaninda park.. O bile iyi gelmisti çocuğuma.. Kimseyi görmüyor tek gördüğü yüz ben ve eşim.. En son doktor kontrolünde yikmsti ortalığı yabancilama aşıri olcak gibi. Ek gidada da evde ne pisiyosa onu veriyorum tuzunu atmadan ayiriyorum ona.. Bazilarini seviyo bazilarini sevmiyo.. Muzu çok aşırı seviyo sadece
Disimizde daha çıkmadı.. Geç cikcak gibime geliyo.. Istiyorum da gorsem iki disini diye ama gelen giden yok
Kuzenim kızı 8aylik temelinden dönmüyor diyorNormal mi dönmemesi yani.. Bunu merak ediyorum.. Eymende sirtustunden yuzustune daha dönmedi.. Diğerini yapio göbeği aciyinca dönüyor.. Surekli sirtustu yatrdm ondan gibime gelio.. Donmemesi çok buyuk problem degilse zorlamak istemiyorum çocuğu.. Çünkü sirtustunden cevirmek istedgmzde direnç gosteriyo istemio sanrm guvenli gelmio ona..
Cnm Eymen tam olarak kaç aylık birde erken doğdu dimi eğer sıkıntı görüyorsan bir cocuk doktoruna goster
Kuzenim kızı 8aylik temelinden dönmüyor diyor
Donmuş cnm sağ sola ama sonra bırakmışHiç donmemis yani hemi
Eğer hastene pandemi değilse git ben geçen gittim poyrazin idrarında sıkıntı oldu çok stres yaptım ama boşuna çok temizdi kimse yoktu devlet Hastanesi'ne gittim9.ayin icindeyiz 9u sayiyoruz ama 8 aylik olmus oluyoruz sanrm 8 ay bittiği için..
Doktora gitcem de tereddutteyim.. Isitme testini bile erteledi hastane.. En azndn haziran sonu giderim diye dusunuyodum 2 ay filan oluyo arasi tam.. Artik daha az ziyaret etmeye basliyoruz doktoru çünkü
Merakımdan soruyorum, neden yere koymuyordunuz?Bizde evden çıkmıyoruz iki aydan fazladır.. çok bunaldık.arada balkona çıkınca bak oğlum atta geldik diyorum. Şaşkın şaşkın bakıyor etrafa. Bizimki de hala emeklemiyor. Yüzüstü den sırt usutne dönüyor. Ama sırt üstünden yüzüstü ne çok dönmek istemiyor. Ben bunları nor.al goruyorm. İlk oğlum on aylik emekledi. Hiç bir sağlık sorunu yok. Birde bazı anneler dört beş aylık olunca bebeği yere koyuyor. Biz yedi buçuk aylık olduk bikac haftadır yere koyuyoruz. Canları sağolun herşey olur zamanı gelince inşallah
Eğer hastene pandemi değilse git ben geçen gittim poyrazin idrarında sıkıntı oldu çok stres yaptım ama boşuna çok temizdi kimse yoktu devlet Hastanesi'ne gittim
Bebeği gündüz çok uyuyan gece uzun süre uyanık kalan sendin dimi? Kitaptan ilgili bölümlerin fotosunu çektim, bir bak istersen.
Eki Görüntüle 2634984 Eki Görüntüle 2634985
İnşallah cnm bayramdan sonra çok dolu olabilir 182 sor istersen pandemi diyeBilmiyorum pandemi hastanesi mi.. Yine bayrama kadar bakayim da bayramdan sonra giderim en azndn.. Bi gun bile etkilio gelisimde.. Ins ilerleme olur
Her bebek aynı olmaz ki. Benim kız 24bekim dogumlu. Dönmüyodu hiç, dönmüyo tembel falan derken, birkaç gündür yuvarlana yuvarlana odayı turluyor. Zamanla yapar. İlk kızım 1 yasında emekledi, 15 aylıkken yürüdü. Ben 9 aylıkken yürümüşüm vs.. Dikkatini ve enerjisini dönmek yerine başka birseye harcıyordur belki.Normal mi dönmemesi yani.. Bunu merak ediyorum.. Eymende sirtustunden yuzustune daha dönmedi.. Diğerini yapio göbeği aciyinca dönüyor.. Surekli sirtustu yatrdm ondan gibime gelio.. Donmemesi çok buyuk problem degilse zorlamak istemiyorum çocuğu.. Çünkü sirtustunden cevirmek istedgmzde direnç gosteriyo istemio sanrm guvenli gelmio ona..
Berikoooo nerelerdesin ya kav gündür aklımdasın merak ediyorum.Eymen iyi toparladi biraz.. Ama bi iki haftadr bi durgunluk oldu sanki gelisiminde.. Yada ben mutsuzum ondan mi bilmiyorm.. Konusmuyor emeklemiyor daha hala dönmedi.. Norolojiye gitcektik tam bu korona patladi kaldi.. Naapcami da bilmiyorum.. Kilosu ve boyu da durdu.. Tek yaptgi desteksiz oturmak.. Onu da is yaparken sepete koya koya oturmaya basladi artik.. Bi fizyoterapist demisti ordn okuyunca deniyim dedim annemde taa ne zmn demsti sepete koy diye o işe yaradi yani.. Eskiye oranla iyi eymen.. Uyaran eksikligi var gibime gelio.. Balkona cikarinca bile tuhaf oluyo çocuk.. Ters olcak ya bizim balkon da yaz kış aşırı esiyor yaa.. Yazin ben hirkayla oturuyorum o derece esiyor..Her zmn cikaramiyorum o yüzden.. Bayramdan snra her gun parka goturmeyi düşünüyorum.. Bi sefer canima tak etmsti göturmustum 15dk filan.. Allahtan evin hemen yaninda park.. O bile iyi gelmisti çocuğuma.. Kimseyi görmüyor tek gördüğü yüz ben ve eşim.. En son doktor kontrolünde yikmsti ortalığı yabancilama aşıri olcak gibi. Ek gidada da evde ne pisiyosa onu veriyorum tuzunu atmadan ayiriyorum ona.. Bazilarini seviyo bazilarini sevmiyo.. Muzu çok aşırı seviyo sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?