2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Sen çocuklarla yineiyi baş ediyorsun. Ben sadece onlara yapıyorsun sandım ondan öyle dedim.

Herkes aynı chelz.. Yaşam enerjim emildi sanki benimde.. Zaten sürekli bi hastalik vsvs uğraştım bari şimdilerde psikolojim düzelsin diyordum ve sonuç hayal kırıklığı.. Sanrm 1 sene boyunca bu tür kontrollu yaşamı surdurcekler öyle aciklamalar geliyor.. Maske yapiscak artık iyice yüzümüze öyle görünüyor değişik maskeler bile uretmeye başlamışlar.. Kimseyle görüşme görüşme nereye kadar sürecek bilmiyorum bayramdan sonraya sartliyorum bende kendimi.. Artik nerelere gidip rahatlayabilirsem

Berikko ne zamandır görmüyorum seni. Nasıl gidiyor. Eymen nasıl. Diş var mı . Mirza bir ay önce azı dişi çıktı. Başka dişi yok. Ama bı haftadır uykular berbat durumdaydi. Bu gece ateşlendi kuzum. Gece ve sabah ateş düşürücü verdik zibinla duruyo. Nazlı keyifsiz diş gelcek galiba. Korona mevzusu olmasa hemen doktora giderdim ama korkudan gidemedim . İki guntakip edicem.duruma göre hareket edicez

Eymen iyi toparladi biraz.. Ama bi iki haftadr bi durgunluk oldu sanki gelisiminde.. Yada ben mutsuzum ondan mi bilmiyorm.. Konusmuyor emeklemiyor daha hala dönmedi.. Norolojiye gitcektik tam bu korona patladi kaldi.. Naapcami da bilmiyorum.. Kilosu ve boyu da durdu.. Tek yaptgi desteksiz oturmak.. Onu da is yaparken sepete koya koya oturmaya basladi artik.. Bi fizyoterapist demisti ordn okuyunca deniyim dedim annemde taa ne zmn demsti sepete koy diye o işe yaradi yani.. Eskiye oranla iyi eymen.. Uyaran eksikligi var gibime gelio.. Balkona cikarinca bile tuhaf oluyo çocuk.. Ters olcak ya bizim balkon da yaz kış aşırı esiyor yaa.. Yazin ben hirkayla oturuyorum o derece esiyor..Her zmn cikaramiyorum o yüzden.. Bayramdan snra her gun parka goturmeyi düşünüyorum.. Bi sefer canima tak etmsti göturmustum 15dk filan.. Allahtan evin hemen yaninda park.. O bile iyi gelmisti çocuğuma.. Kimseyi görmüyor tek gördüğü yüz ben ve eşim.. En son doktor kontrolünde yikmsti ortalığı yabancilama aşıri olcak gibi. Ek gidada da evde ne pisiyosa onu veriyorum tuzunu atmadan ayiriyorum ona.. Bazilarini seviyo bazilarini sevmiyo.. Muzu çok aşırı seviyo sadece

Disimizde daha çıkmadı.. Geç cikcak gibime geliyo.. Istiyorum da gorsem iki disini diye ama gelen giden yok

Bizde evden çıkmıyoruz iki aydan fazladır.. çok bunaldık.arada balkona çıkınca bak oğlum atta geldik diyorum. Şaşkın şaşkın bakıyor etrafa. Bizimki de hala emeklemiyor. Yüzüstü den sırt usutne dönüyor. Ama sırt üstünden yüzüstü ne çok dönmek istemiyor. Ben bunları nor.al goruyorm. İlk oğlum on aylik emekledi. Hiç bir sağlık sorunu yok. Birde bazı anneler dört beş aylık olunca bebeği yere koyuyor. Biz yedi buçuk aylık olduk bikac haftadır yere koyuyoruz. Canları sağolun herşey olur zamanı gelince inşallah

Gıda alerji olabilir

Normal mi dönmemesi yani.. Bunu merak ediyorum.. Eymende sirtustunden yuzustune daha dönmedi.. Diğerini yapio göbeği aciyinca dönüyor.. Surekli sirtustu yatrdm ondan gibime gelio.. Donmemesi çok buyuk problem degilse zorlamak istemiyorum çocuğu.. Çünkü sirtustunden cevirmek istedgmzde direnç gosteriyo istemio sanrm guvenli gelmio ona..

Cnm Eymen tam olarak kaç aylık birde erken doğdu dimi eğer sıkıntı görüyorsan bir cocuk doktoruna goster

Kuzenim kızı 8aylik temelinden dönmüyor diyor

Cnm Eymen tam olarak kaç aylık birde erken doğdu dimi eğer sıkıntı görüyorsan bir cocuk doktoruna goster

9.ayin icindeyiz 9u sayiyoruz ama 8 aylik olmus oluyoruz sanrm 8 ay bittiği için..
Doktora gitcem de tereddutteyim.. Isitme testini bile erteledi hastane.. En azndn haziran sonu giderim diye dusunuyodum 2 ay filan oluyo arasi tam.. Artik daha az ziyaret etmeye basliyoruz doktoru çünkü

Eğer hastene pandemi değilse git ben geçen gittim poyrazin idrarında sıkıntı oldu çok stres yaptım ama boşuna çok temizdi kimse yoktu devlet Hastanesi'ne gittim

Merakımdan soruyorum, neden yere koymuyordunuz?

Eğer hastene pandemi değilse git ben geçen gittim poyrazin idrarında sıkıntı oldu çok stres yaptım ama boşuna çok temizdi kimse yoktu devlet Hastanesi'ne gittim

Bilmiyorum pandemi hastanesi mi.. Yine bayrama kadar bakayim da bayramdan sonra giderim en azndn.. Bi gun bile etkilio gelisimde.. Ins ilerleme olur

Her bebek aynı olmaz ki. Benim kız 24bekim dogumlu. Dönmüyodu hiç, dönmüyo tembel falan derken, birkaç gündür yuvarlana yuvarlana odayı turluyor. Zamanla yapar. İlk kızım 1 yasında emekledi, 15 aylıkken yürüdü. Ben 9 aylıkken yürümüşüm vs.. Dikkatini ve enerjisini dönmek yerine başka birseye harcıyordur belki.

Berikoooo nerelerdesin ya kav gündür aklımdasın merak ediyorum.
Hepimiz aynıyız. 12 marta çıktık en son, sonra aşıya. Bir de dün işte.
Evde oyun oynuyorsundur diye dusunuyorum. Kitap oku resim göster duyusal oyun önemli. En önemlisi tensel temas.
Dün dışarı çıktık benim büyük saflaşti. Sağa sola garip garip bakıyor. Düşün artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…