Masallah hareketli bir bebek.6 ekim doğumlu 7.5 aylık oldu 6. Aydan beri sürünüyordu son 1 haftadır ellerinin üstünde emekliyor
Valla gecenlerde bende bunu soyledim. Hayat zorlasti.Ayy rint napcamizi şaşırdık artk. Biz çocukken her sey ne kadar güzeldi. Senede bı belki hasta olurdum . Her gün sokağa çıkardık. Sokakta çocukların oksureni de olurdu burnundan sumugu eksik olmayanı daama annelerimiz bize bulascak diye korkmazdi doğaldı çünkü bunlar. Şimdi öylemi burun akıntısı başlasın. Zamanında temizleyemezsek anında bronşit oluyor çocuklar. Hiç unutmam ramazanda tüm sülale iftara gelmişti. Halamın oğlu ateşi vardı salya sümük. Oda geldi. Kimse rahatsız olmadı. Şimdi hasta çocukla biri gezmeye gelse sorumsuzluk la suclariz diğer çocuklara bulascak diye. Suyu nasıl versek şaşırır hale geldik.
Amin. Bizim de tabiiKesinlikle .Varsin kalalim evde de sagliklari yerinde olsun yavrularimizin.
Gerci o da var.Bazen kendimizi unutuyoruz.Biz saglam olucaz ki onlara yetebilelim.Gunlerdir sol kasigim agriyor,karnim cok sis icime cekemiyorum.Benim de bir gorunmem lazim.Amin. Bizim de tabii
Son 4 gundur klimayla yasiyoruzHava coook sicak. Cocuk terleyip duruyor. Kuvetine su doldurup oynatiyoruz. Cikinca yine kafasindan oyle ter atiyor ki
Bir de oturarak meme emmeye başladı onceki günden beri
Evim kuzey. Hala çocuklar uzun kollu giyiyor evde. Uyanınca yelek hatta. 28 derece buraHava coook sicak. Cocuk terleyip duruyor. Kuvetine su doldurup oynatiyoruz. Cikinca yine kafasindan oyle ter atiyor ki
Bizim paşa bey uzun süredir masa da oturup yemek yer gibi emiyoHava coook sicak. Cocuk terleyip duruyor. Kuvetine su doldurup oynatiyoruz. Cikinca yine kafasindan oyle ter atiyor ki
Ufaklık 4 aylıkken adet oldum. Son bir aydır da haftada bir falan lekelenme oluyor. Karnim agriyir ve sis. Test negatif birinci çocuktan sonra polip olmustu. Yine bir sıkıntı yoktur inşallah.Gerci o da var.Bazen kendimizi unutuyoruz.Biz saglam olucaz ki onlara yetebilelim.Gunlerdir sol kasigim agriyor,karnim cok sis icime cekemiyorum.Benim de bir gorunmem lazim.
6. Aydan sonra gündüz uykularını azalması normal . Benim paşa şuan 7 aylık toplam gündüz uykusu 3 saat bir sabah uykusundan sonra diğeri öğleden sonra. Eğer çok yorucu bi gün olmuşsa gece uykusuna geçmeden bir buçuk saat önce yarım saat şekerleme yaptırıyorumSelam kızlar ben anneme geldim mide bulantim vs sebebiyle . Bebisin gündüz uykuları azaldı sabah bir öğlen bir uyuyo havalardan mı acaba veya burda ilgi çok byfendi uykuyu ne yapayım diyo o da olabilir
Benimde bu şekilde canm evet ama gece uykusuna seninki gibi erken geçiremiyorum6. Aydan sonra gündüz uykularını azalması normal . Benim paşa şuan 7 aylık toplam gündüz uykusu 3 saat bir sabah uykusundan sonra diğeri öğleden sonra. Eğer çok yorucu bi gün olmuşsa gece uykusuna geçmeden bir buçuk saat önce yarım saat şekerleme yaptırıyorum
herkes kendi surdurebilecegi bir duzennbelirlemeli yani kesinlikle şu saatte uyumalı şu saatte kalkmalı diye bişey zaten yok. Bebeğinizin uyuması gereken toplam gece uykusunu kendi yaşamınıza göre düzenleyin. Eğer suanki düzen sizi zorluyosa size uygun değildir. Onar onbeser dk çeke çeke uyku vaktini düzenleyebilirsiniz. Rüya beslemeleri yapın uyanmadan. Gece uykularından önce çok fazla yormamaya çalışın. Gündüz uykularında da önceden 4 buçuk 5 saat uyuyodu sonra ben gündüz uykularını yavaş yavaş azalttım çünkü gece uykuları bozulmaya başladı. Gündüz uykularını düzene sokunca gece uykuları düzeldi. Tracy hogg kitabını her zaman öneriyorum kadın rahmetli olmuş. Allah rahmet eylesin her aklıma gelince rahmet okuyorumBenimde bu şekilde canm evet ama gece uykusuna seninki gibi erken geçiremiyorum
Polip nasil oluyor? 1 haftadir benim de davul gibi sis.Karnim ve sol kasigim.Carsamba gunu gorunucem doktora cocuklari goturucem.Ugur asi vulurur,Emreyi de bi kontrol etsin degerlerini.Ufaklık 4 aylıkken adet oldum. Son bir aydır da haftada bir falan lekelenme oluyor. Karnim agriyir ve sis. Test negatif birinci çocuktan sonra polip olmustu. Yine bir sıkıntı yoktur inşallah.
Rahim duvarına yapışık et parçası diyebilirlm aslında. Polipte ara kanama ya da on kanama çok oluyor, sadece şişlik değil de başka belirtiler de veriyor. Sende de bir sıkıntı çıkmaz inşallah.Polip nasil oluyor? 1 haftadir benim de davul gibi sis.Karnim ve sol kasigim.Carsamba gunu gorunucem doktora cocuklari goturucem.Ugur asi vulurur,Emreyi de bi kontrol etsin degerlerini.
Kanama yok hic.Sol kasigim,ara ara karnim agriyor,şişlik.bir de.Carsamba netlesir her ne ise.Insallah degildirRahim duvarına yapışık et parçası diyebilirlm aslında. Polipte ara kanama ya da on kanama çok oluyor, sadece şişlik değil de başka belirtiler de veriyor. Sende de bir sıkıntı çıkmaz inşallah.
Gece uykulari iki gündür rezalet , zaten çok düzenli değildi dişlerle beraber sıcaklarda basınca hepten battık.antalya Muğla Adana yanıyor diyor arkadaşlar .bu sene çok sıcak olacak.sicaklarda emzirmekte ayri bir sorun.allahtan ek gidaya geçtik yoksa bu sıcaklarda iki saatte bir 20 dk memede tutmak zor ,5 dk da basıyorlar beni.Son 4 gundur klimayla yasiyoruzHava 42 derece. Balik gibiyiz zaten. Oglumu surekli suya dokuyorum havuza sokuyorum, kendimde onunla suya giriyorum. Klima yaninda ayriliyoruz hemen ter atiyoruz. Oglan kipkirmizi oluyor. Uyuyamiyorda sicaktan.
Allah rahmet eylesin.Bir arkadaşımız vardı, iki ay öncesine kadar hiçbir şeyi yok. Ara tatilde rahatsizlaniyor. Şu mu bu mu derken... Lenfoma. Ve kaybettik. Büyük bir şok yaşadık. Allah yardım etsin eşine geride kalanlarina.
Cidden iki günlük dünya. Dün ve bugün. Yarını bilmiyoruz bile. Allah sağlık versin, huzur versin. Gerisi boş.
Dün gece de garip rüyalar gördüm. Rüyalardan birinde tabir olarak ani değişim hastalık vs sebepten hayatın alt üst olması diyor. Elbette her rüya özel yorumlanir her yazana da inanacak değilim ama dün arkadasi böyle kaybedip üzerine bir de bu rüya yorumunu okuyunca kötü hissettim.
Zaten eşini cocugunu düşünmeden edemiyorum...
Amin, Allah sağlık sıhhat ve her şeyin hayırlısını versin. Çok teşekkür ederim.Allah rahmet eylesin.
Rabbim ölümünde hayırlısını sıralisini nasip etsin, genç kayıp çok zor.
Gece gece tuylerim diken diken oldu.ölüm Allahin emri ama insan çocuklarini düsunmeden edemiyo.Bir arkadaşımız vardı, iki ay öncesine kadar hiçbir şeyi yok. Ara tatilde rahatsizlaniyor. Şu mu bu mu derken... Lenfoma. Ve kaybettik. Büyük bir şok yaşadık. Allah yardım etsin eşine geride kalanlarina.
Cidden iki günlük dünya. Dün ve bugün. Yarını bilmiyoruz bile. Allah sağlık versin, huzur versin. Gerisi boş.
Dün gece de garip rüyalar gördüm. Rüyalardan birinde tabir olarak ani değişim hastalık vs sebepten hayatın alt üst olması diyor. Elbette her rüya özel yorumlanir her yazana da inanacak değilim ama dün arkadasi böyle kaybedip üzerine bir de bu rüya yorumunu okuyunca kötü hissettim.
Zaten eşini cocugunu düşünmeden edemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?