2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Malesef bizim buralarda yanıyor ben direk sıfır kol zıbınla durduruyorum o halde bile çok terliyor uyurken sadece müslin örtüyorum.

Kızlar benim bebeğim yüz üstü yatmaktan nefret ediyor eğer kolları ilerdeyse dönebiliyor sağa sola kendini kurtarıyor ama kolu karnının altında kaldıysa çok zorlanıyor. Kurtulamayınca da ağlıyor...
Emekleyemiyor, kendini ileri sürükleyemiyor.
Şimdi gelişimleri hakkında okudum 7 aylık bebek kendi kendine bir eşyayı almak için ilerler diyor. Yattığı yerde yuvarlanmıyor daha...
Sizce normal mi bu drum?

No Normal cnm benm kizim da 7 aylik dediklerini yapamiyor
Her cocugun gelisimi farklidir
Bunlara hic takilmayin
3. Cocugum 3ude birbirinden cok farkli
Biri 3 yasinda anca konustuhic dert etmedim .biliyordumki bi gun net konusacak Allahin izniyle

Bebekle uyurken nefes dahi almıyorum. Asıl büyüyünce daha zor beraber uyumak. Büyük oğlumla sarılıp uyumak istiyorum. Anne sarıl dio. Beş dakka sonra tamam terledim sen koltuğa yat dio

No
Normal cnm benm kizim da 7 aylik dediklerini yapamiyor
Her cocugun gelisimi farklidir
Bunlara hic takilmayin
3. Cocugum 3ude birbirinden cok farkli
Biri 3 yasinda anca konustuhic dert etmedim .biliyordumki bi gun net konusacak Allahin izniyle
Çok haklısın cnm. Kıyas yapmak hiç doğru değil. Gelişimsel bı problem olmadığı sürece rahat olmak lazım. Cocuklarin kaç yaşında. Merak ettm. Benimkiler arasında dört yaş var. Üçüncü olursa yine bı dört yaş olsun isterim. Daha erken zor olur gibi gelio

Normal canım çok normal hemde. Benim paşa da aynen anlattığın gibi. Zaten biraz yavaş gitsin ben henüz psikolojimi duzeltemedim şimdiden tedirginim ben bu çocuğa nasıl yetisicem diye

Canım benimki bildiğin oturan boğa. Yere koyduğum anda yüzü asılıyor ağlıyor.. Yerde bile sırtüstü. İki dönuyor sonra gene sırtüstü. Ne emeklemesi hiç nıyetı de yok. Valla diğer 2 oğlum fırtınaymış. 1 numara bu ayda çok hızlı emeklerdi, ayagı yere tam basardı. 10 aylıkken yürüdü dogumgününde koşuyordu. 2 numara da 7 aylıkken emekluyordu. Bu bıldıgın yıyor ustune emıyor ustune uyumak ısıtıyor. Ek gıdayı az verıyom, ama vantuz gıbı çekiyor memeyi.. Artık sınurkenınce tshırtü tutup açmaya çalışıyor... Önce ben kılolu dıye yapmıyor sanıyordum, ıstegı de yok

Normal canım çok normal hemde. Benim paşa da aynen anlattığın gibi. Zaten biraz yavaş gitsin ben henüz psikolojimi duzeltemedim şimdiden tedirginim ben bu çocuğa nasıl yetisicem diye
Gerçekten yetişilmiyo, salondan mutfağa bardak bırakmaya gittim geldiğimde yemek masasının altından topladım

Kızlar ya benim bebeğim de gece uykusunda iken döndü yüz üstü çok korktum ve ben uyanıktım o esnada. Aklım çıktı sizin bebekleriniz de dönüyor mu gece uykusunda? Önlem olarak yapabileceğim bisey var mi?

Donuyor firildak gibi. Mudahale etmyorum nasil rahat ediyorsa oyle yatiyor. Ama benim ki yuzustu sevmedigi icin oyle donmuyor

Hava asiri sicak oldugu icin, oglumun altindan kaka haric hep kuru bez aliyorum. Cis yapmiyor gibi hic. Bu beni tedirgin ediyor. Su veriyorum emziriyorum ama yok yani. Ne kadar su icmeli en az? Ben talebine gore veriyorum.

Oturan boğa valla miracle hamileliginden beri senin tontirikoyu cok merak ediyorum .Istahini anlatiyosun ya nasil hosuma gidiyor.bayiliyorum tontik bebeklere.Cok ta dua etmistim ama minişlerimin ikisi de tüysıklet ,istahsiz ❣❣

Oturan boğa valla miracle hamileliginden beri senin tontirikoyu cok merak ediyorum .Istahini anlatiyosun ya nasil hosuma gidiyor.bayiliyorum tontik bebeklere.Cok ta dua etmistim ama minişlerimin ikisi de tüysıklet ,istahsiz ❣❣
Ben aslında gruptaki tüm bebişleri ve anneleri merak ediyorum, tanışsak kaynaşsak ne güzel olmaz mı aslında . Malum bir buçuk yılı aştı tanışıklığımız

Artık büyüdüler kendileri tekrar döner o yüzden ben korkmuyorum.
Hava asiri sicak oldugu icin, oglumun altindan kaka haric hep kuru bez aliyorum. Cis yapmiyor gibi hic. Bu beni tedirgin ediyor. Su veriyorum emziriyorum ama yok yani. Ne kadar su icmeli en az? Ben talebine gore veriyorum.
Biz gece emzirmeyi bıraktığımız dan beri öyle dolu bezle kalkmıyo. Zaten benim oğlum genede uyandıktan sonra yapıyo miniminnacikken de öyleydi. Beze de yapıyo tabiki ama uyanıkken daha fazla şimdi genelde uyanıkken yapıyo.o yüzden gece bezinin dolması bence normal ama hiç çiş yapmamış oluyo diyosan su miktarını biraz daha arttır. Ben hava sıcaksa daha fazla su veriyorum balkonda çok durduysak şemsiyenin altında oluyoruz ama su miktarını arttiriyorum.

C 12yas
6yas
7 ay
6 yas fark var benmkilerde ve gercekten rahatim çok şukur .tabi o zmnda daha farkli durumlar oluyo.buyuk oglumn bana skntisi yok her isini kendi gorebiliyo ama en cok ona vakit ayiriyorum cunku tam ergenlige giris oncesinde bolca ders calistritorum
Artik kanka olma yolundayiz bu sürecte

Yan yatrin muhakkak arkasinida yorgan veya baska kucuk bi yastikla destekleyin

Maşallah ne güzel büyümüş ler öyle. 3.kız mı oldu 2 oğlum var. Kızım olsun çok istiyordum. Gözüm yemiyor şu anda ama bir kızım olsun çok istiyorum. Tabi kız olma garantisi de yok

Dönmek ne kelime fır dönüyor. Ayak ucunda oluyor kafası, ağız üstü de dönüp uyuyor. Başta ben de çekindim, ama ağız üstünden sır t üstüne dönebiliyor sa kendini kurtarabilir

Maşallah ne güzel büyümüş ler öyle. 3.kız mı oldu 2 oğlum var. Kızım olsun çok istiyordum. Gözüm yemiyor şu anda ama bir kızım olsun çok istiyorum. Tabi kız olma garantisi de yok
Aynen 3. Kizm oldu ve harika bir duyguymus2 erkekten sonra .onlara gore gercekten tam bi prenses.herkes çocugu öpmuyor resmen vantuzluyor
Cok dua ettim ben kizlari cook seviyorum
Ama bana bakip cocuk yapmaya karar verenlerin 3. Ogullari oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…