2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Hic zannetmiyorum. Ozellikle 1 yasindan sonra babaci oluyorlar. Simdi benimki de dedigin gibi babasi cok bozuluyor

Bezelye,kabak, patates , soğan, sarımsak azar azar, haşlandı, zeytinyağ ve bzzt. Sonuç: çok kötüydü tadı ben ettim siz etmeyin
Aklıma bşy gelmiyo elde ne varda katıp karıştırıyorum ama bu çocuğunki de mide yani, kıyamam... neler yapıyorsunuz kızlar kahvaltı harici

Bir tatlı kaşığı mercimek bir tatlı kaşığı bulgur/pirinç bir dilim soğan bir dilim patates ya da başka sebze. Çok da karıştırmamak gerek. Yazık çocuklara da

Bezelye harici digerlerini karistirdim. Sonuc ogurme ve yeme reddi ne verecegimi sasirdim. Yarin ispanak yapicam bakalim yiyecek mi

Soğan sarımsak mı çok kaçtı acaba? Ben bugün kabak patates tel şehriye haşladım, çok minik bi parça soğan koydum çatalla ezerken de az tereyağı. Yanında da yoğurtla yedi çok şükür

Soğan sarımsak mı çok kaçtı acaba? Ben bugün kabak patates tel şehriye haşladım, çok minik bi parça soğan koydum çatalla ezerken de az tereyağı. Yanında da yoğurtla yedi çok şükür

Ben de arpacik sogan kullaniyorum. Bugun menumuz mercimek kurutulmus havuc pirinc arpacik sogan kemik suyu ve zeytinyagi ile corba yaptim. Sogani butun koydum iyice pisince onu cikardim. Bazen onu da ezip veriyorum.

Bugün ayni seyi düşündüm üstelik sadece taze fasulye ve kapya biber haşlayıp içine pirinç koydum ama igg olmadı . boşa giden kemik suyuna acıdım.yazik ya çok lezzetsiz şeyler yemek zorunda kaliyorlar

Merhaba yoğurt alerjisi geçti demişsiniz, kızıma da yoğurt tadımı yaptırıyorum da kakada fln sorun yok vücutta da sadece kollarında var acaba devam etsem mi bıraksam mı bilemedim. Sizinki nasıldı?
Bizim ağız çevresi anında kızarıp kabario. Yarm saate geciodu. Bı hafta ara verip tekrar denedim. Haftada bir denedim hep. Baktım aynı bı ay ara verdim . Bı ay aradan sonra tekrar denedim şuan bı alerji yok. Kakada zaten sorun yoktu. Bizde sadece ağız çevresi kızarıyo. Kızarıklık olduğu zaman ara ver . Bı sure sonra az miktar dene.

Öyle yapayım en iyisi teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…