2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Sürtünmeden kaynaklandığını sanmıyorum minik sivilceler şeklinde çünkü yoğurttan sonra çıktı, bizim de süt ürünleri diyeti geçmişimiz var tüm testler yapıldı diyeti açtım. 7 aylık olmak üzere kızım yoğurdu yavaş yavaş vereyim artık dedim ama bu belirti çıkınca canım çok sıkıldı kızım çok iştahsız çünkü bi muzu bi yoğurdu sevdi şimdiye kadar başka bişey yemiyo. Böyle olunca kararsız kaldım.

Bi tanıdığımın kızının ağzında böyle kırmızı bir leke görüyorlar, doktora gidiyorlar ve lösemi çıkıyor o yüzden çok korktum görünce. Teşekkür ederim
Yok cnm kotu düşünme biborunun emzigini temizliğine daha dikkat et mama veriyorsan üstüne su ver ağız temizliği olsun

Eki Görüntüle 2638934 Eki Görüntüle 2638935

Anneler bu nedir bilen var mı karbonatlı suyla sildim de geçmiyor. Sıcak bir şey de yemedi. Endişelendim.
Bi tanıdığımın kızının ağzında böyle kırmızı bir leke görüyorlar, doktora gidiyorlar ve lösemi çıkıyor o yüzden çok korktum görünce. Teşekkür ederim
Allah korusun getirme aklina böyle şeyler.anne olunca paranoyakta oluyoruz.
Yüzünde de kırmızı puturtuler var sanki yeni farkli birsey yedirdin mi acaba.domates az pişmiş yumurta gibi alerji gibi yüzü ama dil pamukçukta olabilir .

Yok ek.gida başlamadım tam olarak. Yoğurt sadece. Diş yüzünden salyamiz çok. O yapıyor yüzünü böyle. Cidden paranoyak oldum

Selam hanimlar nasilsiniz? Bebekli karantina hayatiniz nasil gidiyor bizim ust 2 disimiz de cikti toplam 4 disimiz oldu. Var mi baska ust disleri cikan?

Ben yumurta sarısı, lor peynir, tereyağ, varsa avokado, tuzu alınmış zeytin içi, bazen muz, bazen yumuşatılmış kayısı veriyorum. Patatesi minik minik haşladıktan sonra tavaya alıp tereyağ ve yumurta sarısı ile pişirince de çok seviyor. Bu arada bende karıştırmıyorum bi iki sefer karıştırdım yemedi tek tek yiyor :)

Selam hanimlar nasilsiniz? Bebekli karantina hayatiniz nasil gidiyor bizim ust 2 disimiz de cikti toplam 4 disimiz oldu. Var mi baska ust disleri cikan?
Biz karantinada oda oda gezmekten yorulduk. Beyefendi hem yuruyemiyo hem de yürümek istiyo 7 aylık oldu dişlerden gelen giden yok

Benimki ayagini bile yiyor cok komik
Evet yaa bi ayaklari var o çorapları uğraşıp çıkarıyo sonra ayak parmaklarına müsallat oluyo cof cof sesli sesli öyle izlerken çok hoşuma gidiyo
Aynen oyle odalar ve teras arasi mekik dokuyoruz biz de. Cocuklara da yazik disari nedir bilmiyorlar.
O soğuk havalarda dışarı çıkardık gezerdik etrafı merakla izlerdi şimdi anca balkon

Bir de keşif zamanlari,çok üzülüyorum.Carsamba günleri 15 dk kadar evin aşağısına indiriyorum.Evde kıyameti koparan minnoş,etrafı seyredalip bir şeyleri kesfetmekten,yüzüme bakmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…