Pamukcuk cnm ezcanede ilacı var ama en iyisi karbonatlı su hemen gecmez
Sürtünmeden kaynaklandığını sanmıyorum minik sivilceler şeklinde çünkü yoğurttan sonra çıktı, bizim de süt ürünleri diyeti geçmişimiz var tüm testler yapıldı diyeti açtım. 7 aylık olmak üzere kızım yoğurdu yavaş yavaş vereyim artık dedim ama bu belirti çıkınca canım çok sıkıldı kızım çok iştahsız çünkü bi muzu bi yoğurdu sevdi şimdiye kadar başka bişey yemiyo. Böyle olunca kararsız kaldım.Canım ben diyet yaparken başladı bu durum, 4. Aydan sonra. Diyet açtım hiç bir değişiklik olmadı. Ne zaman emmeye başladı, fazla beslenmeye, o zaman arttığını düşünüyorum. Reflü gibi duruyor.. çünkü gece beslenince daha sık uyanıyor. Arka arkaya iki üç sefer,sonra uyuyor. İlaç da içiyor anlamıyorum ki. Huy mu oldu nedir
Merhabalar, diyet işi çok disiplin isteyen bir süreç. Üç ay diyet yaptım. Yoğurt yiyemezse, diğer süt ürünlerine de yiyemez, emziriyorsanız sizde yiyemezsiniz. Gittiğim alerji uzmanı, kakada taze kan ve yoğun egzama olmadığı müddetçe biz diyet vermiyoruz demişti. İzlediğim videolardan Bülent Sekerel den sofradan bı ürünün kesilmesi bı uzvun kesilmesi kadar düşünülecek bı durum diyor. Açıkçası bana göre kolunda ki kızarıklık hiç önemli değildir. Emekleme dönemindeler, halıya sürtünmeden de olabilir. Benim kızımın mama sandalyesini pirille silerdim kısa kollu giyince kolları kizarirdi. Ama süt ürünlerinede hassasiyeti varmış, ishal gibi yeşil kakasi olurdu dört beş aylıkken, 6 aylıkken kendine verirken azıcık yanağı kizarirdi da yine yerdi. Dişlerini felan çok rahat çıkarırdı, gelişimi güzeldi. Bu oğlum herhalde diyetten mi nedir dişini zor çıkarıyor.
Bana kalsa verin. Alışsın. Ama takip edin, alerji ve reflü bı elmanın yarısı gibiymis. Refluye sebep olursa, Beslenemezse, defalarca kusarsa bırakın. 4-8 arası aylarda bebeklerin bağışıklık kazandır mak lazımmış, yoksa daha fazla tepki verirmiş bilmediği besine. Aşı gibi düşünün.iki yaşına kadar bilerek hasta ediyoruz, azar azar veremdi, kızamıkti... Ama onlar için yapıyoruz. Eğer ki alerjiyse bu tepkileri göz ardı edin derim, iki ya da üç haftaya geçer, alışır. Azar azar yedirin.
Yok cnm kotu düşünme biborunun emzigini temizliğine daha dikkat et mama veriyorsan üstüne su ver ağız temizliği olsunBi tanıdığımın kızının ağzında böyle kırmızı bir leke görüyorlar, doktora gidiyorlar ve lösemi çıkıyoro yüzden çok korktum görünce. Teşekkür ederim
Eki Görüntüle 2638934 Eki Görüntüle 2638935
Anneler bu nedir bilen var mıkarbonatlı suyla sildim de geçmiyor. Sıcak bir şey de yemedi. Endişelendim.
Allah korusun getirme aklina böyle şeyler.anne olunca paranoyakta oluyoruz.Bi tanıdığımın kızının ağzında böyle kırmızı bir leke görüyorlar, doktora gidiyorlar ve lösemi çıkıyoro yüzden çok korktum görünce. Teşekkür ederim
Allah korusun getirme aklina böyle şeyler.anne olunca paranoyakta oluyoruz.
Yüzünde de kırmızı puturtuler var sanki yeni farkli birsey yedirdin mi acaba.domates az pişmiş yumurta gibi alerji gibi yüzü ama dil pamukçukta olabilir .
Yüzündeki döküntüler salya ve sıcak cnm benimkide boylrYok ek.gida başlamadım tam olarak. Yoğurt sadece. Diş yüzünden salyamiz çok. O yapıyor yüzünü böyle. Cidden paranoyak oldum
Ben yumurta sarısı, lor peynir, tereyağ, varsa avokado, tuzu alınmış zeytin içi, bazen muz, bazen yumuşatılmış kayısı veriyorum. Patatesi minik minik haşladıktan sonra tavaya alıp tereyağ ve yumurta sarısı ile pişirince de çok seviyor. Bu arada bende karıştırmıyorum bi iki sefer karıştırdım yemedi tek tek yiyor :)Benim face bekarlik zamanlarim hep.Yine de ekliyim mi
Bu arada cok mutluyum.Emre bugun sagdigim süte batirilmis minik ekmekle su tabagi yedi.2 -3 kez öğürdü ama toparladı hemen.Neler olabilir baska alternatif kahvaltida?Artik karistirarak vermek istemiyorum.Yumurtayi boyle daha sevdiler.Yanimda biri daha olsa hep boyle tek tek yedirmek istiyorum.Sirayla yediler gariplerim benim.
Var canım üstte 4 altta 4 dişSelam hanimlar nasilsiniz? Bebekli karantina hayatiniz nasil gidiyorbizim ust 2 disimiz de cikti toplam 4 disimiz oldu. Var mi baska ust disleri cikan?
Bizim sadece altta dört tane jilet parçasıSelam hanimlar nasilsiniz? Bebekli karantina hayatiniz nasil gidiyorbizim ust 2 disimiz de cikti toplam 4 disimiz oldu. Var mi baska ust disleri cikan?
Biz karantinada oda oda gezmekten yorulduk. Beyefendi hem yuruyemiyo hem de yürümek istiyo 7 aylık oldu dişlerden gelen giden yokSelam hanimlar nasilsiniz? Bebekli karantina hayatiniz nasil gidiyorbizim ust 2 disimiz de cikti toplam 4 disimiz oldu. Var mi baska ust disleri cikan?
Beni anlatiyosun sankiBiz karantinada oda oda gezmekten yorulduk. Beyefendi hem yuruyemiyo hem de yürümek istiyo 7 aylık oldu dişlerden gelen giden yok
Ne bulsa ağızda her şeye saldırıyo her şey dikkatini çekiyoBeni anlatiyosun sankikollarimda derman kalmadi. Disimiz yok ama eller surekli agizda deli gibi cigniyor.
Benimki ayagini bile yiyor cok komikNe bulsa ağızda her şeye saldırıyo her şey dikkatini çekiyo
Var canım üstte 4 altta 4 diş
Bizim sadece altta dört tane jilet parçası
Biz karantinada oda oda gezmekten yorulduk. Beyefendi hem yuruyemiyo hem de yürümek istiyo 7 aylık oldu dişlerden gelen giden yok
Benimki ayagini bile yiyor cok komik
Evet yaa bi ayaklari var o çorapları uğraşıp çıkarıyo sonra ayak parmaklarına müsallat oluyo cof cof sesli sesli öyle izlerken çok hoşuma gidiyoBenimki ayagini bile yiyor cok komik
O soğuk havalarda dışarı çıkardık gezerdik etrafı merakla izlerdi şimdi anca balkonAynen oyle odalar ve teras arasi mekik dokuyoruz biz de. Cocuklara da yazik disari nedir bilmiyorlar.
Bir de keşif zamanlari,çok üzülüyorum.Carsamba günleri 15 dk kadar evin aşağısına indiriyorum.Evde kıyameti koparan minnoş,etrafı seyredalip bir şeyleri kesfetmekten,yüzüme bakmıyor.Evet yaa bi ayaklari var o çorapları uğraşıp çıkarıyo sonra ayak parmaklarına müsallat oluyo cof cof sesli sesli öyle izlerken çok hoşuma gidiyo
O soğuk havalarda dışarı çıkardık gezerdik etrafı merakla izlerdi şimdi anca balkon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?