Aynen canım ben kimseden yardım istemedim hoş istesem de yapılmayacağını ya da yapılsa bile başa kakılcağını bildiğim için istemem. Öğretmenim 2 ay tatilde bile annemin ya da kayınvalıdeye gitmem. Eşimle gider geliriz. Çünkü eskiden 2 şimdi 3 çocukla biryere sığılmıyor.. Annemde kvde de gezinti tipler. Koronadan dolayı evdeler kafayı yemişler iyice. Hergün gün, komşu gezen hıc yoksa çarşı gezen tipler.. Fazla yüzgöz olmayınca, mrb anne nasılsından öteye gitmeyince kıymetli de oluyorsun. Bayramdan bayrama

hoş ben başkalarının annelerinin yaptıklarını görünce hep acaba ben üvey miyim diye düşğnmüşlüğüm vardır. O yüzden azıcık aşım kaygısız başım.. Allahtan eşim önüne ne koysam yiyen biri, ev dagınık olsa niye bole demez.. Koronadan önce daha sistemli bir hayat vardı en azından bu kadar çok temizlik yapmıyordum. 1.5 ayda bir büyük dip köşe temizlik hafta ıcı de 1 gün gelen kadın vardı. Ne yalan söyleyeyim annemden daha çok temizlikçi ablayı özledim... Eylül gibi almaya başlarım tabi korona gecerse.. Yani işin özeti evlendikten sonra kendi ananın evine bıle sıgamıyorsun. Ben evlendim. 10 gün sonra el öpmeye kendi anama gıtmıstık. Odama girince şok, tek kısılık oda takımımı vermiş. Orayı oturma odası yaomıs koltuk takımı almıs. Ya anne bu kadar mı acelen vardı. 10 günde maşallah bu ne hız dedim. Madem yapacaktın ben oda takımımı evime gotururdüm dedim. Ben onun yanına tekli baza alıp cift kısılık yatak yaparım ılerıde annemlere gelince odamız olur diye düşünüyordum. Yani hayaller gercek ler farklı