Kızlar gün içinde emzirme ve ek gıda ögününüz ayrı ayrı kaç sefer yani kaç sefer emiyor kaç sefer ek gıda alıyor size zahmet yazar mısınız birde emince kaç saatte bir kaç dakika emiyor tahmini
Biz 7 ayimizi doldurduk 8. Ayimizin ilk haftasindayiz ve artık kahvaltı ogunune başladık.
Saat 7 de bazen 6 .30 da günümüz başlıyor. Emziriyorum memeler arasında çevire çevire 3-5 dk emiyo bazen daha az bazen daha fazla. Sonra kahvaltı öğünü her gün değişmekle birlikte
Yumurta sarısı , tereyağlı patates, organik pekmez ve tabiki su.
Sonraki uyku saati 9 . Bir buçuk saat uyur uyanınca önce ek gıda sonra emzirme yapıyorum.
Bu öğünde yine çok değişkenlik göstermekle birlikte aklıma gelenler
Avokado,muz yulaf ezmesi,patates, salata, yoğurt çorbası gibi şeyler
Sonraki uykusu saat 1 de ve yine bir buçuk saat . Uyanınca önce ek gıda sonra emzirme yapıyorum bir önceki verdiklwrimden veriyorum . sonra emzirme. Bir sonraki uykusu saat 5 gibi ve 30 dk civarı gece uykusuna geçmeden önce dinlenme amaçlı. Uyanınca muzlu , tarçınlı , zeytinyağlı yoğurt veriyorum aşkla yiyo buna son zamanlarda yulaf ezmesi de eklemeye başladım tok tutması için. Yine emzirme var bazen uyanınca önce emiyo bazen önce ek gıda veriyorum . Sonra gece uykusuna başlangıcı saat 7 bazen 7.30 . Normalde gece yarısına kadar belli aralıklarla rüya beslemesi yapıyorum emzirerek ve bu bazen 5 dk nadiren daha fazla sürüyo.
Son bir haftadır gece daha sık uyanmaya başladı gün içindeki ek gıda ve emzirmeleri arttırmaya karar verdim uykuları tekrar düzenliyorum . Bu dönemlerde artık bebekler bütün gece kesintisiz uyuyabilir. Ki daha önce başarmıştım