2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
1 tatli kasigi irmigi yarim cay bardagindan az suyla pisirdim. Icine yarim muz koydum. Bayila bayila yedi. Bunun seftali ve kayisi ile olanini da yapicam. Sonra üçünü karistirir yaparim

Seftali kayisi ne zaman veriliyor bebeklere

Kızlar acil bi sorum var az on ce meyve püresi yedirdim ama mutfakta vardak.kirildi ve içine sıçramış hiç fark etmedim o.kadar ufalanmış.ki cam pürenin içinden buldum ya napaca m şimdi bilemiyorum yuttu bebeğim

Araba tutuyodur ya da arabada kokulu bir nesne var mi? Arac ici kokusu vs ? Parfümlü bir koku varsa ağır gelmiş olabilir. O yüzden de kusabilir
Yok arabada koku. Parfüm yumusatıcı vs de kullanmıyoruz zararlı diye.
Kızlar selam,
Bebişlerden diş çıkaran var mi? 2 gün sonra tam 8 aylık olucaz ama diş yok hala bizde
7 ay 27 günlük benimki de hala diş yok belirtisi de yok. Benimki de hep yakınımda temas halinde olmak istiyor. Ben yokken salonda oynuyor babasıyla ben içeri girince mızmızlanıp kucak istiyor. Uykuya direniyor. Atak dönemi normal. 18 gün kaldı. Gün sayıyorum

1 tatli kasigi irmigi yarim cay bardagindan az suyla pisirdim. Icine yarim muz koydum. Bayila bayila yedi. Bunun seftali ve kayisi ile olanini da yapicam. Sonra üçünü karistirir yaparim

7.ayda verebilirsin demişti doktorum. Tam tatlanmamıştı o zaman ben 1 haftadır veriyorum. Şu an çok güzel tatları. Bayılıyor kızım kabuğunu soyup eline veriyorum bi de mest oluyor yavrum

Buyuk temizlik yapacakmisiniz kizlar ben ufak ufak basliyim dedim perdeleri yikamayla basladim sizler napacaksiniz?
Ben çok büyük temizlik yapıyorum :) sadelesiyorum. Evden 7 büyük boy çöp poşeti kıyafet gitti. 2 poşet daha gidecek. İşime yaramayan kullanmadığım ne varsa gidiyor. Geçen yıl yastik yorgan çeyiz vs vermiştim bu yıl kıyafet ve geri kalanlar. Ceyizde özel sevdiğim parçalar, eşyada gerekli parçalar kaldı. Çocukların da bebeklik giysilerini veremiyorum. Zar zor yarısını ayırdım yarısını verdim.
Salon hariç her yer stor perde. Salona da o ihtişamlı perdelerimi çıkardım incecik bir tül aldım ohhhh

En guzelini yapmissin bende ayirdim kiyafet zaten hic sevmem kalabaligi ah keşke bu kadar ceyiz almasaymisim resmen esyalarin kolesi olduk.sadelesen inst.dan takip ettigim sayfalar var oh mis valla az esya cok huzur

Geçmiş olsun çok, ne yapılacağı hakkında bilgim yok ama eminsen yuttuğuna bence acilen doktora götür

Ben de yapıyorum öğlenleri irmikli muz bazen elma bazen armut. Kayısıya başladım şeftali de bu hafta güzel bulursam alıcam. Aynı şekilde yulaf ezmesiyle de yapıyorum öyle de seviyor. Bir haftadır artık tarçın da ekliyorum üstüne az bişey, ben sevemedim yavrim sevsin tarçını

6. Aydan sonra verilebilirler. Kayısı yedirdim bugün bayıldı

Ben her sene yazlık kışlık kaldırma dönemi bı kısım sadelesiyorum. Benim de bütün ev stor. Salondaki balon perdeleri fon perdeleri kaldırdım. Petege kadar kısa tül diktiridm . Herkes şok oldu. Salon perdelerime on sene önce cam başı bin TL vermiştim. Şimdi gittim yüz elli tlye düz tül taktim diye. Ama sağlık şatafatta ince gelio işte. Balon perde kat kat toz tutuyor. Zaten benim oğlanlar alerjik. Düz tül kolay at makinaya yıla gitsin. Ceyize karsiydim ben. Çok çeyiz yapmadım. Ama dantel salon takımları var annem yaptı hep onları keten kumaşa gecirtip masa örtüsü yaptircam pikocuda. Bebeklik giysileri ilk oglumda sakladım şimdi ikinci giyiyor. İlk üç aylık olanlari bı arkadaşa verdim. Yepyeniydi zaten. Arkadaş yeni doğum yapmıştı. Evi arindirmaya calisiyorum bende. Eşim pandemiden dolayı homofis calisio. Bu ay sonu bitio. Öbür ay şirkete dönecek.esim evdeyken evi elimden geldiğince düzene sokmaya çalışıyoruz. Banyo ardiye balkon salon mutfak tamam. Oğlanların dolabı ve benim giysi dolabı kaldı. Onları elden geçircem. Birde halı yıkama makinası ile bikac halı yikicam. Offf. Bitesede rahatlasam

Kızlar aradık acılı 1 cmden küçükse.sorun yok dedi doktor inşallah sorun olmaz
Bebek büyütmek çok aksiyonlu bı iş bizimkide geçen mama sandalyesi nden düştü pandemi olmasa hemen giderdik acile. Evde takip ettik. Başı biraz şişti kızardı. Mentollü bı merhem var onu sürdüm. Hemen indi kızarıklık geçti. Bikac saat uyutmadik. Hareketlerini gözlemledik. Bı sıkıntı olmadı çok şükür. İlk oğlum yataktan ilk dustugunde bütün aileyi aradım. Cumbur cemaat acile gittik. Sonraki dusmelerde evde takip ettik.

7.ayda verebilirsin demişti doktorum. Tam tatlanmamıştı o zaman ben 1 haftadır veriyorum. Şu an çok güzel tatları. Bayılıyor kızım kabuğunu soyup eline veriyorum bi de mest oluyor yavrum
6. Aydan sonra verilebilirler. Kayısı yedirdim bugün bayıldı

Oo ck sevindim O zaman cumartesi gunu bakayim pazardan. Guzel seftali kayisi bulabilirsem denettireyim

Buyume atagindayiz. Delirmeme az kaldi sicaklarda iyice yapisti bana. Aklimda tek dusunce tek cocukla boyle olunuyorsa 2. cocukla nasil oluyor insan kendine hic zaman ayirabiliyor mu?
Yani doğrusu pedk ayrılamıyor. Bugün çamaşır asıp, evi süpürdük den sonra eşime biraz, daha bebeğe bakmasını balkonda bir 5 dakika keyif yapacağımı söyledim. Bir baktım benim büyük koşmuş beraber keyif yapalım diye, elinde ki meyveleri yıkadım tabağa koydum, sonra tek meyve olmasın ceviz kırayım dedim. Ben bunları yaparken bebek de yürüteciyle yanımıza geldi benim keyif işi kaldı tabi

Uzuluyorum ya. Insanin bebegine faydali olabilmesi icin sabirli ve dinlenmis olmasi gerekiyor. Bu da kendine vakit ayirmadan kesinlikle mumkun degil. Hep 3 cocuk ideal diye dusunurdum. Simdi elbette 3 kardes olsunlar isterim ama dogumdur sonrasidir gozum korkmadi desem yalan olur. Bu satirlari yazarken bir aglama sesi yukseldi mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…