11Kızlar selam,
Bebişlerden diş çıkaran var mi? 2 gün sonra tam 8 aylık olucaz ama diş yok hala bizde
Yok arabada koku. Parfüm yumusatıcı vs de kullanmıyoruz zararlı diye.Araba tutuyodur ya da arabada kokulu bir nesne var mi? Arac ici kokusu vs ? Parfümlü bir koku varsa ağır gelmiş olabilir. O yüzden de kusabilir
7 ay 27 günlük benimki de hala diş yok belirtisi de yok. Benimki de hep yakınımda temas halinde olmak istiyor. Ben yokken salonda oynuyor babasıyla ben içeri girince mızmızlanıp kucak istiyor. Uykuya direniyor. Atak dönemi normal. 18 gün kaldı. Gün sayıyorumKızlar selam,
Bebişlerden diş çıkaran var mi? 2 gün sonra tam 8 aylık olucaz ama diş yok hala bizde
7.ayda verebilirsin demişti doktorum. Tam tatlanmamıştı o zaman ben 1 haftadır veriyorum. Şu an çok güzel tatları. Bayılıyor kızım1 tatli kasigi irmigi yarim cay bardagindan az suyla pisirdim. Icine yarim muz koydum. Bayila bayila yedi. Bunun seftali ve kayisi ile olanini da yapicam. Sonra üçünü karistirir yaparim
Seftali kayisi ne zaman veriliyor bebeklere
Ben çok büyük temizlik yapıyorum :) sadelesiyorum. Evden 7 büyük boy çöp poşeti kıyafet gitti. 2 poşet daha gidecek. İşime yaramayan kullanmadığım ne varsa gidiyor. Geçen yıl yastik yorgan çeyiz vs vermiştim bu yıl kıyafet ve geri kalanlar. Ceyizde özel sevdiğim parçalar, eşyada gerekli parçalar kaldı. Çocukların da bebeklik giysilerini veremiyorum. Zar zor yarısını ayırdım yarısını verdim.Buyuk temizlik yapacakmisiniz kizlar ben ufak ufak basliyim dedim perdeleri yikamayla basladim sizler napacaksiniz?
En guzelini yapmissin bende ayirdim kiyafet zaten hic sevmem kalabaligi ah keşke bu kadar ceyiz almasaymisim resmen esyalarin kolesi olduk.sadelesen inst.dan takip ettigim sayfalar var oh mis valla az esya cok huzurBen çok büyük temizlik yapıyorum :) sadelesiyorum. Evden 7 büyük boy çöp poşeti kıyafet gitti. 2 poşet daha gidecek. İşime yaramayan kullanmadığım ne varsa gidiyor. Geçen yıl yastik yorgan çeyiz vs vermiştim bu yıl kıyafet ve geri kalanlar. Ceyizde özel sevdiğim parçalar, eşyada gerekli parçalar kaldı. Çocukların da bebeklik giysilerini veremiyorum. Zar zor yarısını ayırdım yarısını verdim.
Salon hariç her yer stor perde. Salona da o ihtişamlı perdelerimi çıkardım incecik bir tül aldım ohhhh
Geçmiş olsun çok, ne yapılacağı hakkında bilgim yok ama eminsen yuttuğuna bence acilen doktora götürKızlar acil bi sorum var az on ce meyve püresi yedirdim ama mutfakta vardak.kirildi ve içine sıçramış hiç fark etmedim o.kadar ufalanmış.ki cam pürenin içinden buldum ya napaca m şimdi bilemiyorum yuttu bebeğim
Ben de yapıyorum öğlenleri irmikli muz bazen elma bazen armut. Kayısıya başladım şeftali de bu hafta güzel bulursam alıcam. Aynı şekilde yulaf ezmesiyle de yapıyorum öyle de seviyor. Bir haftadır artık tarçın da ekliyorum üstüne az bişey, ben sevemedim yavrim sevsin tarçını1 tatli kasigi irmigi yarim cay bardagindan az suyla pisirdim. Icine yarim muz koydum. Bayila bayila yedi. Bunun seftali ve kayisi ile olanini da yapicam. Sonra üçünü karistirir yaparim
6. Aydan sonra verilebilirler. Kayısı yedirdim bugün bayıldı1 tatli kasigi irmigi yarim cay bardagindan az suyla pisirdim. Icine yarim muz koydum. Bayila bayila yedi. Bunun seftali ve kayisi ile olanini da yapicam. Sonra üçünü karistirir yaparim
Ben her sene yazlık kışlık kaldırma dönemi bı kısım sadelesiyorum. Benim de bütün ev stor. Salondaki balon perdeleri fon perdeleri kaldırdım. Petege kadar kısa tül diktiridmBen çok büyük temizlik yapıyorum :) sadelesiyorum. Evden 7 büyük boy çöp poşeti kıyafet gitti. 2 poşet daha gidecek. İşime yaramayan kullanmadığım ne varsa gidiyor. Geçen yıl yastik yorgan çeyiz vs vermiştim bu yıl kıyafet ve geri kalanlar. Ceyizde özel sevdiğim parçalar, eşyada gerekli parçalar kaldı. Çocukların da bebeklik giysilerini veremiyorum. Zar zor yarısını ayırdım yarısını verdim.
Salon hariç her yer stor perde. Salona da o ihtişamlı perdelerimi çıkardım incecik bir tül aldım ohhhh
Canm acile git röntgen falan çekerler. Çok geçmiş olsunKızlar acil bi sorum var az on ce meyve püresi yedirdim ama mutfakta vardak.kirildi ve içine sıçramış hiç fark etmedim o.kadar ufalanmış.ki cam pürenin içinden buldum ya napaca m şimdi bilemiyorum yuttu bebeğim
Geçmiş olsun çok, ne yapılacağı hakkında bilgim yok ama eminsen yuttuğuna bence acilen doktora götür
Kızlar aradık acılı 1 cmden küçükse.sorun yok dedi doktor inşallah sorun olmazCanm acile git röntgen falan çekerler. Çok geçmiş olsun
Bebek büyütmek çok aksiyonlu bı işKızlar aradık acılı 1 cmden küçükse.sorun yok dedi doktor inşallah sorun olmaz
7.ayda verebilirsin demişti doktorum. Tam tatlanmamıştı o zaman ben 1 haftadır veriyorum. Şu an çok güzel tatları. Bayılıyor kızımkabuğunu soyup eline veriyorum bi de mest oluyor yavrum
Ben de yapıyorum öğlenleri irmikli muz bazen elma bazen armut. Kayısıya başladım şeftali de bu hafta güzel bulursam alıcam. Aynı şekilde yulaf ezmesiyle de yapıyorum öyle de seviyor. Bir haftadır artık tarçın da ekliyorum üstüne az bişey, ben sevemedim yavrim sevsin tarçını
6. Aydan sonra verilebilirler. Kayısı yedirdim bugün bayıldı
Şeftali kayısı nektarı bayılıyor benimki birza hasliyorum kayısıyı sonra soy çatalla ez çok güzel püresi oluyorOo ck sevindimO zaman cumartesi gunu bakayim pazardan. Guzel seftali kayisi bulabilirsem denettireyim
Yani doğrusu pedk ayrılamıyor. Bugün çamaşır asıp, evi süpürdük den sonra eşime biraz, daha bebeğe bakmasını balkonda bir 5 dakika keyif yapacağımı söyledim. Bir baktım benim büyük koşmuş beraber keyif yapalım diye, elinde ki meyveleri yıkadım tabağa koydum, sonra tek meyve olmasın ceviz kırayım dedim. Ben bunları yaparken bebek de yürüteciyle yanımıza geldiBuyume atagindayiz. Delirmeme az kaldisicaklarda iyice yapisti bana. Aklimda tek dusunce tek cocukla boyle olunuyorsa 2. cocukla nasil oluyor insan kendine hic zaman ayirabiliyor mu?
Yani doğrusu pedk ayrılamıyor. Bugün çamaşır asıp, evi süpürdük den sonra eşime biraz, daha bebeğe bakmasını balkonda bir 5 dakika keyif yapacağımı söyledim. Bir baktım benim büyük koşmuş beraber keyif yapalım diye, elinde ki meyveleri yıkadım tabağa koydum, sonra tek meyve olmasın ceviz kırayım dedim. Ben bunları yaparken bebek de yürüteciyle yanımıza geldibenim keyif işi kaldı tabi
Zaman mı o nasıl bişey ki? Ne zaman sabah oluyo ne zaman akşam belli degilBuyume atagindayiz. Delirmeme az kaldisicaklarda iyice yapisti bana. Aklimda tek dusunce tek cocukla boyle olunuyorsa 2. cocukla nasil oluyor insan kendine hic zaman ayirabiliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?