2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Uzun bir aradan sonra geldim İlk ay halleri alerjik durumlar derken geldik bugünlere şükür şimdi dişlerle uğraşıyoruz alttan 2 çıktı üstten 1 tane göründü diğeri çıkacak üstler bizi mahvetti gece ağlıyor uyumuyor sürekli kalkmalar gündüz huzursuzlukSizler nasılsınız herkes iyidir bebişler iyidir inşallah

Canm ben bebekle ilgili bicok seyimi let go dan aldim
Mama sandalyeai yurutec ve bebek arabasi gibi
Alirmiainz bilmem ama tavsiye ederim
Chicco litteway baston ve iyi
Ben maclaren aldim ve memnjnum
Benim büyük oğlum 7 yaşına girecek. Biz oto koltuğu mama sandalyesi ve salıncağı hep ikinci el almıştık ve şimdi küçüğe kullanıyorum. Hatta salıncağı 6 sene evvel 100 tl ye almıştım işim bitince yine 100 tl ye sattım oto koltuğu o zaman sıfır fiyatı 1200 dü biz 500 e almıştık. Hala kullanıyoruz. Yıkanıyor üstü falan çok güzel.

Üst dişlerden çok çekiyorsun bizde üstleri çıkarıyoruz geceleri ağlaması çok kulağına vuruyor ağrıdı çeke çeke bitirdi süt alerjinizmi var

Üst dişlerden çok çekiyorsun bizde üstleri çıkarıyoruz geceleri ağlaması çok kulağına vuruyor ağrıdı çeke çeke bitirdi süt alerjinizmi var
Yok canım süt sanmıştık başta ama ben emindim çünkü tepkisi onlara olmuyordu ek gıda olayında da teyit ettim. Ispanak sarma balık Kereviz emzirirken farkettiklerim Ek gıda döneminde de Pırasa ve yeşil soğan çıktı ilginç bizim alerjimiz yeşil sebzelere Kuşağını çekiyor saçını çekiyor sürekli el ağızda salyalar fena her şeyi ısırıyor Rabbim kolaylık versin hepimize büyük dişler zor tabi

Nasıl tepki veriyor vücudu bunlara? Geçmişler olsun, balıktan ben de şüpeliyim hala cesaret edemedim. Bizim de alttan dört dişimiz çıktı

Oğlum hala gözlerini tam kapatamiyo iki tane güneş geçirmez perde kullanıyorum ama duvardaki çıkıntı yüzünden ışığı tam kesemedim bugün kafayı tam sıyırıp gelen kargo kolileriyle pencereyi kapattım. Bu kadar ilkel ve basit bi yöntem nasıl daha önce aklıma gelmedi bilmiyorum. Odasını da ayırdım sağdan sola dönerken uyaniyodu, boğazıma bişey takılar temizleyemiyodum inşallah odaya alışma sürecini erken atlatırız . Bi süre yanında yaticam ama sanırım dönüşümlü kullanicam bazen yatak odasında bazen de onun odasında uyumaya devam edicem bir yaşına kadar belki daha fazla böyle devam eder en azından ataklar hastalık ve diş çıkarma dışında ki vakit kalırsa kendi odamda eski günlerdeki gibi eşimle uyumayı planlıyorum

Bu şey degil mi yaaa ben

Afedersiniz benim cok muhterem faydali kocam gece oglani uyutmus yataga koyunca uyanmis. Ben birakip odaya gelip yatmistim. Uyaninca sinirlendi. Sen bütün gün uyumuyor musun uykunu mu alamadin diye tepemde bır bır tiriplerde

Kendisi de 3 4e kadar oturuyor keyfine. Baksa incileri dökülür

Geçen ki olay geldi aklıma sinirim bozuldu bak yine bebek sabah 6 da kalktı. 9 buçuk gibi tekrar uyuttum. Bende gece zaten adam akıllı uyumamışım tekrar yattım. 10 gibi anca daldım. Eşim buçuk da gelmiş hadi artık kalkmıyormusun saat kaç oldu kahvaltı yapsak diye... Bir çemkirdim, ben saat kaçtan beri ayaktayım biliyormusun diye kaçtı gitti. Tabi aradan 10 dakika geçti bebek yine kalktı

Eşi çok yardımcı birileri varsa en azından rahat edebilir biraz. Eşim işim varken az buçuk bakıyor ama ya başımda dikiliyorlsr ya da hadi bitmedi mi diye sorup duruyor.

Ben de ayirmak istiyorum odasini ama evimiz coook kucuk. Aslinda odasi var ama sadece dolap var ve odayo camasir odasi ve depo olarak kullaniyoruz.

Daha buyuk eve cikmak lazim. Esimle yatamiyoruz 1 aya yakindir. Oglum surekli bagirarak cok sıkuyaniyor. Calistigi icin uyuyamiyor. Uyku duzenimiz mahvoldu valla nasil duzelicek bilmem. Esimle birlikte uyudugumuz günlere selam olsun

Benzer seyleri yasiyoruz belliki.

Esi harika yardim eden varsa yazmasin lutfen

Benimki ramazana kadar iyiydi sonra toparlanamadik

Bizimde çocuk odası eski " herşey odası" ydi. Ne kadar kullanılmayan az kullanılan eşya varsa oradaydı. Toparlamak zor oldu ama oldu. Eşim zaten evde çok az kalıyo onu da artık ayrı olmak istemiyorum

Nasıl tepki veriyor vücudu bunlara? Geçmişler olsun, balıktan ben de şüpeliyim hala cesaret edemedim. Bizim de alttan dört dişimiz çıktı
Bağırsak tepkiliyiz biz direk kakasında kan görüyorum ufak ufal ishal şeklini alıyor sık yapıyor onları kestiğinden beri olmadı çok şükür ek gıda da kaka toparlandı mukus kayboldu katılaştı şuan için yok inşallah bir şey denedikçe hep korkuyorum. Ekstradan pişik kulak arkası egzama ve 2-3 gün yoğun huzursuzluk ağlama olmuştu. Maşallah alt çıkarken çok yaşamadık ama üst ortalar fena sıkıntılıymış büyük dişler tabi

Biz tek cocukla boyleysek sizi düşünemiyorum Allah yardımcınız olsun.
Düşünme boşver ...ben ilk 5 sene düşündüm gözüm yemedi ikinciyi.sonra ara ara düşündüm yine yemedi.birinci 9 yaşına gelince ilki unutmuş olacağım ki ikinciyi istedim.zaten sadece bir gün istedim ondada hamile kaldım.Allahim ayaklarina taş deydirmesin elbet ama bana ne olur diye yalvaran ne eşim ne kızım yardım etmiyor .birde sürekli hizmet bekliyor.bir çocuk hiçbirsey iki çocuk çok sey diyince kızardım sanki bir tanenin zahmeti yorumculuğu yok ne saçma derdim ama iki zaten çok başka imiş.hayatimin hiç bir dönemi bu kadar bunalim mutsuz olmadim.pandemi ilede katlandi tabii.sadece bir gece rüyasını görsem vazgecermisim o derece bitiklerdeyim.Allahim sabır güç kuvvet enerji versinde büyütelim inşallah sağlıkla.
Benim ki de dışarıdan eve girince mızırdanıyor. Kapıya yaklaşınca gülmeye başlıyor
Bizimki sabah babasi iş için üstünü giymeye başladığında gidip kapinin önüne oturuyor.sepet sanki dışarı çıkarken koluna takıp götürecek
Kızlar aradık acılı 1 cmden küçükse.sorun yok dedi doktor inşallah sorun olmaz
Çok dikkatli olman lazim mutfakta bardak kırıldı tezgah üstü masa üstü ne varsa sudan geçirmen lazım.benzer birsey bende yaşadım elimden kase düştü taş zemin kirildi.supurdum süpürge ucuna yapışmıştır diye sapı direk küvete attim.islak mendil daha iyi toplar diye koca mutfağa bir paket islak mendille sildim.sonra bebek emekliyor diye elimle tüm mutfak zemini gezdim ki varsa elime batsin diye minnacik kiymik battı.sonra hop tekrar .ve tüm tezgah üstündekileri makineye attim.yoktur ya denecek birşey değil . yemiş olmasa eline ayağına batsa aglama sebebini anlatamaz. zaten derdini anlatamadığı gösteremediği için bu zamanlar çok riskli.

Aynen ben de yikanabilen arac gerecleri let go dan aliyorum ve eminim aldigm fiyatn fazlasinada satabilirim .

Bizim de taşınma planımız var bir iki haftaya belli olacak bakalım
İlk oğlum yedi aylıkken taşındık biz. Bebeği anneme bırakıp bı günde tasincagimiz evi temizledik. Bı günde evi topladik. Ama evi toplarken atilcak herşeyi acımadan attık . Fırsat bu fırsat. Ve oda oda topladık herşeyi . Acil yerlestirilcek kolileri üstüne yazdık. Oda oda isimleri yazdık kolilerin üstüne. Acil acilcaklar arasında bebeğin bakim malzemeleri. Yatak yorgan nevresim. Vs. O günde çocuğu anneme biraktik. Eşimle ikimiz yarım günde bütün evi yerlestiridk. Nasıl oldu bilmiyorum. Ev sahibi bı elinde çay pogcayla geldi yardım edeyim dedi. Ben bütün evi gezdirdim bitti diye. Kadın şok oldu. Bu ne hız diye Allah yardım etti başka bişey değil. Mümkünse bebek yanınızda olmasın bakicak kimse varsa. Çünkü çok dikkat dağılıyor. Dört taşındık toplam her taşınmada eşya azalttim hep . Büyük fırsat. Eğer kendi evimizi almak nasip olursa bu sefer tam minimalist bı ev doseyecegim. İncik cincik herşeyden nefret ediyorum. Hepsinden kurtulcam Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…