Leke olduğu gibi ya kalıp sabunla yada prille citile. En kolay yolu bu bence.Kızlar bebişlerin kıyafetlerinde ki yemek lekelerini nasıl çıkartıyorsunuz? Ben deterjan olarak duru granulmatik kullaniyorum ama lekeler cikmiyor ekstra ne yapabilirim en güvenli yoldan
Gecenin çoğunu kucağımda gecirio. Emmese bile koynumda olmak istio. Zaten çok sıcak. Sabah vıcık vıcık uyanıyoruz. Yemek konusunda çorba ve meyve fena değil. Ama kahvaltı çok sıkıntılı bizim için. Ne vercegimi şaşırdım. İstemioKızlar sizin bebişler de bu atak dönemini çok zor mu geçiriyor? 4.aydaki uyku öncesi direnmeler ve ek gıda reddi geri geldi. Beni hep yanında istiyor. Aynı oda içinde olmak da yermiyor illa koluma ayagıma bi yerime temas edicek. Emeklemeye başladı 3-4 gündür. Heryeri yalamak istiyor. Sinirleniyor istediği olmayınca vs. Çok yoruluyorum ya
Diş geliyor olabilir mi. Sabah kahvaltısı bizim de sıkıntı, Ben artık bizim yemeklerden vermeye başladım. Tuzunu atmıyorum sadece. Dün mesala suluköfte yapmıştım kendimize. Ezip onu yedirdim.Benimki de kahvaltıyı istemiyor, ekmek içi ve zeytin çok sevdiği için bir iki lokma yutturuyorum. Çorbayı yogurtsuz asla içmez. İlla bir yogurt bir çorba vericem ki onda bile reddediyor. Meyve iyi ona hayır demiyor. Tarif konusunda tıkandım kaldım. Sebze yesin isterken ne yese razı olacak duruma geldim ya
8 aylık oldu bugün henüz dişi yok belki dediğin gibi diş geliyordur. Kabarma ve kızarıklık yok henüz ama olsa da farkedermiyim bilmiyorum ilk bebe acemiliğiDiş geliyor olabilir mi. Sabah kahvaltısı bizim de sıkıntı, Ben artık bizim yemeklerden vermeye başladım. Tuzunu atmıyorum sadece. Dün mesala suluköfte yapmıştım kendimize. Ezip onu yedirdim.
Şampuan olarak mustela kullanıyoruz. Ama ilk oglandan tecrubeliyim. Ne zaman yoğun isilik olsa dogal zeytinyağı sabunu var. Onla vücudunu yıkarız. Bı iki güne düzelir. Gün içersinde isilik olan yeri elinle yıka ara ara. Sıcaktan oluyor. Zeytinyağlı sabun bulursan el yapımı kullanmanı tavsiye ederimKızlar isilik olayını ne yapıcaz ya benimkinin boynu bağrı puturlendi. Banyo yaptırıyorum ama terliyo badiyle duruyoruz
Verebilirsin bence. Kendi yemeğimizi de zaten kemik sulu tavuk sulu yapıyorum. Hemen hemen çoğu şeyi yiyebilir artık. Yeşil fasülye, bezelye, içine kıyma da koyuyorum, çok seviyor. Tavuklu çorba yaptım, ona da bayılıyor. Çocuklar genel de ( benim ikisi de öyleydi) kendilerinr yapılan yemeği yemiyor8 aylık oldu bugün henüz dişi yok belki dediğin gibi diş geliyordur. Kabarma ve kızarıklık yok henüz ama olsa da farkedermiyim bilmiyorum ilk bebe acemiliğiBen de geçmek istiyorum bizim yediklerimizi yedirmeye. 3 öğün ayrı yemek hazırlayıp yemeyince dökmekten usandım.
Kızlar sizin bebişler de bu atak dönemini çok zor mu geçiriyor? 4.aydaki uyku öncesi direnmeler ve ek gıda reddi geri geldi. Beni hep yanında istiyor. Aynı oda içinde olmak da yermiyor illa koluma ayagıma bi yerime temas edicek. Emeklemeye başladı 3-4 gündür. Heryeri yalamak istiyor. Sinirleniyor istediği olmayınca vs. Çok yoruluyorum ya
Aynen öyle bende öyle düşünüyorumVerebilirsin bence. Kendi yemeğimizi de zaten kemik sulu tavuk sulu yapıyorum. Hemen hemen çoğu şeyi yiyebilir artık. Yeşil fasülye, bezelye, içine kıyma da koyuyorum, çok seviyor. Tavuklu çorba yaptım, ona da bayılıyor. Çocuklar genel de ( benim ikisi de öyleydi) kendilerinr yapılan yemeği yemiyor
Biz atak haftasına yeni girdik ağlayarak uyanıyo gece ve sabah 5 te ayakta, kesinlikle yalnız kalmaktan hoslanmiyo ve önceden kimin kucağında olduğu pek önemli değildi şimdi özellikle beni istiyo. Bazen çok hoşuma gidiyo ama malum çok nyorucu oluyo. Bazen yemekleri reddediyo ama ara verip 5-10 dk sonra tekrar deniyorum şarkılar vs derken ben de hal kalmıyo ama yediriyorum. Henüz diş yok emekleme yok . Bu atak döneminde ne gelecek bakalımKızlar sizin bebişler de bu atak dönemini çok zor mu geçiriyor? 4.aydaki uyku öncesi direnmeler ve ek gıda reddi geri geldi. Beni hep yanında istiyor. Aynı oda içinde olmak da yermiyor illa koluma ayagıma bi yerime temas edicek. Emeklemeye başladı 3-4 gündür. Heryeri yalamak istiyor. Sinirleniyor istediği olmayınca vs. Çok yoruluyorum ya
Ben sadece yatarken yaptiriyodum ama artık havalar çok sicakladi benim bebede de boyunda baktım bugün biraz kızarmış artık öğlen uykusu öncesinde de banyo yaptiricam ya da sık sık silerim.Kızlar isilik olayını ne yapıcaz ya benimkinin boynu bağrı puturlendi. Banyo yaptırıyorum ama terliyo badiyle duruyoruz
Aynisi bak. Ekin 4. Ayda sorun yasatmamisti. Hala meme reddi ile iligli sorun yasamasam da ek gida reddetmiyor ama hep yanimda yamacimda olmak istiyor. Dogumdan beri ilk kez o kucaginda tuvalete girmek zorunda kaldim.Kızlar sizin bebişler de bu atak dönemini çok zor mu geçiriyor? 4.aydaki uyku öncesi direnmeler ve ek gıda reddi geri geldi. Beni hep yanında istiyor. Aynı oda içinde olmak da yermiyor illa koluma ayagıma bi yerime temas edicek. Emeklemeye başladı 3-4 gündür. Heryeri yalamak istiyor. Sinirleniyor istediği olmayınca vs. Çok yoruluyorum ya
Allah kavuştursun ve hiç ayırmasın imşallahKızlar sonunda aylar sonra eşim gelicek yarın , inanılmaz duygular içindeyim anlatamam. Her şeyi paylaşıyorum bunu paylasmazsam catlardim öyle içimde tutamayacak kadar mutluyum. Allah nasip ederse oglumuzu da alıp babasını karşılamaya gidicezonu gördüğünde en son gaz sancısı dan kıvranıyordu ve henüz gülmesi falan da yoktu o haliyle bile çok ozlemisti şimdi nasıl tepki vericek merak ediyorum. Oğlum odalarda fotoğraflarımızı görünce baba diyo kendisini görünce muhtemelen yabancı muamelesi yapicak
Rabbim kimseyi sevdiklerinden ayırmasın çok zordu bizim için gerçi bir hafta sonra tekrarını yasicaz ama şimdilik bir hafta morel motivasyon depolama peşindeyim
Allah kavuştursun canım senin adına çok sevindim ruhuna ilaç gibi gelicek eminimKızlar sonunda aylar sonra eşim gelicek yarın , inanılmaz duygular içindeyim anlatamam. Her şeyi paylaşıyorum bunu paylasmazsam catlardim öyle içimde tutamayacak kadar mutluyum. Allah nasip ederse oglumuzu da alıp babasını karşılamaya gidicezonu gördüğünde en son gaz sancısı dan kıvranıyordu ve henüz gülmesi falan da yoktu o haliyle bile çok ozlemisti şimdi nasıl tepki vericek merak ediyorum. Oğlum odalarda fotoğraflarımızı görünce baba diyo kendisini görünce muhtemelen yabancı muamelesi yapicak
Rabbim kimseyi sevdiklerinden ayırmasın çok zordu bizim için gerçi bir hafta sonra tekrarını yasicaz ama şimdilik bir hafta morel motivasyon depolama peşindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?