Bisey olmamasına sevindim ben hala tadimla gidiyorum canım zaten en gec seninle ben basladik tadima bizim bebekler ayni gun dogumlu
Bu süreçte bende kayinvalidemden buz gibi soguyanlardanim.Cok sessiz,sakin yapili birisiyim ve insanları kırmaktan çok korkarım.Bu yüzden kayinvalidemin doğum sonrası sacmaliklarina hep sustum.Esime anlattım,kendim ağladım ama ona hiçbir şey yansitmadim.Saygisizlik olmasın dedim.Farketmeden kendimce duvar ormusum ona karşı.Suan nefret ediyorum. 6 ay aradan sonra ilk kez kızımı gördü.Kizim da ilk defa anne babadan başka insanlar görünce ek gıda olarak bir şey yemedi ilk başta, etrafı incelemekten.Cok bilmis kv" ver benim elimden yesin,bak nasıl yiyor gör" dedi.Ne münasebet kesinlikle böyle bir şey olmayacak dedim.Kizimin buraya gelirken yoğurt dahil tüm yiyeceklerini hazırlayıp getirdim."Ne yani babaannesinin bir şeyini yemeyecek mi?" dedi.Annesi her şeyini düşünüp getirdi gerek yok başka şeye dedim.Her seferinde kucagimdan alma girişimlerine, sıkıntı yok, kendimi kötü hissettiriyosun diyerek geri çevirdim.Yani dedim de dedim.Ama görsen ben dünyanın en sessiz sakin insaniyimdir dışarıya karşı.Ve benden bu tepkileri asla beklemezdi.İcim çok rahat.Kizimla benim ilk beş günümüzü berbat eden,kızımı benden uzak tutan,anne sütü almasına mani olan insana az bile yapiyorum.Sozunu sakınma lütfen.Klasiktir belki ama dünyaya bir kez geliyoruz.Oglun biricik,onunla suanlarinin geriye dönüşü yok.Pismanlik yaşamamak için sözünü sakınma.Ben her soze cevabım olmazken inanılmaz uzgundum.Suan pata pat her şeyi konuştuğum icin ise gururluyumKızlar o kadar yoruldum ki anlayışsız insanların içinde kalmaktan ve laf anlamaz anlayışsız muamelesi görmekten. Ruhumu erittiler ve bana psikolojisi bozuk muamelesi yapıyorlar tahammül edemiyorum . Napicami şaşırdım valla şeytan diyo bosan al çocuğunu da git kendine bi hayat kur her iki taraf da bayramdan bayrama görsün eşim zaten hayatım da yok ama kafan rahat olsun. İnsanlardan tiksindim valla mantıklı düşünme yetenegimi aldılar. Gerçekten bazen diyorum ya ben ne yapmışım bunlara da bana bu kadar düşmanlık yapıyorlar. Keşke karakterimde lafını söyleyip rahatlamak olsaydı bugün kimse bana laf soyleyemezdi. Herkes her şeyi biliyo bi ben cahil . Herkes anne ben bakıcı. Allah aşkına ben bu insanlarla nasıl başa cikicam ruh sağlığımi nasıl koricam .
Dis sıkıntısı ne kadar sürer ki acabaBenim ki bu ara öyle. Dönem döne m oluyor sonra kendiliğinden düzeliyor. Açık hava iyi geliyor bu durumda, gündüz açık hava aldırdığım da daha rahat uyuyor. Bizim de diş sıkıntısı var şu anda gece sürekli uyanık ve dediğin gibi kalkıp ağlıyor, mızırdanıyor
Ufkumu açtın bu mesajınlaEğer bu sadece şu anlık bir sorunda yani daha öncesinde olmadıysa böyle ağlayarak çok uyanma emeklemeyi uykusunda da bunu devam ettirmek istiyor. Beyin eyleme devam etmek istiyor çünkü. Sonra uyku halinde olduğu için ağlıyor. Bir de emekleme oturma dönemlerinde çocuklar çok düşer caninacir başarısızlık yaşar ya. O karı da gece tekrar ediyormuş beyin belki ruya ile. Dolayısıyla çocuk ağlıyor.
İnan ben seni çok iyi anlıyorum yaaa ben hayatımda kimseyle tartismadim laf mukasasina girmedim . 4 yıllık evliliğinde eşimle bile bi tartismam olmadı .o ne söylese anladım ben ne söylesem o anladı. Yaşadıklarım esnasında aklıma laf bile gelmiyo söyleyecek öylece kalıyorumBu süreçte bende kayinvalidemden buz gibi soguyanlardanim.Cok sessiz,sakin yapili birisiyim ve insanları kırmaktan çok korkarım.Bu yüzden kayinvalidemin doğum sonrası sacmaliklarina hep sustum.Esime anlattım,kendim ağladım ama ona hiçbir şey yansitmadim.Saygisizlik olmasın dedim.Farketmeden kendimce duvar ormusum ona karşı.Suan nefret ediyorum. 6 ay aradan sonra ilk kez kızımı gördü.Kizim da ilk defa anne babadan başka insanlar görünce ek gıda olarak bir şey yemedi ilk başta, etrafı incelemekten.Cok bilmis kv" ver benim elimden yesin,bak nasıl yiyor gör" dedi.Ne münasebet kesinlikle böyle bir şey olmayacak dedim.Kizimin buraya gelirken yoğurt dahil tüm yiyeceklerini hazırlayıp getirdim."Ne yani babaannesinin bir şeyini yemeyecek mi?" dedi.Annesi her şeyini düşünüp getirdi gerek yok başka şeye dedim.Her seferinde kucagimdan alma girişimlerine, sıkıntı yok, kendimi kötü hissettiriyosun diyerek geri çevirdim.Yani dedim de dedim.Ama görsen ben dünyanın en sessiz sakin insaniyimdir dışarıya karşı.Ve benden bu tepkileri asla beklemezdi.İcim çok rahat.Kizimla benim ilk beş günümüzü berbat eden,kızımı benden uzak tutan,anne sütü almasına mani olan insana az bile yapiyorum.Sozunu sakınma lütfen.Klasiktir belki ama dünyaya bir kez geliyoruz.Oglun biricik,onunla suanlarinin geriye dönüşü yok.Pismanlik yaşamamak için sözünü sakınma.Ben her soze cevabım olmazken inanılmaz uzgundum.Suan pata pat her şeyi konuştuğum icin ise gururluyum
Tabi bunları yaparken rahat olma sebebim eşimin annesi hakkında hislerimi bilmesi sayesinde.Cunku ben kvye az bir yüz versem, buradaki evini bırakıp bizimle aynı şehir,aynı apartmanda yaşama,ben çalışırken kızıma bakma hayalleri var.Yuzume denmedi,bunları eşime dedi.Bana dese cevabını alırdı.Torun sevgisini ölçülü yaşayacak ve anneyi bu konuda geri planda birakmayacaksa basım üstüne.ama bizimki oğluna asikgillerden.ve ziyadesiyle torununu da sahiplenenlerden.Ay neyse upuzun yazdım ama çok doluydum
Ben 2sene kullandım bir sıkıntısini görmedim bu bebekde tüplerimi baglattim çok rahatım yapım gereği ben hemen hamile kalıyorum doktora danismanda fayda var kafana göre al iç yapmaTavsiye edermisin tekrar hali bırakınca gebelik zoer oluyormu
Ben de seni anlıyorum,hislerini tahmin ediyorum.Yahu onlar anne diye tecrübe sahibiler diye her işe karisma hakları yok.Her bebek annesine has.Onun tecrübesi kendi oğluna kadar.Benimki beni ilgilendirir ve karışamaz.İlk 20 gün yanımdaydı,sonra bir ay aradan sonra gördüm onu ve bende tepki veremedim ilk seferde.Ama bu karantina işiyle ben onu görmediğim 6 ay günbegün kendimi doldurdum.İstemsiz oldu ama buna değdi resmen.Aklina bir sey gelmeme olayını anlıyorum,yaşadıkların sürekli olduğu için henüz çok sıcak.Seni bir bıraksalar kendinle başbaşa kalsan eminim her şey çok güzel olucakİnan ben seni çok iyi anlıyorum yaaa ben hayatımda kimseyle tartismadim laf mukasasina girmedim . 4 yıllık evliliğinde eşimle bile bi tartismam olmadı .o ne söylese anladım ben ne söylesem o anladı. Yaşadıklarım esnasında aklıma laf bile gelmiyo söyleyecek öylece kalıyorum
İnşallah bu günlerde gecicekBen de seni anlıyorum,hislerini tahmin ediyorum.Yahu onlar anne diye tecrübe sahibiler diye her işe karisma hakları yok.Her bebek annesine has.Onun tecrübesi kendi oğluna kadar.Benimki beni ilgilendirir ve karışamaz.İlk 20 gün yanımdaydı,sonra bir ay aradan sonra gördüm onu ve bende tepki veremedim ilk seferde.Ama bu karantina işiyle ben onu görmediğim 6 ay günbegün kendimi doldurdum.İstemsiz oldu ama buna değdi resmen.Aklina bir sey gelmeme olayını anlıyorum,yaşadıkların sürekli olduğu için henüz çok sıcak.Seni bir bıraksalar kendinle başbaşa kalsan eminim her şey çok güzel olucakinşallah bunu da basaricaksin
Tattırdıgim şeylerin ,listesini tutuyorum. Yeni bir şey ekleyeceksem mutlaka üç gün deniyorum. Düzenli olarak hergun bir yumurta sarısı biraz yoğurt biraz meyve yiyor. Bazen yoğurtla sebzeyi birlikte veriyorum. Ama sebzeye çok gecemedim.Bisey olmamasına sevindim ben hala tadimla gidiyorum canım zaten en gec seninle ben basladik tadima bizim bebekler ayni gun dogumluevet doktorda kirmizilar yasina kadar yok dedi vermeyi dusunmuyorum zaten reflumuz var hala kusuyoruz eninde sonunda yemesini ogrencek diye dusunuyorum
Geç cnm sebzeye çok faydalı sen daha iyi bilirsin gerçi ben bezelye verdim çok sevdi taze fasulye kabak havuç patates biber bugünde kuzu kıyma deniycem inşallah cnmTattırdıgim şeylerin ,listesini tutuyorum. Yeni bir şey ekleyeceksem mutlaka üç gün deniyorum. Düzenli olarak hergun bir yumurta sarısı biraz yoğurt biraz meyve yiyor. Bazen yoğurtla sebzeyi birlikte veriyorum. Ama sebzeye çok gecemedim.
8. Ay da çağırmadı bizi 9. Ay aşısına gideceğiz sadece. En son aşısında izlem de yapmadı zaten, içerde çok tutmak istemedi. Aşıyı vurdu sadece. Ek gıda bilgisini de bahçe de verdi.Kızlar 8 ayda sağlık ocağında izlemmi var bugün asi kartına baktım tarif yazmış hemşire aramız çok iyi değil kendinlede
Asikgillerden kısmına dahil oluyorum aynisininBu süreçte bende kayinvalidemden buz gibi soguyanlardanim.Cok sessiz,sakin yapili birisiyim ve insanları kırmaktan çok korkarım.Bu yüzden kayinvalidemin doğum sonrası sacmaliklarina hep sustum.Esime anlattım,kendim ağladım ama ona hiçbir şey yansitmadim.Saygisizlik olmasın dedim.Farketmeden kendimce duvar ormusum ona karşı.Suan nefret ediyorum. 6 ay aradan sonra ilk kez kızımı gördü.Kizim da ilk defa anne babadan başka insanlar görünce ek gıda olarak bir şey yemedi ilk başta, etrafı incelemekten.Cok bilmis kv" ver benim elimden yesin,bak nasıl yiyor gör" dedi.Ne münasebet kesinlikle böyle bir şey olmayacak dedim.Kizimin buraya gelirken yoğurt dahil tüm yiyeceklerini hazırlayıp getirdim."Ne yani babaannesinin bir şeyini yemeyecek mi?" dedi.Annesi her şeyini düşünüp getirdi gerek yok başka şeye dedim.Her seferinde kucagimdan alma girişimlerine, sıkıntı yok, kendimi kötü hissettiriyosun diyerek geri çevirdim.Yani dedim de dedim.Ama görsen ben dünyanın en sessiz sakin insaniyimdir dışarıya karşı.Ve benden bu tepkileri asla beklemezdi.İcim çok rahat.Kizimla benim ilk beş günümüzü berbat eden,kızımı benden uzak tutan,anne sütü almasına mani olan insana az bile yapiyorum.Sozunu sakınma lütfen.Klasiktir belki ama dünyaya bir kez geliyoruz.Oglun biricik,onunla suanlarinin geriye dönüşü yok.Pismanlik yaşamamak için sözünü sakınma.Ben her soze cevabım olmazken inanılmaz uzgundum.Suan pata pat her şeyi konuştuğum icin ise gururluyum
Tabi bunları yaparken rahat olma sebebim eşimin annesi hakkında hislerimi bilmesi sayesinde.Cunku ben kvye az bir yüz versem, buradaki evini bırakıp bizimle aynı şehir,aynı apartmanda yaşama,ben çalışırken kızıma bakma hayalleri var.Yuzume denmedi,bunları eşime dedi.Bana dese cevabını alırdı.Torun sevgisini ölçülü yaşayacak ve anneyi bu konuda geri planda birakmayacaksa basım üstüne.ama bizimki oğluna asikgillerden.ve ziyadesiyle torununu da sahiplenenlerden.Ay neyse upuzun yazdım ama çok doluydum
Ya doktora gitmekte çile gibi geliyor resmen hele şu dönemde kararsizim ben doğum sonrası kontroledegitmedim aslında gitmem gerek ama hiç fırsat olmadı o naBen 2sene kullandım bir sıkıntısini görmedim bu bebekde tüplerimi baglattim çok rahatım yapım gereği ben hemen hamile kalıyorum doktora danismanda fayda var kafana göre al iç yapma
Ben daha yumurta vermedimTattırdıgim şeylerin ,listesini tutuyorum. Yeni bir şey ekleyeceksem mutlaka üç gün deniyorum. Düzenli olarak hergun bir yumurta sarısı biraz yoğurt biraz meyve yiyor. Bazen yoğurtla sebzeyi birlikte veriyorum. Ama sebzeye çok gecemedim.
Bizim hemşire bir farklı bilgide vermedi birseyde çocuğu aldı aşıyı yaptı bana öyle verdi düşün farklı bir tip anlaşamıyoruz8. Ay da çağırmadı bizi 9. Ay aşısına gideceğiz sadece. En son aşısında izlem de yapmadı zaten, içerde çok tutmak istemedi. Aşıyı vurdu sadece. Ek gıda bilgisini de bahçe de verdi.
Aile hekimini değiştirme şansınız yok mu.Bizim hemşire bir farklı bilgide vermedi birseyde çocuğu aldı aşıyı yaptı bana öyle verdi düşün farklı bir tip anlaşamıyoruz
ilk iki alt dişi 3 gün huzursuzluk ağlama sonrası patlattı .ama üst ön ikinin yanindakiler bebeği geç benim bile anamı ağlattı yani , inşallah sizinkiler kolaylıkla patlar annesi.Valla ben kızarıklık kabartiyi görünce heycan yaptım ve açıkçası bir hafta falan diye düşünüyodumiki ay şuan psikolojime çok ağır geldi
Bizim hemşire Haziran da ara bi belki kızamık aşısını öne çekerler şuan yaygın olduğu için kampanya var devam ederse temmuzda asiniz var dedi.gecen hafta uğradım sordum evet kampanya devam ediyor günü belli aşı olduğu için 10 temmuz sabah gelin dedi.Bizim hemşire bir farklı bilgide vermedi birseyde çocuğu aldı aşıyı yaptı bana öyle verdi düşün farklı bir tip anlaşamıyoruz
Maalesef küçük bir yerdeyim evin hemen yakını diğerleri masefiliAile hekimini değiştirme şansınız yok mu.
Yani 9aylik aşısımi bizimki temmuz da 8aylik olacakBizim hemşire Haziran da ara bi belki kızamık aşısını öne çekerler şuan yaygın olduğu için kampanya var devam ederse temmuzda asiniz var dedi.gecen hafta uğradım sordum evet kampanya devam ediyor günü belli aşı olduğu için 10 temmuz sabah gelin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?