2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben baş edemedim tutunup kalkıp eğiliyordu beşik de. Alt seviyesi de çok engin değil. Üst kısmını söküp yere koydum. Yanlarına minder koydum. Geçen bir gittim odaya beşiğin öbür tarafında ayakda nasıl çıktı bilmiyorum. Hiç ses de çıkarmıyor

Benim cocugum her seye agliyor ya cikarabildigi en yuksek sesi çıkararak. Alt degistirmek savasmak gibi. Aciktigi için uykusu geldigi icin oynamak icin her sey icin. Elinden bir seyi alinca amaaan kaç yani sesten kulak gidiyor artik

Gece saat basi uyaniyor. Isin kotu tarafi ben zar zor uyaniyorum o kadar yorgunum ki. O agladi mi sinirden ağlıyorum nefes alisverisim hizlaniyor bayılıcam sanıyorum gülüyorum ama ruhsal olarak çöktüm

Kendmi telkin etmeye çalışıyorum sinirlenme sakin ol falan ama yok ya uyanik oldugu her dk huysuz oldugu icin dayanilmaz oluyor artk

Resmen benim oğlumu anlatmışsın. Bir de sesi değişmiş önceden çığlık ve civleme şeklindeydi şimdi bebeklik sesi gitmiş çocuk sesi gelmiş her şeye bağırıp çağırıyor. Uykulara çok geç dalıyo.
Bi gün aldım karşıma konuştum hiç ağlama bu evde ağlamak en çok benim hakkım dedim ki bazen karşılıklı da ağlıyoruz çünkü onu sakinlestirecek ruh hali bende de kalmamış oluyo. Bakalım bu süreç bize neler katacak.

Seninki bizimkilerden ne kadar küçük ?
Mercimek tanesi kadar çok ufak bari çay kaşığı ile girseydin olaya .
8-9 aylık oldular ben patlıcan süt çilek gibi aman sakın denilenler hariç veriyorum herseyden az az .
[/QUOTE]
Canım benimki 28 ekim doğumlu zaten kuşan bi bebek yumurtaya 8de başlıcam avokado deniyoruz sonunda şimdilik sorun yok onun harici yoğurt meyve püre gidiyoruz

Hiç ses çıkarmaması durumu bizde de var. Yatağı ayak ucumuzda duruyor, dün gece böyle bi ara uyandım sağımdan soluma dönüyorum karanlıkta bi çift göz yatağın korkuluğundan bana bakıyor, aklım çıkıcak sandım çok korktum bi an ne zaman kalktı ne kadae durdu öyle bilmiyorum vampir gibi geceleri gezip duruyor

Benim oğlum da böyle, hatta fazlası var eksiği yok.
5 gün sonra 9.ayına girecek nasipse
Uykusuz, iştahsız ve asla oyalanmıyor
Arkamı döndüğüm ya da kucağımdan bıraktığım her an avazı çıktığı kadar ağlıyor...

Ayy aynen. Yatak benim yan tarafımda yerde. Ayağa kalkınca yatağın boyunda oluyor. Gece kalkıp ayağa dikilmiş. Bana dokunuyor. Bir baktım küçük surat

Bir de kucaktan indirdigim an aglamasi var onu yazmayi unutmusum sanki atese koyuyoruz cocugu oyle bir aglamak

Evet böyle maceralı işleri çok sessiz

Aynı durumdayız. Delirmek üzereyim. Babasıyla mutlu mesut oynayan çocuk ben odaya girince başlıyor ağlamaya. Beni görünce noluyor bilmiyorum ya. Mutfakta mama sandalyesinde oturmuyor. bişey yemiyor. Tüm gün iki kaşık yogurtla duruyor. Altını değişmek eziyet. Kıyafet giydirmek ayrı bir dert. Herseye ama herseye ağlıyor. Emekliyor evi silip süpürmem lazım ama arkamı bile dönsem bir yaygara kopuyor. Sadece kanguruya koyup sitenin bahçesinde dolaşırsam susuyor. Hafif ateşi vardı dişi çıkmak üzere.. Dün götürdüm doktora kan ve idrar verdik. Baksınlar nesi var nesi yok valla çıldırttı artık. Bugün oturdum ağladım. Yanında birileri olan anneler valla çok şanslısınız. çok özeniyorum ilk bebeğim ve gercekten zor bir bebek. yalnız büyütmek bana çok çok zor geliyor.

Yazlıktayim annem babam yigenim ve kızım burada ama kimsede durmuyor koala bacağıma sarılıyor al beni diye kimsede durmuyor.bu aylar böyle demek hepimizde aynı olmayanlarda hazırlıklı olun.
Beni görmezse sorun yok ama kapi eşiğinden bile görse sürüne sürüne beni bulup başlıyor ağlamaya.

Kizlar bebisi dis cikarmayan var mi hala? 8 ay 27 günlüğüz suan. Yakinda yürür gbi ama hala dis yok. Tay tay durmaya çalışıyor L koltugun bir ucundan tutup ayaga kalkp koltugun diger ucuna kadar gidip geri geliyor Ve tabi bende peşinde. Ama hala dis yok. Huysuzluk tavan. Koala gbi bacagima yapışmalar sürekli aglamalar boynuma sarılmalar kimseye gitmeme sakinlesmeme biyere gidersek eve girince cildiriyor evimizi hic sevmedigini düşünmeye başladım. Babamz da gitti. Sürekli kucagmda boynumda fıtık vardi hat safhaya ulasti agrilarm yani artk insin kucagmdan nolcak böyle nezamana kadar gidecek bu böyle

Biz 8 ay 3 günlüğüz emeklemek yok yürümek yok diş yok ama huysuzluguna eş yok .

Bu dönem böyle demek ki. Ben de acaba çocugun verdiği sinyalleri mi anlamıyorum diye yiyorum kendimi. iştahsızlıgı beni en çok yoran. Ona bi çözüm bulsam rahatlıyıcam. Böyle gider diye ödüm kopuyor. Herkes de bi kere gittiyse iştahı hep öyle kalır diyor

Yürüteç almadim sakincali diye. Once leğeni ters çevirdim tutunarak kalkiyor ama egik duruyor. Sonra kovayi terse cevirdim. Tutunup kalkiyor halinin ustunde kayiyor kova onla beraber yürüyor al sana yürüme arkadasi

Gerci en iyi yurume arkadasi benim. Ellerinden tutup tüm evi turluyoruz. Sonra bir elinden ben tutuyorum diger eliyle duvardan tutunuyor öyle yürüyoruz

Anne olduktan sonra 10 dk da yapilamayacak şey olmadığını anladım. Nasıl bi hız kazandiysam. 5 dk da duş alıp 5 dk da çamaşırları aşıp gelmiştim oğlumun yanına kendime bile hayret etmiştim. Bunlar hep annelikten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…