- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.827
- 348
Dişi geç de çıkarabilir çok normal. Şu dönemde hepsi aynı, uyumuyor, sürekli kycal istiyor. Eşimin kucağında akıllı dururken beni görünce elini uzatıp ağlamaya başlıyor. Baş edemediğim için yürütece koyuyorum işim varken. Bu sefer de bacağıma yapışıp mızırdanıyor. En azından bir yere tutunup kalkıp düşme tehlikesi yok diye idare ediyorumKizlar bebisi dis cikarmayan var mi hala? 8 ay 27 günlüğüz suan. Yakinda yürür gbi ama hala dis yok. Tay tay durmaya çalışıyor L koltugun bir ucundan tutup ayaga kalkp koltugun diger ucuna kadar gidip geri geliyorVe tabi bende peşinde. Ama hala dis yok. Huysuzluk tavan. Koala gbi bacagima yapışmalar sürekli aglamalar boynuma sarılmalar kimseye gitmeme sakinlesmeme biyere gidersek eve girince cildiriyor evimizi hic sevmedigini düşünmeye başladım. Babamz da gitti. Sürekli kucagmda boynumda fıtık vardi hat safhaya ulasti agrilarm yani artk insin kucagmdan nolcak böyle nezamana kadar gidecek bu böyle
O kadar hızlı yemek yiyorum ki alışkanlık olmuş bende resmen. Bebeğe biri bakarken bile hızlı hızlı yiyorumAnne olduktan sonra 10 dk da yapilamayacak şey olmadığını anladım.Nasıl bi hız kazandiysam. 5 dk da duş alıp 5 dk da çamaşırları aşıp gelmiştim oğlumun yanına kendime bile hayret etmiştim. Bunlar hep annelikten
İlk arabam alabilirsin cok faydalı oluyor tutunup tutuyorlar yürütecek faydalı degil ama arkadaş verdi arada bindiriyorum ilk arabamda aldim onu 9aya yakin kullanırYürüteç almadim sakincali diye. Once leğeni ters çevirdim tutunarak kalkiyor ama egik duruyor. Sonra kovayi terse cevirdim. Tutunup kalkiyor halinin ustunde kayiyor kova onla beraber yürüyor al sana yürüme arkadasi
Gerci en iyi yurume arkadasi benim. Ellerinden tutup tüm evi turluyoruz. Sonra bir elinden ben tutuyorum diger eliyle duvardan tutunuyor öyle yürüyoruz
Daha hazir degil demek cnm ayaklarının gucu yetmiyor demeki normal ama sen destekle onuKızlar sizin bebeklerde ayakta tutunca dizlerini sürekli bukuyormu hep dans yapar gibi bacaklarını büküyor ama dans yapmıyor da ayakta tutunca kollarından bu normal mi
Sinirden mi yapıyor acaba ? Benim kızımda sinirlendiği zaman veya stres olduğu zamanlar saçlarını çekmeyi öğrendiBenim oğlum da öyle bi de yüzünü yirtmaya başladı anlamadım. Ellerini kontrol edemediği dönemlerde bile yüzünü bu kadar cizmemisti
Normal canım bacakları henüz o kadar güçlü değilKızlar sizin bebeklerde ayakta tutunca dizlerini sürekli bukuyormu hep dans yapar gibi bacaklarını büküyor ama dans yapmıyor da ayakta tutunca kollarından bu normal mi
Hepsi aynıYazlıktayim annem babam yigenim ve kızım burada ama kimsede durmuyor koala bacağıma sarılıyor al beni diye kimsede durmuyor.bu aylar böyle demek hepimizde aynı olmayanlarda hazırlıklı olun.
Beni görmezse sorun yok ama kapi eşiğinden bile görse sürüne sürüne beni bulup başlıyor ağlamaya.
Bende Z zeraseba ya soracaktım dr iştah açıcı vermişti size aldin mi işe yaradı ki ? Benim ki de yemiyor 1 aydır. ondan önce yiyordu ama hareketten kilo alamıyordu şimdi yemiyor da harekette tavan kilo verdi bence.Bu dönem böyle demek ki. Ben de acaba çocugun verdiği sinyalleri mi anlamıyorum diye yiyorum kendimi. iştahsızlıgı beni en çok yoran. Ona bi çözüm bulsam rahatlıyıcam. Böyle gider diye ödüm kopuyor. Herkes de bi kere gittiyse iştahı hep öyle kalır diyor
İrmik,yulaf unu yada tam buğday ununu pişirip içine meyve, gün kurusu,hurma bunlardan biri yada birkaçını ekleyip verebilirsin.Bide ara öğün tavsiyesi isticektim yoğurt dışında bizimkide bisey yemiyor akşam için sebze püresi yapıyorum ara da ne yedirecem bilemiyorum meyve ötesinde artık yemiyor
Bizimkide aynı bacakları tam güçlenmedi dizler hemen kırılıyor .Kızlar sizin bebeklerde ayakta tutunca dizlerini sürekli bukuyormu hep dans yapar gibi bacaklarını büküyor ama dans yapmıyor da ayakta tutunca kollarından bu normal mi
Sinirden olabilir ,uykusu gelince falan yapıyo yani .saçlarını da çekiyordu ama özellikle emerken cekiyodu ben kestim saçlarını biraz da konak oluşmuştu bahaneyle temizledim.Sinirden mi yapıyor acaba ? Benim kızımda sinirlendiği zaman veya stres olduğu zamanlar saçlarını çekmeyi öğrendiiçgüdüsel demek ki, böyle birşey görmedi çünkü
Ya bide örümcek koyuyoruz o mu etkiliyor ki olabilirmiDaha hazir degil demek cnm ayaklarının gucu yetmiyor demeki normal ama sen destekle onu
Normal canım bacakları henüz o kadar güçlü değil
Tam buğday unu ne canım ben marketten aldığım.unla pankek yapmıştım gerçi yemedi de..kaynanamda dans ediyor diyoöyle tutuyor yazık yoruluyor bence oyleBende Z zeraseba ya soracaktım dr iştah açıcı vermişti size aldin mi işe yaradı ki ? Benim ki de yemiyor 1 aydır. ondan önce yiyordu ama hareketten kilo alamıyordu şimdi yemiyor da harekette tavan kilo verdi bence.
İrmik,yulaf unu yada tam buğday ununu pişirip içine meyve, gün kurusu,hurma bunlardan biri yada birkaçını ekleyip verebilirsin.
Bizimkide aynı bacakları tam güçlenmedi dizler hemen kırılıyor .
8 ay 1 gunluguz bizdede dis yok ama elleriyle deli gibi dislerini kasiyor. Benim elimi de agzina sokmaya calisiyor. Uykuya cok zor daliyor. Surekli memnuniyetsiz bi ruh halinde miz miz aglamalar. Hic susmuyor napcagimi sasirdim. İstahi da kesildi. Hepimiz ayni durumdayizKizlar bebisi dis cikarmayan var mi hala? 8 ay 27 günlüğüz suan. Yakinda yürür gbi ama hala dis yok. Tay tay durmaya çalışıyor L koltugun bir ucundan tutup ayaga kalkp koltugun diger ucuna kadar gidip geri geliyorVe tabi bende peşinde. Ama hala dis yok. Huysuzluk tavan. Koala gbi bacagima yapışmalar sürekli aglamalar boynuma sarılmalar kimseye gitmeme sakinlesmeme biyere gidersek eve girince cildiriyor evimizi hic sevmedigini düşünmeye başladım. Babamz da gitti. Sürekli kucagmda boynumda fıtık vardi hat safhaya ulasti agrilarm yani artk insin kucagmdan nolcak böyle nezamana kadar gidecek bu böyle
Ensede dogum lekemiz var. Kasimaktan yara yapti orayi. Terliyo diye oluyo. Emzirirken muslin koyuyorum koluma terleyip kasinmasin diye. Baska da bisey surmedim canim gecti ama simdi.Kızlar benim oğlumun baş tepesinde ve ensesinde doğum lekesi var pembemsi bi leke . Bu aralar onlar kaşınmaya başladı kremler sürüyorum ama rahatlamiyo başına geleniniz var mı
Bu sabah da yüzünü neden yirttigini buldum.oglum doğduğunda yüzünde kaş başlangıçları kaş ortası ve göz kapaklarının üzerinde kızarıklık ve konak vardı ben onları temizlemistim ve rengi de çok çok açıldı sadece çok ağlarsa hafif kizariyodu. Orası da güneşten dolayı kodlanmış. Sabah fotoğraflar cekiktim bir arkadaşımın eşi çocuk doktoru numarasını alıp ona gondericem. Şapka takardı önceden ama artık çıkarıp atiyoEnsede dogum lekemiz var. Kasimaktan yara yapti orayi. Terliyo diye oluyo. Emzirirken muslin koyuyorum koluma terleyip kasinmasin diye. Baska da bisey surmedim canim gecti ama simdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?