2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Diş ya da hastalık döneminde iştahtan kesilmesi normal değil mi zaten..umarım hem emme hem ek gıdaya çok güzel devam eder

Ben korona sebebiyle hiç yeltenmedim. Aşılarda da yaptırıp dakikasında çıkardım. Fiziksel gelişimi de fena gitmiyor, dert etmiyorum.
Bizim de 6.ayda kontrol etmedi hemşire vakalar yoğundu o dönem. 9.ay aşısında burası çok sakindi vaka yönünden. Sağlık ocağında iki Dr var sadece. Gittiğimde hasta bile olmuyor. O zaman boy kilo ölçtü. Diğeri eylülde, umarım o zamana hiç kalmaz.

İnşallah cnm birde kan testi mutlaka yaptırın derim

Kızlar bebeğim bugün alkış yaptı azıcık tekrarlamadı ama yakında ev alkıştan gecilmicek . Benim gözlerimden kalpler falan fışkırdı herhalde o an
Bazen şöyle uzaktan bakıyorum inanamıyorum bu güzel şey benim evladım diyorum şükürler olsun içimde böyle anlık kutlamalar yapıyorum.
Şuan atak dönemindeyiz şükür bugün rahat bi gündü ama asla beklenenden daha az yormuyo ertesi gün muhakak telafi eder
Uyku zamanı ben ninni söylüyorum uyusun diye kendisi de biseyler anlatmaya çalışıyo parmaklarıyla ağzından değişik sesler çıkarıyor . Büyük adam. Bu arada gözlüğü çok güzel kabullendi şükür çok korkuyodum. Evde sürekli profesör aşağı profesör yukarı gün bitiyo. Yürüme emekleme yok 4 tane disimis var diğerlerinin uçları beyaz bazılarında çizgi oluşmuş ha geldi ha gelecek.

Kan testi 6.ayda oldu. Domuz gribi için yapmışlardı, ama diğer değerlere de bakıldı. O zaman eksiklik yoktu.
Demir İlacını içiremiyorum, kusuyor. Demir eksikliği olursa diye endişeliyim de aslında
Ben 6aylikken yaptırdım kanı bozuldu çıkmadı 8aylikken götürdüm tekaradan demiri düşük çıktı ocelan kullanıyordum ferrum verdi bu ayda yapıldı dahada düşmüş surupa gecdik ben kullandığım halde demir düşük üstelik hergun de et veriyorum

Demir düşüklüğü malesef çok görülüyor. Bende hergün et veriyorum ama yeterli olmuyor büyük oğlumdan biliyorum. Bestiron kullanıyordum içmeyince sağlık ocağınkine geçtim. Nispeten daha az çıkarıyor gibi ama faydası oluyor mu bilmem.

2aydir uğraşıyorum yemesi çok güzel ama düşüyor en son doktor senin sütünde yapabilir dedi sürüp verdi bakalım onumuzdeki ay nasıl olacak ilacı veriyorum 2saat emziriyorum ne kadar iyi bakarsam okadar çöp batiyor

P Platinus Incredible incredible kızlar yemeklerinin yanındaki içeceklere vs dikkat ediyo musunuz demir emilimi için. Mesela ben kahvaltıda pekmez ceviz yumurta vs verirken azıcık limon damlatiyorum ve kahvaltıda demir içeren bişey varken peynir vermiyorum. Yemeklerin yanlarından özelikle demir içeren yiyecekler varsa ayran yoğurt kefir vermiyorum. Bazı yemeklerine de azıcık limon sıkıyorum . Gerçi sıkmak denmez damlatiyorum ama ise yarıyo ki demir sorunumuz yok. Bir de nerde dinlemiştim okumuştum hatırlamıyorum ama eğer vücutta probiyotikler yeterli değilse de demir eksikliği oluyo . Aklınızda bulunsun.

Demir eksikliği var mı bilmiyorum ben canım. Sağol önerilerin için. Akşam yemeğinin yanında yoğurt yiyor mutlaka. Sabah peynir vermiyorum, pekmezi de tahin pekmez olarak yediriyorum.

Vallah cnm zaten süt ve süt ürünlerini biliyorum ilk aylar çok kullandım periyodik bıraktım şimdide ilacı meyve ile veriyorum emilimi rahat olsun diye 2saat sonra emziriyorum okadar dikkat ediyorum ki bazen diyorum bu kadar dikkat etmeden yemesine içmesine bir sıkıntı olmaz diyorum ama yapamıyorum yumurtası bile köyden alıyorum yoğurt ben yapıyorum peynirini varana kadar hic paketli ürün bile vermedim

Gecen ay yaptik bizde. Cok keyifliydi. Basta etrafi izledi, pencereden bakti sonra kalkarken emzirdim uyudu. İnerkende emzirdim. Donerken de benzeri oldu. Problemsiz geldik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…