Acaba bu saçlar ne zaman düzelecek ki?Bizimkide tam türk erkeği kel ve göbekli
Berikko üç günde bı depresyon a giren bı anne olarak seni çok iyi anlıyorum. Çocuklar büyüyünce biraz daha rahatlicaz inşallah
Acaba bu saçlar ne zaman düzelecek ki?
Gerçi ben kesicem malum havalar sıcak ve üstüne bir de gözlük var arka lastikleri sacdan dolayı sürekli kayıyo. Oysa çok tatliş duruyodu sarışın sarışın
Ben iki kere kestim ama pek bi gelişme olmadı yarın nasipse 3. Kez kesicemBenim bebek de az saçlı, olan saç da tüy gibiabisinin de öyleydi. Hepsini bir kesince düzene girmişti.
Aslında büyüdükçe çoğalıyor gibi oluyorBen iki kere kestim ama pek bi gelişme olmadı yarın nasipse 3. Kez kesicem
Merhaba umay, her halükarda çok basık ve gürültülü bir ortama girdikleri için ağlıyorlar:/ ona kendini hazırla. Üzerini ince giyin, çünkü onu avutmaya çalışırken acayip sıklat basacak seni..uçağa ennn son yolcu alımı ne zamansa rica et o zaman alsınlar seni..çünkü ne kadar geç binersen o kadar iyi..umarım yolculuk uzun değildir ve tek başına yapmayacaksındırArkadaşlar merhaba
Ogluml ilk defa uçak yolculugu yapacagiz nelere dikkat etmem gerekiyor??
En ince ayrintisina kadar anlatin lutfen cunku hicbir bilgim yok.
Annelikten onceki yolculuklarimdan ucak kalkip inene kadar aglayan bebekleri hatırlıyorum sadece
Maşallah, Kilosu da boyu da normal benceAşıdan geldik şimdi bacaktan yaptılar. Kendimde tetanoz oldum tekrardan. Kilosu 9750 boyu 77 cm. Kilosu az mı erkek bebek için ya boyuna mı gitmiş acaba
Paroloben. Kilosu ne kadar. Bizimki on aylikken 73 cm 9 kilo gelmişti . Ek gıda diş sıkıntısı olunca hiç almiyo. Çoğunluk anne sütü. Doktor gelişim normal dedi. Ama ek gıda almazsa bir yaşında sütten kesmeyi konuşalım dedi.Maşallah, Kilosu da boyu da normal bencepersentil eğrisi var nette ona göre bakabilirsin
Benim oğlan 24 ünde 11 aylık olacak 73 cm henüz.
Bence oldukça iyi. Kızın nasıl ne kadarlık oldunuz. İsmi kesinleşti mi.Aşıdan geldik şimdi bacaktan yaptılar. Kendimde tetanoz oldum tekrardan. Kilosu 9750 boyu 77 cm. Kilosu az mı erkek bebek için ya boyuna mı gitmiş acaba
9.500 dü kilosu da. Bizimkiler kış boyu hastaydı. 3 kere antibiyotik içti. Bence toparlanmaları anca. Ek gıda konusunda bizim ki başta istekliydi. Bu ara iştahı pek yok. Zorlamadan aç bırakıp yediriyorum. Çünkü büyük oğlumda emmeye düşkündü. Sonradan ek gıdaya alışması zor oldu. Hala yemek yemeyi sevmezParoloben. Kilosu ne kadar. Bizimki on aylikken 73 cm 9 kilo gelmişti . Ek gıda diş sıkıntısı olunca hiç almiyo. Çoğunluk anne sütü. Doktor gelişim normal dedi. Ama ek gıda almazsa bir yaşında sütten kesmeyi konuşalım dedi.Bı daha gitmicem o doktora. Anne sütü çok kıymetli benim için. Ömür boyu yemek yicek .anne sütü alacağı bı sene daha altı üstü. Canım sıkıldı. Kan değerleri iyi ama. Bı eksiklik yok
Benim büyük hem çok emerdi. Hem ek gıda yerdi çok güzel. Diş zamanlari etkilenmiyordu. Maşallah. Küçük diş sıkıntısı başlayınca direk ek gıdaya ağzını kitliyo. Ateş yapio. Daha zor gecirio. Bende ısrar etmiyorum. Üç öğün yemek hazırlıyorum. Yediği kadar. Bazen doycak kadar yiyor. Bazen az. İki kere bronşit geçirdi. İki aylıkken ilk bronşit oldu. Altı iğne yedi. Üç aylıkken yine bronşit oldu beş gün hastanede yattık. Son üç ay içinde iki kere ateşlendi 39 derece ikisinde de enfeksiyon çok yüksek çıktı. Serum yedik. Benim küçük hastaysa ve diş sıkıntısı varsa yemek istemio anladım. Bende zorlamiyorum. Meğer büyük oğlum ne kolay büyümüş. Bronşit çok olurdu kuzum . Ama ilaçlarını içerdi hep. Bu küçük varya iki CC şurup verene kadar anamı ağlayıp9.500 dü kilosu da. Bizimkiler kış boyu hastaydı. 3 kere antibiyotik içti. Bence toparlanmaları anca. Ek gıda konusunda bizim ki başta istekliydi. Bu ara iştahı pek yok. Zorlamadan aç bırakıp yediriyorum. Çünkü büyük oğlumda emmeye düşkündü. Sonradan ek gıdaya alışması zor oldu. Hala yemek yemeyi sevmez
Sağol canm iyi o zaman, kızım tatlıs detaylı çekildim sorun yok sukur tipide bu sefer bana benziyor sankiBence oldukça iyi. Kızın nasıl ne kadarlık oldunuz. İsmi kesinleşti mi.
Bizde bende eşimde uzunuz belki ondan mı acaba, ek gıda çok hevesli olmadığı için kilosumdan şüphe ettim bakayım çok sağolasınMaşallah, Kilosu da boyu da normal bencepersentil eğrisi var nette ona göre bakabilirsin
Benim oğlan 24 ünde 11 aylık olacak 73 cm henüz.
Bizim de kış o kadar zor geçti ki. Hastalık yıpratıyor çocukları. İlaç içime zaten dert çocuklara. Demir İlacını bile içiremiyorum ben de mesala, kusuyor anında.Benim büyük hem çok emerdi. Hem ek gıda yerdi çok güzel. Diş zamanlari etkilenmiyordu. Maşallah. Küçük diş sıkıntısı başlayınca direk ek gıdaya ağzını kitliyo. Ateş yapio. Daha zor gecirio. Bende ısrar etmiyorum. Üç öğün yemek hazırlıyorum. Yediği kadar. Bazen doycak kadar yiyor. Bazen az. İki kere bronşit geçirdi. İki aylıkken ilk bronşit oldu. Altı iğne yedi. Üç aylıkken yine bronşit oldu beş gün hastanede yattık. Son üç ay içinde iki kere ateşlendi 39 derece ikisinde de enfeksiyon çok yüksek çıktı. Serum yedik. Benim küçük hastaysa ve diş sıkıntısı varsa yemek istemio anladım. Bende zorlamiyorum. Meğer büyük oğlum ne kolay büyümüş. Bronşit çok olurdu kuzum . Ama ilaçlarını içerdi hep. Bu küçük varya iki CC şurup verene kadar anamı ağlayıptükürüyo püskürtuyo.
Maşallah. Bizim iki oğlan da bana benzio. Kan grupları benden almışlarSağol canm iyi o zaman, kızım tatlıs detaylı çekildim sorun yok sukur tipide bu sefer bana benziyor sankioğlum babasının kopyası çünkü
Boyu maşallahAşıdan geldik şimdi bacaktan yaptılar. Kendimde tetanoz oldum tekrardan. Kilosu 9750 boyu 77 cm. Kilosu az mı erkek bebek için ya boyuna mı gitmiş acaba
Maşallah. Bizim iki oğlan da bana benzio. Kan grupları benden almışlarSağol canm iyi o zaman, kızım tatlıs detaylı çekildim sorun yok sukur tipide bu sefer bana benziyor sankioğlum babasının kopyası çünkü
Amin cnm yaa. Dört beş çocuk buyutenler napio gerçekten merak ediyorum. Hele ikisi aynı anda hasta olduysa eyvah yani.Bizim de kış o kadar zor geçti ki. Hastalık yıpratıyor çocukları. İlaç içime zaten dert çocuklara. Demir İlacını bile içiremiyorum ben de mesala, kusuyor anında.
Senin de zor olmuş cidden. İnşallah bir daha hastalanmazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?