Büyük oğlum ava diyordu bana. Ve tam 21 aylıktı gerçekten anne dediğinde.
Duydukları sesleri taklitle hece tekrarı yapıyorlar bizim.vwrdigimiz tepkiye göre şekilleniyor onların da ilgi çekmek için bazı şeyi daha çok yapıyorlar. Bu sekikde dil gelişimi oluyor. Bu minnak anne'ye epey yakın bir şey söylüyor
Duydukları sesleri taklitle hece tekrarı yapıyorlar bizim.vwrdigimiz tepkiye göre şekilleniyor onların da ilgi çekmek için bazı şeyi daha çok yapıyorlar. Bu sekikde dil gelişimi oluyor. Bu minnak anne'ye epey yakın bir şey söylüyor ❤
Bizimki dede mama baba diyo .anne çok nadir. Ama bana çok kizdiginda isyan ederken anneeee diye ağlayarak diyor. Baba ve mama bilinçli diyor ama. Yemek görünce mama mama diye ağlıyor. Babaya yağ çekmek için de babba baba diye söylüyor. Büyük oğlum en son anne demişti. Ağlarken bile baba diye ağlardı
Duydukları sesleri taklitle hece tekrarı yapıyorlar bizim.vwrdigimiz tepkiye göre şekilleniyor onların da ilgi çekmek için bazı şeyi daha çok yapıyorlar. Bu sekikde dil gelişimi oluyor. Bu minnak anne'ye epey yakın bir şey söylüyor
Yalniz değilmişiz ilerde boyu uzar heralde.. Simdiden selvi boylu olcaginin gostergesi oldugunu dusunmuyorum su an ölçülen boylarin.. Aşırı kısa değil yeter bize demi ama
Ben 9.ay aşısını yaptirmadm.. Yakinda 12. Ay aşısını olcak ona goturcem.. Ama doktorumuz vurcak.. Ağır bir asiymis galiba birazda hastanede bekletiyolarmis semptom olur mu diye..
Ben 9.ay aşısını yaptirmadm.. Yakinda 12. Ay aşısını olcak ona goturcem.. Ama doktorumuz vurcak.. Ağır bir asiymis galiba birazda hastanede bekletiyolarmis semptom olur mu diye..
Simdilik biseye alerjisi yok.. Yada var bilmiyorum bayagidir sut veriyorum kahvaltida yatarken bulamacin içine koyuyorum bisey olmadi.. Ama doktorun dedigine göre krese verince alerji olabilirmis.. Gozalti morluklarni sordugumda simdi anlamazsn ilerde krese verince çıkar ortaya demisti.. Nasip tabi
Boğaz enfeksiyonu olabilir mi. Benim bebeğimde ağzını açmadı bı ara zorla koysam yemeği ağzına yutmak istemedi. Sonra ateşlendi götürdük meğer boğaz enfeksiyonu varmış. Ondan yapıyormuş. Telefonun ışığıyla bak istersen boğazı normal mi kızarıklık var mi
Simdilik biseye alerjisi yok.. Yada var bilmiyorum bayagidir sut veriyorum kahvaltida yatarken bulamacin içine koyuyorum bisey olmadi.. Ama doktorun dedigine göre krese verince alerji olabilirmis.. Gozalti morluklarni sordugumda simdi anlamazsn ilerde krese verince çıkar ortaya demisti.. Nasip tabi
Yok cnm alerji varsa çıkıyor zaten kresle alakası bile yok bizim 1aylikken süt ve süt ürünlerine çıktı beni emdiği halde 7ayda acdik diyeti sukurki gecdi bu asidada yumurta var oyuzden riskli grubda hemşire vardı açıklarsa aşının icindekini daha iyi olur
Boğaz enfeksiyonu olabilir mi. Benim bebeğimde ağzını açmadı bı ara zorla koysam yemeği ağzına yutmak istemedi. Sonra ateşlendi götürdük meğer boğaz enfeksiyonu varmış. Ondan yapıyormuş. Telefonun ışığıyla bak istersen boğazı normal mi kızarıklık var mi
Kızlar ben ise baslamak hiç istemiyorum ama maddi acıdan çalışmak durumundayım. Ev kredisi ödüyoruz. Oğlum 10 aylık. Annem yani ananesi bakacak. O konuda içim çok rahat ama oğlumun buyudugunu göremeyeceğim. Aklima geldikçe durduk yere ağlıyorum. Psikolojim inanılmaz bozuk. Size de dertlesmek için yazdim