Trosyd ve desitini karistiriyorum hemen iyi geliyorPişik için travazol verdi doktor ve günde sadece 2 defa yazıyormuş, ben sabahtan beri 5 kez felan sürmüşümdür aklım o kadar karışık ki reçeteye bakmak aklıma gelmedi habire travazol sürmüşüm, ağlamaktan helak oldu çocuğum çok yanıyor poposu , öneri verin kızlar nolur ne yapmam lazımrint
Şimdi e nabizdan reçeteye baktım cnm kremler hametan trosyd fucidin krem cnm ucunu karıştır sur gerçekten geçiyor ikigune birde beyaz sabunla yika kurula bastırmadan havalandir sur kremi çok rahatlaycakPişik için travazol verdi doktor ve günde sadece 2 defa yazıyormuş, ben sabahtan beri 5 kez felan sürmüşümdür aklım o kadar karışık ki reçeteye bakmak aklıma gelmedi habire travazol sürmüşüm, ağlamaktan helak oldu çocuğum çok yanıyor poposu , öneri verin kızlar nolur ne yapmam lazımrint
Kızımı 2 aylikken biraktim işe döndüm ilk hafta çok ağladım sonra alışıyorsun ama düzenim çocukla geçirdiğim vakit kaliteliydi .hafta içi akşam iş yapıp haftasonu sürekli bebekle gezdik vakit gecirdik . şimdi oğlan 10 aylik ve kesinlikle diyorum ki çalışan anne olmak daha iyiymiş.hem maddi olarak rahatsin hem zamani planlamayi yapınca çocuğa daha çok vakit kalıyor.bende kızımı anneme götürüyordum gün içi sürekli konuşuyorduk , hiç birseyinide kaçırmıyorsun hiç daraltma içini inan senin içinde onun içinde çok iyi olacak.anneyi unutmak trip atmak gibi birşeyleri olmuyor.aksama biraz fazla yapışıyor o kadar.anneanne babaanne evinde de gayet mutlu olup çabuk adapte oluyorlar.yaptigimiz stres bize zarar yoksa bebek çabuk alışıyor.Kızlar ben ise baslamak hiç istemiyorum ama maddi acıdan çalışmak durumundayım. Ev kredisi ödüyoruz. Oğlum 10 aylık. Annem yani ananesi bakacak. O konuda içim çok rahat ama oğlumun buyudugunu göremeyeceğim. Aklima geldikçe durduk yere ağlıyorum. Psikolojim inanılmaz bozuk. Size de dertlesmek için yazdim
Kızlar mesajalrın çoğunu okuyamıyorum. Zor bir dönemden geçiyoruz üstüne bir de kızımda ciddi bir pişik oluştu. Sürekli ağlıyordu.. Sağlık ocağına gttik ilk etapta genel muayenede herhangi bir sıkıntı görmedi pişik için travazol verdi. Dün sabahtan beri kullanıyorum ama iyice kızardı sanki hiç işe yaramadı gibi. Çişini takip etmek gelmedi hiç aklıma kafam zaten allak bullak olduğu bir dönemdeyim. Bir kaç saattir 3 defa kakalı bez aldım ama hiçbirinde de çiş yok. Acaba idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi?
Daha doğrusu şöyle sorayım tecrübelilere.
İdrar yolu enfeksiyonu pişik yapar mı?
Travazol kullanıp pişiği geçmeyen var mı?
Acaba idrar yolunda yanma varsa idrarını bu aydaki bir bebek tutabilir mi?
Çok sık emziriyorum su da veriyorum
Hamazinc kullanıyorum bende.Bir ara sivilceli şeklinde kizarmis ilerlemişti baya.Benim içim yanıyordu o görüntüye ya.Doktor da bunu kullanmamı önermişti.İnsallah bir an önce geçerPişik için travazol verdi doktor ve günde sadece 2 defa yazıyormuş, ben sabahtan beri 5 kez felan sürmüşümdür aklım o kadar karışık ki reçeteye bakmak aklıma gelmedi habire travazol sürmüşüm, ağlamaktan helak oldu çocuğum çok yanıyor poposu , öneri verin kızlar nolur ne yapmam lazımrint
Bir hafta geçti, aradılar beni. Dilekçe vermeniz gerek diye. Ben de yaptırmayacak değilim sadece oteliyorum dedim. Oğlumun döneminde yoktu. Ama.ohlumdan 9 ay küçük kuzeni yaptirdi. Bu aşı farklı bir aşı degil ki beriko.Eklenmemis ışte.. Asi takviminde yok.. Ben yaptrmadm benden dilekce almalari lazim.. Surune surune gidip dilekce vermem lazim arayan soran yok.. Burdan belli zorunlu aşı olmadığı.. Yoksa afeersin o dilekceyi almadan adım attirmaz devlet.. Zaten ben hemsireye salgin mi varmis dedigimde afalladi bi.. Kizamik salgini yok bence milleti yiyolar.. Olsa salgin mutlaka duyarim her yas grubundan tanidigim var cocugu olan
Cinkolu kremlerin hepsi benim iki oğlumda da pişiyi arttırdı yaraya çevirdi.Hamazinc fito fucidin. Üçünü karşıtir her bez açmada sür. Çok iyi gelcek. Hamazinc çinko içeriyor hücre yenileyici. Fucidin antibiyotik. Fito da bu tarz pisiklerde çok iyi. Bu kombini dene bence. Biz doktora gittik. Bu üçünü verdi. Ertesi gün geçti resmen
Çok geçmiş olsun, instagramda güncel anne var doktor bir hanım, dün veya bugün tam da bunun paylaşımını yaptı belki incelemek istersiniz, inşallah hiç etki etmeden geçer giderKızlar yaa, bugün kuşumu ağzından arı sokmuşben temizlik yapıyordum, eşim büyük kızın üstünü değiştirmek için arkasını dönünce ağzından arıyı çıkardığını görmüş..ağzının bi kenarı fena şişti..şimdi hafif şişlik var..ilk farkedince sinek ısırıkları için kullandığımız bebek kremi var onu sürdüm..acı, inleme belirtisi de göstermeyince bişey yapmadım ama şimdi biraz fazla inledi uykusunda
Böylesi durumlar için napılır?
rint senin bi fikrin vardır
Benimki bir hafta anne bir hafta baba diyor şımarmayalım diye aynı anda söylemiyorKızlar bebekleriniz sen anne diyen varmı ben oğlan Baba abla ege abisinin adı abi gel gibi kelimeler ama anne yok
Çok geçmiş olsun, instagramda güncel anne var doktor bir hanım, dün veya bugün tam da bunun paylaşımını yaptı belki incelemek istersiniz, inşallah hiç etki etmeden geçer gider
Çinko onaricidir ama rint yıllardır bize hep bu yüzden verdi doktor. Çok şaşırdımCinkolu kremlerin hepsi benim iki oğlumda da pişiyi arttırdı yaraya çevirdi.
Çok teşekkür ederim biks
Bilmem ki nobahari sanırım işe başladım bazı günler erken kalkıyorum çok o yüzden düzen bozulduÇok teşekkür ederim biksiğneyi kontrol ettik görememiştik, takip ediyorum güncel anneyi ama günlerdir instaya da bakamıyorum. Keşke baksaymışım:/
Seni neden uyku tutmadı
Bir hafta geçti, aradılar beni. Dilekçe vermeniz gerek diye. Ben de yaptırmayacak değilim sadece oteliyorum dedim. Oğlumun döneminde yoktu. Ama.ohlumdan 9 ay küçük kuzeni yaptirdi. Bu aşı farklı bir aşı degil ki beriko.
1 yaş aşısı KKK'dir. Yani Kızamık Kızamıkçık Kabakulak. 9 ayda ise KKK içinde bulunan Kızamık aşısı ek bir doz daha yapılıyor.
Evet yaa ben de sürekli düzenleme yapıyorumDün kizimin dolabını duzenledim.Kuculen kıyafetlerini ve artık mevsim gereği giyemeyeceklerini kaldırdım.Kucuk bir şaka gibi,elim kadardı taytı,bodysi
Bugünlerde daha bir kolumu dolduruyor sarildikca.Daha bir aşık oluyorum kendisine.♥
Nasıl bir hayat yaşıyoruz di mi annelikten sonra:)Bilmem ki nobahari sanırım işe başladım bazı günler erken kalkıyorum çok o yüzden düzen bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?