2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Trosyd ve desitini karistiriyorum hemen iyi geliyor

Şimdi e nabizdan reçeteye baktım cnm kremler hametan trosyd fucidin krem cnm ucunu karıştır sur gerçekten geçiyor ikigune birde beyaz sabunla yika kurula bastırmadan havalandir sur kremi çok rahatlaycak

Kızımı 2 aylikken biraktim işe döndüm ilk hafta çok ağladım sonra alışıyorsun ama düzenim çocukla geçirdiğim vakit kaliteliydi .hafta içi akşam iş yapıp haftasonu sürekli bebekle gezdik vakit gecirdik . şimdi oğlan 10 aylik ve kesinlikle diyorum ki çalışan anne olmak daha iyiymiş.hem maddi olarak rahatsin hem zamani planlamayi yapınca çocuğa daha çok vakit kalıyor.bende kızımı anneme götürüyordum gün içi sürekli konuşuyorduk , hiç birseyinide kaçırmıyorsun hiç daraltma içini inan senin içinde onun içinde çok iyi olacak.anneyi unutmak trip atmak gibi birşeyleri olmuyor.aksama biraz fazla yapışıyor o kadar.anneanne babaanne evinde de gayet mutlu olup çabuk adapte oluyorlar.yaptigimiz stres bize zarar yoksa bebek çabuk alışıyor.

Trosyd kullanıyoruz biz ama beze yapıştığı için kremi sürüp üstüne makyaj pamuğu koyuyorum yoksa bezine yapışıyor tüm krem, sende öyle dene bakalim.hamazinc de iyi cinkolu oda iyi gelir.

Hamazinc kullanıyorum bende.Bir ara sivilceli şeklinde kizarmis ilerlemişti baya.Benim içim yanıyordu o görüntüye ya.Doktor da bunu kullanmamı önermişti.İnsallah bir an önce geçer

Bir hafta geçti, aradılar beni. Dilekçe vermeniz gerek diye. Ben de yaptırmayacak değilim sadece oteliyorum dedim. Oğlumun döneminde yoktu. Ama.ohlumdan 9 ay küçük kuzeni yaptirdi. Bu aşı farklı bir aşı degil ki beriko.
1 yaş aşısı KKK'dir. Yani Kızamık Kızamıkçık Kabakulak. 9 ayda ise KKK içinde bulunan Kızamık aşısı ek bir doz daha yapılıyor.

Cinkolu kremlerin hepsi benim iki oğlumda da pişiyi arttırdı yaraya çevirdi.

Kızlar yaa, bugün kuşumu ağzından arı sokmuş ben temizlik yapıyordum, eşim büyük kızın üstünü değiştirmek için arkasını dönünce ağzından arıyı çıkardığını görmüş..ağzının bi kenarı fena şişti..şimdi hafif şişlik var..ilk farkedince sinek ısırıkları için kullandığımız bebek kremi var onu sürdüm..acı, inleme belirtisi de göstermeyince bişey yapmadım ama şimdi biraz fazla inledi uykusunda
Böylesi durumlar için napılır?
rint senin bi fikrin vardır

Çok geçmiş olsun, instagramda güncel anne var doktor bir hanım, dün veya bugün tam da bunun paylaşımını yaptı belki incelemek istersiniz, inşallah hiç etki etmeden geçer gider

ismira_1923 iki hafta oldu ben işe başlayalı kv bakıyor, şimdilik haftada üç gün gidiyorum malum süreçten dolayı. İlk gün o iyiydi ben ağladım bırakırken, sonra farkettim ki çalışmak evden çıkmak iyi geldii..

rintin dediği gibi artık zamanı çok daha kaliteli geçiriyoruz kaldı ki ben çok da geç dönüyorum eve. Erken kalkıyorum yemeğimi işimi geceden veya sabahtan hallediyorum vakit kalıyor.

Bu iki haftalık süreçte al ver yapmayı, ağız burun göstermeyi, saatin tiktak yapmasını falan öğrendi.. ayrı kalcam çok zor olcak diye şartlama hiç kendini güzel olacak inşallah bizler de onlar için çalışıyoruz emek veriyoruz

Son düzenleme:
Kızlar bebekleriniz sen anne diyen varmı ben oğlan Baba abla ege abisinin adı abi gel gibi kelimeler ama anne yok
Benimki bir hafta anne bir hafta baba diyor şımarmayalım diye aynı anda söylemiyor

Bir pedagog sayfasında denk gelmiştim sanırım anne kelimesi köken olarak türkçe olmadığı için bir çok çocuk baya geç anne kelimesini doğru telaffuz edebilirmiş, ablamın kızı epey bir süre bada dedi anne yerine iki yaşında düzeltti mesela belki baba diyişi bile anne demektir yani:)

Çok teşekkür ederim biks iğneyi kontrol ettik görememiştik, takip ediyorum güncel anneyi ama günlerdir instaya da bakamıyorum. Keşke baksaymışım:/

Seni neden uyku tutmadı
Bilmem ki nobahari sanırım işe başladım bazı günler erken kalkıyorum çok o yüzden düzen bozuldu

Kızlar günaydın
Ağzında bekletmeye başlayınca artık kahvaltıyı karışım olarak vermedim bugün. Şuan her tarafından kalpler fışkırıyo. Oğlum büyümüş ben ona bebek muamelesi yapiyomisum. Her şeyi ayrı ayrı verdim çok güzel yedi. En çok yumurta sarışıni yemez diye tedirgindim azıcık islatinca yedi. İnanamıyorum yaa kocaman oldu ve resmen büyükler gibi kahvaltı yapacak. Daha dün gibi karnıma koydukları an bana ilk bakışı. Şimdi küçük profesör oldu

Beni de aradılar.. Yaptirmiycagim diyince aramadilar daha dilekçe için.. Mühim olan yaptirmak zaten.. Yaptirmayanla naapcak dilekce vsvs zaten dilekce alsalar bile dumenalti edeceklerine eminim.. Farkli bi aşı değil ama ek olarak yapilan bi kizamik aşısı.. Zaten 12.ayda olcak simdi niye aşı takviminde olmayan aşıyı yaptirayim ki? Zaten kizamik salgini var demeleri de yalan.. Ortada salgin da yok.. Ee o zaman niye vuruluyor takvimde olmayan aşıyı? Bana sacma geldi vurdurmadim valla.. Arayanda yok soranda✌

Evet yaa ben de sürekli düzenleme yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…