2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Arı sokmasında, olaydan hemen sonra belirti veriyor endişelenme
Aklım gitti yaaa:/ evin önünde koca bi adaçayı var, ona yuva yapmış arılar:/ eşime gelmeden önce bin kere tembih ettim, evi iyice kolaçan et, gelince iş/risk olmasın bize diye..ama nerdeee..
ona da kinlenip, bilenemedim Yeni biraraya gelmişken limoni olmayalım diye
Bunları düşünüp halletmek bu kadar zor değil gerçekten:/

Benim büyük büyük oğlan bir buçuk yaş civarı çok pişik oldu. Kaç doktor gezdik bı ay sürdü düşün neler denemedik. Diş çıkarma dönemiydi. O dönem kakada çiş teki asit miktarı artio. Buda pişik yapio. Şok markette bez bakiodum. Uzun süre slepy kullandım. Bı teyze dediki çok baktin bezelere . Bebek pişik mi oldu dedi. Evet dedim. Bizim torunda oldu gecmeyince Komili aldık duzeldi dedi. Zeytinyağlı bez. Ben aldım ve geçti o günden sonra üç yasina kadar komili kullandım. Boşuna doktor doktor gezdim. Yada gecicegi varmış bilmiom

Ben 17-18 derecelere düştüğünden beri uzun kollu giydiriyorum. Tabi herkesin evinin ısı yalıtımı farklıdır
Benim de giydirmem lazım sanırım. Şu an 10 derece gece daha soğuk. Ben bile üşüyüp üstümü örtüyorum. Yalıtım var ama evim kuzey, o yüzden soğuk. Yazı yaşayamadan kış geldi yine

Benim de giydirmem lazım sanırım. Şu an 10 derece gece daha soğuk. Ben bile üşüyüp üstümü örtüyorum. Yalıtım var ama evim kuzey, o yüzden soğuk. Yazı yaşayamadan kış geldi yine
Gerçekten mi yaa. Zibinla yatıyor hala ve üstünü örtmeden uyuyor. Hepimiz öyleyiz. Cami acmiyoruz gece bebek carpilmasin diye. Yoksa acardik yani. Hatta gündüz her uykudan zıbın değiştiriyorum terliyo sırtı

Soğumaya başladı bizim bura. Şu anda hava 10 derece. Bebeğe gece uzun kollu mu giydirsem diye düşünüyorum
Ben 17-18 derecelere düştüğünden beri uzun kollu giydiriyorum. Tabi herkesin evinin ısı yalıtımı farklıdır
Ayy serinlemiş neresi oralar ne güzel biz hala zıbın aman isilik olmasın derdindeyim kendi yangınımdan bahsetmiyorum

Yok canım, gece 7 dereceye düşüyor düşün. Gündüz de 27 derece falan. Akşam 6 gibi dışarı çıkıyoruz serin oluyor.

Ayy serinlemiş neresi oralar ne güzel biz hala zıbın aman isilik olmasın derdindeyim kendi yangınımdan bahsetmiyorum
Canım bence sen bebeği giydirme konusunda kendini baz alma senin vucut iki kişilik ısınıyo ben en geç Eylül başı gibi Marmaris'e tasinicam sanırım o zaman gelsin isilikler zibinlar . şimdiden internetten pikeler alıyorum

İç Anadolu. Geçen başka şehirden tayinle yeni gelmiş biri ile sohbet ettim. Kadın nasıl serin burası kapı, pencere açamıyorum diyor çocuklarına uzun kollu swet giydirmiş ti. Sadece mutfağın camı üstten açık oluyor o kadar

Gündüz uykularınız ne durumda, ben önceden hamakta sallayarak biraz uyutuyordum. Şimdi ters dönüp ayağa kalkıyor tahtalari tutup sallaniyo gulerek ben çeviriyorum yine aynısını yapıp gülüyo uyutacagimi şaşırdım

Benim ki de zor uyuyor. Benden başka babaanne, anneanne uyutursa daha rahat dalıyor uykuya. Bize oyun yapıyorlar

Haklisin ama bizim ev 26 derece şuan sıcak değil ama usutmuyorda ıyyiz suan

Bizimki henüz ayağa falan kalkamiyo emekleme de yok . Uykuya geçişte biraz zorlaniyo ama yine de uyuyo. Gündüz iki uykusu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…