Senin kızın yerinde durası yoktu hiç zaten BiksBiz de gıngıncıyııızbi de gargamız var her türlü kuş türüne.. anne baba mama dede attım gitti düştüye benzer vurgulamalar. İki aydır sıralama çok ama cesaret yok yürümeye halinden memnun
Bizim onuncu ay güncellememiz dans oldu. Kapı gıcırtısına bile twerk yapıyor
Allah başta annen olmak üzere hepinize sabır versin rint. Benim de anneannem dayımın öldüğü konusu her açıldığında kadın bebek gibi olur, öyle içli ağlardı kiİş kazası. Elektrik çarpmış. Ben çok sık gidiyordum, korona çıktığından beri evden çıkmadığim için, gidemedim.
Biri 8 yaşında biri 3 aylık iki çocuğu vardı. Ben de aylarca küçük yegenimi görmeye dayanamadım. Çok zor, çok acı
Biz ilk çocukta:) bu aylarda en çok yaptığımız aktivite yatakta bir o yana bir bu yana yuvarlanmaktı:) kikir kikir oynaşıyorduk:)Dıgıl & gabıl kardeşliğiBizimkinin anlamlı kelimesi yok.Bir ara çok baba dedi,sonra biraz anne gibi birşeyler söyledi.Bizim dediklerimizi taklit etti derken mutluluğu anlamsız harfleri birleştirip kendi kelimelerini kurmakta buldu ♥ Bir şey diyoruz, soruyoruz "og" diyor yavrucum ,okey demek zor geliyor
Suanlik çabası koltuklara tırmanmak.Cikamayinca apartman dışından duyulurcasina aglamak.Bu zamana kadar kimse ağladığını söylemezdi.ama iki gündür kriz anlarında aglayisi duyuluyoradım sayımız 4 oldu en fazla ama bu uyku düzenimizi mahvetti.Tabi üstten çıkan ikinci disinde etkisi vardır.
Nasıl oynuyorsunuz gündüzleri bebeklerinizle kizlar?benim oynamak için yere oturduğum her an onun üzerime tirmanmasiyla son buluyor.ama bir söz görmüştüm geçenlerde.bebeklerin en sevdikleri oyuncakları anneleridir diye♥ 10 ay 10 günlük bebek gözlemleri bu da
Dıgıl & gabıl kardeşliğiBizimkinin anlamlı kelimesi yok.Bir ara çok baba dedi,sonra biraz anne gibi birşeyler söyledi.Bizim dediklerimizi taklit etti derken mutluluğu anlamsız harfleri birleştirip kendi kelimelerini kurmakta buldu ♥ Bir şey diyoruz, soruyoruz "og" diyor yavrucum ,okey demek zor geliyor
Suanlik çabası koltuklara tırmanmak.Cikamayinca apartman dışından duyulurcasina aglamak.Bu zamana kadar kimse ağladığını söylemezdi.ama iki gündür kriz anlarında aglayisi duyuluyoradım sayımız 4 oldu en fazla ama bu uyku düzenimizi mahvetti.Tabi üstten çıkan ikinci disinde etkisi vardır.
Nasıl oynuyorsunuz gündüzleri bebeklerinizle kizlar?benim oynamak için yere oturduğum her an onun üzerime tirmanmasiyla son buluyor.ama bir söz görmüştüm geçenlerde.bebeklerin en sevdikleri oyuncakları anneleridir diye♥ 10 ay 10 günlük bebek gözlemleri bu da
Bizde saklanma çok oynuyoruz örnegin bi örtüyle yüzümü gizliyorum, neredeymişim neredeymişim beni gören var mı diyorum yüzümden örtüyü çekip kahkaha atyo . Sonra ben onun yüzünü kapatıyorum oğlum neredeymiş göremiyorum kaybolduu diyorum o yüzünü aciyo bunu çok seviyoruzDıgıl & gabıl kardeşliğiBizimkinin anlamlı kelimesi yok.Bir ara çok baba dedi,sonra biraz anne gibi birşeyler söyledi.Bizim dediklerimizi taklit etti derken mutluluğu anlamsız harfleri birleştirip kendi kelimelerini kurmakta buldu ♥ Bir şey diyoruz, soruyoruz "og" diyor yavrucum ,okey demek zor geliyor
Yarında ateşi yükselirse doktora gidicez. Fitil isterim bende. Her bulduğunu ağzına sokuyor. İnsan korkuyor mikrop, virüs mü kaptı diye bir yandan da. İnşallah sadece diştendir.Benim fıstığım 5 aydır dişe ara verdi:/ çok dayanılmaz olduğunda acıları, huzursuzluğu fitil veriyordum.
Ya bak bizimki de hiç o kitaba bakmıyo sanıyodum ben meğer göz ucuyla izliyomuş, geçen bi baktım çat diye çevirmeye başladı dönmeli hareket olan yeri bunlar var ya çok çakal korkulur bunlardanBizde saklanma çok oynuyoruz örnegin bi örtüyle yüzümü gizliyorum, neredeymişim neredeymişim beni gören var mı diyorum yüzümden örtüyü çekip kahkaha atyo . Sonra ben onun yüzünü kapatıyorum oğlum neredeymiş göremiyorum kaybolduu diyorum o yüzünü aciyo bunu çok seviyoruzonun dışında ınstagramda gördüm heves ettim hareketli kitaplar aldım 4 tane beceremedi yavrum henüz pek ilgisini çekmedi. Yürüteçin sırtından tutunup gezmeyi seviyo çok hareketli zaten hep bi tehlike
Ama yan etkisi kötü ya gece de uykuya geçişte abartmıyorum belki yüz kere dönüyor, zönk diye atıyor kendini ordan oraya ve müthiş bir zevk alıyor bundan. Uyuduktan sonra yatağa koyuyoruz malesef böyle kötü alıştı, uyutana kadar benim yanımda yatıyor, bizim yatak ağlıyo artık garibim nolur durun canım çıktı diye hele yastıklar söndü gitti gariplerSenin kızın yerinde durası yoktu hiç zaten Biks
Bizim oyuncaklara ilgimiz epey azaldı. Nerde tehlikeli birşey var onunla oynuyoruzDıgıl & gabıl kardeşliğiBizimkinin anlamlı kelimesi yok.Bir ara çok baba dedi,sonra biraz anne gibi birşeyler söyledi.Bizim dediklerimizi taklit etti derken mutluluğu anlamsız harfleri birleştirip kendi kelimelerini kurmakta buldu ♥ Bir şey diyoruz, soruyoruz "og" diyor yavrucum ,okey demek zor geliyor
Biz de gıngıncıyııızbi de gargamız var her türlü kuş türüne.. anne baba mama dede attım gitti düştüye benzer vurgulamalar. İki aydır sıralama çok ama cesaret yok yürümeye halinden memnun
Bizim onuncu ay güncellememiz dans oldu. Kapı gıcırtısına bile twerk yapıyor
Bunu bende merak ediyorum umarım normaldir :/ bizdeki vurma elinden birşey alınırsa vuruyorKızlar selam, benim kızım da sıralama gevezelik filan 10.ayla birlikte çok arttı. Arada bir ellerini bırakıp tutunmadan durup düşüyor5.dişi çıkıyor. Gündüz 3 uykudan 2 uykuya düştük ve gece uykuları bozuldu. Ağlayıp uyanıyor. Yatakta dönüp duruyor asla rahat edemiyor. Bir de bu ara istediği şeyler olmayınca oyuncak anne baba yakınında ne varsa vurmaya başladı ya. Bu normal mi nasıl davranmam lazım
Bana da öğrenilmiş gibi geliyor ama hiç öyle bişey olmadı. Ben bakıyorum zaten bebeğime farklı biri de yok evde. Uykusu gelmişse yorulmuşsa ve altını değişmek için yatırınca daha sık yapıyor. Sinirleniyor ya çok komikBunu bende merak ediyorum umarım normaldir :/ bizdeki vurma elinden birşey alınırsa vuruyoröğrenilmiş bir davranış gibi ama asla değil böyle birşey görmedi. Sizin vurma biraz daha amaçsız gibi sanki, pozitif veya negatif tepki ile pekişecek gibi görünüyor. Nötr davranın hiç öyle bir davranışı olammış gibi.
Henüz erken değil mi ya böyle vurarak biseyler istemesi veya istememeye tepki vermesiBunu bende merak ediyorum umarım normaldir :/ bizdeki vurma elinden birşey alınırsa vuruyoröğrenilmiş bir davranış gibi ama asla değil böyle birşey görmedi. Sizin vurma biraz daha amaçsız gibi sanki, pozitif veya negatif tepki ile pekişecek gibi görünüyor. Nötr davranın hiç öyle bir davranışı olammış gibi.
Bizim oyuncaklara ilgimiz epey azaldı. Nerde tehlikeli birşey var onunla oynuyoruz. Bir de ben koltukta ayakta olursam ağlıyor hemen. Halıda oturcam sürekli ben orda oturursam rahat rahat takılıyor, değilsem bacaklarıma yapışıp kalıyor. En sevdiği oyun da ben yüzüstü halıya yatıyorum ‘anneye masaaj’ diyorum pıtır pıtır gelip sırtıma vuruyor, sırtıma çıkıyo, yuvarlanıyo kafasını yere eğip suratıma sırıtıyo falan biraz pertim çıkıyo ama çok eğleniyor kuzucum
Parmak ucunda siralamaya basladi simdi arada basıyor.koltuklardan tutunup kalkip kayiyordu şimdi haliyi koltuğun altina kadar cektik kaymiyor bütün gün gidip geliyor.Melekleri siralayanlar annelere sormak istiyorum. Benim profesörü ellerinden tutunca parmak uçlarında yürüyo. Durunca iki ayağının üzerine tam basıyo. Parmak ucunda da durduğu çok oluyo ama tabi kendi kendine değil ben kaldiricam ben tutucam falan. Sizin melekler de parmak ucunda mı hala . Yani ben parmak ucunda olduğu için hemen yürüyemez diye düşünüyorum. Sizinkiler tam basabildigi için yürüyo diye düşünüyorum
Hahaha benimde aklima geldi zaten oynakti bu zilli diye.benimkide oynagin erkek versiyonu.instagramda falan hikayelere bakinca muzik sesini duymasin nerde olursa çıkıp gelip başlıyor sallanmaya eller havayaSenin kızın yerinde durası yoktu hiç zaten Biks
Bilinçli banyoya girip karistirmak istiyor onu kucagima alip kapiyi kitleyince atiyor kendini yere başlıyor ağlamaya.hic orali olmuyor tehlikeli giremesin diyip gidiyorum.Henüz erken değil mi ya böyle vurarak biseyler istemesi veya istememeye tepki vermesiacaba bilinçli mı yapıyolar yoksa oyun mu zannediyorlar uyy yandık valla
Bende anlamadım vallahi. Şok oldum ilk yaptığındaHenüz erken değil mi ya böyle vurarak biseyler istemesi veya istememeye tepki vermesiacaba bilinçli mı yapıyolar yoksa oyun mu zannediyorlar uyy yandık valla
Deme rint. Rabbim bazı kullarını çok büyük imtihanlardan geçiriyor. Bizim komşu var kadın 28 yaşında üç cocuguyla dul kalmış. Trafik kazasında ölmüş eşi. Hiç bı akrabası yardımda bulunmamis. Zekatlar sadakalar komşuların yardımı ile büyütmüş çocukları. Şimdi hepsi evli. Ama ne yaşadığını o bilir. Hala taze acısı. Allah yardımcınız olsun sizinde.İş kazası. Elektrik çarpmış. Ben çok sık gidiyordum, korona çıktığından beri evden çıkmadığim için, gidemedim.
Biri 8 yaşında biri 3 aylık iki çocuğu vardı. Ben de aylarca küçük yegenimi görmeye dayanamadım. Çok zor, çok acı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?