2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Senin kızın yerinde durası yoktu hiç zaten Biks

Allah başta annen olmak üzere hepinize sabır versin rint. Benim de anneannem dayımın öldüğü konusu her açıldığında kadın bebek gibi olur, öyle içli ağlardı ki evlat kaybı konusu olunca hep onun o halleri geliyor aklıma. Allah kimseye yaşatmasın.

Biz ilk çocukta:) bu aylarda en çok yaptığımız aktivite yatakta bir o yana bir bu yana yuvarlanmaktı:) kikir kikir oynaşıyorduk:)
egzersiz yaptırırmış gibi ya da tekvando yaparmış gibi bişeyler uydurup eğlenebilirsiniz:)
En çok ihtiyaç hissettikleri şey ve onlara iyi gelen de söylediğin gibi bu şekilde temaslı, güreşli oyunlar:)

Genellikle dans etmek, cee oyunu en sevdikleri. Bizim evde abide olunca onun peşinde gezmek, üstüne tırmanmak, saçlarını yolmak da favorileri onun haricinde eğitici kartlarda resimlerde ki nesneleri tanıtmak, masal kitaplarının resimlerine bakmak sevdiği şeyler arasında

Bizde saklanma çok oynuyoruz örnegin bi örtüyle yüzümü gizliyorum, neredeymişim neredeymişim beni gören var mı diyorum yüzümden örtüyü çekip kahkaha atyo . Sonra ben onun yüzünü kapatıyorum oğlum neredeymiş göremiyorum kaybolduu diyorum o yüzünü aciyo bunu çok seviyoruz onun dışında ınstagramda gördüm heves ettim hareketli kitaplar aldım 4 tane beceremedi yavrum henüz pek ilgisini çekmedi. Yürüteçin sırtından tutunup gezmeyi seviyo çok hareketli zaten hep bi tehlike

Benim fıstığım 5 aydır dişe ara verdi:/ çok dayanılmaz olduğunda acıları, huzursuzluğu fitil veriyordum.
Yarında ateşi yükselirse doktora gidicez. Fitil isterim bende. Her bulduğunu ağzına sokuyor. İnsan korkuyor mikrop, virüs mü kaptı diye bir yandan da. İnşallah sadece diştendir.

Ya bak bizimki de hiç o kitaba bakmıyo sanıyodum ben meğer göz ucuyla izliyomuş, geçen bi baktım çat diye çevirmeye başladı dönmeli hareket olan yeri bunlar var ya çok çakal korkulur bunlardan

Ama yan etkisi kötü ya gece de uykuya geçişte abartmıyorum belki yüz kere dönüyor, zönk diye atıyor kendini ordan oraya ve müthiş bir zevk alıyor bundan. Uyuduktan sonra yatağa koyuyoruz malesef böyle kötü alıştı, uyutana kadar benim yanımda yatıyor, bizim yatak ağlıyo artık garibim nolur durun canım çıktı diye hele yastıklar söndü gitti garipler

Kızlar selam, benim kızım da sıralama gevezelik filan 10.ayla birlikte çok arttı. Arada bir ellerini bırakıp tutunmadan durup düşüyor 5.dişi çıkıyor. Gündüz 3 uykudan 2 uykuya düştük ve gece uykuları bozuldu. Ağlayıp uyanıyor. Yatakta dönüp duruyor asla rahat edemiyor. Bir de bu ara istediği şeyler olmayınca oyuncak anne baba yakınında ne varsa vurmaya başladı ya. Bu normal mi nasıl davranmam lazım

Bizim oyuncaklara ilgimiz epey azaldı. Nerde tehlikeli birşey var onunla oynuyoruz . Bir de ben koltukta ayakta olursam ağlıyor hemen. Halıda oturcam sürekli ben orda oturursam rahat rahat takılıyor, değilsem bacaklarıma yapışıp kalıyor. En sevdiği oyun da ben yüzüstü halıya yatıyorum ‘anneye masaaj’ diyorum pıtır pıtır gelip sırtıma vuruyor, sırtıma çıkıyo, yuvarlanıyo kafasını yere eğip suratıma sırıtıyo falan biraz pertim çıkıyo ama çok eğleniyor kuzucum

Dans bizde de çok fena. İçgüdüsel demek ki, öğretmedim

Bunu bende merak ediyorum umarım normaldir :/ bizdeki vurma elinden birşey alınırsa vuruyor öğrenilmiş bir davranış gibi ama asla değil böyle birşey görmedi. Sizin vurma biraz daha amaçsız gibi sanki, pozitif veya negatif tepki ile pekişecek gibi görünüyor. Nötr davranın hiç öyle bir davranışı olammış gibi.

Bana da öğrenilmiş gibi geliyor ama hiç öyle bişey olmadı. Ben bakıyorum zaten bebeğime farklı biri de yok evde. Uykusu gelmişse yorulmuşsa ve altını değişmek için yatırınca daha sık yapıyor. Sinirleniyor ya çok komik çok engel olmamaya çalışıyorum yapmak istediklerine ama tehlikeli işlerde hep gözü.

Henüz erken değil mi ya böyle vurarak biseyler istemesi veya istememeye tepki vermesi acaba bilinçli mı yapıyolar yoksa oyun mu zannediyorlar uyy yandık valla

Bi ara oyuncaklarla oynardı oynardı dedigimde atardı simdi oyuncak kutusunu önüne vermiyorum bile.. Bakmiyor çünkü.. Etrafı karistirmaya bayilio hep peşimde.. Tuvalete girdigimde çığlık kiyamet.. Biraz tv izlese diyorum hic dikkatini cekmiyo.. Oyuncaklariyla oynasa diyorum dikkatini cekmiyo.. Ne zmn oyun oynamayi ogrencekler ya her zmn pesimde.. Bak diyorum yavrum dedikodu çıkacak aramzda ama yok hep peşimde

Parmak ucunda siralamaya basladi simdi arada basıyor.koltuklardan tutunup kalkip kayiyordu şimdi haliyi koltuğun altina kadar cektik kaymiyor bütün gün gidip geliyor.
Hahaha benimde aklima geldi zaten oynakti bu zilli diye.benimkide oynagin erkek versiyonu.instagramda falan hikayelere bakinca muzik sesini duymasin nerde olursa çıkıp gelip başlıyor sallanmaya eller havaya

Henüz erken değil mi ya böyle vurarak biseyler istemesi veya istememeye tepki vermesi acaba bilinçli mı yapıyolar yoksa oyun mu zannediyorlar uyy yandık valla
Bilinçli banyoya girip karistirmak istiyor onu kucagima alip kapiyi kitleyince atiyor kendini yere başlıyor ağlamaya.hic orali olmuyor tehlikeli giremesin diyip gidiyorum.
Bizimde tv unitesi diz mesafesinde tv de üstünde önünde oynamak istiyor ama tv ye birsey vuracak diyede ödüm kopuyor.parkeye birseyler vurup ses çıkınca devam ediyor top atmayi öğrendi , top yerine başka şey atarsa yandık.

Merhabalar ne zamandir yoktum

Oglum ellerini birakip yürüyor bir haftadır

Babaannesine bir türlü babaanne nine hicbir sey soyletemedik en sonunda adini soylettik sonra denedik herkesin adini soylemeye calisti

Parmagiyla uzatip u u yapiyor

Üst disleinden biri cikmak üzere perişan olduk. Alt dislerde boyle olmamıştı
Kucaktan inmez her seye aglaarr

Her sabah cikti mi diye hevesle kontrol ediyorum cikar tamamen de rahat eders huyu duzelir belki diye

Uykularimiz en az 3 kez uyanmali bagirmali çığırmalı

Otobus ucak yolculuğu yaptik kabus gibiydi

Bizde durumlar böyle umarim herkes iyidir

Deme rint. Rabbim bazı kullarını çok büyük imtihanlardan geçiriyor. Bizim komşu var kadın 28 yaşında üç cocuguyla dul kalmış. Trafik kazasında ölmüş eşi. Hiç bı akrabası yardımda bulunmamis. Zekatlar sadakalar komşuların yardımı ile büyütmüş çocukları. Şimdi hepsi evli. Ama ne yaşadığını o bilir. Hala taze acısı. Allah yardımcınız olsun sizinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…