HarikaKızlar kızım dünden beri yürümeye başladıyani yürüme dediğim şöyle bir haftadır falan günde1 milyon kere iki elini de bırakıp ayakta duruyordu. Dünden beri ellerini bırakıp 1 adım bazen de iki adım atıp düşüyor ve bundan inanılmaz haz alıyor çok seviniyor yatana kadar aynı hareketi yapıyor
Bir de aşırı konuşan bir çocuk gözünü açtığı an bişeyler geveliyor yatana kadar hiç susmuyor ne dediği de belli değil babıldama gibi de değil. En çok söylediği kelime ‘dıgın’ o ne demekse‘dıgın, dıgın, dıgın’ diye geziyo tüm gün. Var mı bizim gibi geveze olan.
Bebekte öksürük şurubu vermedikleri için alerji şurubu veriyorlar ciğerler rahatlasın diye.bebeğimin burnu akıyor öksürüyor soğukta kaldı gece cam açık uyuyorduk ya da geçen hafta denizde üşüttü... çünkü burnu da akıyor tam üşütme belirtileri doktora gittik doktor öksüre şurubu ve ALLERSET damla vermiş. Bu damlaya baktım şimdi alerjik durumlarda veriliyormuş, ne alaka şimdi. Devam etmeli miyim yoksa vermesem mi yok yere.
alerjik bi durum değil sonuçta.
Çok genç basınız sağolsun.Amin canım abim 31 yaşında vefat etti. 5 yıl önce.
Ahahaha çok şekerKızlar kızım dünden beri yürümeye başladıyani yürüme dediğim şöyle bir haftadır falan günde1 milyon kere iki elini de bırakıp ayakta duruyordu. Dünden beri ellerini bırakıp 1 adım bazen de iki adım atıp düşüyor ve bundan inanılmaz haz alıyor çok seviniyor yatana kadar aynı hareketi yapıyor
Bir de aşırı konuşan bir çocuk gözünü açtığı an bişeyler geveliyor yatana kadar hiç susmuyor ne dediği de belli değil babıldama gibi de değil. En çok söylediği kelime ‘dıgın’ o ne demekse‘dıgın, dıgın, dıgın’ diye geziyo tüm gün. Var mı bizim gibi geveze olan.
Kız mı ? Biz de 10 ay 19 günlüğüzHarikabizimki de çok geveze. Anlaşılan şeyler dede mama baba. Ama anlaşılmayan çok şey. Agizyla sürekli değişik sesler çıkartıyor. Tükürük yapio. Dilini dışarı çıkarıp şımarık hareketler yapio. Bı yere tutunurken ellerini bırakıyor deneme yapio. Tek başına adım atmadı henüz. Ama deniyor belli. Yaşına bir ay var. Yaşına kadar yürür diye düşünüyorum.
Gabıl gabıl da değişik güzelmişAhahaha çok şeker
O dıgın dıgın bizde de vardı bolca:) bir de gabıl gabıl:d bizimki arada anlaşılır şeyler de söylüyor:)
Kızlar kızım dünden beri yürümeye başladıyani yürüme dediğim şöyle bir haftadır falan günde1 milyon kere iki elini de bırakıp ayakta duruyordu. Dünden beri ellerini bırakıp 1 adım bazen de iki adım atıp düşüyor ve bundan inanılmaz haz alıyor çok seviniyor yatana kadar aynı hareketi yapıyor
Erkek cnm. Erkekler tembel olur derler. Büyük oğlum çok geç konuştu. Bu bebeklikten beri gevezeKız mı ? Biz de 10 ay 19 günlüğüzbizde anlaşılır hiçbi kelime yok ne baba ne mama ne dede. Hepsi anlamsız
Saç derisinde mi. Resim atsan anlayan olur belki. Güneş lekesi olma ihtimali varmiKızlar biraz önce oğlumun kafasında çil gibi koyu kahve lekeler farkettim sadece ön tarafta var. Ne zaman oluştu bilmiyorum saçlarından farketmemiş de olabilirim. Neden olabilir fikriniz var mı?
Kızlar kızım dünden beri yürümeye başladıyani yürüme dediğim şöyle bir haftadır falan günde1 milyon kere iki elini de bırakıp ayakta duruyordu. Dünden beri ellerini bırakıp 1 adım bazen de iki adım atıp düşüyor ve bundan inanılmaz haz alıyor çok seviniyor yatana kadar aynı hareketi yapıyor
Gozun aydin cnm benim oğlumda kızımda 10ayda yürüdü bakalım bu paşa nezaman gitcek sıralama var ama ayakda tek duramiyor destek almada. Daha bir haftamiz var 10aylik olmayaKızlar kızım dünden beri yürümeye başladıyani yürüme dediğim şöyle bir haftadır falan günde1 milyon kere iki elini de bırakıp ayakta duruyordu. Dünden beri ellerini bırakıp 1 adım bazen de iki adım atıp düşüyor ve bundan inanılmaz haz alıyor çok seviniyor yatana kadar aynı hareketi yapıyor
Hepsi bir olmayor cnm normel amaKız mı ? Biz de 10 ay 19 günlüğüzbizde anlaşılır hiçbi kelime yok ne baba ne mama ne dede. Hepsi anlamsız
Kızlar biraz önce oğlumun kafasında çil gibi koyu kahve lekeler farkettim sadece ön tarafta var. Ne zaman oluştu bilmiyorum saçlarından farketmemiş de olabilirim. Neden olabilir fikriniz var mı?
Melekleri siralayanlar annelere sormak istiyorum. Benim profesörü ellerinden tutunca parmak uçlarında yürüyo. Durunca iki ayağının üzerine tam basıyo. Parmak ucunda da durduğu çok oluyo ama tabi kendi kendine değil ben kaldiricam ben tutucam falan. Sizin melekler de parmak ucunda mı hala . Yani ben parmak ucunda olduğu için hemen yürüyemez diye düşünüyorum. Sizinkiler tam basabildigi için yürüyo diye düşünüyorum
İş kazası. Elektrik çarpmış. Ben çok sık gidiyordum, korona çıktığından beri evden çıkmadığim için, gidemedim.Allah rahmet eylesin. Çok gencmiskaza falan mı geçirdi. Babam öleli iki buçuk yıl oldu iki kere gittim mezarına. Gidemiyorum. Kalbim dayanmıyor. Ölüm acısı çok zor.
Çok sağ ol canım. Allah razı olsun.Basın sağolsun ölümün yaşı yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?