Yaa sorma bizimki de her türlü müziğe twerk yapioBiz de gıngıncıyııızbi de gargamız var her türlü kuş türüne.. anne baba mama dede attım gitti düştüye benzer vurgulamalar. İki aydır sıralama çok ama cesaret yok yürümeye halinden memnun
Bizim onuncu ay güncellememiz dans oldu. Kapı gıcırtısına bile twerk yapıyor
Benim kuzenler 2 kilo dogmuslar teyzem iki kilo bile yoktur belki diyo şuan 1.90 boyunda boylu poslu delikanlılar.Gunaydin kizlar.
Bebislerimiz neredeyse hepsi ayni seyleri yapiyomus.Cok hareketliler bizimkiler de.Biz tavşan hopp hopp hopp oynuyoruz.Bunu melodili soyledigimde her seyi birakip elleri uzerinde popoyu kaldirarak ziplamaya basliyolarIzlemeye bayiliyoruz bunu.Kanepeler yuksekse birbirlerine basip cikiyolar. henuz anlamli kelimeler soylemiyolar dede,baba,ninii,adda dada diye ciglik atmaya bayiliyolar.Kuş nerde,lamba nerde,kedi nerde kopek nerde dedigimizde gosteriyolar hemen.
Minigim alttakiler disinda henuz dislerini cikarmadi gerci onlari da cikardiklarini hic anlamadik.Ugur usttekileri de dizdi canimiza okuyarak.Butun gun evi geziniyolar.Dusuyolar kalkiyolar.Erkek bebekligin şanından ellerinde araba yurutuyolar arabayi.Surerlerken vıınnnn diyorum henuz anlam iliskisi kuramadilar.O da yakindirHala zayifiz.Bu harekete de asla alamazlar benim minyonlar Sagliklari yerinde olsun varsin alamasinlar diyorum artik ne diyim
Bizim ki direkt bardaktan içmeyi seviyo.Kızlar alıştırma bardağı olarak ne önerirsiniz ? Wee pipetli ve philips aventin pipetlisi arasında kaldım ?
Oy maşallahKızlar kızım dünden beri yürümeye başladıyani yürüme dediğim şöyle bir haftadır falan günde1 milyon kere iki elini de bırakıp ayakta duruyordu. Dünden beri ellerini bırakıp 1 adım bazen de iki adım atıp düşüyor ve bundan inanılmaz haz alıyor çok seviniyor yatana kadar aynı hareketi yapıyor
Bir de aşırı konuşan bir çocuk gözünü açtığı an bişeyler geveliyor yatana kadar hiç susmuyor ne dediği de belli değil babıldama gibi de değil. En çok söylediği kelime ‘dıgın’ o ne demekse‘dıgın, dıgın, dıgın’ diye geziyo tüm gün. Var mı bizim gibi geveze olan.
Bize de aynı sıkıntı söz konusu:/Ama yan etkisi kötü ya gece de uykuya geçişte abartmıyorum belki yüz kere dönüyor, zönk diye atıyor kendini ordan oraya ve müthiş bir zevk alıyor bundan. Uyuduktan sonra yatağa koyuyoruz malesef böyle kötü alıştı, uyutana kadar benim yanımda yatıyor, bizim yatak ağlıyo artık garibim nolur durun canım çıktı diye hele yastıklar söndü gitti garipler
Kızlar alıştırma bardağı olarak ne önerirsiniz ? Wee pipetli ve philips aventin pipetlisi arasında kaldım ?
Canım benimkine ucu biberon gibi olanlarla veriyordum suyu. Svemiyordu. Normal bardakla içiyordu ama sürekli nefes borusuna kaçırdı suyu beceremedi. Dedim bari pipetle içmeyi öğreteyim de sonra da pipetli suluk alırım. Evde pipetlerle içmeyi asla beceremedi. Günlerce denedik.Bizim ki direkt bardaktan içmeyi seviyo.Alıştırma bardaklarini sevmedi. Ben şu taşınma işini aradan çıkarıp pipetli sülük kullanmayı ogreticem. Her konuda yavaş ilerliyoruz ama bu konuda hızlı davrancam galiba. Gerçi pipetli suluk kullanımı için 9 aydan başlanabilir diyolar.
Canım benim ki bebedorun o uygun, mamajoo nunki de uygundu sanırım. Ben bir tane aldım bi tane daha istiyorum. Birine sadece su koyucam diğerine meyve suları vs falan.Canım benimkine ucu biberon gibi olanlarla veriyordum suyu. Svemiyordu. Normal bardakla içiyordu ama sürekli nefes borusuna kaçırdı suyu beceremedi. Dedim bari pipetle içmeyi öğreteyim de sonra da pipetli suluk alırım. Evde pipetlerle içmeyi asla beceremedi. Günlerce denedik.
Bi kaç gündür ablamın bebeği burda. Benim kız onun pipetli biberona aşık oldu elinden düşüremiyoruz ve meğersem pipetle içmeyi biliyormuş çocuğum kana kana su içiyor ayların acısını çıkarıyorBende hemen alayım bir tane pipetli dedim ama fiyatları ciddi uçuk
Bizimki ucunu ısırıyor sadece onun ya beceremedi.Mamajoo aldim ben.Inanilmaz memnunum.
İyi fikirmişCanım benim ki bebedorun o uygun, mamajoo nunki de uygundu sanırım. Ben bir tane aldım bi tane daha istiyorum. Birine sadece su koyucam diğerine meyve suları vs falan.
Malum su dışındakiler koku tat falan bırakır . Çocuğumu rahatsız etmesin diyeİyi fikirmiş
İyi fikirmiş ya bakalım biraz daha böyle giderse biz de yapalım bariBize de aynı sıkıntı söz konusu:/
Benim kuzular Türkiye’de yer yatağında benle döne döne yatmaya alıştılar, küçük bir de evi yabancıladı. Ben de kendi yatağımızda uyutup, sonra beşiğine alıyordum ama çok atak, saniyede yataktan aşağı atlama ihtimali söz konusu..biz beşiğinin ayaklarını kestik, gündüz kendisi girip çıkıyor, zamanla girip uyur diye bir ihtimalHem de ben onun beşiğine girip yanında yatıyorum, büyüğü de öyle alıştırdım beşiğine, zamanla ben sığmıyorum deyip dışarı çıktım..
Tiny love anakucagi vardı benim.Gecen sene 500du bu sene daha da pahalanmis ama kızım 4.ay dolana kadar hep ondaydi.Onda uyudu gece gunduz,onun muzigi oyuncaklaroyla oyalandiTecrübeli anneler reflü yatağı, baby nest, emzirme yastığı sizce gerekli mi ? Yoksa mesela baby nest yerine ana kucağı olurmu kaç aylıktan sonra kullanılır bilmiyorum ama hangisi gerekli reflü yatağından kayıyormuş kaymaması için hangi model olmalı mesela
Ben ana kucağı aldım sadece . B begimin kendi yatağının altına havlu koyarak eğim verdim reflü yatağı da almadım. Bana hepsi gereksiz geliyo.Tecrübeli anneler reflü yatağı, baby nest, emzirme yastığı sizce gerekli mi ? Yoksa mesela baby nest yerine ana kucağı olurmu kaç aylıktan sonra kullanılır bilmiyorum ama hangisi gerekli reflü yatağından kayıyormuş kaymaması için hangi model olmalı mesela
Hem reflü yataklı hem babynest olan modeller var ebebeke. Onları öneririm :)Tecrübeli anneler reflü yatağı, baby nest, emzirme yastığı sizce gerekli mi ? Yoksa mesela baby nest yerine ana kucağı olurmu kaç aylıktan sonra kullanılır bilmiyorum ama hangisi gerekli reflü yatağından kayıyormuş kaymaması için hangi model olmalı mesela
Bence pipetli al . Ben pipetsiz aldım sevmedi. Abisinin pipetli sulugundan içiyor. Çok sevdi onu.Kızlar alıştırma bardağı olarak ne önerirsiniz ? Wee pipetli ve philips aventin pipetlisi arasında kaldım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?