- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.827
- 348
MaşallahTeşekkür ederiz teyzeleri.. Size ozel eymeni kenardan gostereyim.. Yine annelik böbürlenişim tuttu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MaşallahTeşekkür ederiz teyzeleri.. Size ozel eymeni kenardan gostereyim.. Yine annelik böbürlenişim tuttu![]()
Güçlü eymennnn ıyiki doğdun kuzucuk ömrün sağlık dolu bahtin hep güzel açık olsun inşallah ❣❣❣❣❣Kizlar yarin eymenin doğumgününasıl geçti zaman anlamadm bile
bugun kutlucaz.. Sadece annemler ve kayinvalidemler gelcek.. Özel bi hazirlik da yapmadm.. Sade bir sekilde kutlucaz bu sefer.. Hala eski fotolarina bakip duruyorum.. Zalımsın zaman
![]()
Ben 38 gördüğüm an doktora koşuyorum. Üç kere ateş yaşadık. İlki üç ay önce. 38 diye gittik bı anda 39 oldu. Kanda enfeksiyon serum iğne. İkinci bı ay önce 38 ateşle gittik. Bı anda yine 39 oldu. Aynı şekilde kanda enfeksiyon serum iğne. Bu hafta tekrar etti. 37 olunca hemen gittik. Çünkü anladım artık . Bı gün önce hiç uyutamadm. Srp çok yükselmiş. Bademcikleri iri bebeğin o yüzden en ufak mikrop soğuk sıcak ter bademcikler e vuruyo. Bu yüzden oluyor dedi. Beş tane iğne alip eve döndük. Dün son iğneyi olduk. Doktor çocukluk çağı boyunca bademcik sorunu yasaybilirsiniz dediBenim kız ateşleniyor neden bilemedim. Calpol verdim bir çay kaşığı hafif düşer gibi oldu tekrar yükseliyor şimdi. Gece uykusuna da geçirmiştim duş aldıramam. Ne yapmalı anneler
Yeni olduğu için deniyor. Benim ki de yapıyordu. Bu ara unuttuKızlar oğlumun dişleri uzadı şimdi sürekli dişlerini gicirdatiyo üzülüyorum. İnternette araştırdım reflü diyolar ama reflü değil farkındayım. Dişler çıkınca sizlerde de böyle şeyler oldu mu?
Sanırım yeni olduğu için tuhaf geldi bir nevi keşf ediyo ama alışkanlık olmasından korkuyorum
Benim kızımın da 3,5 disi var ve dün ilk kez gıcırdatma olayına başladı.Ben de deniyorlar dislerini kesfediyorlar diye okumuştum.Umarim unutur amaKızlar oğlumun dişleri uzadı şimdi sürekli dişlerini gicirdatiyo üzülüyorum. İnternette araştırdım reflü diyolar ama reflü değil farkındayım. Dişler çıkınca sizlerde de böyle şeyler oldu mu?
Sanırım yeni olduğu için tuhaf geldi bir nevi keşf ediyo ama alışkanlık olmasından korkuyorum
İyi bari sevindim inşallah benim ki de unuturYeni olduğu için deniyor. Benim ki de yapıyordu. Bu ara unuttu![]()
İnşallah unutur o sesi duydukça üzülüyorum dişlerine zarar veriyo diye.Benim kızımın da 3,5 disi var ve dün ilk kez gıcırdatma olayına başladı.Ben de deniyorlar dislerini kesfediyorlar diye okumuştum.Umarim unutur ama![]()
Bizimkide öyle cnm sinir bozucu dikkatini dağıtıyorum ama çok kotu sesler çıkıyorKızlar oğlumun dişleri uzadı şimdi sürekli dişlerini gicirdatiyo üzülüyorum. İnternette araştırdım reflü diyolar ama reflü değil farkındayım. Dişler çıkınca sizlerde de böyle şeyler oldu mu?
Ben de dikkatini dağıtıyorum ama işte sürekli yapıyoBizimkide öyle cnm sinir bozucu dikkatini dağıtıyorum ama çok kotu sesler çıkıyor
Maşallah1 yaşında bir delikanlı
![]()
Güçlü eymennnn ıyiki doğdun kuzucuk ömrün sağlık dolu bahtin hep güzel açık olsun inşallah ❣❣❣❣❣
Evet benim oğlum da gıcırdatıyor, yeni çıktı ya ağzına kalabalık geliyor sanırım. İçim gidiyor o sese.Kızlar oğlumun dişleri uzadı şimdi sürekli dişlerini gicirdatiyo üzülüyorum. İnternette araştırdım reflü diyolar ama reflü değil farkındayım. Dişler çıkınca sizlerde de böyle şeyler oldu mu?
İnşallah geçicidir. Bu kadar çok kişide olması sürecin normal olduğunu hissettirdi biraz rahatladımEvet benim oğlum da gıcırdatıyor, yeni çıktı ya ağzına kalabalık geliyor sanırım. İçim gidiyor o sese.
Şuan bizimki de emerek uyuyorO ne demek
Emerek uyuyor. Eğer dalmazsa öyle ayakta sallama takviyesi![]()
Evet buna kesinlikle katılıyorum. Desteksiz uyuduğu zaman uyku düzeni çok güzeldi. Ama şuanda emzirmeden nasıl uyuyabilirim bilmiyorum. Denedim ama başaramadım. İpin ucunu kaçırdık bir kere.Hastalanınca bizim de gece gündüz uykuları bozulmuştu zaten ikisi aynı aslında, şimdi çok şükür Çok az uyaniyor uyansa da geri dalıyor kendi kendine
Meme-uyku ilişkisini kesmeli
CANIm ateş 38i geçmiyordu en son 38 oldu ılık dış bez koyma fln derken hiç düşmedi birden 39.2 ye çıktı bende gittim hastaneye bademcik enfeksiyonu olmuş maalesef yavrucağım. İğne vurdular fitil koydular dönüşümlü olarak calpol dolvene devam dedi birde antibiyotik verdiBen 38 gördüğüm an doktora koşuyorum. Üç kere ateş yaşadık. İlki üç ay önce. 38 diye gittik bı anda 39 oldu. Kanda enfeksiyon serum iğne. İkinci bı ay önce 38 ateşle gittik. Bı anda yine 39 oldu. Aynı şekilde kanda enfeksiyon serum iğne. Bu hafta tekrar etti. 37 olunca hemen gittik. Çünkü anladım artık . Bı gün önce hiç uyutamadm. Srp çok yükselmiş. Bademcikleri iri bebeğin o yüzden en ufak mikrop soğuk sıcak ter bademcikler e vuruyo. Bu yüzden oluyor dedi. Beş tane iğne alip eve döndük. Dün son iğneyi olduk. Doktor çocukluk çağı boyunca bademcik sorunu yasaybilirsiniz dediklima hasta etti bizi. Bide açık havada gezmeye gittik rüzgar carpti galiba. Hâlbuki terine falan çok dikkat ederim. Bence çok bekleme doktora git cnm. Geçmiş olsun. Ateş en korktuğum şey benim . Büyük oğlum hiç ateşlenmezdi. O yüzden küçükte çok panik yaptım. Tekrar etmesi de can sıkıcı