2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar 20-25 gün içinde tasinicaz ve gideceğim il 8 -9 saat uzakta. Kendi aracımızı ben kullanicam şimdilik öyle görünüyor. Uzun yol tavsiyeleri alabilir miyim? Yanımda muhtemelen kv de olacak çünkü o kadar uzun yolda sadece oğlum ve ben olmaz. Konu da açmayı düşünüyorum ama size de yazmak istedim.tavsiyelerinizi bekliyorum

Ne cabuk gecti zaman ya.Iyiki dogmus guzel oglusun❣❣❣Bazen keske hep 10-11 aylik kalsalar diyorum cok tatlilar boyle delirecegim geliyo severken

Tesekkur ederiz chelzy teyzesi.. Valla bende diyorum ama ne zaman öyle desek eymen hastalaniyo biz o yuzden esimle saglikla büyüsün diyoruz

Cok geçmiş olsun ya

Kesinlikle bebeği oyalayacak şeyler bul 2 saat bile zor geliyo bazen

Yemek için ısrar etme. Bizimkide hasta olunca ek gıdaya rest cekio. Anne sütü Allah'tan var. Korona testi istedimi doktor.

Bebeklerinizle nasil oyunlar oynuyorsunuz
Araştırabilecegim kanallar var mi bildiginiz

Saklambaç yakalamacilik oynuyoruz sadece bir de yuvarlanma tepinme

Kendi kendine dolap cekmece kurcaliyor oynuyor bulduğuyla

Esyalarin kapaklarini kapatip aciyor kutulardaki malzemeleri doldur boşalt yapiyor

Zeka gelistirecek oyun ne olabilir bu konuda yetersiz buluyorum kendimi ya

Piyanosu var. Renkli halkaları var ama sevmiyor hic cikartip atiyor parkeye ses cikartiyor hosuna gidiyor

Bizim yaptıklarımızi taklit ediyor

Kitap okumuyorum asla durmuyor sabit hic ilgisini cekmiyor kitap okumam

Kızlar bu ne olabilir ya antibiyotik yan etki yapmış olabilir mi
Göbek deliğinin altı
Ürtiker e benziyor . İlk defa antibiyotik bugün aldı . Hemen mi oldu. Cogalirsa acile gidin. Çünkü ürtiker yayilirsa boğazda da şişlik olabiliyor. Bebek nefes alamıyor Allah korusun.

Kızlar bu ne olabilir ya antibiyotik yan etki yapmış olabilir mi
Göbek deliğinin altı
Farklı bı yicek yedimj. Bende yıllardır ürtiker var. İlaçlar yicekler ve sitresli olduğum dönemler ara ara tekrarlıyor. Aşırı sitresli olduğum dönem acılı bişey yesem hemen çıkar. İlaç yada yicekler etken. Artarsa bekleme ama acile git.

Ben uydurma hikaye yazıyorum kafamdan, onu da kitap okurmuş gibi tonlamalarla anlatıyorum mesela yemek yaparken falan bacaklarıma yapıştığında:)

İnstagramda basarannisa var bakabilirsin.
Ben mesela ondan görüp pet şişeye makarna atmaca oynatıyorum, ilk gün hiç atamadı ilgisini de çekmedi, 2. Gün 2-3 makarna atabildi, 1 hafta sonra bir avuç makarnayı atabilir hale geldi.
Konserve yapacağımız gün eski kavanoz kapaklarını verdim, parkeye atıp atıp çınlatmayı çok sevdi, her gün kendi atıp oynuyor.
Kitap okumayı seviyor. Hatta kalın karton kitapları oyuncak sepetine koydum, kendi açıp epey ilgileniyor. Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları'nın hareketli kitaplar serisi var, ordan ilgisine göre bir kitapla başlayabilirsin. Bir de Sincap Yayınları'nın oyuncak gözlü kitaplarını çok sevdi, bizde Kedi Tırmık ve Sevimli Dostları var, bir de Sincap Simi var.
Evde küçük bir davul var onu çalıyor. Bazen müzik açıyorum dans ediyoruz, davulla ritim tutuyor.

Ben baya büyük resimli kitaplar aldım o dokunuyo hoşuna gidiyo.benbde canlandirmali olarak okuyorum. Saklambaç oynuyoruz, biseyleri üst üste koyup devirmeye bayılıyo, top firlatiyoruz, tekelek gibi cisimleri çevirmeyi ve incelemeyi seviyo, dışarı çıkıp imkan buldukça yeşilliklerle oturuyoruz ve çok değişik geliyo ; yapraklar ,otlar ... Bu aralar yine dişler çıkıyo kaşıntısı var eline ne bulsa alıp ağzına sokuyor bi gemimiz var kum kale setinin icinden çıktı. Onun içine kardan adam , küçük gemi vs oyuncakları koyup yolculuk yapıyoruz çok hoşuna gidiyo yolcuları fırlatarak indiriyo. Her şeyin ismini söylediğim için oyuncakları taniyo. Oyuncaklari dizip isimlerini söylüyorum o gösterince alkışlıyorum. Mandal her çocuğun harika ötesi oyuncaklarıdan tişörtümün eteğine mandallari tutusturuyorum onları oradan sökmek çok hoşuna gidiyo. Şimdilik aklıma gelenler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…