Berikko
doğum gününüz kutlu olsun, nice yıllara. Çok sevindim Eymen'in fotosunu görünce, geçen seneye gittim
Senden sonra sıra sıra doğum yapmıştık, topik çok heyecanlıydı. Şimdi de sıra sıra doğumgünlerini kutlayacağız, çok heyecanlı
Devlet hastanesi çocuk acilinde çocuğum ateşli diye covid şüphesinden dolayı diğer çocukları riske atmamak adına bakmadılar başka biyere yönlendirdiler orası da öğle arası diye bi allahın kulu yoktu öğle arasının bitmesine bir saat vardı .bu ne saçma bir sistem benim çocuğum orda havale geçirse allah göstermesin kim alacak bunun sorumluluğunu ya kafayı yedik ortalığı birbirine kattık ama ne fayda
Sağlık calisanlarinin havasindan gecilmicek artık.. Ayricalikli kisiler oldular iyice.. Bi nebze haklilar zor iş.. Ama bunu bilerek isteyerek yapıyorlar ve ustune para aliyorlar.. Bizler islerini kolaylastiralim diye düşünüyoruz ama onlar kendi havalarında.. Hastaneye gitmek gozumde buyuyor benim.. Gecenlerde eymende ishal oldu kendimce bisiler yaptim geçti hastanelerden tiksiniyorum ozellikle kışın salgin zamani yasadiklarimdan snra
Kurcalamadigi köşe parmagini sokmadigi delik kalmadi. Bir an durmuyor yerinde. Ayni ayinda kizlar goruyorum hanim hanimciklar benim tarzan aa uuu edip ordan oraya atiyor kendini isirmadigi insan kalmadi. Dizimi morartti. Iki kere de memeyi isirdi beynim uyustu
Benim iki cocugumda 10aylik yürüdü zor oldu nedense bu küçük tek elle her yuruyor ama cesaret yok elleri bırakmaya daha vakti var demek erken oluncada zor oluyot her uerde
Kurcalamadigi köşe parmagini sokmadigi delik kalmadi. Bir an durmuyor yerinde. Ayni ayinda kizlar goruyorum hanim hanimciklar benim tarzan aa uuu edip ordan oraya atiyor kendini isirmadigi insan kalmadi. Dizimi morartti. Iki kere de memeyi isirdi beynim uyustu
CANIm ateş 38i geçmiyordu en son 38 oldu ılık dış bez koyma fln derken hiç düşmedi birden 39.2 ye çıktı bende gittim hastaneye bademcik enfeksiyonu olmuş maalesef yavrucağım. İğne vurdular fitil koydular dönüşümlü olarak calpol dolvene devam dedi birde antibiyotik verdi
Kizlar yarin eymenin doğumgünü nasıl geçti zaman anlamadm bile bugun kutlucaz.. Sadece annemler ve kayinvalidemler gelcek.. Özel bi hazirlik da yapmadm.. Sade bir sekilde kutlucaz bu sefer.. Hala eski fotolarina bakip duruyorum.. Zalımsın zaman
Bizim geçmiyo ateş ya tekrar acile gittik tekrar canını yakmak istemiyorum dedi doktor ateş 39larda dolanıyor korkma birşey olmaz dedi aile öyküsünde havale olmadığı için. Ne calpol ne dolven ne duş hiçbirisi işe yaramıyor. Ful memede şu an süt gelmese bile emip duruyor asla ağzına yemek süremiyorum ne kadar daha sürer acaba dün akşam antibiyotiğe başladık bugün daha 2inci dozu aldı
Bizim geçmiyo ateş ya tekrar acile gittik tekrar canını yakmak istemiyorum dedi doktor ateş 39larda dolanıyor korkma birşey olmaz dedi aile öyküsünde havale olmadığı için. Ne calpol ne dolven ne duş hiçbirisi işe yaramıyor. Ful memede şu an süt gelmese bile emip duruyor asla ağzına yemek süremiyorum ne kadar daha sürer acaba dün akşam antibiyotiğe başladık bugün daha 2inci dozu aldı
Kanında mikropmu çıktı atesden korkma havele gecircrk olsa 37.8de geçiriyor yüksek ateş olmasina gerek yok cnm çorba yap yemede bile şırınga ile ağzına sık 3gundr ilaç genelde etki gösterir geçmiş olsun
Kızlar ben işe döndüm artık sık sık girerim herkes iyidir inşallah çok boşladım sosyal medyayı Yaşları geliyor miniklerin ya inanılır gibi geçen sene bu zamanlar kim önce doğuracak diye konuşuyorduk