2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Bugun hep aklim eskilerde.. Nasil yazisrdik ya.. Sırayla birbirimizin mutlu haberlerini beklerdik hey gidi günler.. Sira dogumgunlerinde.. Kocaman oldular sıpalar

Sağlık calisanlarinin havasindan gecilmicek artık.. Ayricalikli kisiler oldular iyice.. Bi nebze haklilar zor iş.. Ama bunu bilerek isteyerek yapıyorlar ve ustune para aliyorlar.. Bizler islerini kolaylastiralim diye düşünüyoruz ama onlar kendi havalarında.. Hastaneye gitmek gozumde buyuyor benim.. Gecenlerde eymende ishal oldu kendimce bisiler yaptim geçti hastanelerden tiksiniyorum ozellikle kışın salgin zamani yasadiklarimdan snra

Masallah eymenin daha vakti var sanrm yürümeye.. Daha ayakta dengede duramiyo anca tutuncak

Benimki de oturan Tarzan

Aynı durum cnm. Bizimki şurup hiç icmiyo. Allah'tan beş tane iğne verdi doktor . Salı kontrol var. Ateş ikinci gün geçti

Ne cabuk gecti zaman ya.Iyiki dogmus guzel oglusun❣❣❣Bazen keske hep 10-11 aylik kalsalar diyorum cok tatlilar boyle delirecegim geliyo severken

Aynı durum cnm. Bizimki şurup hiç icmiyo. Allah'tan beş tane iğne verdi doktor . Salı kontrol var. Ateş ikinci gün geçti
Bizim geçmiyo ateş ya tekrar acile gittik tekrar canını yakmak istemiyorum dedi doktor ateş 39larda dolanıyor korkma birşey olmaz dedi aile öyküsünde havale olmadığı için. Ne calpol ne dolven ne duş hiçbirisi işe yaramıyor. Ful memede şu an süt gelmese bile emip duruyor asla ağzına yemek süremiyorum ne kadar daha sürer acaba dün akşam antibiyotiğe başladık bugün daha 2inci dozu aldı

Kanında mikropmu çıktı atesden korkma havele gecircrk olsa 37.8de geçiriyor yüksek ateş olmasina gerek yok cnm çorba yap yemede bile şırınga ile ağzına sık 3gundr ilaç genelde etki gösterir geçmiş olsun

İl bir yerlerden tutup yürümeye ne zaman başlamıştı

Çok geçmiş olsun. Bizimde birkaç ay böyle ateş oldu. 3 günden sonra bayağı toparlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…