2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Fena bir geceydi bizim icin gece 2,5tan 5 e kadar ayaktaydı ve o biçim enerji.zaten 12 gibi anca uyumuştu ve sabah erkenden de uyandı.dun 10-11 adım attı ve bunun kutlaması miydi anlamadık,yerinde durmuyor.Emmiyor,çok ac ama ağlamıyor da.Sabaha da kötü başladık.Keyif olarak mükemmel ama ağzına bir şey sürmüyor.. diş mi diyoruz ama göstermiyor da bir şey.suan atak döneminde ve ben şuana kadar en net bu gece hissettim atağı gündüzleri de ayrı bir alemiz.beni bir dk olsun rahat bırakmak yok.oynamak için oturuyorum onunla,bakıyorum yine kucak yine kucak.yemek yaparken bacaklarımda, yemek yerken dibimde müsade etmez bir halde.wc zaten eşim olmadan mümkün değil gidemiyorum.tirmanma işi var diye her an tetikteyiz.delirmesem bari

Ek olarak alt değiştirmeye de imkan vermiyor kaçıyor bacak kadar boyuyla aynı durumlardayiz canım..

Anlatırken muhteşem ama yaşarken çok zor 10 adımla halay bile çekilir

Anlatırken muhteşem ama yaşarken çok zor 10 adımla halay bile çekilir
Galiba gündüz şaşkınlıktan cekemedi, gece halaya uyandı ve bizi de uyutmadi canım ilk 6 ay en rahat zamanlarimmis.Her ayın da ayrı bir güzelliği var çok şükür Ama uykusuzluga dayanamayanlardanim bende ve arada bir yapınca bile dengem sasiyor..Allah yardimcimiz olsun.Boyle durumlarda sana ve sen gibi tek başına buyutenlere hayran kalıyorum..

Açıkçası ben biraz disiplinliyim yani şimdi küçük bebek ne disiplini diyecek olanlar olabilir ama demek istediğim bi rutin oturttum ve kesinlikle taviz veemiyorum çünkü dediğiniz gibi yalnızım ve surduremem. Mesela gece uyanıyo uykuya direniyo ama kesinlikle ışık açmıyorum odadan çıkmıyoruz . Çok direnirse karanlık olmak şartıyla uzun bi koridorumuz var kucağımda oraya götürüyorum ninnisini söylüyorum 10-15 dk dan sonra odasına girip beşiğine koyuyorum. O direndikce ben de rutin konusunda direniyorum. Ben de uykusluga dayanamıyorum sadece sersem olmuyorum midem ağrıyor, tüm gün kuvraniyorum istifra ediyorum. Böyle olunca anneliği de yapamıyorum. Rutinler bebekler için huzurun anahtarıdır diye bi söz okumuştum kesinlikle katılıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun yalnız veya değil her türlü oldukça zor bi yolculuk ebeveynlik

Bizim evde de sürekli bir yatak değiştirme var büyük oğlan gece kalkıp yanımıza yatıyor. Sonra sıcaklanıp anne benim yatağıma gidelim diyor
Geçen beni ki de gündüz 2 adım attı. Gecesi 1 den 4 e kadar oturdu ben de hasta mı olacak diye düşünmüştüm. Yürümenin kutlaması olduğu aklıma gelmemişti. Ertesi günde kpss ye girdim o uykuyla

Arkadaşlar uzun süredir giremiyorum. Ben de bahsedeyim biraz...

Üst dişler çıkarken çok yıprandı oğlum. Ateş bir türlü 40 lardan inmedi. Üstelik bir de bademcikleri kızarmış Üşütmüşüz çocuğu. İkisi bir karışınca ateş, halsizlik, iştahsızlık, huzursuzluk, diş ve kulaklar da ki ağrı.... İnşallah birdaha aynısını yaşamaz Bu arada eli sürekli kulağında. Elini hafif kulağına vurup duruyor.

Uykuya girmesi ayrıca sorun. Asla kendi uyuyamıyor. Ayakta ya da kucakta sallanmak istemiyor. Piş pişlenmek istemiyor. Uyuturken ne yapsak başaramıyoruz. Hatta öğlen ve gece bilg.dan. dandini ninnisini açtığımız halde böyle. Ama şu günlerde bir çözüm buldum. Gece büyük yastıkları koyuyoruz odaya. Ninniyi de açıp ışıkları kapatıyoruz. Biz de yanına yatıyoruz. Bazen mızmızlansa da bizimle uyuyup kalıyor dönerken.

Ayrıca arabada pusetinde kesiyorlar gibi ağlıyor. Hiiiç sevmiyor arabada biryere gitmeyi. Karını tok, su veriyoruz, emzik veriyoruz. Yok yine çığırıyor. En son babasının anahtarlığını verdik onunla sustu. Ama onu da elinden düşürdümü vay halimize...

Aynı şekilde bebek arabasını da hiç sevmiyor. Sıcaktan mı neden bilmiyorum hiç durmak istemiyor içinde. Kucağa alınınca susuyor sadece.

Bir de altını aldırmıyor. Benim bildiğim kakam alıncak rahatlıcam diye sevinir. Bu döncem kaçcam diye uğraşıyor :))) Zorla ayağını tutsam poposunu bir kaldırıp dönüyor, zaptedemiyorum. Bazen eline birşey versem de attırıveriyor onu.

Sizinkilerde de var mı böyle sorunlar?

Bebeklerine mama veren arkadaşlar 10 aylik bebeğinize kac cc günde kaç kere mama veriyorsunuz? Yani kac ogun ek gida kac ogun mama yiyorlar
Ben 240 cc sabah, akşam ve gece maması olarak veriyorum. Saat 10 gibi bir yumurta sarısı ki hepsini yemiyor, labne peyniri ve pekmez veriyorum. Öğlen de normal kıymalı veya tavuklu yemek veriyorum. Geceleri yoğurt ve meyve verdiğim de gece mamasını içmiyor doymuş oluyor çünkü.

Tüm bebiş yakınmalariniz × 2 diyorum.
2 oglanla baş etmeye calisiyoruz.
Dün gece uyanma rekoru kirdilar.
Bizde de bu sira ayakta sallanmak istememe durumu var.Yanina uzanip popo pispislansin istiyplar.
Mama sandalyesinin tepesinde tepinerek yemek yedormeye caliaiyorum

Kızlar sürekli kaka yapıyo artık kaka temizlemekten yoruldum ve kıvamı çok cıvık çoğunlukla ishal. Çok fazla salyasi var aşırı yani diş dolayısıyla . Bu kakanin kivaminin nedeni bu mu?
Ateş vs yok artık etrafta kaka olmasa bile sürekli kaka kokusu alıyorum

Annen diş ishal yapar demişti.. Bol su icir canım.. İns düzelir

Bende ilk evlendiğimde tv alamamıştık. Birkaç ay tvsiz yaşadık kesinlikle süperdi. Eşimle çok sohbet ederdik ve daha çok kitap okurduk. Olmayınca insan cidden eksikliğini hissetmiyor ama varsa açıp izliyorsun. Neden aldık hiç bilmiyorum sanırım toplum baskısı

Diş bizdede ishal ve arkasından pişik yapıyor.birda iştah gittiyse tamam diyoruz diş geliyor.salyalar zaten badi islatan cinsten

Diş bizdede ishal ve arkasından pişik yapıyor.birda iştah gittiyse tamam diyoruz diş geliyor.salyalar zaten badi islatan cinsten
Evet yaa önü komple ıslanıyo. Aynen sürekli kaka yaptığı için hiç bekletmesem bile pişik oluyo. Yapıyo hemen alip degistiyorum. Ne zaman bitecek bir buçuk iki haftadır böyle. Muz hiç yedirmiyodum kabızlık sorunu var diye şimdi muz bile kar etmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…