2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bu sabah tasiniyorum uyku tutmadı çok yorgunum ve hiç bir şey yetişmedi. Biraz gergin biraz tedirginim. Oğlumla ilk yolculuğumuz. Hep hayırlı komşular için dua ettim. İnşallah nasip olur. Yardıma duaya o kadar ihtiyacım var ki içimin darlığından boğuluyorum.
Allah kolaylık versin ya, 27 yıllık hayatıma 9 taşınma sığmış zorluğunu stresini iyi bilirim.. en kolay şekilde atlatırsın inşallah, temizlenmiş yeni düzenlenmiş mis ev olacağını çok kısa süre içinde ferahlık olacağını düşün kendini öyle ferahlat. Duaların da kabul olsun komşu açısından🎀

Bu sabah tasiniyorum uyku tutmadı çok yorgunum ve hiç bir şey yetişmedi. Biraz gergin biraz tedirginim. Oğlumla ilk yolculuğumuz. Hep hayırlı komşular için dua ettim. İnşallah nasip olur. Yardıma duaya o kadar ihtiyacım var ki içimin darlığından boğuluyorum.

İns istedgn gibi olur hersey🙏 dua edicem sana🙏

Su gibi rast gitsin işlerin. Bazen işin içinden çıkamam sanıyorsun Allah öyle bı yardım ediyor ki. Büyük oğlum yedi aylıkken taşındık. Tasincagimiz evi bı günde temizledik. Bı günde taşındık. Hatta ikindi saati evi yerleştirdik bitti ev sahibi şok olmuştu. Bebeğe annem kendi evinde baktı .

Kızlar ikigundur temizlik yapmadan çocuğu hasta ettim ateş ishal oldu ateşi bir türlü düşmüyor neyaptiysam doktora gittik ilaç verdi evde calpol ve fitil vardı oyuzden ateş düşürücü yazmadu yarında geçmese gitcem ilk kez ateşlendi çok inatçı çıktı

Kızlar ikigundur temizlik yapmadan çocuğu hasta ettim ateş ishal oldu ateşi bir türlü düşmüyor neyaptiysam doktora gittik ilaç verdi evde calpol ve fitil vardı oyuzden ateş düşürücü yazmadu yarında geçmese gitcem ilk kez ateşlendi çok inatçı çıktı
Geçmiş olsun tahlil yaptılar mı

Çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatır

İnsanlara ne kadar kooay geliyor çocuğun down sendromlu olabilir demek.bu kadar ruhsuzlasan doktorları Allah islah etsin.gebeliginin keyfini çıkartı.

Büyüme atağı olabilir mi.benim kizimda çok bacak ağrısı çekti.ustune basamaz sekerdi.dustun carptin diye soylenip duruyorduk.ortapedi dr u büyüme atağı diyince hiç oralı olmadik ama dümenden krem sürüp ağrı kesici sen uzan ağrın geçecek diye kremle ovardik.

Pire deme , evde fare gördüm huylandim de.ilaclat başka türlü mobilyalara bulaşirsa önünü kesemezsiniz.
Tek bacak da mı oluyordu ikisinde birden mi. 3 gündür yoktu. Bugün dışarıda koştu biraz. Yatakta zıplarken yine ağrıyor demeye başladı. Yarın bebeği aşıya götüreceğim. Aile hekimine danışıp, ortopedi ye götüreyim mi diye sorayım

Geçmiş olsun🙏

Kızlar yeni evine geldim. Evde yeni olan tek şey benim bizzat kendimim. O kadar eski bi ev. artık burda olmaya alışmam lazım sanırım. Mahrumiyet bölgesi gibi bi yer. Oğlumu zar zor uyuttum tüm düzeni alt üst oldu. Her yer tam anlamıyla her yerde. 🤦🏻‍♀️
Lojman mi , niye o kadar eski bir ev tutmuş ki eşin . sonuçta yeni evli sayilirsin eşyaların yenidir.kac sene kalacağınız belli mi? İnşallah dediğin gibi komşulardan yana şanslı olursun.
Tek bacak da mı oluyordu ikisinde birden mi. 3 gündür yoktu. Bugün dışarıda koştu biraz. Yatakta zıplarken yine ağrıyor demeye başladı. Yarın bebeği aşıya götüreceğim. Aile hekimine danışıp, ortopedi ye götüreyim mi diye sorayım
Genelde tek bacak olurdu.

Kızlar yeni evine geldim. Evde yeni olan tek şey benim bizzat kendimim. O kadar eski bi ev. artık burda olmaya alışmam lazım sanırım. Mahrumiyet bölgesi gibi bi yer. Oğlumu zar zor uyuttum tüm düzeni alt üst oldu. Her yer tam anlamıyla her yerde. 🤦🏻‍♀️
Nereymis orası gitmeden resim video filn isteseydin keşke belki eşin başka yer bakardı

Lojman mi , niye o kadar eski bir ev tutmuş ki eşin . sonuçta yeni evli sayilirsin eşyaların yenidir.kac sene kalacağınız belli mi? İnşallah dediğin gibi komşulardan yana şanslı olursun.

Bizim kinin de sağ dizi. Şişlik falan yok şükür. İnsanın aklına binbir şey geliyor Allah korusun. Biz sordukça daha da abartıyor gibi

Lojman canım. Geldiğimiz yer çok turistik bi tatil beldesi kiralar çok yüksek. İnşallah 🤲🏻

Nereymis orası gitmeden resim video filn isteseydin keşke belki eşin başka yer bakardı
Canım eşim asker kendisi de dışarı çıkamıyo corona yüzünden. Aylardır. Marmaris, lojmanda oturuyorum . burası tatil beldesi olduğu için kiralar oldukça yüksek

Cnm alisacaksin benim eski oturduğum yer Paris gibiydi alışveriş merkezi sahil ne ararsan vardı şimdi oturduğum yer ise bir köy 5sene oldu taşınali kira vermiyoruz babamin evi sadece bim ve a101var birde okul yanımda ilk basda çok üzüldüm bunaltim sonradan arkadaş çevrem oldu şimdilik alisdim ama ara ara sıkılı yorum

Back
X