Cnm eşin yanında olacakmiCanım eşim asker kendisi de dışarı çıkamıyo corona yüzünden. Aylardır. Marmaris, lojmanda oturuyorum . burası tatil beldesi olduğu için kiralar oldukça yüksek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm eşin yanında olacakmiCanım eşim asker kendisi de dışarı çıkamıyo corona yüzünden. Aylardır. Marmaris, lojmanda oturuyorum . burası tatil beldesi olduğu için kiralar oldukça yüksek
Bir buçuk yaş aşısı 2yas aşısı var sanırım1 yaş aşısını yaptırdım bugün. İki koldan bir bacaktan vuruldu. Diğer aşı 6 ay sonraymış
Evet sonra da bitiyordu eskiden. Şimdi 1.sınıf aşısı 4 yaşa alındı sanırımBir buçuk yaş aşısı 2yas aşısı var sanırım
Evet cnm corenedan dolayıEvet sonra da bitiyordu eskiden. Şimdi 1.sınıf aşısı 4 yaşa alındı sanırım
Hayır maalesef şuan evde 3 tane usta var . Biri bişey istiyo öbürü başka bişey istiyo. Bugünün bitmesini bekliyorum sadece evinde koltuğun üzerinde uzanmak istiyorumCnm eşin yanında olacakmi
Nasil ya Marmaris e tasindin ama eşin yine evde olmayacak mi ?Hayır maalesef şuan evde 3 tane usta var . Biri bişey istiyo öbürü başka bişey istiyo. Bugünün bitmesini bekliyorum sadece evinde koltuğun üzerinde uzanmak istiyorum
Sanmıyorum cnm aşıyla ilgisi olduğunu. Bir yaş güncellemesi olmasın. Biz fena durumdayızKızlar bebeğim dünden beri çok huzursuz. Sürekli kucak istiyor. Ve aşırı hareketli. Kontrolsüz bir biçimde hareketliliği var. Atlıyor ordan oraya. Hiç düşerim, çarparım yok. Aşının yan etkisi mi acaba diye düşünmeye başladım
Bugün kızdım, sesimi yükseltti o kadar üzgünüm ki anlatamam. Sırtımda ki tüm kemikler sızlıyor. Zihinsel olarak da iyi değilim. İlk oğlum da yaşamamıştım bunları hiç. O oturur oynar oyalanırdı. Bunun tüm hareketleri aşırı. Heryere tırmanma derdinde. Abisinin şimdi ki hali gibi davranıyorSanmıyorum cnm aşıyla ilgisi olduğunu. Bir yaş güncellemesi olmasın. Biz fena durumdayızanlatırken bile içim şişiyor. Ne olsa eşim bir yaş sendromu diyor bu günlerde.gerci bizimki doğuştan sendromlu. Hep atarlı bı bebek zaten
![]()
Tam üstüne bastın cnm. .bizim büyük oğlan meğer ne sakin uslu bı bebekmis. Otururdu sesi çıkmazdı. Bu doğuştan cigirtkanBugün kızdım, sesimi yükseltti o kadar üzgünüm ki anlatamam. Sırtımda ki tüm kemikler sızlıyor. Zihinsel olarak da iyi değilim. İlk oğlum da yaşamamıştım bunları hiç. O oturur oynar oyalanırdı. Bunun tüm hareketleri aşırı. Heryere tırmanma derdinde. Abisinin şimdi ki hali gibi davranıyorsağlıklı olsun da bu hali de geçer inşallah
Tam üstüne bastın cnm. .bizim büyük oğlan meğer ne sakin uslu bı bebekmis. Otururdu sesi çıkmazdı. Bu doğuştan cigirtkanabileri rol model olduğu için hızlı buyuyolar. Bizdede durum aynı. Sabah uyanıyoruz. Abisi geliyor gel kardeşim diyor. Fırtı fıtı hemen peşine gidiyor çocuk odasına . Ben bı yere gel desem gelmez. Ağlar zirlar. Bacaklarıma yapışır.
Evet maalesef. Onun için daha zor oğlunun en güzel zamanlarında yanında olamadı. İlk defa yaptığı hiç bir şeye şahit olamadı. Çok zorlanıyorum mental olarak ama gecicek inşallah bu günler deNasil ya Marmaris e tasindin ama eşin yine evde olmayacak mi ?
Valla bizimkinin yaşı geliyo diye düşünüyorum ondan böyledir bi de diş geliyo bizde üstüne ,yeni ortam, ataklar ataklar var bi de.Kızlar bebeğim dünden beri çok huzursuz. Sürekli kucak istiyor. Ve aşırı hareketli. Kontrolsüz bir biçimde hareketliliği var. Atlıyor ordan oraya. Hiç düşerim, çarparım yok. Aşının yan etkisi mi acaba diye düşünmeye başladım
Yürüme konusunda hiç ilgilenemedim ben. Kendi ne zmaan yururse artkBenimki de doğuştan mizmiz.. Herseye mimizlanir mi ya.. Ne cizgi film izler ne oyuncaklariyla oynar.. Tek derdi benimben nereye o pesime
bizede guncelleme yukleniyor galiba tek elle yurumeye başladı yakinda yukleme tamamlaninca yürümeye başlar heralde
![]()
Benim ki yaşını geçti. Diş de geliyor. Dün de aşı oldu. Tüm hepsi kombo yaptı sanırımValla bizimkinin yaşı geliyo diye düşünüyorum ondan böyledir bi de diş geliyo bizde üstüne ,yeni ortam, ataklar ataklar var bi de.![]()
Benim durumum senden daha iyi eşim 15 gün yok 15gün evde. Yine de çok stresli ve gergin oluyorum. Geçen hafta geldi, ailesinin yardım edilecek bir işi var. Her gün oraya yardıma gidiyor. İçten içe suçu olmadığı halde kızgınım. Tek başıma zaten 2 çocuğa bakıyorum normalde de. Şimdi de öğlene kadar evde. Akşam 6 gibi geliyor geride bana yine faydası yok.Evet maalesef. Onun için daha zor oğlunun en güzel zamanlarında yanında olamadı. İlk defa yaptığı hiç bir şeye şahit olamadı. Çok zorlanıyorum mental olarak ama gecicek inşallah bu günler de
Aslında 2 yaşa kadar önerilmiyor, hem boğulma tehlikesi hem de sırt boyun düzgün gelişimi için. Bizim kız gece üçten sonra bizle yatıyo, yastık kapmaya çalışıyor resmen ben de uğraşmaktan yoruldum denk gelirse yatıyo. Şu an bile kafamı itekleyip yastığa yatma derdindeKızlaaaaar çok merak ettiğim bir şey var, ben oğlumu yastıkla yatırmadım henüz, dönünce yastıktan kayar onun kontrolünü yapamaz diye, doğru m yapıyorum ? Yastıkla yatıran var m? Ne zaman yastıkla yatmalı???![]()