2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar bebeğim dünden beri çok huzursuz. Sürekli kucak istiyor. Ve aşırı hareketli. Kontrolsüz bir biçimde hareketliliği var. Atlıyor ordan oraya. Hiç düşerim, çarparım yok. Aşının yan etkisi mi acaba diye düşünmeye başladım

Kızlar bebeğim dünden beri çok huzursuz. Sürekli kucak istiyor. Ve aşırı hareketli. Kontrolsüz bir biçimde hareketliliği var. Atlıyor ordan oraya. Hiç düşerim, çarparım yok. Aşının yan etkisi mi acaba diye düşünmeye başladım
Sanmıyorum cnm aşıyla ilgisi olduğunu. Bir yaş güncellemesi olmasın. Biz fena durumdayız🤐🤐 anlatırken bile içim şişiyor. Ne olsa eşim bir yaş sendromu diyor bu günlerde.gerci bizimki doğuştan sendromlu. Hep atarlı bı bebek zaten🤦🤦

Sanmıyorum cnm aşıyla ilgisi olduğunu. Bir yaş güncellemesi olmasın. Biz fena durumdayız🤐🤐 anlatırken bile içim şişiyor. Ne olsa eşim bir yaş sendromu diyor bu günlerde.gerci bizimki doğuştan sendromlu. Hep atarlı bı bebek zaten🤦🤦
Bugün kızdım, sesimi yükseltti o kadar üzgünüm ki anlatamam. Sırtımda ki tüm kemikler sızlıyor. Zihinsel olarak da iyi değilim. İlk oğlum da yaşamamıştım bunları hiç. O oturur oynar oyalanırdı. Bunun tüm hareketleri aşırı. Heryere tırmanma derdinde. Abisinin şimdi ki hali gibi davranıyor 😂 sağlıklı olsun da bu hali de geçer inşallah

Bugün kızdım, sesimi yükseltti o kadar üzgünüm ki anlatamam. Sırtımda ki tüm kemikler sızlıyor. Zihinsel olarak da iyi değilim. İlk oğlum da yaşamamıştım bunları hiç. O oturur oynar oyalanırdı. Bunun tüm hareketleri aşırı. Heryere tırmanma derdinde. Abisinin şimdi ki hali gibi davranıyor 😂 sağlıklı olsun da bu hali de geçer inşallah
Tam üstüne bastın cnm. .bizim büyük oğlan meğer ne sakin uslu bı bebekmis. Otururdu sesi çıkmazdı. Bu doğuştan cigirtkan😂😂 abileri rol model olduğu için hızlı buyuyolar. Bizdede durum aynı. Sabah uyanıyoruz. Abisi geliyor gel kardeşim diyor. Fırtı fıtı hemen peşine gidiyor çocuk odasına . Ben bı yere gel desem gelmez. Ağlar zirlar. Bacaklarıma yapışır.

Tam üstüne bastın cnm. .bizim büyük oğlan meğer ne sakin uslu bı bebekmis. Otururdu sesi çıkmazdı. Bu doğuştan cigirtkan😂😂 abileri rol model olduğu için hızlı buyuyolar. Bizdede durum aynı. Sabah uyanıyoruz. Abisi geliyor gel kardeşim diyor. Fırtı fıtı hemen peşine gidiyor çocuk odasına . Ben bı yere gel desem gelmez. Ağlar zirlar. Bacaklarıma yapışır.

Benimki de doğuştan mizmiz.. Herseye mimizlanir mi ya.. Ne cizgi film izler ne oyuncaklariyla oynar.. Tek derdi benim😕 ben nereye o pesime😕 bizede guncelleme yukleniyor galiba tek elle yurumeye başladı yakinda yukleme tamamlaninca yürümeye başlar heralde😂

Valla bizimkinin yaşı geliyo diye düşünüyorum ondan böyledir bi de diş geliyo bizde üstüne ,yeni ortam, ataklar ataklar var bi de. 🥴

Benimki de doğuştan mizmiz.. Herseye mimizlanir mi ya.. Ne cizgi film izler ne oyuncaklariyla oynar.. Tek derdi benim😕 ben nereye o pesime😕 bizede guncelleme yukleniyor galiba tek elle yurumeye başladı yakinda yukleme tamamlaninca yürümeye başlar heralde😂
Yürüme konusunda hiç ilgilenemedim ben. Kendi ne zmaan yururse artk😂 Allah kolaylık versin hepimize . Hala sallıyorum bı turlu uyumuyor.

Evet maalesef. Onun için daha zor oğlunun en güzel zamanlarında yanında olamadı. İlk defa yaptığı hiç bir şeye şahit olamadı. Çok zorlanıyorum mental olarak ama gecicek inşallah bu günler de
Benim durumum senden daha iyi eşim 15 gün yok 15gün evde. Yine de çok stresli ve gergin oluyorum. Geçen hafta geldi, ailesinin yardım edilecek bir işi var. Her gün oraya yardıma gidiyor. İçten içe suçu olmadığı halde kızgınım. Tek başıma zaten 2 çocuğa bakıyorum normalde de. Şimdi de öğlene kadar evde. Akşam 6 gibi geliyor geride bana yine faydası yok.

Kızlaaaaar çok merak ettiğim bir şey var, ben oğlumu yastıkla yatırmadım henüz, dönünce yastıktan kayar onun kontrolünü yapamaz diye, doğru m yapıyorum ? Yastıkla yatıran var m? Ne zaman yastıkla yatmalı??? 😅

Kızlaaaaar çok merak ettiğim bir şey var, ben oğlumu yastıkla yatırmadım henüz, dönünce yastıktan kayar onun kontrolünü yapamaz diye, doğru m yapıyorum ? Yastıkla yatıran var m? Ne zaman yastıkla yatmalı??? 😅
Aslında 2 yaşa kadar önerilmiyor, hem boğulma tehlikesi hem de sırt boyun düzgün gelişimi için. Bizim kız gece üçten sonra bizle yatıyo, yastık kapmaya çalışıyor resmen ben de uğraşmaktan yoruldum denk gelirse yatıyo. Şu an bile kafamı itekleyip yastığa yatma derdinde

Yürüme güncellemesi bize de geldi bu hafta, yaprak gibi savruluyo çocuğum ordan oraya, Allahım inşallah yüz üstü çakılmaz diye diye izliyoruz😅

Bugün ev günümdü arkadaşım geldi ve akşam evine döndüğünde mesaj atmış dehşet yorgunum sen nasıl dayanıyosun diye🙃 ehehehehe bi de dedim gece al sen yanına o zaman gör. Uyusa bile beni yoruyor bu ara kızım ya ben böyle fırıldak gibi dönen çocuk görmedim beşiğin kenarlarına sıkışıyo, yatak komple olduğu yerden oynuyo, bi saatten sonra yanımda yattığında yediğim dayağın haddi hesabı yok:(

Incredible incredible Incredible incredible bizimki de tırmanmaya aşırı hevesli ya, ahşap bebek arabası almıştım sürmüyor tek ayak üstünde tekerleklerine çıkıyor ya:(

Back
X