2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
benimkide attım yukarda bak:)) bence bizimkiler ekek gibi duruyo
Içimden gelen his benim de o yönde. Ayrıca biz ovulasyon testine göre yaptık ve bilmiyorum ne kadar doğru bilmiyorum ama yumurtlama günü ve sonrası ilişki olursa erkek olma ihtimali daha yüksek oluyormuş. Bakalim kaç haftamız var tam bilmiyorum ama seninkini de merak ettim şimdi:)

aynen benimde tesadüf yumurtla günü ve 2 gün sonrasını değerlendirmiştik:) benimde doğmadan 1 ay önce rüya gördüm erkek bebeğiniz olucak diye yorumlanmıştı.. hayırlısı olsun.. ama aynı keseden görünce sevindim:)

benim 2 haftadır her sabah öğürme oluyor ama bulanrı 1.2 kere oldu yediklerimi çıkardım nadir oluyor.. acayip uyku var onun dışında belrtim fazla yok.
Maşallah canım. Olmasın daha iyi. İstifra etmekten boğazım yırtıldı. Tahriş oldu. Dün uyuyamadım ağrısından. Hala da kötüyüm

O
benım doktorum benı 12. haftada cınsıyet için çağırdı
Ben pek ıhtımal vermıyorum ama bakalım görcez :)
Oğlum da yaklaşık o haftalar da öğrendim canım. Olabilir de yani. Kesin değil ama erkek büyük ihtimalle demişti. Kimi doktor yanılmamak adına söylemiyormuş erken. Senin ki de emin olmamak la birlikte söyler o zaman

benim kuzenim 11 de öğrendi canım.. ama 4 boyutlu ayrıntılı ultrasondu.. o haftalarda tahmın eden doktorlard avar
Ben ikili test yaptırmıcam ama ultrason cihazımız çok ıyı belkı görur bakalım . Görmezse 10 gunluk muayene hakkım varya dğer hafta tekrar gideerim:)

Geçmiş olsun kuzum. Ben bugün gidicem canım 3 e aldım randevu o ara boşluğum var. Aslında doktor bana da 11-12.haftada gel dedi ama duramıyoruz eşimle :)

Mide bulantısı bendede hiç olmadı canım belirtilere çok takılma kalp atışı varmış çok şükür inşallah kesede düzelir herşey yoluna girer.
Benimki geç döllenme canım sen nezaman öğrendin gebe olduğunu geç döllenme ordan anlaşılıyor aslında erken testte çıkmıyor çünkü benim adet geçtikten sonra 14.gün silik çıkmıştı.Ama yavaş ilerlemiş olabilir bisürü bilmediğimiz şey var bu konularda inşallah bidahaki kontrolde tam çıkar.
Canım pazartesiyi bekliyorum
Alttan vazgeçtim.. Öyle de böyle de varsa gözükecek bekleyelim dedim..
Geç döllenmiş olmasını umut ederek ❤
Allah hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsin canım.
Beni de ekleyin lütfen
Yaş 30
Sat 1 ocak 2019
Doğum tarihi 8 ekim
Kg 48
4.gebelik
Hoşgeldin sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah, tarihlerimiz aynı seninle ama takvimin farklı yanlışlık oldu heralde.
Geçmiş olsun kuzum. Ben bugün gidicem canım 3 e aldım randevu o ara boşluğum var. Aslında doktor bana da 11-12.haftada gel dedi ama duramıyoruz eşimle :)
Güzel haberlerle gel inşallah canım.

Canım bazılar @ işaretli bazilarinda yok neden o farklılık var

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…