2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
günaydın canım insan şasıyor dimi kendine valla bende bazen karnım bayağı şişiyor bir de üstüne bogazlarım şişti grip oldu dün gece uyuyamadım resmen tıkandım eşim gecenın bir yarısında deniz suyu almış gelmiş yoksa uyuyamazdım sabaha kadar sanırım
keşke 2-3 şeyden tiksinsem herşeyden tiksinir oldum
Allah yardımcımız olsun balımsağlıcakla alalım da kucağımıza
eee sen ne zamn doktora gideceksin bana 20 si gibi gel dedi tarama yaptıracakmsın

Reactions: H E
Yaş 36
Sat 09 Ocak
Doğum tarihi 16 Ekim
2. Bebek
İstanbul.
Uğraşların için teşekkür ederim
Rica ederim canım sistem düzelse daha güzel bir ilk sayafa yaparım ama şuan elimde değil :)

Doğurana kadar bana geçer buyuk ıhtımalle :))

Aa tahminde mı bulunuyorsunuzz bana da bi tahminde bulunabilir mısınız :)
Kesenin 6-7 haftalık olması lazım canım senın ki 8. Haftaya yakın öyle eğlence olsun diye tahmın ediyoruz bakalım kiminkiler tutcak :)

Varmı başka kese foton burda bir değişik çıkmıs kese :)

Kesenin 6-7 haftalık olması lazım canım senın ki 8. Haftaya yakın öyle eğlence olsun diye tahmın ediyoruz bakalım kiminkiler tutcak :)

Varmı başka kese foton burda bir değişik çıkmıs kese :)
:) tesekkur ederim yine de şu an yanımda yok öğleden sonra gönderirim çok sağ ol :))

H E CANIM KESENİN ŞEKLİ ÖNEMLİ TABİ YERLEŞİMDE AMA BİRŞEY DAHA VAR KESEYE KARINDAN MI YOKSA VAJİNAL MI BAKILDIĞI

Reactions: H E
Oğlumun ultrason kağıtlarına baktım canım. O da sağa yerleşmiş. Biraz da ultrason aletini tuttukları şekle göre değişiyor galiba diye düşündüm
dediğim gibi tahmın yapıyoruz canım eğlence amaçlı :)
Yoksa şuan bırtek rabbım bılır :)

İki seçeneğimiz var zaten %50

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…