2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Beni de ekler misiniz listeye?
Ankara
Yaş 29
İlk bebek
SAT 24ocak
Beklenen doğum tarihi 31 ekim

Benim oğlumda sata göre bi hafta küçüktü dört beş aydan sonra haftasini yakaladi. Ama doktor ilk ultrason a göre doğum tarihini hesapladi. Sata göre 39 hafta 4 gün ilk ultasona göre 38 hafta dört günlük dogdu

Allah yardımcın olsun canım. Oğlumda günde bı litre süt icerdim nerdeyse soğuk süt bulantima iyi gelirdi karnımı da doyururdu bunda bı bardak zor içiyorum midem almıyor acaba kız mı geliyor bu sefer
Ay bilmem ki... Benim de hamileligim oğluma gore bjraz farkli. Oglumda cok kusmustum ama tursu da canim çekiyordu. Simdi az kusuyorum, midem cok bulaniyor ama canim mango cekiyor. Bende ara ara hadi kiz buyu de bitsin bu bulantilar diye saka yapıyorum kendi kendime ama tabi bunlar bilimsel seyler degil..

Herkesin gonlune göre olur insallah. Ben kiz cocuklarini hepten cok sevdim. Ilkinde de cok istemistik esimle kizimiz olsun ama oğlumuz olunca anladik ki degil kiz erkek, insan canavar dogursa kanimdir diyip sevecek! Her şekilde cok seviliyor evlat da, insan bi de kizim olsun da sabah sacini oreyim diyor tabi.

Üç yaşında çocukta takıntı mi olur oluyor valla . Ben boğa burcuyum herseyden önce keyfim gelir
Olur be yaw. Ben burçlara cok inanirim. Bak benim de yegenim boga. 14 yaşına geldi uykusundan alikoyamazsin. Kafasini nerde koysa uyur. Keyif gercekten tavan.
Benim oglan mayis sonuna denk geldi ikizler oldu. O da tam hava burcu. Bes sn yerinde durmuyor. Uyku hak getirsin. Tek istedi hareket, sosyallesmek ve oyun! Ha bi de yemek. Bak yeğenim de cok seciciydi. Ablama kok soktururdu bi kasik sevmedigi şeyi yemezdi. Benim oglan da obur! Bi de hareketten yakıyor. Herkes aa incecik yazik yemiyo mu diyo sonra bi bakiyolar devin yetiskinden cok yemis. Hepsi sasip kaliyo. Kresten kac kere kenara cektiler bu çocuğa kahvaltı yaptirin ac geliyo diye. Kahvalti da yediklerini sayiyorum inanmiyolar. Halbuki daha kalkar kalkmaz sayiyo bi yumurta, bi muz, bi sut, bal, ceviz diye yiyeceklerini

Ah ah o hayallerle bir hamilelik gecirdim kizm nerdeyse 1bucuk yasnda ve hala sac yok insallah uzar artik .

Ben de bu gebelik farklı. Hayırlı sağlıklı olsun da kız erkek farketmez

Maşallah yasa iştahlı çocuk buyutmesi daha bı kolay oluyor. Bakalım şimdiki bebeğimiz terazi olacak galiba. İnşallah uyumayı sever zira oglum hala uyku konusunda kök sokturuyor. Tam üç buçuk sene sallayarak uyuttum. Hamile kalıp düşük tehlikesi olunca mecbur biraktm sallamayi

Beni de ekleyin lutfen
60 kg baslangic
29 ekim muhtemel dogum
Antalya
Sat 22 ocak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…