2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Bugün benimde kontrolün vardi dr a farkli biryerden yaptirsam olurmu dedim olur ama çok önemli bir test mutlaka perinatolog olsun dedi .biraz pahali geldi ama gittiğim hastahanede yaptırmaya karar verdim.
Bakilan makinenin kanin bekleme süresinin bile önemi var içini hiç karartma birde drun önerdiği yer varsa oraya yoksa iyi bi hastanede tekrarlatirsin.

ne buyuk rahatlık demi... cok sukur.. gözünaydın..sank senınkı geç mi duyulmustu dogrumu hatırlıyorum?
Benim bu pazartesi gittim 6+4tü karından baktı. Sadece kese vardı yolk bile yoktu..
Bugün gittim 7+1 karından yğbe karından baktı oradaydı miniğim 6+6 gözüküyor usg de kalbinin atışı da belli videosu var çok şükür ya boş gebelikten korkuyordum..

ayy ne güzel çok sevindim.. oh ne güzel sağlıcakla buyusun hep ınsallah..

Gözün aydin saglikla kucağına almakta nasip olsun

DAHA ÖNCEKİ LİSTEDE BEN VARDIM BAK ŞİMDİ YOKUM AŞKOLSUN YANİ

30 a gireceğim

Doktor tıp fakültesine git dedi

Reactions: H E
1 ay nasıl bekleyeceğim diyorum ben de :) Dün gece karnım sanki adet olacakmış gibi ağrıdı ama kanama falan olmadı, korktum, işte olmasam kontrole gidecektim nerdeyse. Neyse ki şimdi geçti.
Eger dun gun senin icin yorucu gectiyse ondan olabilir. Bizim de gece esim Yolda giderken kasisi gec farketti ani fren yapinca kendimi kastim o an gecici bir agri oldu ama sonra gecti

ben çok ayakta kalıp çok yürüyünce kasık ağrısı oluyo kızlar..kasislerden bende çok korkuyorum.. kurum servisi çok hoplatıyo minübüs bişeyde diyemiyorum.

Doğru biliyosun canım sorun yok değerlerinde maşallah

Kızlar kontrolüm vardı bugün, bebişimizi çok özlemiştik hasret giderdik çok şükür kıpır kıpır inanamadım şok geçirdik o kadar hareketli ki maşallah minnoşuma kendini havaya sıçratıyo, ayaklarını kaldırıyo havaya, ellerini ağzına doğru götürüyo, başını sağa sola sallıyo. Çok muhteşem bi duyguymuş, doktorumuz cd ye de çekip verdi her gün izleriz artık ❤

darsı başımıza olsun inşallah.. ben 7. hafatda gitmiştim doktorum daha bebk yok demişti dememki oluyo görene kadar söylemıyolar:)

Maşallah canım ne güzel uyanık yakalamışsınız. Benim ki uyuyordu gittiğimde

1 ay nasıl bekleyeceğim diyorum ben de :) Dün gece karnım sanki adet olacakmış gibi ağrıdı ama kanama falan olmadı, korktum, işte olmasam kontrole gidecektim nerdeyse. Neyse ki şimdi geçti.
Benim de öyle çok oluyor sağ kasığımmm özelikle.. Hatta wcye gidiyorum olmuş muyum diye düşün akıntı da var.. Doktor normal dedi.. Allah sağlıkla büyüyüp doğmalarıbı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…