Ay maşallah maşallahKızlar kontrolüm vardı bugün, bebişimizi çok özlemiştik hasret giderdik çok şükürkıpır kıpır inanamadım şok geçirdik o kadar hareketli ki maşallah minnoşuma kendini havaya sıçratıyo, ayaklarını kaldırıyo havaya, ellerini ağzına doğru götürüyo, başını sağa sola sallıyo. Çok muhteşem bi duyguymuş, doktorumuz cd ye de çekip verdi her gün izleriz artık ❤
Silmedim ben kimseyi .DAHA ÖNCEKİ LİSTEDE BEN VARDIM BAK ŞİMDİ YOKUM AŞKOLSUN YANİ
Sen simdi boyle anlatincs ben De Merak ettim. Goruntusu varsafotograf eklesene.Kızlar kontrolüm vardı bugün, bebişimizi çok özlemiştik hasret giderdik çok şükürkıpır kıpır inanamadım şok geçirdik o kadar hareketli ki maşallah minnoşuma kendini havaya sıçratıyo, ayaklarını kaldırıyo havaya, ellerini ağzına doğru götürüyo, başını sağa sola sallıyo. Çok muhteşem bi duyguymuş, doktorumuz cd ye de çekip verdi her gün izleriz artık ❤
Aynı tahmin edersin kiSağolun kızlar. Bir de adet zamanı gelince rahim öyle tepkiler verirmiş, benim de sonraki adetim yaklaştı. Belki ondandır.
ASLINDA YAZDIM DA EKTRA BİRŞEY HAZIRLIYORSUN DİYE TABİ @H ESilmedim ben kimseyi .
Bilgilerinizi söylerseniz eklerim .
Yanlış yazılan nickler silindi .
Daha nasıl extra bişey hazırlayabilerim ?ASLINDA YAZDIM DA EKTRA BİRŞEY HAZIRLIYORSUN DİYE TABİ @H E
6 OCAK SAT TARİHİ
34 YAŞ
12 EKİM DOĞUM TARİHİ
2. ÇOCUK
74 KİLO HAMİLELİK KİLOSU
canım gözün aydın yaaaKızlar kontrolüm vardı bugün, bebişimizi çok özlemiştik hasret giderdik çok şükürkıpır kıpır inanamadım şok geçirdik o kadar hareketli ki maşallah minnoşuma kendini havaya sıçratıyo, ayaklarını kaldırıyo havaya, ellerini ağzına doğru götürüyo, başını sağa sola sallıyo. Çok muhteşem bi duyguymuş, doktorumuz cd ye de çekip verdi her gün izleriz artık ❤
dur canım gönlünü karartma ya nezamn gitceksın perınatolaga bu testler kesın degıl ıyı bı doktor baksın. bide bsy soylıcem kalp atışından snra kan sayımı yapmsmydı doktorun orda kaçtı betan. betayada bakııyomus ya ıkılı taramada acaba ozaman kaçtı ondan sordumBaktım teşekkür ederim bir sürü şey araştırdım zaten
149da 1 ihtimal olması beni mahveden zaten
yok canım ben bir önceden liste vardı ya onun haricinde sandım güzel listeniz herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahDaha nasıl extra bişey hazırlayabilerim ?
Fikriniz varsa söyleyın
Hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah . Şuan telefondayım pc ye geçince sizide listeye ekliyicem notumu aldımyok canım ben bir önceden liste vardı ya onun haricinde sandım güzel listeniz herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Maşallah canımm tam olarak kaç haftalıksın bugün?Kızlar kontrolüm vardı bugün, bebişimizi çok özlemiştik hasret giderdik çok şükürkıpır kıpır inanamadım şok geçirdik o kadar hareketli ki maşallah minnoşuma kendini havaya sıçratıyo, ayaklarını kaldırıyo havaya, ellerini ağzına doğru götürüyo, başını sağa sola sallıyo. Çok muhteşem bi duyguymuş, doktorumuz cd ye de çekip verdi her gün izleriz artık ❤
Maşallah canım, keyfi yerinde demek ki... Sağlıkla büyüsünKızlar kontrolüm vardı bugün, bebişimizi çok özlemiştik hasret giderdik çok şükürkıpır kıpır inanamadım şok geçirdik o kadar hareketli ki maşallah minnoşuma kendini havaya sıçratıyo, ayaklarını kaldırıyo havaya, ellerini ağzına doğru götürüyo, başını sağa sola sallıyo. Çok muhteşem bi duyguymuş, doktorumuz cd ye de çekip verdi her gün izleriz artık ❤
yaaa Maşallah.. darısı başımıza İnşallah. hepimiz budefa sağlıkla kucağımıza alabilelim İNŞALLAH..Kızlar kontrolüm vardı bugün, bebişimizi çok özlemiştik hasret giderdik çok şükürkıpır kıpır inanamadım şok geçirdik o kadar hareketli ki maşallah minnoşuma kendini havaya sıçratıyo, ayaklarını kaldırıyo havaya, ellerini ağzına doğru götürüyo, başını sağa sola sallıyo. Çok muhteşem bi duyguymuş, doktorumuz cd ye de çekip verdi her gün izleriz artık ❤
Ah ne kadar guzellllKızlar kontrolüm vardı bugün, bebişimizi çok özlemiştik hasret giderdik çok şükürkıpır kıpır inanamadım şok geçirdik o kadar hareketli ki maşallah minnoşuma kendini havaya sıçratıyo, ayaklarını kaldırıyo havaya, ellerini ağzına doğru götürüyo, başını sağa sola sallıyo. Çok muhteşem bi duyguymuş, doktorumuz cd ye de çekip verdi her gün izleriz artık ❤
Yengem ilk bebeğine hamileyken risk çıktı dön sendromu var dediler. Dogana kadar herkesin kalbi agzindaydi kadın gebeliğini huzurlu geciremedi. Sonuç mu taş gibi çok sağlıklı zeki bı oglusumuz oldu beş yaşında. Bu testler kesin değil . Oğlumda ikili tarama yaptirdim ama cinsiyeti merak ettiğim için. Bu sefer hiç düşünmüyorum bile.Herkese merhaba
Canım o kadar sıkkın ki bilgili olanlardan yardım istiyorum
2li tarama testinde sonuç
Papp a değer 0.5 ml, mom 0.45
Hcg değer 81, mom 1.75
Yaş riski 1:614
Biyokimyasal trisomy 21 riski 1:149
Kombine trisomy riski 1:632
Trisomy 13/18 + NT <10000
Doktor risk olduğunu ve bir perinatoloğa gitmem gerektiğini söyledi
Sizce nasıl çok mu risk var
Ikili tarama da cinsiyet belirleniyor mu? Gerekli diye biliyorum, karar sizin ama belki sizin örneğiniz bi ihtimaldir, ama belirlemede etken diye biliyorumYengem ilk bebeğine hamileyken risk çıktı dön sendromu var dediler. Dogana kadar herkesin kalbi agzindaydi kadın gebeliğini huzurlu geciremedi. Sonuç mu taş gibi çok sağlıklı zeki bı oglusumuz oldu beş yaşında. Bu testler kesin değil . Oğlumda ikili tarama yaptirdim ama cinsiyeti merak ettiğim için. Bu sefer hiç düşünmüyorum bile.
canım takılma bendede oluyor normal sanırımKızlar acil bir soru sorucam. Benim sürekli göğsümde iğne batması hissi oluyor ve bugün devamlı oldu . Bunun gibi birşey yaşayan var mı normal mi bu
Süt kanalları ile alakalı diye geliyor aklıma . Çok teşekkür ederim cevabın için .canım takılma bendede oluyor normal sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?