2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ay maşallah maşallah ne güzel ya

Sen simdi boyle anlatincs ben De Merak ettim. Goruntusu varsafotograf eklesene.

Sağolun kızlar. Bir de adet zamanı gelince rahim öyle tepkiler verirmiş, benim de sonraki adetim yaklaştı. Belki ondandır.

Sağolun kızlar. Bir de adet zamanı gelince rahim öyle tepkiler verirmiş, benim de sonraki adetim yaklaştı. Belki ondandır.
Aynı tahmin edersin ki benim de öyle normalde pms döneminde olucaktım 21 martta regl
Ayyyy şükürler olsun beklemiyoruz o tarihleri artık

Silmedim ben kimseyi .
Bilgilerinizi söylerseniz eklerim .
Yanlış yazılan nickler silindi .
ASLINDA YAZDIM DA EKTRA BİRŞEY HAZIRLIYORSUN DİYE TABİ @H E

6 OCAK SAT TARİHİ
34 YAŞ
12 EKİM DOĞUM TARİHİ
2. ÇOCUK
74 KİLO HAMİLELİK KİLOSU

ASLINDA YAZDIM DA EKTRA BİRŞEY HAZIRLIYORSUN DİYE TABİ @H E

6 OCAK SAT TARİHİ
34 YAŞ
12 EKİM DOĞUM TARİHİ
2. ÇOCUK
74 KİLO HAMİLELİK KİLOSU
Daha nasıl extra bişey hazırlayabilerim ?
Fikriniz varsa söyleyın

canım gözün aydın yaaa ay okadar mı hareketli bıdık bende merak ediyorum ne kadar şanslısın ben hiç doktora sormadım sana cd içinde vermiş bıdığı baksana ama bu sefer telefona çekicem bende 1 haftam var sabırla bekliyorum o günü tarama testi için ne dedi

Baktım teşekkür ederim bir sürü şey araştırdım zaten
149da 1 ihtimal olması beni mahveden zaten
dur canım gönlünü karartma ya nezamn gitceksın perınatolaga bu testler kesın degıl ıyı bı doktor baksın. bide bsy soylıcem kalp atışından snra kan sayımı yapmsmydı doktorun orda kaçtı betan. betayada bakııyomus ya ıkılı taramada acaba ozaman kaçtı ondan sordum

Maşallah canımm tam olarak kaç haftalıksın bugün?

Maşallah canım, keyfi yerinde demek ki... Sağlıkla büyüsün

yaaa Maşallah.. darısı başımıza İnşallah. hepimiz budefa sağlıkla kucağımıza alabilelim İNŞALLAH..

Ah ne kadar guzellll biz de geçen hafta konsoldaydık, kıpır kiprdi bizimki de inanamadık. Kızımda hic hatırlamıyorum böyle göründüğünü, allah sag sağlim kucağınıza almayı nasip etsin, hissedilen harika şeyler, allah isteyen dileyen herkese nasip etsin

Yengem ilk bebeğine hamileyken risk çıktı dön sendromu var dediler. Dogana kadar herkesin kalbi agzindaydi kadın gebeliğini huzurlu geciremedi. Sonuç mu taş gibi çok sağlıklı zeki bı oglusumuz oldu beş yaşında. Bu testler kesin değil . Oğlumda ikili tarama yaptirdim ama cinsiyeti merak ettiğim için. Bu sefer hiç düşünmüyorum bile.

Ikili tarama da cinsiyet belirleniyor mu? Gerekli diye biliyorum, karar sizin ama belki sizin örneğiniz bi ihtimaldir, ama belirlemede etken diye biliyorum

Kızlar acil bir soru sorucam. Benim sürekli göğsümde iğne batması hissi oluyor ve bugün devamlı oldu . Bunun gibi birşey yaşayan var mı normal mi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…