2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben bugun evde idim hem iyi uyudum ortalama 8 sa hem de ogleden sonra 15-20 dk kadar yine kestirdim. Cok iyi geldi. Keske ofiste de ogle arasinda bir 15 dk kestirebilsem. Bir Cok takviye aliyorum normalde Duracell in pilli ayiciklari gibi olmam lazim ama halsizlik yorgunluk bende de oluyor.

Reactions: H E
Bende bugün bir saat uyudum, uyandım hala kendımı kaldıramıyorum. 11 haftalık hamıleyım. Kontrolum daha gelmedı ama artık normal degıl dıye dusunuyorum. Doktora gidiyim diyorum.

Kızlar merhaba, kendımı sureklı halsiz ve uykusuz hissediyorum. Benim gibi olan var mı?
Hepimiz öyleyiz. Sadece halsizlik uyku olsa iyi göğüs ağrısı kasık ağrısı burun tıkanıklığı mide ağrıması olsun çok şükür o sağlıklı olsun bizde sağlıklı oluruz elbet

darsı başımıza olsun inşallah.. ben 7. hafatda gitmiştim doktorum daha bebk yok demişti dememki oluyo görene kadar söylemıyolar:)
Belki de biraz geç döllenmedir canım ondan 7. Haftada görmemiştir. Bak böyle 9 da kıpır kıpır oluyolar :)

Maşallah canım ne güzel uyanık yakalamışsınız. Benim ki uyuyordu gittiğimde
Ay valla şansımıza çok merak ediyodum kıpırdar mı diye daha doktor ultrasonu karnıma koyar koymaz o an bile kıpırdıyodu canım kendini yukarı atıyodu çok mutlu oldum :)

Evet cd verdi çok iyi oldu canım, sen de videoya çek mutlaka gittiğinde :)
2 li tarama için 12.haftada çağırdı canım daha önce de öyle demişti. Yani nisanın ilk haftasına denk geliyo bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…