Evet bariz belli oluyorEki Görüntüle 2249191
Kizlar bugün 10+4 um ve biraz once wc de is arkadasim hamile misin diye sorduben ilk gebeligimde hiç gostermemistim gebe oldugumu. Zaten kilolu ve göbekliyim o yüzden bunda da belli olmadigini dusunuyordum. Ama is arkadasim bayagi belli oluyo gobegin sivrilmis dedi. Sizce belli mi hamile oldugum?
Ben de tayt almayı düşünüyorum. Üstüne de tişört yazı böyle geçirmeyi düşünüyorum. Benim işim de giyisi açısından rahat kimse neden bunu giydin demez belli günler hariç salaş giyinsem bile olur hatta. İş arkadaşlarım biliyorlar benim hep. Tüp bebek süreci olduğu için ilk onlarla paylaştım ki idare etmeleri gereken durumlarda baştan bilgileri olsun diye.Ya ben mide bulantısı ve kusmalardan 3 kg kadar verdim pantolonlarim biraz bol oluyo. Ama acikcasi dugmeleri sıkmaya basladi. Ben de tayt giyiyorum o yüzden. Simdi de tayt var altimda. Allahtan oyle cok giyinip suslenmem gereken bi isim yok
Aaa saskinim valla. Demek ikinciler cok saklanilmiyo ahahahah. Yazik bunlar kardersiz zaten. Ilkinde insanin dunyasi oluyo. Bu bebek ben de burdayim iste. Senin canindan canim, azcik da beni sevsene olcak herhaldeEvet bariz belli oluyorbenimde aynen böyle ikinci gebelik olduğu için karın kaslari ilk gebelik gibi sıkı değil o yüzden çabuk karin büyüyor.
Ben ilk gebeligimi de taytla gecirmistim. Rahat oluyo ya.. yani giyinmem gerekirse de elbise falan giyerim herhalde. Ben de oyle dusunuyorum. Yazi tayt ustune uzun tshirt. Belki bi de bahcevan şeklinde short falan alirim.Ben de tayt almayı düşünüyorum. Üstüne de tişört yazı böyle geçirmeyi düşünüyorum. Benim işim de giyisi açısından rahat kimse neden bunu giydin demez belli günler hariç salaş giyinsem bile olur hatta. İş arkadaşlarım biliyorlar benim hep. Tüp bebek süreci olduğu için ilk onlarla paylaştım ki idare etmeleri gereken durumlarda baştan bilgileri olsun diye.
Oldu şanslıyız bence onda kış gebeliği gördün yaz bebeği idi bu da yaz gebeliği kış bebesi olacak. Bu hafta birkaç kişi dedi ki senin bebek erkek yüzün aydınlandı. Bana da kız gibi geliyor halbuki. Cinsiyet belli olsa birkaç özendiğini şeyler var onları alacam sanırımBen ilk gebeligimi de taytla gecirmistim. Rahat oluyo ya.. yani giyinmem gerekirse de elbise falan giyerim herhalde. Ben de oyle dusunuyorum. Yazi tayt ustune uzun tshirt. Belki bi de bahcevan şeklinde short falan alirim.
Ay yanarim yanarim 3 senedir sakladigim gebelik kıyafetlerimin hic birini giyemiyom ona yanarim. Devin mayis da dogdu. E doğal olarak hepsi kislik. Simdi bunda en gebe donemlwrimiz sicaga gelecek
Ayy kötü olmuş. Çok güzel hareketlerde skeç yapmışlardı. Kadın ultrason görüntüsünü gösterip oturuyorduBende henüz bir rahatsızlık yok 2 kilo aldım ama geçen sene bu zamanlar şimdiki kilomdan daha fazla idim. İstiyorum ki ben de karnım belli olsun insanlar bebek beklediğimi anlasın ona göre toplu taşımada yer kapayımdün mesela ön kapıya sıkıştım bi şey olmadı ama çok korktum
Acaba ben de mi öyle buldumcuk modunda gezsem kiAyy kötü olmuş. Çok güzel hareketlerde skeç yapmışlardı. Kadın ultrason görüntüsünü gösterip oturuyordu
Aynen canım ya annenin güzelliğini alır derler. Eşim bugün doktor yanlış gördü galiba sen güzelleştin diyorOldu şanslıyız bence onda kış gebeliği gördün yaz bebeği idi bu da yaz gebeliği kış bebesi olacak. Bu hafta birkaç kişi dedi ki senin bebek erkek yüzün aydınlandı. Bana da kız gibi geliyor halbuki. Cinsiyet belli olsa birkaç özendiğini şeyler var onları alacam sanırım
Benim ki de bişey demedi. Kayınvalidem emekli ebe bir o yükseğe uzanma ilk aylar dikkat et dedi.Acaba ben de mi öyle buldumcuk modunda gezsem kibana da arkadaşlar diyorlar dur eğilme dur uzanma. Doktorum hiç bu konularda uyarmadı yani uyarmak derken dikkat et demedi.
Ben bu bebeğime hamile kaldığım ilk zamanlar çok ağladım gizli oğlumu ihmal edicem çocuk kendini köşeye atılmış hisseder diye. Bide aklıma hep doğumda bana bişey olursa cocuklarim napar diye saçma düşünceler gelip agladim ilk zamanlar. Şimdi geçti amaAaa saskinim valla. Demek ikinciler cok saklanilmiyo ahahahah. Yazik bunlar kardersiz zaten. Ilkinde insanin dunyasi oluyo. Bu bebek ben de burdayim iste. Senin canindan canim, azcik da beni sevsene olcak herhalde
Heee ben de aynen öyle! Bana da herkes nedense oglan diyo ama ben de kiz olsun cok istiyom. Bi de ben cirkinleetim resmen. Yuzumde sivilceler cikti bi yaslandim. Devin de yüzüme nur gelmişti. Resmen makyaji biraktim ve ona ragmen herkes sen ne güzel olmussun bugun diyodu. Bence kız bu ama. BakalimOldu şanslıyız bence onda kış gebeliği gördün yaz bebeği idi bu da yaz gebeliği kış bebesi olacak. Bu hafta birkaç kişi dedi ki senin bebek erkek yüzün aydınlandı. Bana da kız gibi geliyor halbuki. Cinsiyet belli olsa birkaç özendiğini şeyler var onları alacam sanırım
Al benden de o kadar. Ben kucuklugumden beri gobekliyim. Hic de dusunmemistim gebeligimin belli oldugunu. Bugün is arkadasim sorunca bi yalan mi soylesem dedim icimden. Sonra dedim 2 hafta sonra zaten soylucem. Yalanim belli olcak. Ama sinir de oldum. Anladiysan bekle di mi. Ne soruyosun beni kotu duruma düşünüyorsun. Aman neyse.. konu sapti ahahhaBen bu bebeğime hamile kaldığım ilk zamanlar çok ağladım gizli oğlumu ihmal edicem çocuk kendini köşeye atılmış hisseder diye. Bide aklıma hep doğumda bana bişey olursa cocuklarim napar diye saçma düşünceler gelip agladim ilk zamanlar. Şimdi geçti amaüç ay dolsada hamile tişörtleri giysem diye bekliom. Şimdi giysem komik kaçar herhalde göbek var ortada ama bebek zaten küçücük daha. Göbek daha çok bana ait
Eşin cok romantikmisAynen canım ya annenin güzelliğini alır derler. Eşim bugün doktor yanlış gördü galiba sen güzelleştin diyor
Bana süre çok uzayınca sıkıntı veriyo canım yaBenimde kabızlığım var ama çok katı yediğim için olabilir... gerçi ben kendininizden bileli kabızım alıştım böyle yaşamaya :)
Zeytinyağı hemen etki ediyo biliyorum canım benim ama şimdi hamilelikte zeytinyağı içersem sanki kusarım gibi geliyo. Hamile değilken bile bi kere içmiştim zor tuttum kendimi çıkarmamak için ama faydası olmuştu hemenA AloeeVeraa canım, aynı sorunu yaşıyorum bende 8.haftadan bu yana.
Bazen acayip keyfini kaçırıyor insanın
Bir haftadır kayısı hoşafını taneleriyle yemeye çalışıyorum, biraz rahatlatır gibi oldu.
Çok kötü olduğumda da bir iki kez zeytinyağı içtim bir tatlı kaşığı.
Kendi çapımda çözümler, belki işine yarar
Onu arada yiyorum canım bazen etki ediyo bazen etmiyo. Belki de düzenli kullanmam lazımKuru kayısı da iyi geliyor canım
İster istemez şişiyoruz canım, bi de artık sanırım biraz göbekler büyümeye başlıyo. Benim hiç göbeğim yoktu, şimdi 1 haftadır falan tam sadece önümde ayva göbeği oluştu :) içime pek çekemiyorum mesela, aslında kilo da almadım henüz ama belki kabızlıktan falan da göbek yapmış olabilirim :)Eki Görüntüle 2249191
Kizlar bugün 10+4 um ve biraz once wc de is arkadasim hamile misin diye sorduben ilk gebeligimde hiç gostermemistim gebe oldugumu. Zaten kilolu ve göbekliyim o yüzden bunda da belli olmadigini dusunuyordum. Ama is arkadasim bayagi belli oluyo gobegin sivrilmis dedi. Sizce belli mi hamile oldugum?
Benim de her şeyim dar ve şu sıralar ayva gibi bi göbeğim oldu, kilo almama rağmen bazı pantolonlarımı zor kapatır oldum canım. Böyle giderse 1 ayı bulmaz daha rahat bi şeyler alıp giyerimEvet belli oluyor. Bu arada daha rahat kıyafetlere geçtiniz mi? Benim tüm pantolonlarım hep dar kesim şu an sıkmıyor ama arkadaşlarım filan artık bol şeylere geç diyorlar. Daha erke değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?