2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
HEpsi acil Zaten tedavim devam ederken hamile kaldım çok kızıyorum bazen kendime
Doktor yapılabilir dedi acilse ama insan yaptıran birilerini görmek istiyor
Çok sağol mesajın için
Aaa seninle gunlerimiz birebirmis!!
Ya surda ikinci trimastere 10 gun var. Bence hic korkma arkadasim. Kapat gozunu kendini teslim et druna. Birincisi dis agrisi hiiiic biseye benzemez hamilelikte çekilecek iskence degil kanımca. 2. Agiz sagligi genel saglik icin düşünüldüğünden cok daha onemli ki o da bebeginin sagligi demek.

Insanlar neler oluyor gebeyken. Benim arkadaşım 8 aylik hamileyken düşüp bacağıni kirdi kac yerinden. Ameliyata girdi platinumlar bilemem neler takildi. Bildiğin ful anesteziyle. Cok da saglikli dogdu cocugu. Dis tedavisi yaptıran bi cok arkadasim daha var. Hepsi de cok memnundu tedavsiini tamamladigi icin.

Kizlar bugün 10+4 um ve biraz once wc de is arkadasim hamile misin diye sordu ben ilk gebeligimde hiç gostermemistim gebe oldugumu. Zaten kilolu ve göbekliyim o yüzden bunda da belli olmadigini dusunuyordum. Ama is arkadasim bayagi belli oluyo gobegin sivrilmis dedi. Sizce belli mi hamile oldugum?

Bunlar hep gaz dan
Normalde nasıl göründüğünü bilmşyorum ama benım göbeğim ayva kadardı düşün gaz dolayısıyla karpuz gibi şişiyorum ..

Şuan göbeğimizin çıkması zor çünkü bebekler daha elma kadar bile değil

E
Evet belli olmaya başlamış İkinci hamilelikte böyle oluyor galiba. İlkinde 5.ayda karnım çıkmaya başlamıştı. Bunda ise şimdiden başladı

Evet belli oluyor. Bu arada daha rahat kıyafetlere geçtiniz mi? Benim tüm pantolonlarım hep dar kesim şu an sıkmıyor ama arkadaşlarım filan artık bol şeylere geç diyorlar. Daha erke değil mi?

Evet belli oluyor. Bu arada daha rahat kıyafetlere geçtiniz mi? Benim tüm pantolonlarım hep dar kesim şu an sıkmıyor ama arkadaşlarım filan artık bol şeylere geç diyorlar. Daha erke değil mi?
Bende daha geçmedim. Benimkiler de dar kesim. Uzun süre kalınca rahatsız ediyor aslında da. Şimdiden geçmek istemedim biraz

Bende daha geçmedim. Benimkiler de dar kesim. Uzun süre kalınca rahatsız ediyor aslında da. Şimdiden geçmek istemedim biraz
Bende henüz bir rahatsızlık yok 2 kilo aldım ama geçen sene bu zamanlar şimdiki kilomdan daha fazla idim. İstiyorum ki ben de karnım belli olsun insanlar bebek beklediğimi anlasın ona göre toplu taşımada yer kapayım dün mesela ön kapıya sıkıştım bi şey olmadı ama çok korktum

Evet bebekler cok kucuk ama rahim buyuyor. Gecen gün okumustum 11. Haftada (benim haftam) rahim greyfruit kadar buyumus oluyormuş. Yani ilk gebeligimde dedim ya ben 24 haftalik olana kadar bol kıyafetlerle kimse anlamiyodu. Bunda kendim de sasirdim is arkadasim sorunca.

E

Evet belli olmaya başlamış İkinci hamilelikte böyle oluyor galiba. İlkinde 5.ayda karnım çıkmaya başlamıştı. Bunda ise şimdiden başladı
Aa hakket ondan mi acaba. Ben gobekliyim diye daha saklarim diyodum yaaa. Is yerinde birinin ogrenmesi kotu oldu. Neyse canim 3 ay bitiyo yakinda. Artik soylerim yavastan bende..

Ya ben mide bulantısı ve kusmalardan 3 kg kadar verdim pantolonlarim biraz bol oluyo. Ama acikcasi dugmeleri sıkmaya basladi. Ben de tayt giyiyorum o yüzden. Simdi de tayt var altimda. Allahtan oyle cok giyinip suslenmem gereken bi isim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…