- 19 Mayıs 2016
- 758
- 627
- 103
Ay seninle.herseyimiz neredeyse aynı ben de kilo almasam da tuhaf bir göbeğim cikti rahatsız ediyor ben de gaza ve kabızlığa bagliyorumİster istemez şişiyoruz canım, bi de artık sanırım biraz göbekler büyümeye başlıyo. Benim hiç göbeğim yoktu, şimdi 1 haftadır falan tam sadece önümde ayva göbeği oluştu :) içime pek çekemiyorum mesela, aslında kilo da almadım henüz ama belki kabızlıktan falan da göbek yapmış olabilirim :)
Ay inan ki kendi vücuduma benzettim canım aynen böyleyim :) ilk halim de öyleydi şimdi belli oluyo senin de benim de :)İlk gebeliği öğrendiğim gün çektiğim foto üstteki ve 1 hafta önceki foto kızlar bende belli olmuş mu ???
Zaten günlerimiz de aynı kuzum. Anlamadım ya kilo almış olsam neyse de kilo da almadım daha ama göbeğim çıktı yani. Belki de büyümeye başlıyodur bu haftalardaAy seninle.herseyimiz neredeyse aynı ben de kilo almasam da tuhaf bir göbeğim cikti rahatsız ediyor ben de gaza ve kabızlığa bagliyorum
Belli mi ki kuzum ? hafif çıkıntı hissediyorum ama yemek sonrası şişkin okursun ya onun gibi :)Ay inan ki kendi vücuduma benzettim canım aynen böyleyim :) ilk halim de öyleydi şimdi belli oluyo senin de benim de :)
Kusum bi avokadoyu zeytinyagiyla azicik ez. Ekmegine sur sur ye. Hem rahat edersin ekmekle yedigin icin. Hemde yag orani fazla rahatlatir seni wc de. Zeytinyagi yemekle aynıZeytinyağı hemen etki ediyo biliyorum canım benim ama şimdi hamilelikte zeytinyağı içersem sanki kusarım gibi geliyo. Hamile değilken bile bi kere içmiştim zor tuttum kendimi çıkarmamak için ama faydası olmuştu hemen
Rahmin de buyuyor şekerim olur o kadar. Benim 27 mart da dr kontrolum var. Simdi bildigin mezurayla olcer beniİster istemez şişiyoruz canım, bi de artık sanırım biraz göbekler büyümeye başlıyo. Benim hiç göbeğim yoktu, şimdi 1 haftadır falan tam sadece önümde ayva göbeği oluştu :) içime pek çekemiyorum mesela, aslında kilo da almadım henüz ama belki kabızlıktan falan da göbek yapmış olabilirim :)
Ay duruşa bakBir cinsiyet tahmini de ben almak istiyorum.
Hepimiz saglikla alalim bebislerimizi kucaklarimiza insallah.
Erkek gibi hissettim.Bir cinsiyet tahmini de ben almak istiyorum.
Hepimiz saglikla alalim bebislerimizi kucaklarimiza insallah.
Hafif belli olmuş canım :) aynen öyle işte şişkinlik gibi bi göbek oluyoBelli mi ki kuzum ? hafif çıkıntı hissediyorum ama yemek sonrası şişkin okursun ya onun gibi :)
Avokadoyu deniyim hemen yarın alıp canım.Kusum bi avokadoyu zeytinyagiyla azicik ez. Ekmegine sur sur ye. Hem rahat edersin ekmekle yedigin icin. Hemde yag orani fazla rahatlatir seni wc de. Zeytinyagi yemekle aynı
Rahmin de buyuyor şekerim olur o kadar. Benim 27 mart da dr kontrolum var. Simdi bildigin mezurayla olcer benimerak ediyorum kac cm dicem
Esim de erkek hissediyor ben kiz. Allah saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin hepimize.Erkek gibi hissettim.
Yurt dışında ultrason ile bakmadıklarını duymuştum doğruymuş demekKusum bi avokadoyu zeytinyagiyla azicik ez. Ekmegine sur sur ye. Hem rahat edersin ekmekle yedigin icin. Hemde yag orani fazla rahatlatir seni wc de. Zeytinyagi yemekle aynı
Rahmin de buyuyor şekerim olur o kadar. Benim 27 mart da dr kontrolum var. Simdi bildigin mezurayla olcer benimerak ediyorum kac cm dicem
Aaa seninle gunlerimiz birebirmis!!
Ya surda ikinci trimastere 10 gun var. Bence hic korkma arkadasim. Kapat gozunu kendini teslim et druna. Birincisi dis agrisi hiiiic biseye benzemez hamilelikte çekilecek iskence degil kanımca. 2. Agiz sagligi genel saglik icin düşünüldüğünden cok daha onemli ki o da bebeginin sagligi demek.
Insanlar neler oluyor gebeyken. Benim arkadaşım 8 aylik hamileyken düşüp bacağıni kirdi kac yerinden. Ameliyata girdi platinumlar bilemem neler takildi. Bildiğin ful anesteziyle. Cok da saglikli dogdu cocugu. Dis tedavisi yaptıran bi cok arkadasim daha var. Hepsi de cok memnundu tedavsiini tamamladigi icin.
Belli olmuş sankiEki Görüntüle 2249191
Kizlar bugün 10+4 um ve biraz once wc de is arkadasim hamile misin diye sorduben ilk gebeligimde hiç gostermemistim gebe oldugumu. Zaten kilolu ve göbekliyim o yüzden bunda da belli olmadigini dusunuyordum. Ama is arkadasim bayagi belli oluyo gobegin sivrilmis dedi. Sizce belli mi hamile oldugum?
İlk gebeliği öğrendiğim gün çektiğim foto üstteki ve 1 hafta önceki foto kızlar bende belli olmuş mu ???
Evet seker. 12.haftada 2li test icin gircem. 20. Haftada detayli bilmem ne testi icin giriliyo. 32. Haftada son kontrol. Sonra dogum.Yurt dışında ultrason ile bakmadıklarını duymuştum doğruymuş demek
Vay be çok ilginç. Metreyle ölçme işi eski zamanlarda kaldı sanıyordumEvet seker. 12.haftada 2li test icin gircem. 20. Haftada detayli bilmem ne testi icin giriliyo. 32. Haftada son kontrol. Sonra dogum.Ama ben arada abd ye gider orda girerim yine hahaahah
Azra senin ilk bebegin miydi ikinci miydi ? Pardon yaa unutuverdim..İlk gebeliği öğrendiğim gün çektiğim foto üstteki ve 1 hafta önceki foto kızlar bende belli olmuş mu ???
Ya evet bu bana da oluyo ama mesela benim koyduğum foto sabah kahvaltidan hemen sonra çektirdiğim. Mide bulantisindan bi dilim ekmek disinda hic bisiyi yiyemedim. Aksama daha da sisiyor açıkçasiBen de gaz var. Özellikle akşamları karnımı tanıyamıyorumbilenler aaa şişmiş diyor bebek değil gaz diyorum bilmeyenler kilo sanıyor
Ben zayıfım yaYa evet bu bana da oluyo ama mesela benim koyduğum foto sabah kahvaltidan hemen sonra çektirdiğim. Mide bulantisindan bi dilim ekmek disinda hic bisiyi yiyemedim. Aksama daha da sisiyor açıkçasizaten sismanim. Gobek bendne 2 metre onden gidiyo valla ahahhaha
Ahahah bekliyoruz resimlerini. Ben de sabah cektim fotoyu. Zaten sabah 1 dilim ekmek arkasindan ise geldim. Bil bakalım niye wc deydim? Oguruyordum cunku. Allahtan kusmadim ama çok yaklastim. Midem dolu olsa cikartirdim.Çok sağol içimi rahatlattınben bebeğe bir zararı olur diye endişeleniyordum ama bu kadar insan yaptırmış sonuçta
Belli olmuş sankiBende de aynı sivri çıkıntı var
Olmuş olmuş bu da belli olmuş
Maşallah size ya
Ben de yarın sabah çekip koyayım hiç yemek yememişken ve gaz problemi yokken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?