2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ay seninle.herseyimiz neredeyse aynı ben de kilo almasam da tuhaf bir göbeğim cikti rahatsız ediyor ben de gaza ve kabızlığa bagliyorum

İlk gebeliği öğrendiğim gün çektiğim foto üstteki ve 1 hafta önceki foto kızlar bende belli olmuş mu ???
Ay inan ki kendi vücuduma benzettim canım aynen böyleyim :) ilk halim de öyleydi şimdi belli oluyo senin de benim de :)

Ay seninle.herseyimiz neredeyse aynı ben de kilo almasam da tuhaf bir göbeğim cikti rahatsız ediyor ben de gaza ve kabızlığa bagliyorum
Zaten günlerimiz de aynı kuzum. Anlamadım ya kilo almış olsam neyse de kilo da almadım daha ama göbeğim çıktı yani. Belki de büyümeye başlıyodur bu haftalarda

Kusum bi avokadoyu zeytinyagiyla azicik ez. Ekmegine sur sur ye. Hem rahat edersin ekmekle yedigin icin. Hemde yag orani fazla rahatlatir seni wc de. Zeytinyagi yemekle aynı
Rahmin de buyuyor şekerim olur o kadar. Benim 27 mart da dr kontrolum var. Simdi bildigin mezurayla olcer beni merak ediyorum kac cm dicem

Bir cinsiyet tahmini de ben almak istiyorum.
Hepimiz saglikla alalim bebislerimizi kucaklarimiza insallah.

Eklentiler

• 20190322_202447.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 49
Ben de gaz var. Özellikle akşamları karnımı tanıyamıyorum bilenler aaa şişmiş diyor bebek değil gaz diyorum bilmeyenler kilo sanıyor

Avokadoyu deniyim hemen yarın alıp canım.
İşte zaten henüz bebek değil de rahmin büyümesinden kaynaklanan bi göbek sanırım kuzum. Oy senin az kalmış kontrole :) ölçsün mezurayla aman nolcak :) bakalım nasıl olmuş bebiş

Yurt dışında ultrason ile bakmadıklarını duymuştum doğruymuş demek

Çok sağol içimi rahatlattın ben bebeğe bir zararı olur diye endişeleniyordum ama bu kadar insan yaptırmış sonuçta

Belli olmuş sanki Bende de aynı sivri çıkıntı var

İlk gebeliği öğrendiğim gün çektiğim foto üstteki ve 1 hafta önceki foto kızlar bende belli olmuş mu ???

Olmuş olmuş bu da belli olmuş
Maşallah size ya

Ben de yarın sabah çekip koyayım hiç yemek yememişken ve gaz problemi yokken

Yurt dışında ultrason ile bakmadıklarını duymuştum doğruymuş demek
Evet seker. 12.haftada 2li test icin gircem. 20. Haftada detayli bilmem ne testi icin giriliyo. 32. Haftada son kontrol. Sonra dogum. Ama ben arada abd ye gider orda girerim yine hahaahah

Evet seker. 12.haftada 2li test icin gircem. 20. Haftada detayli bilmem ne testi icin giriliyo. 32. Haftada son kontrol. Sonra dogum. Ama ben arada abd ye gider orda girerim yine hahaahah
Vay be çok ilginç. Metreyle ölçme işi eski zamanlarda kaldı sanıyordum illa ki sebebi vardır. Sen bence de git ara da bir bak

Azra senin ilk bebegin miydi ikinci miydi ? Pardon yaa unutuverdim..

Senin de belli olmus biraz. Uzerindeki siyah aslinda olmasa belki daha cok gozukecek. Bi de sen zayifsin kuzum. 3. ayda gostermen cok dogal. Obur aya tas gibi olcak karnin. Bebek oldugu o kadar belli olcak ki!

Ben de gaz var. Özellikle akşamları karnımı tanıyamıyorum bilenler aaa şişmiş diyor bebek değil gaz diyorum bilmeyenler kilo sanıyor
Ya evet bu bana da oluyo ama mesela benim koyduğum foto sabah kahvaltidan hemen sonra çektirdiğim. Mide bulantisindan bi dilim ekmek disinda hic bisiyi yiyemedim. Aksama daha da sisiyor açıkçasi zaten sismanim. Gobek bendne 2 metre onden gidiyo valla ahahhaha

Ben zayıfım ya tuhaf geliyor karnımı görünce şiş gaz da olsa bebek varmış gibi hissediyorum

Ahahah bekliyoruz resimlerini. Ben de sabah cektim fotoyu. Zaten sabah 1 dilim ekmek arkasindan ise geldim. Bil bakalım niye wc deydim? Oguruyordum cunku. Allahtan kusmadim ama çok yaklastim. Midem dolu olsa cikartirdim.
Wc den ciktim. Elimi yuzumu yikiyodum. Is arkadaşım girdi iceri. Kimse de yoktu bizden baska. Yaa dedi sorucam sen gebe misin? Ben bi sok! Nerden anladin dedim. Gozukuyor sivrilmis dedi. Hatta konustuk biraz. Onun da ikinci hamileliğinde cok daha cabuk belli olmus. Ben ilkinde 24 haftaya kadar bol kiyafetlerle saklayabiliyodum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…