2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
A AloeeVeraa canım, aynı sorunu yaşıyorum bende 8.haftadan bu yana.
Bazen acayip keyfini kaçırıyor insanın
Bir haftadır kayısı hoşafını taneleriyle yemeye çalışıyorum, biraz rahatlatır gibi oldu.
Çok kötü olduğumda da bir iki kez zeytinyağı içtim bir tatlı kaşığı.
Kendi çapımda çözümler, belki işine yarar

11 hafta 4 günde verilen detaylar bunlar :) bugün sabah sıcak süt içtim çok kötüyüm 6. Haftalardaki böyle oluyordum demek süt yapıyormuş beni böyle bir daha içmem

Eklentiler

• 02CBFAB8-D096-4133-AC1D-EE5392045897.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 76
AliExpressten şunu sipariş vermiştim geldi çok güzel bir şeymiş

Eklentiler

• IMG_4473.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 67
Kuru kayısı da iyi geliyor canım

Kuru meyve yerken yıkayıp öyle yiyin. Bir de açık değil paketlenmiş olanları tercih edin aflotoksine karşı. Bunu Diyetisyenim özellikle söyledi.
Aynen paketli alıyorum. Diğerlerinin üstüne sokağın kiri yapışıyor gibi geliyordu hep. Ben de de bu meyveler, sebzeler de falan yıkanıyor ama toxoplasma bulaşırsa diye korkuyorum.

Ya aslında kitaplarda filan 12 de belirgin şekilde azalır diyordu yaaa kızlar sizin niye devam ediyor bu bulantılar geçsin artık, bol yemek yiyin ben tek başınakilo almıyımmm lütfennnn

inşallah erken biter ama benim ki ilk gebelikte bebeğin oynamasını hissetmemle yani 16. haftadan sonra bitmişti
11 hafta 4 günde verilen detaylar bunlar :) bugün sabah sıcak süt içtim çok kötüyüm 6. Haftalardaki böyle oluyordum demek süt yapıyormuş beni böyle bir daha içmem

bende normal süt içemem şişirir miğdeme oturup mahvediyor beni .ilk gebelikte light süt içtim dr daha iyi yağsız devam et demişti.
şimdide laktozsuzu içiyorum belki ufak paket alıp az az deneyebilirsin .yoksa günlük normal süt banada yaramıyor .

Ya o değil bende ektradn tiksinti var kusma yok tamam ama 2 haftadan beri boğazım açıldı belirtiler azaldi azaldıkça homi girtlak inşalla h fazla almayız ilkinde 18 kilo almistim
Ay alalım be olsun varsın hamilelikten alalım. Bi mucize büyüyor içimizde yaaaa
O büyüdükçe bizde kilo alıyoruz ama olsun ya ben zaten hep zayıfım şişko halimi meerak ediyorum

Aynen süt bende de yaramıyor.. Mide ağrısı yapıyor sindiremiyorum herhalde.. İçmek çok istiyorum ama içemiyorum.. Laktozsuz denicem

Laktoz intoleransı varsa keçi sütü De deneyebilirsin. Laktoz oranı inek sütüne göre çok daha düşük.

Kızlar ben laktozsuz süt içiyorum. Sıkıntı olmuyor. AOÇ günlük süt ile de yoğurt mayalıyorum. İlk mayayı probiyotik maya ile yaptım, sonra yaptığım yoğurttan devam ettim.

Kızlar ben laktozsuz süt içiyorum. Sıkıntı olmuyor. AOÇ günlük süt ile de yoğurt mayalıyorum. İlk mayayı probiyotik maya ile yaptım, sonra yaptığım yoğurttan devam ettim.
Yoğurt da Benim de ilk kültürüm probiyotik. Aynı senin usul yapıyorum bir ara çağdaşta Başkan marka pastörize süt vardı o da çok iyiydi ama artık gelmiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…